#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥠برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب🍎 تازه درون ظرف آن قرار دهید
🍏کلوچه و کوکی رطوبت سیب را میگیرند و برای مدت زمان طولانی تر تازه می ماند 🍏🍪
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
خاک سفید برای تهیه شیره انگور چه استغاده ای دارد؟
#پاسخ👇
خاک را گذشتگان این مرز و بوم به صورت تجربی از دل کوه به دست آوردهاند و به دلیل دارا بودن مقداری آهک در خاک شیره، تمامی املاح و ناخالصیهای آب انگور را میگیرد و آبی زلال برای تهیه شیره تحویل میدهد.
خاک شیره خاکی قلیایی بوده و برای خنثی کردن اسیدیته آب انگور باید استفاده شود، چرا که محیط اسیدی باعث رشد و فعالیت باکتریها میشود و در فرآیند تولید شیره پس از شستشو و آبگیری، برای جدا کردن ناخالصیهای آب انگور مقداری خاک شیره اضافه میکنند که این خاک با خاصیت قلیایی، حاوی املاح معدنی همچون کلسیم، منیزیم، سدیم، منگنز، آهن، مس و روی است و آب انگور که خاصیت اسیدی دارد، چنانچه خنثی نشود، موجب ترش شدن شیره انگور میشود.
خاک شیره همچنین موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت میدهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتریها و آنزیمهای مضر شده و در حین حرارت باکتریها و کپکهای مضر را از بین میبرد.
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#طب اسلامی
تقویت عضلات چشم
بسیار عالی☝
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867449.MP3
926.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه472🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
📿 قرائت «دعای هفتم #صحیفه_سجادیه »
🗓بیستمین و سومین روز چله
@sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛
#صوتی
🔸آقای کریمی
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد)
شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی دوستان عزیزم با توجه به گرانی و گرانی بیش از حد گوشت که متاسفانه از سفره نیازمندان حذف
#گزارش_لحظه_ای 👇
دوستان عزیزم منتظر کمک های نقدی شما عزیزان هستیم
تا الان ۴۰۰هزار تومن جمع آوری شده و تا خرید گوسفند متاسفانه خیلی فاصله است😔 البته اگر به مبلغ گوسفند نرسه گوشت میخریم 🍖
لطفا
یاعلی بگید و هر کس هرچقدر در توان دارد کمک کند که بتونیم صبح روز عید هفده ربیع الاول گوشت در منازل نیازمندان ببریم
ممنون از همراهی و همکاری همیشگی 🌷🌷🌷
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️
بازم آموزش مجازی👏👏👏 داریم
سلام دوستان وقتتون بخیر
دوستانِ همراه
در آموزش مرحله به مرحله ای
#آموزش_آنلاین 🍪
🏹🎯با این هدف آغاز به کار کردیم که
در سال #جهش_تولید ⚙ماهم قدمی 👣 برداریم در راستای تولید شیرینی و خودکفایی آن در منازل🍪🍩
که واقعا به صرفه 💰هست و
چه بسا که دوستان با آموزش های گروه بتونن سفارش🎁 بگیرن و به فرموده ی رهبر عزیزمون این سال جهش تولید ملی داشته باشیم 😘😘😘
🇮🇷به امید رونق اقتصادی کشوروایرانی آبادتر🇮🇷
حالا ما
به مناسبت میلاد حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و میلاد امام#جعفر_صادق علیه السلام
#خانم_رحیمی_عزیزم( مامان علی و فاطمه ) قنادبانوی حرفه ای گروه آشپزی بانوان بهشتی
آموزش (((( 🍏کیک پای سیب🍏 ))))
را در گروه بانوان بهشتی
به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن👩🍳🍩🍩🍩🍪🍪
زمان : سه شنبه روز ۱۷ ربیع الاول سر ساعت ۱۴🕑شروع میشه
به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️
اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۱۴ جا نمانید 😉🏃♀
توجه توجه 📣📣📣
در حین آموزش ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️
پس دقت کنید که در ساعت ۱۴🕑 تا ۱۵🕒بعداز ظهر اون روز گروه باز میشه فقط برای آموزش آنلاین
و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷🌷🌷
لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت_شکلاتی
با فیلینگ کرم مارشمالو و روغن قنادی
#کلیپ_تصویری
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
👌دلیل نرم و سفت شدن پنیر
🎈آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر🧀 سفت را نرم میکند.🎈
🎈 آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر 🧀نرم را سفت میکند.🎈
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی دوستان عزیزم با توجه به گرانی و گرانی بیش از حد گوشت که متاسفانه از سفره نیازمندان حذف
#گزارش_لحظه_ای 👇
دوستان تا الان ۵۰۰هزار تومن جمع آوری شده
ممنون از شما دوستان گلم🌷🌷
#کشمش_پلویی👇
انگورها رو دونه دونه میکنیم بدون اینکه بشوریم تو سینی میریزیم و تو افتاب میگذاریم ۳،۴روز طول میکشه که خشک بشه
یه نکته کشمشها رو باید با دمبشون بگذارید خشک بشه مخصوصا اگر انگورو شسته باشید حتما در اون صورت با دمش بگذارید چون اگر بگیرید ممکنه کشمشا کپک بزنن
بعد هم به این خشگلی خشک میشه و میتونید نوش جانتون کنید
😉رماح
@sofrebanovanbeheshti
#برگر_لوبیا_چیتی👇
لوبیاچیتی پخته 200تا300گرم
جوپرک 1مشت😄ازقبل تو اب جوش خیس خرده
تخم مرغ 2عدد
پیازرنده شده ابگرفته 1عدد
سس قرمزمامان پز تند1 ق غذاخوری
نمک پودراویشن پودرسیر پودردارچین فلفل سیاه وقرمز هرکدوم 1ق چایخوری
جعفری خوردشده 1مشت😄
لوبیارومیکوبیم بعد جوپرک که ابش روخوب گرفتیم اضافه میکنیم وبقیه مواد وخوب ورزمیدیم ومخلوط میکنیم
میگذاریم یخچال بمونه تاخوب موادبه خورد هم برن بعد به اندازه نارنگی ازمواد برداشته وخوب تودست گردمیکنیم وتوتابه راه راه😃 که گرم شده وکمی روغن ریختیم سرخ میکنیم
خانواده دوست داشتن به خاطر لوبیا هم سنگینه وهم مغزی نفری یدونه خوردن سیرشدن😳😂
#شربت_خاکشیر
خاکشیر خوب ریگشور شده 1لیوان
گلاب دوسوم لیوان
قندیا شکر بنابه ذائقه خودتون ولی این شربت مزش به شیرینتربودنشه وهمینطورگلابش
همه رو مخلوط و تویخچال میره تا خنک بشه😍
راستی لوبیاروازقبل خیس کردم وچندبارابش روعوض کردم
برای کسانی که مشکلی بانفخ لوبیاندارن نیازی به اینکارنیست😉
@sofrebanovanbeheshti
#علل_خرابی_کیک
#رویه_لزج_چسبناک_داخل_کیک_خشک_شده!
1) مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی!
2) زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده!
3) سفیده خیلی زده شده حتما میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه!
4) قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از 2سوم قالب خالی مونده!
5) محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن.
6) میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده.
#گنبدی_شدن_ترک_خوردن_کیک (بالا آمدن قسمت وسط کیک)
1) فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده.
2) مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی.
3) میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده.
4) کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده!
#کیک_نامتقارن_شده(رویه کج یا شیبدار شده)
1) سطح زیر کیک تراز نیست.
2) قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن.
3) بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده.
4) مواد خشک الک نشدن.
#هم_ قسمتهای_کیک_طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره:
1) کیک رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر.
2) کیک در طبقه وسط پخته نشده.
#کیک_سوخته ولی وسطش نپخته!
1) دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده.
#کف_کیک_سنگین_شده_حالت_خمیر_چسبنده داره!
1) مواد خشک رو 3بار الک نکردید و در کل اصلا خوب مواد هم نخوردن.
2) مایعات رو بیشتر از دستور ریختید.
3) تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد!
#کیک_خیلی_سفت_شده!
1) فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!
2) آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده (یعنی 3بار الک نشده) یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده.
#کیک_خوشرنگ_نیست_خیلی تیره و تار شده!
1) آرد به شدت نامرغوب بوده!
2) آرد، بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.
3) ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده.
#کیک_چسبندست انگار که نم داره !
1) آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید(3بار الک کردن).
2) مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده!
#کیک_به_قالب_چسبیده و به سختی جدا میشه!
1) قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.
2) کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید)
3) کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده!
#کیک_خرده_خرده_شده!
1) مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته)
2) زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.
3) کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.
4) شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده.
#کیک_از_قالب_بیرون_زده!
1) بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.
2) بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.
3) قالبتون کوچیک بوده.
4) اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!
#داخل_کیک_قسمتای_چسبناک_وجود_داره!
1) مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید.