eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🥠برای تازه نگه داشتن کلوچه و کوکی فقط کافی است یک برش سیب🍎 تازه درون ظرف آن قرار دهید 🍏کلوچه و کوکی رطوبت سیب را میگیرند و برای مدت زمان طولانی تر تازه می ماند 🍏🍪 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👇 خاک سفید برای تهیه شیره انگور چه استغاده ای دارد؟ 👇 خاک را گذشتگان این مرز و بوم به صورت تجربی از دل کوه به دست آورده‌اند و به دلیل دارا بودن مقداری آهک در خاک شیره، تمامی املاح و ناخالصی‌های آب انگور را می‌گیرد و آبی زلال برای تهیه شیره تحویل می‌دهد. خاک شیره خاکی قلیایی بوده و برای خنثی کردن اسیدیته آب انگور باید استفاده شود، چرا که محیط اسیدی باعث رشد و فعالیت باکتری‌ها می‌شود و در فرآیند تولید شیره پس از شستشو و آب‌گیری، برای جدا کردن ناخالصی‌های آب انگور مقداری خاک شیره اضافه می‌کنند که این خاک با خاصیت قلیایی، حاوی املاح معدنی همچون کلسیم، منیزیم، سدیم، منگنز، آهن، مس و روی است و آب انگور که خاصیت اسیدی دارد، چنانچه خنثی نشود، موجب ترش شدن شیره انگور می‌شود. خاک شیره همچنین موجب ته نشینی سریع املاح جامد مانند تفاله انگور شده و به آب انگور شفافیت می‌دهد، وجود کربنات کلسیم (آهک) که یک ماده ضد عفونی کننده است، موجب حذف باکتری‌ها و آنزیم‌های مضر شده و در حین حرارت باکتری‌ها و کپک‌های مضر را از بین می‌برد. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 ➡️@sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867449.MP3
926.3K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📿 قرائت «دعای هفتم » 🗓بیستمین و سومین روز چله   @sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
🎙دعای«هفتم صحیفه سجادیه»؛ 🔸آقای کریمی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خانم خونه قلب تپنده خانه❤️ غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز شنبہ: ناهار : پیامبر خوبی ها؛ حضرت رسول الله(سلام و صلوات خدا بر او باد) شـام : اقا جانم حضرت امیر المومنین؛ (درود خـدا بر او باد) @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی دوستان عزیزم با توجه به گرانی و گرانی بیش از حد گوشت که متاسفانه از سفره نیازمندان حذف
👇 دوستان عزیزم منتظر کمک های نقدی شما عزیزان هستیم تا الان ۴۰۰هزار تومن جمع آوری شده و تا خرید گوسفند متاسفانه خیلی فاصله است😔 البته اگر به مبلغ گوسفند نرسه گوشت میخریم 🍖 لطفا یاعلی بگید و هر کس هرچقدر در توان دارد کمک کند که بتونیم صبح روز عید هفده ربیع الاول گوشت در منازل نیازمندان ببریم ممنون از همراهی و همکاری همیشگی 🌷🌷🌷
خبر 📣📣📣📣📣 خبر📣📣📣♥️♥️ بازم آموزش مجازی👏👏👏 داریم سلام دوستان وقتتون بخیر دوستانِ همراه در آموزش مرحله به مرحله ای 🍪 🏹🎯با این هدف آغاز به کار کردیم که در سال ⚙ماهم قدمی 👣 برداریم در راستای تولید شیرینی و خودکفایی آن در منازل🍪🍩 که واقعا به صرفه 💰هست و چه بسا که دوستان با آموزش های گروه بتونن سفارش🎁 بگیرن و به فرموده ی رهبر عزیزمون این سال جهش تولید ملی داشته باشیم 😘😘😘 🇮🇷به امید رونق اقتصادی کشوروایرانی آبادتر🇮🇷 حالا ما به مناسبت میلاد حضرت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و میلاد امام علیه السلام ( مامان علی و فاطمه ) قنادبانوی حرفه ای گروه آشپزی بانوان بهشتی آموزش (((( 🍏کیک پای سیب🍏 )))) را در گروه بانوان بهشتی به صورت مرحله به مرحله برگزار میکنن👩‍🍳🍩🍩🍩🍪🍪 زمان : سه شنبه روز ۱۷ ربیع الاول سر ساعت ۱۴🕑شروع میشه به صورت آنلاین و پرسش و پاسخ این آموزش انجام میشه ✏️ اگه دوست دارید یاد بگیرید عجله کنید که ساعت ۱۴ جا نمانید 😉🏃‍♀ توجه توجه 📣📣📣 در حین آموزش ایشون مطالب اضافی حذف میشه و سئوالات خارج از موضوع آموزش هم حذف خواهد شد ⛔️⛔️ پس دقت کنید که در ساعت ۱۴🕑 تا ۱۵🕒بعداز ظهر اون روز گروه باز میشه فقط برای آموزش آنلاین و از ساعت ۵ تا ۷ مثل همیشه عکس ها و دستورها تون رو ارسال میکنید🌷🌷🌷 لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756 ممنون از همراهی و همکاری همیشگیتون 🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃   @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‍ 👌دلیل نرم و سفت شدن پنیر 🎈آب جوشیده گرم و بی نمک، پنیر🧀 سفت را نرم می‌کند.🎈 🎈 آب جوشیده و سرد شده بی نمک، پنیر 🧀نرم را سفت می‌کند.🎈 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 انگورها رو دونه دونه میکنیم بدون اینکه بشوریم تو سینی میریزیم و تو افتاب میگذاریم ۳،۴روز طول میکشه که خشک بشه یه نکته کشمشها رو باید با دمبشون بگذارید خشک بشه مخصوصا اگر انگورو شسته باشید حتما در اون صورت با دمش بگذارید چون اگر بگیرید ممکنه کشمشا کپک بزنن بعد هم به این خشگلی خشک میشه و میتونید نوش جانتون کنید 😉رماح @sofrebanovanbeheshti
👇 لوبیاچیتی پخته 200تا300گرم جوپرک 1مشت😄ازقبل تو اب جوش خیس خرده تخم مرغ 2عدد پیازرنده شده ابگرفته 1عدد سس قرمزمامان پز تند1 ق غذاخوری نمک پودراویشن پودرسیر پودردارچین فلفل سیاه وقرمز هرکدوم 1ق چایخوری جعفری خوردشده 1مشت😄 لوبیارومیکوبیم بعد جوپرک که ابش روخوب گرفتیم اضافه میکنیم وبقیه مواد وخوب ورزمیدیم ومخلوط میکنیم میگذاریم یخچال بمونه تاخوب موادبه خورد هم برن بعد به اندازه نارنگی ازمواد برداشته وخوب تودست گردمیکنیم وتوتابه راه راه😃 که گرم شده وکمی روغن ریختیم سرخ میکنیم خانواده دوست داشتن به خاطر لوبیا هم سنگینه وهم مغزی نفری یدونه خوردن سیرشدن😳😂 خاکشیر خوب ریگشور شده 1لیوان گلاب دوسوم لیوان قندیا شکر بنابه ذائقه خودتون ولی این شربت مزش به شیرینتربودنشه وهمینطورگلابش همه رو مخلوط و تویخچال میره تا خنک بشه😍 راستی لوبیاروازقبل خیس کردم وچندبارابش روعوض کردم برای کسانی که مشکلی بانفخ لوبیاندارن نیازی به اینکارنیست😉 @sofrebanovanbeheshti
! 1) مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی! 2) زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده! 3) سفیده خیلی زده شده حتما میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه! 4) قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از 2سوم قالب خالی مونده! 5) محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن. 6) میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده. (بالا آمدن قسمت وسط کیک) 1) فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده. 2) مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی. 3) میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده. 4) کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده! (رویه کج یا شیبدار شده) 1) سطح زیر کیک تراز نیست. 2) قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن. 3) بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده. 4) مواد خشک الک نشدن. قسمتهای_کیک_طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره: 1) کیک رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر. 2) کیک در طبقه وسط پخته نشده. ولی وسطش نپخته! 1) دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده. داره! 1) مواد خشک رو 3بار الک نکردید و در کل اصلا خوب مواد هم نخوردن. 2) مایعات رو بیشتر از دستور ریختید. 3) تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد! ! 1) فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده! 2) آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده (یعنی 3بار الک نشده) یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده. تیره و تار شده! 1) آرد به شدت نامرغوب بوده! 2) آرد، بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن. 3) ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده. انگار که نم داره ! 1) آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید(3بار الک کردن). 2) مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده! و به سختی جدا میشه! 1) قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید. 2) کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر(نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید) 3) کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته(به دلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده! ! 1) مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!(این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته) 2) زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی. 3) کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید. 4) شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده. ! 1) بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید. 2) بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید. 3) قالبتون کوچیک بوده. 4) اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده! ! 1) مایعات زیاد بودن یا اینکه مواد رو خوب مخلوط نکردید مثلا آرد رو یک دفعه یا 2باره ریختید و خوب هم نزدید.