#سوال👇
من میخوام سرکه درست کنم تو این شیشه اینقدر انگور ریختم کافیه ؟؟یا کمترش کنم ؟؟منظورم اینکه بعد سرکه شدن اب میندازه بیشترش از شیشه بیرون نریزه لطفا راهنمایی کنید
#پاسخ👇
پُرش کنید،خودش میاد پایین،انقدری سرکه نمیده که سر ریز بشه.
سرکه انگور قلق شرعی داره،چون باید دوسومش تخمیر بشه.باید حتما چهل روز صبر کنید تا پاک بشه.ولی من سه چهار ماه میگذارم بمونه.
کلا هر سرکه بخوام بگذارم،اون میوه رو میشورم،میگذارم توی شیشه و لابه لای اون کمی نمک میریزم،اگه اصلا آب نداشته باشه،یه کم آب هم میریزم
@sofrebanovanbeheshti
☝️همین یک عکس!
➖و این یعنی خدا اگر بخواهد کسی را عزیز کند
با یک عکس هم کار خودش را میکند
◽️همان کاری که با یک عکس و با محسن حججی کرد
این بار با یک عکس و محسن فخری زاده میکند
▪️انگار همه محسن ها فقط یک قاب دارند
یکی در سوریه غریب و اسیر
یکی در تهران ناشناس و سر به زیر
یکی در مدینه کنار دست بسته امیر
مگر ما از محسن بن علی
فقط همان قاب پشت در خانه فاطمه را نداریم؟
◽️و مایی که نمی شناختیمت
و تو داشتی یک عمر برای ما خدمت می کردی
نه مصاحبه ای داری
نه عکس دیگری
▪️فقط چند ساعت است که با همین یک عکس افتاده ای سر زبان ها
😭 مرد حسابی!
همین یک عکس هم به دوربین نگاه نکردی
چشم هایت را چرا از ما گرفتی؟
نگفتی ما چطور از خجالت نشناختنت آب نشویم؟
➖مگر میشود این همه گمنامی و این همه خدمت
باور کنیم یا نکنیم
همه چیز در گمنامی است😔
#شهید_محسن_فخری_زاده
#مرگ_بر_اسرائیل
#انتقام_سخت
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
انواع شکلهای زیبا 😍
با
#ماسوره_حصیری
#ترفند_آشپزی 🍝
برای آزمایش پخته بودن ماکارونی یک قطعه آن را روی در قابلمه بزارید اگه به در قابلمه چسبید یعنی ماکارونی شما پخته است و آماده برای آبکش کردن 😋😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#قیمه_به👇
مثل قیمه های دیگه ست.فقط جای بادمجون یا سیب زمینی به داره.
گوشت گوسفندی و پیاز رو باهم تفت دادم و کمی آب مپریختم و گذاشتم باهم بپزن.بهتره لپه ها رو که قبلا چندساعت خیسوندیم توی دیگِ جدا با آب کم بار بگذاریم تا بپزه،بعد از پختِ گوشت به خورش اضافه میکنیم.به رو نگینی خرد کرده و به غذا اضافه میکنیم.
لیمو عمانی ها رو با چنگال سوراخ کردم و چند دقیقه جدا جوشوندم تا تلخیش بره وبعد به خورش اضافه کردم.
سرآخر کمی رو با کمی زعفران تفت دادم و توی خورش ریختم.
فوت کوزه گری یه قیمهء خوب،ریختن چند قطره گلاب و عرق هل و کمی پودر دارچین درآخر کار به خورش هست.
البته میشه جای پودر دارچین یک تکه چوب دارچین بگذارید و سرآخر بردارید یا جای عرق هل یکی دوتا دونه ی هل بندازید و سرآخر بردارید.
توی این فصل از مصرف به غافل نشید.😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_پنبه_ای_زعفرانی 👇
اگه تا حالا درست نکردید حتما درست کنید👌😋
کیک پنبه ای همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و بافتی بسیار نرم و پفی داره. میتونید حجم این کیک رو 2 یا 3 برابر کنید. برای تزیین کیک تولد عالیه.
مواد اولیه کیک پنبه ای
برای 4 نفر :👇
وانیل 1 قاشق چای خوری
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
ماست کم چرب یا شیر 1 پیمانه
شکر سفید 1 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
زعفران دم کرده 1/2 فنجان
تخم مرغ 🥚1 عدد(البته من دو تا استفاده کردم چون کوچیک بودن)
موز و گردو هم ریختم داخلش😉😉
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را خوب بزنید تا کرم رنگ شود.
سپس روغن را اضافه کرده و با همزن بزنید.
حالا شیر را اضافه کرده هم می زنیم.
آرد و بیکینگ پودر را چند بار الک کرده و کم کم به مواد اضافه کنید.
زمانی که آرد را اضافه می کنید مواد را خیلی هم نزنید.
پخت روی گاز:ته قابلمه با سایز 19 کاغذ روغنی انداختم مواد کیک را میریزیم دم کنی میگذاریم و با شعله خیلی کم بعد از 45 دقیقه کیکمون آماده است.
برای پخت در فر با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه. نکته اینکه فر را از قبل 15 دقیقه گرم میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🧐بیماریهایی که با انجیر قابل درمان هستند:
✅ روماتیسم :
برای التهاب ، دردهای #مفصلی و درمان روماتیسم،یک کف انجیر همراه # دوکف شنبلیله جوشانده و مصرف شود.
۴ مرحله یک روز در میان
✅ پوکی استخوان و فقر کلسیم :
جهت تقویت #استخوان ها و رشد نوجوانان روزی ۵ عدد انجیر میل کنند.
✅ ریزش مو: برای درمان #ریزش مو ، تقویت مو
✅ بواسیر و یبوست: برای مشکلات #روده ،مثل قولنج و یا #بواسیر و یا #چسبندگی روده و یبوست
✅ نقرس:
✅ زودانزالی: برای افزایش توان #آمیزش و رفع زودانزالی انجیر با شیر پخته شود و چند ساعت قبل نزدیکی میل شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
#سوپ_کدو_حلوایی👇
اول یک عدد پیاز و یک عدد سیب زمینی را با ادویه های دلخواه و کمی نمک تفت دادم. و بعد کمی مرغ ریش شده اضافه کردم و بعد ۱۵۰گرم پوره کدو حلوایی و یک پیمانه آب مرغ اضافه کردم و گذاشتم تا بپزه. یک پیمانه و نصف شیر رو گرم کردم و با یک قاشق آرد به سوپ اضافه کردم. و بعد کمی قل خورد شعله رو خاموش کردم و با گوشکوب برقی پوره کردم و دوباره روی حرارت گذاشتم تا جا بیوفته. و بعد در پوست کدو سرو کردم و با جعفری تزئین.
نوش جان
#آش_کدو_حلوایی👇
فرداش یک پیمانه نخود و لوبیا سفید پختم به علاوه یک پیمانه کوچک بلغور گندم و به اون سوپ اضافه کردم و دوباره با گوشتکوب برقی پوره کردم و در آخر روی حرارت ۴قاشق غذا خوری کشک اضافه کردم و جا افتاد و شد آش کدو حلوایی به سبک ماه بانو 😊
اگه خواستید آش درست کنید مرغ و شیر هم میتونید نزنید.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_کدو_حلوایی👇
#چالش_کیک_خانگی
پوره کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
آرد ۲۳۰ گرم
شکر سفید ۱۳۰گرم
شکر قهوه ای ۱۰۰گرم
تخم مرغ ۲عدد
ماست ۹۰ گرم
روغن مایع ۱۱۰گرم
وانیل ۱/۲قاشق چای خوری
پودر جوز هندی ۱/۴قاشق چای خوری
پودر دارچین ۱/۲قاشق چای خوری
پودر زنجبیل ۱/۲قاشق چای خوری
بکینگ پودر ۱قاشق چای خوری
نمک ۱پنس
ابتدا وضو میگیریم و کار خود را با نام خدا شروع میکنیم.
سپس کدو حلوایی را پوست میکنیم و بدون آب به مدت ۲۰_۳۰ دقیقه در قابلمه میگذاریم تا بپزد.
روغن و شکرها و تخم مرغ را ۳دقیقه میزنیم. پوره کدو حلوایی ،وانیل و ماست را اضافه کرده و ۲دقیقه دیگر هم میزنیم. در نهایت مواد خشک رو اضافه و مخلوط میکنیم. قالب را با کره چرب کرده و مواد را درون قالب میریزیم. و سپس به مدت ۳۰_۴۰دقیقه در دمای ۱۶۵ درجه فر برقی و ۱۸۰ درجه فر گازی قرار میدهیم. بعد از نیم ساعت با خلال تست میکنیم اگر کیک پخته بود فر را خاموش میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه 🧕قلب تپنده ی منزل❤️ جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
دوشنبہ: ناهار :سـالار زیـنب؛سیـدالشـهدا(درود خدا بر ان ها باد)
شـام :زیـنت عبادتــ کنندگـان ؛امام سـجاد(درود خـدا بر او باد)
@sofrebanovanbeheshti
°|• دل ما دیگه با زدن چند تا ساختمون
نیمه خالی عین الاسد هم خالی نمیشه!
الآن فقط مزرعه ی هویج وکدو و سیفی جات
کردن اسرائیل آرومم میکنه...✋
#پرانرژیپیشبهجلوبسیجۍ✌️🏻
•|♻️|• این تازه شـروع ماجـراست...
روزتون پرخاصیت مثل کدو😉😌😄
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇