610358_842.mp3
2.26M
🔊وداع با ماه رجب😭
#ماه_رجب هم تموم شد....😔💔
🎤 میثممطیعی
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
اگر کاهو را با ریشه خریدید، ریشهها را در ظرف آب قرار دهید و بقیه را با کیسه پلاستیکی بپوشانید
💦 آب مانع خشک و خراب شدن کاهو میشود.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🌸🌸چند نكته طلايى براى پخت ته چين...👇🏻
تخم مرغ را خوب بزنید تا بوی تخم مرغ ندهد برنج باید خوب سرد بشه بعد به مواد ته چین اضافه میکنیم چون ماست و تخم مرغ داره برنج داغ باعث میشه ببره برنج رو کمی دونتر آبکش کنید ....
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین 👇
#کیک_خامه_ای
کیک شیفون ۶ تخم مرغی توی قابلمه ۲۱ پختم که چهار لایه کردم کیک را و با فیلینگ چیپس شکلاتی و گردو خامه کشی کردم و ژله بریلو بیرنگ را پودر کاکائوی که توی چند تا قاشق آب حل کرده بودم؛ را با ژله بریلوی بیرنگ مخلوط کردم و خوب همش زدم و روی کیک به حالت شره ریختم و تزیین هم گل طبیعی و مروارید خوراکی هست ، نوشته ی روی کیک هم طرحم رو روی کاغذ دادم بیرون چاپ کردند و پشتش چسب شیشه ای پهن زدم و روی کیک گذاشتم
گل طبیعی را ساقه هاش را فویل یاسلفون میپیچیم و بعد توی کیک میزنیم که با کیک در تماس نباشه
ژله بریلو هم که بی رنگ هست را حاضری خریدم و با پودر کاکائو ترکیب کردم تا این رنگ قهوه ای بشه و سه قاشق اب را با یک قاشق پودر کاکایو مخلوط کردم تا پودر خوب توی اب حل بشه و بعد با سه تا چهار قاشق ژله بریلو ترکیب کردم و خوب همزدم تا یک دست بشه ، ترکیب اب با ژله دست خودتون هست که دوست دارید چقدر ژله تون روان بشه ، و ژله بریلوی که من خریده بودم خیلی غلیظ بود و میزان آب را چند تا قاشق بیشتر ریختم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قیزارتما👇
(سرخ کردنی) یکی از غذاهای محلی ارومیه است که با کدو و بادمجان و سیب زمینی تهیه می شود و در وعده های اصلی سرو می شود.
مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
کدو 2 عدد
سیب زمینی متوسط 3 عدد
سیر 3 حبه
گوجه فرنگی 2–3 عدد متوسط
فلفل سبز 1 عدد
روغن مایع برای سرخ کردن
ماست و سیر
میتونیم هویج هم بریزیم
بعضی ها هم لوبیا سبز توش می ریزند
طرز تهیه:
تمام موادمون رو پوست می گیریم وخرد می کنیم و مواد رو تو روغن داغ سرخ می کنیم و بعد سس رو درست می کنیم به این ترتیب که گوجه ها مونو رنده می کنیم و بعد روغن تو ماهی تابه می ریزیم و سیر رنده شده رو توش می ریزیم و تفت میدیم بعد گوجه رو اضافه کرده و دوباره تفت میدیم و کمی هم نمک می ریزیم و بعد این سس رو روی مواد سرخ کرده مون می ریزیم و اگه خواستیم روشون ماست با سیر می ریزیم. *ما همیشه بدون سس و با ماست چکیده و سیر میخوریم
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ته_چین_مرغ_و_قارچ🌹
اینم مواد لازم برای تهچین(برای دو الی سه نفر)
یک پیمانه و نیم برنج
نصف کره پنجاه گرمی
یک عدد تخم مرغ
سه قاشق غذاخوری ماست پرچرب
ادویه به میزان لازم
نصفه سینه مرغ
پنج یا شش عدد قارچ
مقداری فلفل دلمه و زرشک
مقدار این مواد به ذائقه خودتون بستگی داره برنجش دوست داشته باشین زیاد باشه یا موادش... ما براخودمون چون خیلییی علاقه به بادمجون داریم بادمجونم میزنیم و حسابی قاتی پاتیش میکنیم😃
#کلیپ_تصویری
🌸 #اعمال_ماه_شعبان
👈یک ماه زمان داریم؛ برای بهرهبرداری از اعمال ماه شعبان.
@sofrebanovanbeheshti
shaban.pdf
971.6K
🌀 جدول مراقبهی شعبانیه
📝 اعمال و اذکار ماه #شعبان
🔹 جدول مراقبه را #دانلود کنید و با انجام عمل هر روز، خانهی مربوط را علامت بزنید.✅
🔹 هر فردی مطابق توان و ظرفیت خود اذکار را انتخاب کند و لازم نیست همهی اعمال را انجام دهید.🌺💐
📚 منبع:
مفاتیح الجنان
#نشر_حداکثری
#مراقبه_شعبان
#شعبان
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
♻️ تأثیر گوشت در صفات اخلاقی🤔🤔
💎 پیامبر خدا صلّی الله علیه وآله وسلّم فرمودند:
کسی که می خواهد خشم و غضبش کم شود، گوشت درّاج(بلدرچین) بخورد.
(کافی ج 6 ص312)
💎امام رضا علیه السلام فرمودند:
زیاد خوردن گوشت گاو و حیوانات وحشى موجب کندى ذهن و عقل و تحیّر فهم و کثرت فراموشى مى شود.
🐃
(وَ الْإِكْثَارُ مِنْ أَكْلِ لُحُومِ الْوَحْشِ وَ الْبَقَرِ يُورِثُ تَيْبِيسَ الْعَقْلِ وَ تَحْيِيرَ الْفَهْمِ وَ تَلَبُّدَ الذِّهْنِ وَ كَثْرَةَ النِّسْيَانِ. رساله ذهبیه)
گوشت ها در انتقال صفات اخلاقی تأثیر زیادی دارند.
✅✅گوشتهای با طبع گرم باعث گرم شدن مزاج و ایجاد شجاعت و سخاوت و ... می شود.
💎امام کاظم علیه السلام فرمودند:
🐓 خروس پنج صفت از صفات انبیاء را دارد.
سخاوت، شجاعت، قناعت، شناخت اوقات نماز، کثرت همسر و غیرت!
(کافی ج 6 ص550)
✅ نکته:
استفاده از گوشت یا محصولات خوک، باعث بی غیرتی می شود. به دلیل اینکه خوک، بی غیرت ترین حیوان است.
👈👈از طرفی مرغ هم خوک پرندگان است.😱😱😱
👌بهتر است به جای استفاده از گوشت های سرد مثل مرغ و ماهی، گوشت های گرم مثل گوسفند و شتر و کبوتر و خروس استفاده شود...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
233579_718.mp3
6.77M
صوت #دعایهفتمصحیفهسجادیه
حاج محمود کریمی
☘🌾🌼☘🌾🌼☘🌾🌼
#شیرینی_نخودچی
بدون_استراحت 👇
آرد نخودچی 500گرم
آرد گندم 3ق غ سر پر
پودرقند 175گرم
روغن جامد آب کرده175 گرم
هل سائیده شده1ق چ
اول سه قاشق از آرد نخودچی برداشته و به جاش آرد گندم اضافه میکنیم.
آردهارو باهم الک کنید پودر قند و هل رو اضافه کرده روغن آب شده سرد شده رو روش میریزیم، خمیر رو ورز میدیم من سه بار از چرخ گوشت رد کردم بعدپهن میکنیم قالب میزنیم، تو سینی که کفش کاغذ روغنی گذاشتیم می چینیم. این خمیر استراحت نمیخواد، مدت زمان پخت 15تا20دقیقه بستگی به فرتون داره درجه 170که تو هرفری فرق داره.
تا کاملا سرد نشده جا به جا نکنید تو سینی خود فر نپزید سینی مخصوص شیرینی تهیه کنید چون ته اش می سوزه. فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😊
@sofrebanovanbeheshti
#قطاب👇
دستورازمامان علی وفاطمه❤️
روغن صاف یا روغن جامد آب شده ای که دوباره سردشده 300گرم
پودرقند 200گرم
تخم مرغ 3عدد
آب ولرم 1لیوان
آرد 7پیمانه یابه میزان لازم
بیکینگ پودر یه قاشق غذاخوری سرصاف
ابتداروغن روباهمزن میزنیم تاکاملاسفیدبشه
بعدتخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کرده هم میزنیم
یعنی تخم مرغ اول که مخلوط شدبعدتخم مرغ بعدی همینطورتاآخر...
بعدپودرقند را اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم مقداری آردوبیکینگ پودرراالک کرده به همراه آب به مواداضافه کرده هم میزنیم
بعدبقیه آردرا کم کم اضافه میکنیم تاجایی که خمیربه دست نچسبه
خمیر رو ورزمیدیم
من چون نمیتونم زیادورزبدم میریزم توچرخ گوشت
توصیه میکنم شماهم اینکاروبکنیدتاخمیرتون کاملایکدست بشه
بعدخمیروداخل نایلون میگذاریم که درحین کارخشک نشه
🔴این خمیرنیازبه استراحت نداره
🔴برای موادمیانی قطاب هم نیازداریم به کنجدآسیاب شده و گردوآسیاب شده البته کمی درشت باشه که زیردندون بیاد پودرقندوپودرهل فراوون
ازخمیربه اندازه دلخواه برمیداریم باوردنه بازمیکنیم داخلش رومقداری ازموادمیانی میریزم ومیپیچونیم
درفرازقبل گرم شده باحرارت متوسط تازمانی که زیرش طلایی بشه میپزیم
🔴اگه برشته دوست دارین کمی بیشترزمان بدین برای پخت
🔴بااین دستورقطاب سرخ شده هم میتونین درست کنین
🔴این قطاب تردوبیسکوئیتیه
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات👇
شکلات بن ماری کردم ریختم داخل پلاستیک فریزر و بعد روی کاغذ روغنی بعد با مغز بادوم،مغز گردو و انار تزیین کردم
همین کار رو روی کاغذ روغنی سیخ چوبی گذاشتم بعد شبیه آبنبات چوبی ریختم برای بچه ها
در کنارش هم دم نوش به هست
☺️☺️☺️☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_تزریقی 👇
یک عدد ژله آلوئورا رو داخل کاسه شیشه ای با یک و نیم لیوان آب درست کردم و داخل یخچال گذاشتم بعد از هفت ساعت خامه های رنگی رو با سرنگ داخل ژله تزریق کردم (از سرنگ 5 میلی لیتری استفاده کردم )صد گرم خامه صبحانه گذاشتم رو بخار کتری وقتی اطرافش کمی جوش زد 4 ق غذاخوری آب سرد و یک ق غذاخوری پودر ژلاتین به آب اضافه کردم و بعد از این که بنماری کردم با خامه مخلوط کردم و بعد با رنگ ژله ای به رنگ های سبز و قهوه ای و قرمز خامه رو رنگ کردم واگه خامه سفت بود با اضافه کردن کمی آب روونش کنین تا با سرنگ به راحتی تزریق بشه و بعد از این که گل رو تزریق کردم یک بسته ژله آناناس رو با یک و نیم لیوان آب روی ژله ریختم و 6 ساعت در یخچال گذاشتم و بعد دور ژله رو با کارد آزاد کردم و به مدت 30 ثانیه داخل آب جوش گذاشتم بعد ژله رو داخل بشقاب خیس برگرداندم
@sofrebanovanbeheshti