eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 اول ژله البالو رو طبق دستور روش درست کردم بعد گذاشتم یخچال بعد از ۱ساعت اوردم بیرون قالب زدم چیدم درون ظرف مورد نظر. بعدژله الوورا را بایه لیوان سرخالی اب داغ رو بخار سماور بن ماری کردم و یه لیوان سرخالی بهش بستنی وانیلی اضافه کردم گذاشتم بستنی خودش اب شدوقتی مواد ژله خنک شد( حتما باید خنک بشه وگرنه موقع ریختن تو ظرف قلب ها اب میشن،)اول اندازه ۲سانت از موادژله ریختم تو ظرف گذاشتم کمی که خودش رو گرفت بقیه مواد هم ریختم گذاشتم خودش رو گرفت بعد برش زدم😍😍😍 @sofrebanovanbeheshti
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا ز پشت پرده ی غیبت بدان نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
233579_718.mp3
6.77M
صوت حاج محمود کریمی ☘🌾🌼☘🌾🌼☘🌾🌼
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 دستور کامل در پست بعدی😍👌👇 @sofrebanovanbeheshti
🍩🍩🍩🍩 👇 ۱ لیوان شیر ، ۴ لیوان ارد ، ۲ تخم مرغ، ۶ق غذاخوری شکر، ۴ ق غ کره اب شده و از دما افتاده، ۲ونیم ق چایخوری خمیر مایه اول ارد را با یک سوم ق چایخوری نمک مخلوط میکنیم و۳ بار الک میکنیم و کنار میگذاریم شیری که داشتیم با خمیر مایه وهمه شکر مخلوط میکنیم روشو میپوشونیم و۱۵ دقیقه کنار میگذاریم بعد از اون زمان ارد رو توی ظرف میریزیم وداخل ارد رو گود میکنیم وخمیر مایه وتخم مرغ وکره و بقیه شیر رو میریزیم واروم ورز میدیم اولین قلق این دونات توی ورز دادن هست باید خیلی اروم ورز بدیم اصلا مشت نزنیم یا خمیرو چنگ نزنیم خیلی خمیر لطیفی هست بعد درشو سلفون میکشیم میگذاریم ۲ ساعت جای گرم بمونه وروش یه پتو میندازیم بعد از دوساعت خمیر رو به ارامی از کنارهای ظرف جمع میکنیم وخیلی اروم روهم میگذاریم اینم قلق دومش بعد روی تخته کار ارد میپاشیم وخمیررو با وردنه باز میکنم دقت داشته باشید باید خیلی اروم روی خمیر وردنه بکشید کلا خمیر نازنازیی هست بعد قالب میزنیم ومیگذاریم توی سینی که اردپاشی کردیم دوباره ۱۵ دقیقه بمونه بعد روغن خوب داغ میکنیم وبعدزیرشو کم میکنم ولی اینقدر نباید کم باشه که روغن یخ کنه بعد هر کدوم از دوناتهارو که بر میداریم تا سرخ کنیم باید آرد زیرشو خوب با برس بگیریم حتما خیلی مهمه اینم قلق دیگش وبعد سرخ میکنیم برای اینکه نرم بمونه ته یه قابلمه حوله روغن گیر میندازیم وهر کدوم که سرخ شد میگذاریم توی قابلمه ودرشم میگذاریم والبته درش حتما باید یه پارچه باشه تا عرق نکنه وبریزه روی دونات ها باقی خمیر که مونده بعد از اینکه آرد اضافشو گرفتیم دوباره ورزش میدیم ومیگذاریم ۱۰ دقیقه بمونه دوباره باز میکنیم وقالب میزنیم اینم یه قلق مهمه دیگش 👇 ۹۰ گرم آرد را با ۳ پیمانه شیر و ۲۰۰ گرم شکر مخلوط میکنیم میگذاریم روی گاز با شعله کم ودائم هم میزنیم تا جوش بیاد بعد زیرشو کمتر میکنیم میگذاریم تا غلیظ بشه بعد خاموش میکنیم و۲۵ گرم کره وکمی وانیل اضافه میکنیم نکته اگه خواستید کرم بیرنگ باشه از آب بجای شیر استفاده کنید واگر نه از همون شیر البته من با این میزان کرم درست کردم زیاد اومد میتونید نصف مواد استفاده کنید واینکه باید بگذارید کرم روی حرارت بمونه تا خوب بوی خامی آرد بره امیدوارم درست کنید ونوش جان کنید ولذت ببرید😉 ونیم ساعت میگذاریم تا خنک بشه کرم بعد بریزید توی قیف وکنار هر کدوم ازپیراشکیها رو با چاقو کمی سوراخ کنید وسرقیف رو از اونجا وارد پیراشکی کنید وکرم بزنید من این کارو کردم وبعد اونجایی روکه باچاقو باز کرده بودم کمی با دست ازکرم زدم روش وتوی خلال پسته زدم تا مشخص نشه میتونید باچاقو هم از وسط کمی برش بدید وباقی کرم بمالید روش و روشو پودر قند زدم وروی دونات ها رو هم میتونید کرموبریزید توی مشما فریزر وسرشو کمی سوراخ کردم وریختم روی دونات قطر دونات باید بین ۱ تا ۱ونیم باشه یعنی از یه بند انگشت کمتر واینکه سریع توی روغن سرخ میشه وداخلش هم عالی میپزه با اینکه زمان کمی سرخ میشه این مدل دونات دو تا دایره کامل قالب میزنید یکیشو دوباره وسطش قالب میزنید و بعد میگذارید رو دایره کامل اولی برای این که بهتر بچسبه دور دایره اولی رو با اب انگشتتونو خیس میکنید میکشید بعد دومی که وسطشو قالب زدید و وسطشو در اوردید اون نوار باریکشو که مونده میگذارید رو اولی و یکم با دست فشار میدید من این بار از کرم کاسترد استفاده کردم طرز تهیش👇 برای کرم کاسترد ۲ ق کرم کاسترد ۶ قاشق شکر ۲ لیوان شیر اول پودر کاسترد و شکرو مخلوط میکنید و شیر سرد رو کم کم اضافه میکنید و خوب هم میزنید بعد میگذارید رو گاز و دایم هم میزنید تا سفت بشه وبعد دوناتهای سرخ شده رو که تو شکر زدید میچینید تو سینی از کرمی که از داغی افتاده تو قیف میریزید و دونات رو پر میکنید😉رماح هر عزیزی از دستور استفاده کرد و راضی بود فاتحه ای عنایت کنه نثار روح رفتگانم @sofrebanovanbeheshty
👇 رب انار ترش معیار ترشیش بسته به ذائقه تون نداشتید می تونید از رب آلوچه هم استفاده کنید که من مخلوط هردو رو استفاده کردم یک ق از هر کدوم و یک ق رب گوجه هم ریختم گردو ۳۰۰ گرم که خوب چرخش می کنیم گوشت چرخ شده ۲۰۰ _۳۰۰ گرم سبزی معطر کوفته (ریحان جعفری پونه مرزه ترخون تره وچوچاق) سیر ۱دانه بزرگ و پیاز ۱دانه متوسط گردوی چرخ شده رو با مقداری آب میگذاریم رو حرارت بعد از چند مرحله جوش کردن و آب اضافه کردن رب ها رو اضافه می کنیم و کمی نمک و فلفل سیاه می ریزیم، بعد سبزی ها رو خوب ریز خورد می کنیم به گوشت ها اضافه می کنیم و سیر و پیاز رو خورد میکنیم وآب پیاز رو می گیریم وبه گوشتها اضافه می کنیم وبا کمی نمک و فلفل گوشتها رو مزه دار می کنیم، حالا خوب با دست ورز میدیم وبه باندازه ی گردو گرد می کنیم ودر دیس می چینیم بعد آماده شدن یکی یکی به خورش اضافه میکنیم توجه کنید در این موقع اصلا با ملاقه بهم نزنید وقتی که شعله گاز رو خاموش کردین می تونید روش کمی گلپر بریزید وبهم بزنید توجه کنید هنگام پخت نریزید چون غذاتون رو تلخ می کنه آمادست نوش جونتون نکته۱ 👇 برای روغن دادن حتما گردوها رو قبل میکس خوب رو حرارت گاز با درجه پایین تفت بدید بعد میکس کنید نکته۲👇 بعد ریختن رب وقتی که آب خورش کم میشه حتما از آب یخ یا یخ استفاده کنید و سعی کنید کوفته های گوشت رو از شب قبل درست کنید و تو یخچال بگذارید اگه سبزی داخل کوفته دوست نداشتید می تونید بطور جداگانه تو خورش بریزید و کوفته ها تون فقط گوشت و پیاز و سیر ونمک و فلفل باشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🔸براى خوشمزه شدن خيار شور🥒 حتما از سبزى هاى زير استفاده كنيد: مرزه، ترخون، شويد 🥒براى ترد شدن خيار ها هم از چند تا نخود خام توى شيشه خيار ها استفاده كنيد. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 🥔 چـطوری سیب زمینی هارو سریعتر آب پز کنیم؟🤔 👈 کافیه قبل از انداختن سیب زمینی داخل آب با یه جسم نوک تیز سوراخ کنید سیب زمینی رو تا سریع تر آب پز بشه🥔 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
ما2نوع شیرینی نارگیلی داریم.. یک نوع آن احتیاج به,,داغ زدن,,داره که بایدپودرنارگیل پرچرب وکیفیت بالاباشه.. یک نوع دیگرش..ساده ست..ومیتوان ازهرپودرنارگیلی استفاده کرد.. درنوع اول از,,سفیده تخم مرغ,,استفاده میشه که حاصلش شیرینی,,نرم وترکدار,,میشه... ولی دومی بدون تخم مرغه..وشیرینیش کمی خشکتره... پودر نارگیلی که چرب نیست خشکتر از پودر نارگیل چربه ولی اگه از لوازم قنادی گرفتید بگین چرب میخوام بهتون میده @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 حتما درست کنید که با آش های بیرون خیلی فرق داره فقط خواهشاً موادشو به اندازه بریزید😊🤗☺️ برنج نیم دانه ۵۰۰ گرم نخود ۲۵۰گرم عدس ۱۵۰گرم لوبیا۱۵۰گرم گوشت ریش شده ۲۰۰تا۳۰۰گرم تره ۱۵۰ گرم ترخون ۵۰گرم(یا ترخون خشک ۱۵گرم) پیاز بزرگ یک عدد ادویه کاری یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم زردچوبه یک قاشق مرباخوری برنج رو چند ساعت قبل از پختن خیس کنید.سپس با سه لیتر آب بگذارید تا با حرارت خیلی ملایم بپزه. اصلا تو این مرحله برنج رو هم نزنید.دوساعت هم طول می‌کشه تا برنج به خوبی بپزه و نرم بشه.حبوبات رو بیست و چهار ساعت قبل از پخت خیس کنید و هر کدومو جداگانه بپزید.اگه دوست داشتین میتونید یکم با گوشت کوب حبوبات رو نیم کوب کنید البته بعد از پخت.گوشت رو بپزید و ریش ریش کنید.پیاز رو خلال کرده و سرخ کنید وقتی طلایی شد ادویه ها رو اضافه کنید تا یه تفت کوچولو هم با ادویه‌ها بخوره.آبگوشت،تره،ترخون،نخود،عدس،لوبیا و پیاز داغ رو به برنج پخته اضافه کنید و هم بزنید.یک و نیم تا دو ساعت زمان می‌بره تا آشتون آماده بشه و جا بیفته.حتما حتما حرارت ملایم باشه و ده دقیقه یه بار هم بزنید تا ته نگیره. من ترخون تازه نداشتم از ترخون خشک (۱۵گرم) استفاده کردم.اگه وقتی مواد رو اضافه کردید آش خیلی غلیظ و سفت بود نیم لیتر آب جوش بهش اضافه کنید @sofrebanovanbeheshti