مداحی آنلاین - من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی - میرداماد.mp3
8.35M
#مناجات_سحر
#ماه_رمضان
🍃من بندگی نکردم تا بنده ام بخوانی
🍃تو کی به دین کرامت از خود مرا برانی
🎤 #سید_مهدی_میرداماد
👌بسیار دلنشین
@sofrebanovanbeheshti
#زولبیا👇
آرد ۲۵گرم
ماست ۲۵۰گرم
نشاسته ۲۵۰گرم
کره ۲۵گرم
بیکینگ پودر ۱چهارم ق چ
وانیل+زعفران یا رنگ زعفرانی+
آب به مقدار لازم
شربت برای شیرین کردن به میزان لازم
#شربت_بامیه_زولبیا
آب250گرم حدود یک لیوان/
شکر1کیلو حدود ۴ لیوان/
گلاب یک چهارم پیمانه/
وانیل1ق غذاخوری/
جوهرلیمو1دوم ق چایخوری.
تقریبی
۱.ماست ونشاسته را درکاسه ای مناسب میریزیم
۲.ماست ونشاسته رو باقاشق کاملا باهم مخلوط میکنیم
۳.در کاسه راگذاشته دردمای آشپزخانه به مدت حداقل۵ساعت استراحت میدهیم
۴.بعداز زمان استراحت آرد الک شده و کره به دمای محیط رسیده رااضافه کرده باهمزن برقی میزنیم
۵.باهمزن میزنیم تا کاملا یکدست شود
۶.زعفران وبیکینگ پودر راهم اضافه کرده هم میزنیم
۷.اگر مایه زولبیا خیلی سفت بود یک قاشق گلاب اضافه کرده هم میزنیم
۸.مایه زولبیا آماده شد👌
۹.مقداری ازمایه را داخل قیف یکبارمصرف ویاظرف سس میریزیم
۱۰.شربت راگرم کرده روبه داغی تقریبا
روغن را هم داغ کرده حرارت را متوسط میکنیم
۱۱.مایه را به صورت دایره دایره کنارهم درروغن ریخته واجازه میدهیم تاسرخ شود برمیگردانیم تاطرف دیگر هم سرخ شود
۱۲.زولبیای سرخ شده را ازروغن خارج میکنیم
۱۳.وسریع درشربت گرم قرارمیدهیم تاشربت به خورد زولبیا برود
این مرحله برای من خیلی جذابه شمامیتونین حرکت شربت رو داخل بافت زولبیاببینید😍😍😍
۱۴.زولبیا را ازشربت خارج کرده ودرصافی قرارمیدهیم
زولبیاهای ما آماده شد😋😋😋
البته بامقدار موادی که براتون میفرستم تقریبا دوبرابر این مقدار زولبیا خواهیدداشت😍
شهد یا شربت زولبیا😋👇
آب وشکررو روی حرارت میگذاریم وقتی به جوش اومدجوهرلیمواضافه کرده میگذاریم سه دقیقه بجوشه خاموش میکنیم
بعدولرم شدن وانیل وگلاب رومیریزیم.
برای زولبیا اگه دوست داشتین چندتادونه هل بندازین توشربت
✅دوستان تجربه خودم اینه که ماست ونشاسته روخوب مخلوط کنید بگذارید۵ساعت بمونه بعدکره وآرد وبیکینگ پودر روبهش اضافه کنیدوباهمزن بزنید اگه خیلی سفت بودکمی گلاب بزنید😉
زولبیای پروانه ای شکل رو هم باهمین مواد وباقالب نان پنجره ای آماده میشه به این صورت که قالب را درروغن گذاشته تا گرم شده سپس درمایه زولبیا زده وبعدقالب را در روغن داغ زده تکان داده تازولبیا ازقالب جداشده وسرخ شود
👌👌👌👌
غلظت مایه زولبیا رو در پست بعدی بصورت کلیپ ببینید👇😍😍👏👏
مامان علی وفاطمه دوستتون داره
@sofrebanovanbeheshti
روز هشتم قلب من یک بام دارد دو هوا
لحظه ای صحن گوهرشاد و دمی پایین پا...
#ماه_مبارک_رمضان
#روز_هشتم
#دلتنگ_امام_رضا❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
میشه خمیر شیرینی بامیه رو تو یخچال نگهداری کرد ؟
#پاسخ👇
من ۲ روزی نگه داشتم خدا رو شکر بعد از این که درست کردم مشکلی پیش نیومد ولی بازم اگر تونستید همون روز خمیرو استفاده کنید چون تخم مرغ داره بهتره که نمونه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
بامیه درست کردم
ببینید این همون شکرکه؟😢
توی چه ظرفی بهتره نگهداری شه؟
#پاسخ👇
شکرک زدن بخاطر شربت بارتون هست،که باید نکات دقیق رعایت بشه تا شکرک ایجاد نشه.
شربتتونو حتی بعد از درست شدن هم نباید هم بزنید
باید خودش بجوشه بعد با ۱ قاشق یه کم بردارید ببینید غلظتش خوبه یا نه
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
من با فوندانت و گیلیسیرین کار نکردم میشه برام توضیح بدید؟
#پاسخ👇
فوندانت که آماده لوازم قنادی دارن، باید نشاسته زرت روی سطح کارتون بریزید فوندانت رو پهن کنید بعد قالب بزنید یا طرحتونو روش بگذارید ببرید. برای قسمت قرمز هم باید فوندانت رو رنگ قرمز ژله ایی بزنید و دوباره سطح کار نشاسته زرت بعد با وردنه پهن کنید خمیر رو طرح روش بزنید و ببرید دورش رو
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#نذر_نان سلام علیکم خدمت اعضای گل کانال😍😍😍طاعات و عبادات تون قبول درگاه حق 🤲 قصد داریم ان شاءالله
#گزارش_لحظه_ای
تا الان ۲۰۰ هزار تومن جمع آوری شده
که تقریبا سه تنور نان میشود 😔
عجله کنید از افطاری دادن به مردم ضعیف شهر جا نمونید 🏃♀🏃♀
ما امیدواریم به لطف خدا و حمایت شما عزیزان
ان شاءالله امسال هم بتونیم مثل سالهای گذشته ماه رمضان چندین تنور نان از چند نانوایی خریداری کنیم 🤲😘
کماکان منتظر کمک های نقدی شما عزیزان هستیم ولو اندک🌷🌷🌷
6395_9911_5573_4577
بانک سپه(قوامین سابق)
اعظم رنجبر دیفانی
لطفا بعد از واریز به آی دی خانم رنجبر عزیز اطلاع بدید👇
@YaSahebazaman110
واریز تا دوشنبه ششم اردیبهشت 🆘
ممنون از همراهی و همکاری همیشگی تون 🌷🌷🌷
#بامیه_عربی👇
آرد ۲۵۰ گرم ،اب ۱لیوان و نصفی
،کره ۲۵ گرم ،تخم مرغ ۳تا۴ عدد
وانیل نوک ق چایخوری
اب و کره رو گاز میگذاریم به محض جوش امدن ارد یکباره میریزیم توش و هم میزنیم حدود ۱۰ دقیقه روی گاز همش میزنیم تا مثل حلوا وسط ظرف جمع بشه بعد که خاموش کردیم میریزیم تو همزن کمی میزنیم تا خمیر ولرم بشه تخم مرغها رو یکی یکی میشکنیم و دوباره هم میزنیم تخم مرغ چهارم نگه میداریم اگر خمیرمون خوب بود لازم نیست اونو اضافه کنیم اگر هنوز سفت بود اونم اضافه میکنیم
خمیر این بامیه کمی باید سفت باشه
بعدخمیرو تو قیف میریزیم با ماسوره کنگره دار تو روغن داغ سرخش میکنیم وتو شربت از دما افتاده میندازیم بعد از سرخ شدن
اگر خواستید خوش رنگتر بشه ۲ قاشق شربت بار به خمیر اضافه کنید
من چون میخواستم ترد بشه شربت بار نریختم چون اگر شربت نداشته باشه زمان بیشتری میبره تا سرخ و خورکگ بشه در نتیجه خوش رنگتر میشه
من چون نمیخواستم خیلی شهد داشته باشه شربتم تقریبا سرد بود اگر بخواید شهد بیشتری داشته باشه حتما باید دمای شربت ۵۰ درجه باشه
شربت بار👇
۱ لیوان اب،۲لیوان شکر،نصف کمتر لیوان گلاب،گلوکز ۱ ق غ،جوهر لیمو نوک ق چایخوری،زعفران دم کرده غلیظ
اب شکر گلاب رو حرارت میگذاریم تا بجوشه اصلا هم نمیزنیم بعدکه جوشید جوهر لیمو زعفران گلوکز بهش اضافه میکنیم فقط با قاشق چوبی هم میزنیم و دورشو با برس خیس میکشیم تا شکری اگر هست پاک بشه وبعد یکم حرارت بیشتر میکنیم تا شربت غلیظ بشه
نکته: میتونید تمام مواد بجز گلوکز با هم بریزید تو همون مرحله اول بعد که جوش امد گلوکز بریزید فقط نباید همزده بشه
رماح
@sofrebanovanbeheshti
#زولبیا_بازاری
عالی
#زولبیا👇
مواد لازم
برای خمیر ترش
۱۰۰ گرم ماست (پرچرب و شیرین باشه )
۱۰۰ گرم نشاسته گل(گندم درسته)
با هم حالت خمیری کنین بگذارین یک شب ترشیده بشه
اگه از نشاسته پودری(گندم) استفاده میکنین کمی ابکی میشه که ایرادی نداره (بهتره از ۱۲ ساعت کمتر و از ۲۴ ساعت بیشتر نشه)
بعد این مدت
۲۰۰ گرم نشاسته پودری (گندم) داشتیم که میتونین از نشاسته درشت هم استفاده کنین) با ۲۰۰ گرم ماست شیرین معمولی هم زده (میتونین مواد رو با همزن دستی مخلوط کنین ولی با همزن برقی کارتون راحت تره) وقتی ماست و نشاسته خوب مخلوط شد حالت کشدار مثل ماست همزده پیدا کرد ۱ ق غذاخوری زعفران دم کرده و۳ق غ شربت بار رو با ۱ ق غ گلاب و ۲۰ گرم روغن جامد (یا کره) و خمیر ترش اضافه کرده میزنیم تا کاملا کش بیاد باید نه سفت باشه نه شل
اگه سفت بود ۱ ق غ آب یا گلاب بزنین.
در آخر ۱ هشتم ق چ جوش شیرین بزنین و بگذارین نیم ساعت سرحال بشه به اصطلاح عمل بیاد
بعد داخل قیف مخصوص یا ظرف سس و یا قیف معمولی بریزین و داخل روغن بریزین حرارت متوسط باشه 🔼حرارت کم باشه زیاد بمونه تو روغن خشک میشه
🔼حرارت زیاد باشه هم رنگشون برمیگرده
🔼حدودا ۲ دقیقه ای اماده میشن
🔼روغن باید تا روی زولبیاها بیاد والی حباب حباب میشه
بعد از روغن بلند کرده سرررررریع داخل شربت بار گرم(نه داغ)میگذاریم و فشار میدین تا داخل شیره بشه و شیشه ای بشه و مغزش شربت بره
بعد از ۲ دقیقه بلند کرده تو صافی بزارین بعد چند ثانیه از صافی داخل جعبه و طرف سرو بچینین 🔼اگه مواد نارس باشه در اینصورت شیشه ای نمیشه و سفت خواهد بود
🔼این نکته رو هم بگم که میتونین موادتون رو کاکائویی کنین که یک قاشق از نشاسته کم کنین و به جاش پودر کاکائو بزنید
شربت بار( بهتر هست اول شربت درست کنید)
۱لیوان اب
۲لیوان شکر
۲ق گلاب
گلوکز ۱ ق غذاخوری
نوک ق چ جوهر لیمو
زعفرون غلیظ اب کرده
اب و شکر تو ظرف بریزید بگذارید رو حرارت کم تا بجوشه اصلا اصلا هم نزنید بعد که شربت جوشید زعفرون گلاب و جوهر لیمو و گلوکزبهش اضافه میکنم فقط فقط با قاشق چوبی هم میزنیم بعد زیرشو یکم بیشتر میکنیم تا تقریبا ۱۰ دقیقه بجوشه و غلیظ بشه و بعد نوش جان میکنیم😉رماح
یه نکته مهم ظرفتون نچسب باشه
روغن داغ داغ داغ باشه و زیاد
@sofrebanovanbeheshti
#شهید_نواب_صفوی
بعداز افطار مختصر؛ به آقا گفتم دیگر هیچ چیزی برای سحر و افطار نداریم. حتی نان خشک.
️فقط لبخندی زد.
این مطلب را چند بار تا وقت استراحت شبانه آقا تکرار کردم.
وقت سحر هم آقا برخاست آبی نوشید و گفتم دیدید سحری چیزی نبود؛ افطار هم چیزی نداریم.
باز آقا لبخندی زد.
بعد از نماز صبح گفتم.
بعد از نماز ظهر هم گفتم.
تا غروب مرتب سر و صدا کردم که هیچی نداریمااااا.
اذان مغرب را گفتند.
آقا نماز مغرب را خواند و بعد فرمودند: امشب سفره افطار نداریم؟
گفتم پس از دیشب تا حالا چه عرض میکنم؛ نداریم . نیست.
آقا لبخند تلخی زد و فرمود یعنی آب هم در لولههای آشپزخانه نیست؟
خندیدم و گفتم : صد البته که هست.
رفتم و با عصبانیت سفرهای انداختم و بشقاب و قاشق آوردم.
پارچ آب را هم گذاشتم جلوی آقا.
هنوز لیوان پر نکرده بود.
صدای در آمد.
طبقه پایین پسر عموی آقا که مراقب ایشان بود رفت سمت در .
آمد گفت: حدود ده نفری از قم هستند.
آقا فرمود تعارف کن بیایند بالا.
همه آمدند.
سلام و تحیت و نشستند.
آقا فرمود : خانم چیزی بیاورید آقایان روزه خود را باز کنند.
من هم گفتم بله آب در لولهها به اندازه کافی هست. رفتم و آوردم.
آقا لبخند تلخی زد و به مهمانان تعارف کرد تا روزه خود را باز کنند.
در همین هنگام باز صدای در آمد.
به آقا یوسف همان پسر عموی آقا گفتم: برو در را باز کن این دفعه حتما از مشهدند. الحمدلله آب در لوله ها هست. فراوان.
مرحوم نواب چیزی نگفت.
یوسف رفت در را باز کند.
وقتی برگشت دیدم با چند قابلمه پر از غذا آمد.
گفتم اینا چیه؟
گفت: همسایه بغلی بود؛ ظاهرا امشب افطاری داشته و به علتی مهمانی آنان بهم خورده.
گفت بگویم هر چی فکر کردند این همه غذای پخته را چه کنند؛
خانمش گفته چه کسی بهتر از اولاد زهرای مرضیه سلام الله علیها.
گفته بدهند خدمت آقا سید که ظاهرا مهمان هم زیاد دارد.
آقا یک نگاه به من کرد.
خندید و رفت.
من شرمنده و شرمسار؛ غذاها را کشیدم و به مهمانان دادم.
کارشان که تمام شد، رفتند.
آقا به من فرمود،
دو نکته:
اول این که یک شب سحر و افطار بنا به حکمتی تاخیر شد، چقدر سر و صدا کردی؟
دوم وقتی هم نعمت رسید چقدر سکوت کردی؛ از آن سر و صدا خبری نیست؟
بعد فرمود: مشکل خیلیها همینه.
نه سکوتشون از سر انصافه، نه سر و صداشون.
وقتِ نداشتن، جیغ می زنند.
وقتِ داشتن، بخل و غفلت.
📚 جام عقیق
#سبک_زندگی_اسلامی
#رزاقیت_خداوند
#شهید_نواب_صفوی
@sofrebanovanbeheshti
@OnlineQom،قمآنلاین.mp3
2.25M
#افطارانه
🛑🎼 "ربنا" با صدای محمد اصفهانی
🔹رَبَّنَا إِنَّنَا سَمِعْنَا مُنَادِیًا یُنَادِی لِلإیمَانِ أَنْ آمِنُوا بِرَبِّکُمْ فَآمَنَّا
🔹رَبَّنَا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَکَفِّرْ عَنَّا سَیِّئَاتِنَا وَتَوَفَّنَا مَعَ الأبْرَار
🔹رَبَّنَا وَآتِنَا مَا وَعَدتَّنَا عَلَىٰ رُسُلِكَ وَلَا تُخْزِنَا يَوْمَ الْقِيَامَةِ إِنَّكَ لَا تُخْلِفُ الْمِيعَاد
@sofrebanovanbeheshti