#ته_چین_مرغ👇
مرغ رو جداپختم و برنج رو آبکش کردم ؛ سپس دوتاتخم مرغ مقداری روغن یه لیوان ماست رو توی یه ظرف جدابابرنجها مخلوط کردم زعفرون آب شده وگلاب ومقداری خلال بادوم هم اضافه کردم...
درآخرهم ته قابلمه رو چرب کردم یک ردیف از مخلوط برنج رو توقابلمه ریختم و وسط مرغ ودوباره یک ردیف برنج ؛ بادست یه فشارکوچولو به مواد بدین که خوب به هم بچسبند و درنهایت بگذارین برای پخت باپلوپز ۴۵ دقیقه میشه ....
@sofrebanovanbeheshti
#نان_با_مغز_پنیر_و_گردو
#کروسان_شکلاتی
سلام دوستای عزیزم اینم نون به شکل انگور با مغز پنیر و گردو یه میان وعده خوب و مفید برای مدرسه بچه ها و هم میتونین تو هیئتها ازش استفاده کنین البته نه به شکل انگور به شکلهای مختلف که مناسب با مکانش باشه
من این نون رو همون طور که گفتم به خاطر این به شکل انگور در اوردم که بتونم وسوسش کنم این نون رو بخوره.
درست کردن به شکل انگور خیلی اسونه فقط کمی زمانبر هست که نیاز به حوصله داره. برای چسبوندنش نیاز به چیزی نیست فقط کافیه کنار هم بگذارین خودش تو فر بعد پف کردن بهم میچسبه
فقط حواستون باشه که کنار هم میگذارین فاصله ای بینشون نباشه .
دستور خمیر:
آرد ۳ لیوان (پایه کار)
شیر ولرم ۱ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
شکر یک چهارم لیوان
خمیر مایه یک قاشق غذاخوری
روغن یا کره (اب کرده و سرد شده) ۳۰ گرم
نمک نصف قاشق چایخوری
گلاب کمی
زعفران برای رومال
تخم مرغ یک عدد برای رومال
برای داخل خمیر:
پنیر خامه ای مقداری
گردو مقداری
مواد داخلش سلیقه اییه میتونین شکلات یامارمالادبریزین باتوجه به اینکه میگن پنیر پخته مضره😉
شیر ولرمی که دست رو نسوزونه رو با یک قاشق چایخوری شکرو خمیر مایه مخلوط میکنیم کنار میگذاریم تا روش کف کنه (ده دقیقه کافیه)
تخم مرغ و بقیه شکر رو با همزن میزنیم تا کمی پف کنه و از حالت لختگی در بیاد بعد روغن یا کره رو اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم
بعد مخلوط (شیر و خمیر مایه)و گلاب و نمک رو اضافه میکنیم هم میزنیم، آرد را کم کم اضافه میکنیم و بادست ورز میدیم این سه لیوان آرد پایه کارمون هست
اگه خمیر همچنان چسبناک بود قاشق قاشق اردبیشتری علاوه بر اون سه لیوان اضافه میکنیم و ورز میدیم انقدراین کارو تکرارمیکنیم تا خمیری درست بشه که به دست نچسبه.
خمیر که اماده شد یه ظرف میگیریم کفشو باروغن چرب میکنیم وخمیرو میگذاریم داخلش من درشو با سلفون میبندم بعد میگذارم یه جای گرم دوساعت بمونه تاحجمش دو برابر بشه.
بعد دوساعت خمیر را اول ورز میدیم تا پفش از بین بره بعد به شکل دلخواه بپیچین😍
اول یه تیکه کوچولو اندازه یه فندق یا کمی بزرگتر بگیرین کمی بازش کنین کمی پنیر و گردو داخلش بریزین و دوباره گردالی کنین.
واگر کروسان آماده میکنید یک تکه شکلات تخته ای داخلش قرار بدید و گرد کنید
کف سینی رو کاغذ روغنی بگذارین و این گردالی هارو روی کاغذ روغنی بچینین دراخر رومال کنین
برای رومال ازمخلوط تخم مرغ وزعفرون استفاده کنید.
بعد گذاشتم تو فر با دمای ۱۷۰درجه به مدت تقریبیِ۲۰ دقیقه بعد گریل رو روشن کنین تا روش طلایی بشه
مامان علی وفاطمه دوستتون داره😍
@sofrebanovanbeheshti
#نان_کروسان_شکلاتی
#کروسان_شکلاتی
#کروسان
این نان یکی از نان های پرطرفدار فرانسوی است که برای صبحانه استفاده می شود.
مواد لازم
تخم مرغ 2 عدد
شکلات به میزان لازم
شیر 1 لیوان
نمک 1 هشتم ق چ
آرد 4 لیوان
خمیر مایه فوری 1 ق س
شکر نصف لیوان
کره 110 گرم
آرد ونمک را سه بار الک کنید.
شیر و 2 قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و بگذاید تا بجوشد و تا شکر حل شود صبر کنید تا شیر ولرم شود سپس مایه خمیر را به آن اضافه کنید و 10 دقیقه در جای گرم با در بسته گذاشته تا عمل بیاید. تخم مرغ را که از قبل بیرون از یخچال گذاشته اید تا هم دما با اتاق شود با کره نرم شده و بقیه شکر مخلوط کنید خمیر مایه را به آن اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
دو سوم از آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی هم بزنید.
بقیه خمیر را کم کم اضافه کرده و با دست مخلوط کنید خمیر را ورز داده و صد بار به سطح کار می کوبیم اگر خمیر کمی چسبناک بود به آن آرد اضافه نکنید.
خمیر را در ظرف آرد پاشی شده گذاشته روی آن پارچه نمدار کشیده و 2 ساعت در جای گرم گذاشته تا 2 برابر شود.
خمیر را کمی دیگر ورز دهید و بعد روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید برش زده و مطابق تصویر برش زده روی هر قسمت شکلات گذاشته و می پیچیم.
خمیرها را داخل سینی فر از قبل چرب شده با فاصله می چینیم روی آن را پوشانده و مجدد نیم ساعت به آن استراحت می دهیم.
نان ها را در طبقه وسط فر با دمای 180 درجه به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار می دهیم تا طلایی شوند.
می توانید روی نان ها قبل از پخت زرده تخم مرغ به همراه کمی شیر و زعفران و کنجد بپاشید.
در هنگام پخت نان ظرف آبی در فر قرار دهید.
🌸🌸🌸🌸🌸
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_آذربایجانی_مامان_پز👇
مخلوط گوشت چرخ کرده و مرغ چرخ شده ۲۵۰گ/برنج خیس شده خام۱پ/تخم مرغ۱عدد/گشنیزخرد شده ۲۵۰گ/آلو بخارا لازم/نمک فلفل زردچوبه /آرد۲غ/رب گوجه۱س/پیازداغ۱پ/آب۲پ/
سس:
درقابلمه رب گوجه نمک فلفل زردچوبه کمی پیاز داغ ریخته تفت داده بعد آب راریخته گذاشته بجوشد.
کوفته:
همه موادرا مخلوط کرده حسابی ورز داده تاچسبندگی ایجاد بشه.
به اندازه یه پرتقال از مواد برداشته در دست خوب گرد کرده ودر سسی که در حال جوشیدن است گذاشته وبا درب نیمه باز تا جابیفتد.
البته در این کوفته از آلو سیاه فریز شده استفاده شده🌺🌺😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_کدو_حلوایی👇
اول کدو حلواییامون رو داخل روغن تفت میدیم.
یه خورده که نرم شد از روغن میاریم بیرون و گوشتهای قلقلی که با پیاز رنده شده و نمک و فلفل و زردچوبه ورز دادیم میریزیم داخل همون روغن تا تفت بخورن.
یه کم که تفت خورد لپه های نیم پزمون رو با چندتا دونه آلو میندازیم تا خورش. نمک و فلفل و دارچین رو اضافه میکنیم و آب به خورشمون اضافه میکنیم تا پخته و جا افتاده بشه.
من چون دیر دست به کار شدم و عجله داشتم یه سیب زمینی کوچولو انداختم توی آب خورش وقتی پخته شد لهش کردم و دوباره ریختم تو خورشت.
تو این مرحله یه قاشق مربا خوری رب انار اضافه کردم و گذاشتم خورشت کاملا جا بیفته.
بیست دقیقه مونده به سرو کدو ها ریختم داخل خورشت.
این خورش رو قبل سرو حتما مزه کنین تا بنابه ذائقتون شکر یا رب انار اضافه کنین.
پ ن : اولین دفعه بود درست کردم و خیلی از طعمش راضی بودم.
یه چیزی تو مایه های خورشت سیب درختی یا خورش به آلو میشه البته با طعم کدو حلوایی 😁
@sofrebanovanbeheshti
#شوشتری_پلو👇
مواد لازم برای چهار نفر
سه پیمانه برنج _ یک پیمانه لوبیا چشم بلبلی _ نصف پیمانه شوید خشک_ زرد چوبه به مقدار لازم_ و مقداری پیاز داغ
لوبیا رو از قبل با مقداری اب گرم خیس کنید . اب لوبیا رو عوض کنید و با مقداری آب بپزید. لوبیا که پخته شد ابکش کنید تا اب اضافیش خارج شه.
برنج هم که چند ساعت قبل خیس کردید طبق معمول اب برنج که جوش اومد برنج رو با کمی نمک اضاف کنید و بعد از اینکه شروع به قل زدن کرد یک ق مرباخوری زرد چوبه را به اب برنج اضافه کنید تا برنج خوشرنگ و خوش طعم بشه.
برنج رو باید کمی زنده ابکش کنید لوببا رو قبل آبکش به برنج اضافه کنید و ابکش کنید.
لابه لای برنج شوید خشک اضافه کنید دم دهید.
میتونید با مرغ یا گوشت قلقلی یا گوشت بوقلمون مصرف کنید
@sofrebanovanbeheshti
❇ ️#اسرار_طول_عمر
✅ هفت غذای استراتژیک طب اسلامی که عامل طول عمر ، سلامتی ،استقامت و قدرت بدنی هستند.
۱. قند و شکر و نبات طبیعی #نیشکر
🌸 امامکاظم(ع) : شکر درمان هر درد و بیماریست جز #مرگ. (مکارم الاخلاق ص ۱۶۸)
۲. #نمک طبیعی (سنگ نمک یا و نمک دریای دستکاری نشده)
🌸 در نمک (#دریا) شفا از هفتاد و دو نوع بیماری است. (بحار ج ۸۴ ص ۵۹)
۳.#آب_سالم چشمه به صورت جوشیده یا آب تصفیه شده با روش کوزه
🌸 حضرت علي(ع) : آب جوشيده براي همة دردها نافع است و به هيچ وجه ضرر ندارد . (حلية المتقين)
۴. #نان کامل سبوس دار (نان خانگی)
🌸 پیامبر (ع) هیچ وقت نانی که بدون سبوس بود نمیخورد. (سنن النبی،باب ملحقات خوردن و آشامیدن)
۵. #گوشت_گوسفند ارگانیک، #گوشت_کبوتر و جوجه کبوتر
🌸برنج وگوشت سید طعام دنیا وآخرست هستند .
۶. #برنج سبوس دار ارگانیک
🌸 برنج و گوشت سید طعام دنیا و آخرت هستند.
۷. #روغن سالم (خصوصا #شحم خالص #گاو و زیتون بکر)
🌸 امام علی (ع) : هر لقمه روغن شحم که وارد بدن می شود، به همان اندازه درد و بیماری از بدن خارج می شود.
👈 آیت الله تبریزیان : #سلامتی بدون نان و نمک وروغن وشکر سالم محال است، این ابتدائی ترین کاریست که در راستای تامین سلامتی بایستی انجام بشود واین اولین شرط سالم زیستن وشاداب ماندن است، کارهای دیگر در مرتبه دوم اهمیت قرار میگیرد .
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺