#حلوای_لبو 👇
یه لبوکوچیک رو با پوست پختم .
بعد به صورت کامل پوره کردم .
بعد دو ق غ گلاب و مقداری هل و یه نصف استکان شکر و یه استکان آب مخلوط کردم تا شکر حل بشه .
بعد 3 ق غذاخوری آرد رو در روغن تفت دادم تا بوی خامیش بره .
بعد مواد بالا رو بهش اضافه کردم و همزدم تا خودش رو جمع بکنه .
@sofrebanovanbeheshti
🍕🍕🍕
#پیتزا_تخم_مرغی👇
🍕🍕🍕
۴عدد تخم مرغ
۳عدد سیب زمینی
مقداری پنیر پیتزا
اول سیب زمینی ها رو حلقه ایی برش میدیم و بعد کف ماهیتابه که روغن ریختیم قرار میدیم یک طرف که سرخ شد برمیگردونیم و بعد تخم مرغ ها رو در کاسه ایی جدا با نمک و فلفل و زردچوبه هم میزنیم و روی سیب زمینی ها میریزیم طوری که روی همه سیب زمینی ها رو پوشش بده و در آخر پنیر پیتزا رو روش میریزیم. 🌹🌹🌹
البته میشه گوجه و فلفل دلمه و زیتون هم به دلخواه روش قرار داد.
یه غذای فوری و خوشمزه👌
نوش جان😍
@sofrebanovanbeheshti
✅کاهش زیانهای #آلودگی_هوا
🔶🔸مصرف خوراکیهای زیر سودمند است:
🔸سیب شیرین
🔸انار شیرین یا ملس
🔸پرتقال شیرین
🔸بخور شلغم در منزل و مصرف آب سیب و آب هویج برای مقابله با تهدید ریوی.
🔸بخور گل ختمی و بنفشه در منزل و یا دم کرده آنها فقط به اندازه یک استکان
🔸نوشیدن دم کرده ترکیبی از یک قاشق غذاخوری آویشن شیرازی با 10 عدد عناب خرد کرده به ویژه در مبتلایان غلظت خون.
🔸خوردن انجیر تازه یا انجیر خیسانیده در آب یا گلاب به ویژه برای مبتلایان یبوست و ضعف روده.
🔸سالاد کاهو، هویج رندهشده، روغن زیتون با کمی سرکه انگور محلی، یا آب نارنج طبیعی
🔸سوپهای سبزیجات همراه با زرشک، هویج رندهشده، شلغم، و به
🔸دم کرده آویشن شیرازی یا مرزنگوش بهویژه برای مبتلایان آسم و برونشیت مزمن
🔸دم کرده ریشۀ سنبلالطیب و بهارنارنج، بهویژه برای افسردگان، و افراد مبتلا به پرفشاری خون.
🔸دودکردن گیاهانی چون پوست انار، ریشه بادام تلخ، میوه به، برگ بید، گل زعفران، چوب سیب، غده سیر، سقز، عود هندی، کافور، کندر، مشک، مصطکی، برگ مورد، اِسپَند و... میتواند در تقویت اعضای رئیسه بدن "مغز و سیستم عصبی، قلب و کبد" و کاهش عوارض آلودگیها مؤثر باشد.
🔸بوییدن نیلوفر، بنفشه در افراد گرممزاج و مشک، عنبر، یاس، نرگس، میخک در افراد سردمزاج توصیه میشود.
🔸بوهای خوشی چون گلاب، لیمو، پرتقال، سیب، به، زعفران، هل، دارچین، بهارنارنج و... را در هوای آلوده نباید از یاد برد.
🔸 استفاده از انفیه روایی و بعد چکاندن روغن بنفشه کنجدی دربینی هر روز
🔸داروی زنبق (صاف کننده خون طب اسلامی)
🔸 ماسک داروهای کشاننده 😷 : مقادیری زنجفیل و سیاهدانه و میخک و پوست انار را با هم مخلوط و پودر کرده در پارچه نازک و لطیف نخی در مقابل بینی گرفته و ماسک پارچه ایی دیگری روی دهان و بینی گذاشته شود. این نوع ماسک گرد و غبار را به خود جذب می نماید و علاوه بر تقویت قلب و مغز از ریه محافظت می کند
🔸 چنانچه میزان آلودگی برای مبتلایان به آسم و ناراحتی های قلبی زیاد بود، حجامت و فصد بهترین راه پاکسازی و پیشگیری از سکته ها خواهد بود
🔸 قی (استفراغ عمدی)
🔸 از طریق پوست و مو با ترکیب: سدر 500 گرم، مورد 450 گرم و حنا 50 گرم که با سرکه انگور خانگی و روغن زیتون یا کنجد مخلوط شده بجای شامپو و صابون استفاده کنند تا مقادیر زیادی از سموم گازی و مایع و سموم فلزی از قبیل جیوه و سرب پاک شوند
♨️پرهیزات:
🔷پرهیز از ورود مواد زاید و سمّی دیگر، که نهایتاً انباشت سموم را در بدن افزایش میدهند، مانند:
🚫 پرهیز از مصرف سیگار و قلیان؛
🚫استفاده نکردن از حشرهکش در محیط،
🚫پرهیز از پختوپز بدون تهویۀ مناسب در آشپزخانه،
🚫پرهیز از مصرف غذاهای مانده،
🚫گوشتهای صنعتی و خوراکیهای حاوی مواد نگهدارنده،
🚫روغنهای چندبار حرارتدیده مانند فست فودهای سرخشدۀ بازاری، تنقّلات بازاری مانند چیپس و پفک.
🚫پرهیز از همۀ اموری که غلظت خون را افزایش میدهند: مانند مصرف گوشت گاو، گوشتهای صنعتی، غذاهای خمیری مثل ماکارونی، و زیادخوردن غذاهای چرب و سنگین مثل کلّهپاچه خصوصا در وعده نهار یا شام
🚫پرهیز از همۀ اموری که یبوستآور هستند و دفع موادّ زاید از طریق روده را کاهش میدهند مانند غذاهای خشک ، ممنوعات غذایی و سودازاها، موز سفت، میوههای ترش مانند انار ترش، سنجد بدون مصلح، خرمالوی گس.
🚫پرهیز از آرایشهای سنگین که همین تنفس اندک پوست را نیز کاهش میدهند.
🚫پرهیز از همۀ اموری که نیروی عمومی بدن را کاهش میدهند مانند خواب ناکافی، شبزندهداری، ورزش شدید و طولانی، زیادهروی جنسی، مواجهه با هوای بسیار سرد، مواجهۀ طولانی با تابشهای الکترومگنتیک بهخصوص رایانه و تلفن همراه...
پژوهشکده طب شیعی
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#کتلت_سویق_عدس👇(از دستور غذایی اشپزی اسلامی)
سیب زمینی۲تاکوچیک با۱پیاز رنده کردم و۲تا تخم مرغ ونصف لیوان سویق عدس ۳ تا ق غذاخوری سبوس زردچوبه نمک فلفل وپودر گلپر زدم توی روغن سرخ کردم
البته توی دستور اصلی👇
۲تا سیب زمینی متوسط
۱ پیاز بزرگ
۲تا حبه سیر
پودر نون سبوس دار جعفری تازه و
۳ تا۴ تا تخم مرغ محلی و
سویق عدس ۱ لیوان وروغن ارده بود
من یادم رفت سیر وجعفری بزنم ولی واقعا خوشمزه بود
خیلی خودم همونطور که سرخ میشد میخوردم😂
پیشنهاد میکنم حتما درست کنید واقعا عالیه والبته گلپر رو هم خودم اضافه کردم
@sofrebanovanbeheshti
#کوفته_برنجی⬇️
برنج 1پیمانه
سیب زمینی 2عدد
گوشت چرخی 200گرم
پیاز 1عدد
فلفل دلمه ای 1عدد
ادویه به میزان لازم
برنج را در قابلمه ریخته و با شعله ملایم می گذاریم تا پخته و له شود .
سیب زمینی ها رو هم آب پز می کنیم بعد با برنج مخلوط کرده و با گوشتکوب له می کنیم.
گوشت چرخی رو با پیاز و فلفل دلمه ای و ادویه پخته و کمی که سرد شد ،اندازه یه نارنگی مخلوط برنج و سیب زمینی رو برداشته مواد گوشتی رو یه قاشق غذاخوری داخل آن قرار داده و گرد می کنیم و در ظرف سرخ می نماییم.
نکته : ظرف رو کوچک انتخاب کنید تا روغن جمع شده و همه جای کوفته رو بپوشاند و یکنواخت سرخ شود.☺️
@sofrebanovanbeheshti
👈در بحث #همسرداری یکی از مولفه های مهم آشپزی با آداب اسلامیه
👈خانمی که روی همسرت نفوذ کلام نداری ذکر #استغفار رو باید زیادبگی👌
👈خانمی که همسرت #چشم_چرونه موقع پخت غذا ذکر ....
مبحث تخصصی #همسرداری خانم دکتر #اعلم و سایر اساتید بزرگ رو در کانال زیر دنبال کنید☺️👇
http://eitaa.com/joinchat/774176768Cda984571ac
❤️ کانالی متفاوت در #همسرداری
❤️پیشنهاد #عضویت
#کیک_ساده :👇
تخم مرغ 4 عدد
شکر یک لیوان و نیم
آرد دو لیوان
شیر یک لیوان
کره یا روغن مایع نصف لیوان
بکینگ پودر یک ق م
وانیل نوک ق چایخوری
پودر کاکائو به مقدار لازم.
تخم مرغ ها رو با شکر با هم زن آنقدر میزنیم که رنگش سفید بشه حدود هفت هشت دقیقه و آرد و بکینگ پودر و وانیل رو کم کم اضافه میکنیم کمی هم میزنیم .
شیر و کره رو هم که از قبل گذاشتیم گرم شده و کره توش آب شده و خنک شده.
اینجا شیر و کره ی خنک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم.
مقدار کمی از مایه رو نگه میداریم و بهش کاکائو میزنیم و به مایه اضافه میکنیم.
توی ظرفی که چرب کردیم میریزیم و توی فر
میگذاریم.
من نیم ساعت پایین میگذارم و هفت هشت دقیقه بالا .
خیلی آسون و راحته.
@sofrebanovanbeheshti
#حلوای_زعفرونی_آردبرنج👇😋😍
آردبرنج ۲پیمانه
شکر ۲ونیم پیمانه
آب ۴تا۵پیمانه
روغن وکره ۱لیوان
گلاب نصف پیمانه
هل ساییده ۱ق چ
زعفران به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتداروغن وکره رادرقابلمه ریخته تاداغ شود(کمی ازروغن رانگه داریداگه نیازدیدین بریزین)آردالک شده رابه روغن اضافه کرده وحدودنیم ساعت تفت دهید.
۴لیوان آب وشکرراروی حرارت گذاشته تابجوش آیدخاموش کرده گلاب وهل وزعفران رابه آن اضافه میکنیم ودر۲مرحله شربت رابه آردوروغن اضافه کرده هم میزنیم اگه به آب نیازبود
۱لیوان آب که داشتیم رواضافه میکنیم خوب هم میزنیم تاگلوله های آردبازشود وباشعله کم به مدت۱۰دقیقه دم میکنیم.
حلوای ماآماده ست😋😋😋نوش جان
مامان علی وفاطمه دوستتون داره❤️
@sofrebanovanbeheshti
#پیتزا_فوری👇
به ازای هر نفر؛
آردسه چهارم لیوان
آب یا شیردوسوم لیوان
روغن سه قاشق
تخم مرغ یک عدد
بکینگ پودریک ق چایخوری
وانیل کمی
نمک کمی
تخم مرغ یکم بزنید تا از لختگی در بیاد
بعد بهش روغن اضافه کنیدو یکم بزنید و بعد آب یا شیر و وانیل و نمک بعد هم اردو بکینگ پودر
وقتی خوب مخلوط شد
تو ماهی تابه روغن بریزید و مواد بریزید توش.... یه کوچولو که خودش گرفت روش فلفل دلمه ای و گوجه و پودر بادم و اگه دوست داشتید قارچ تفت داده روش بریزید😊
ما 4 نفریم 4 برابر این مواد درست کردم و چهارتا از این پیتزافوریا درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#ژله_چند_رنگ👇
اول ژله پرتقال رو با یه لیوان آب جوش حل کردم یکم که از حرارت افتاد نصف لیوان شیر ریختم .
و قالب رو که چرب کرده بودم .
ریختم تو قالب رفت تو یخچال تا نیم بند شد .
برای لایه سفید هم ژله آلوئه ورا و شیر رو به روش بالا درست کردم .
وقتی ژله پرتقال نیم بند شد ریختم روش و رفت تو یخچال . بقیه روهم به همین ترتیب درست کردم .
فقط اگه یه طعم رو که ریختین زیاد تو یخچال بمونه و بسته بشه .
لایه بعدی رو که ریختین نمیچسبه به اون لایه و بعد برگردوندن کارتون خراب میشه حتما باید نیم بند بشه بعد لایه بعدی رو بریزید .
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_شیفون 👇
یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است )
مواد لازم کیک شیفون :
تخم مرغ :۴ عدد
آرد : ۱٫۵ لیوان
شکر : ۱ لیوان سر خالی
بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
آب: ۱/۴ لیوان
روغن: ۱/۴ لیوان
طرز تهیه کیک شیفون :
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم
به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه
حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم
و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم
و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد
حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.
@sofrebanovanbeheshti
💐 عوامل تقویت کننده عقل در طب اسلامی👇
🍃🌹بوی خوش 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
هیچ بنده ای از خوش بو کننده های طبیعی استفاده نکند مگر انکه عقلش زیاد شود.
🌹🍃 برگ چغندر 👇
امام رضا علیه السلام فرمودند :
برگ چغندر عقل را محکم کرده و خون را صاف می نماید.
🍃🌹 حجامت 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
حجامت ، عقل را زیاد می کند و قدرت حافظه را افزایش می دهد.
🌹 🍃خرفه 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند:
بر شما باد خرفه ، زیرا زیرکی می دهد و اگر فقط یک چیز باشد که عقل را زیاد می کند ، همان است.
🍃🌹سداب 👇
امام کاظم علیه السلام فرمودند:
سداب ، عقل را زیاد می کند.
🌹🍃 سرکه 👇
امام صادق علیه السلام فرمودند :
سرکه ، عقل را محکم می کند.
🍃🌹 کدو 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
بر شما باد کدو ، زیرا عقل را زیاد کرده و مغز را بزرگ می کند.
🌹🍃 کرفس 👇
پیامبرصل الله علیه و آله فرمودند :
بر شما باد کرفس ؛ زیرا اگر بنا بود فقط یک چیز عقل را زیاد کند ، آن همین بود.
🍃🌹 کندر 👇
پیامبر صل الله علیه و آله فرمودند :
به زنان باردارتان ، کندر بخورانید ؛ زیرا اگر کودک در شکم مادر با کندر تغذیه شود ، قلبش محکم و عقلش زیاد می شود.
🌹🍃 گوشت 👇
امام صادق علیه السلام فرمودند :
گوشت ، گوشت را رشد می دهد و عقل را زیاد می کند و کسی که آن را چند روز ترک نماید ، عقلش فاسد می شود.
🍃🌹 مسواک 👇
امام باقر علیه السلام فرمودند :
مسواک زدن ، بلغم را برطرف نموده و عقل را زیاد می کند.
🌹 🍃هلیله سیاه و شکر سرخ 👇
امام رضاعلیه السلام فرمودند :
کسی که بخواهد عقلش زیاد گردد ، هیچ روز از خانه خارج نشود ، مگر بعد از آن که در حالت ناشتا ، سه هلیله با شکر سرخ بجود.
📚 منابع:
دراسة فی طب الرسول المصطفی
بحارالانوار
🍃🍃🍃🍃🏡🏡🍃🍃🍃🍃
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
M:
#کیک_مرغ👇
مواد لازم برای۸ نفر
نمک و فلفل به مقدار لازم
خیارشور ریز خرد شده ۱/۲ لیوان
پیازچه خرد شده ۱ لیوان
جعفری خرد شده ۱ لیوان
گردو خرد شده ۱ لیوان
ماست خامه ای ۱/۲ لیوان
سس مایونز ۱ لیوان
تخم مرغ پخته ۲ عدد
نان تست ۱۲ عدد
سینه مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
۱- سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه تخم مرغ های پخته ریز خرد شده ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
۲- حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.
۳- پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود
۴- پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید.
🔴البته من از این دستور استفاده نکردم
الویه رو درست کردم و روی نون تست ریختم لایه به لایه وبعد سس مایونز زدم
@sofrebanovanbeheshti
#حلوا_بیسکوییت_پتی_بور👇
۲تا لیوان بیسکوییت اسیاب والک شده
رومیریزیم توی تابه وروی حرارت تفت میدیم
دایم باید هم بزنید چون خیلی زود میسوزه
توی قابلمه دیگه ۱ لیوان اب ۱ لیوان شکر زعفران پودر هل رو میریزیم میگذاریم رو حرارت تاجوش بیاد بعد خاموش میکنیم
پودر بیسکوییت وقتی رنگش عوض شد ۱ لیوان روغن و۱/۳لیوان کره بهش اضافه میکنیم و اگه دوست داشتید تیره تر شه بازم میگذارید با روغن خوب سرخ بشه
بعد از روی گاز برمیداریم و شربت رو بهش اضافه میکنیم ودوباره روی گاز میگذاریم
خوب هم همزنیم ودر همین حین نصف لیوان گلاب اضافه میکنیم واینقدر هم میزنیم تا به اندازه دلخواه سفت بشه بعد نوش جان میکنیم😉😉
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خرمایی👇 بسیار مقوی😋
مواد لازم:
خرما 1 پیمانه ( خرما را بدون پوست و هسته باید اندازه گیری کنید./حدودا ۲۵تا ۳۰عدد)
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع ¾ پیمانه
شیر 1 پیمانه
گردو ½ پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق مربا خوری
دارچین 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
خرما هارا از هسته جدا کرده ، داخل یک ظرف بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بعد آن ها را به کمک پشت قاشق نرم کنید.
شکر و روغن را هم بزنید و سپس تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید و هم بزنید تا مایع به دست آمده کرم رنگ و یک دست شود.
حالا خرما ها را به مایع تخم مرغ اضافه کرده و با استفاده از همزن؛ مخلوط کنید
حالا گردو ها را به سلیقه ی خودتان یا خرد و یا آسیاب کنید و به مواد اضافه کنید.
با هم زن مواد را هم بزنید تا کاملا یک دست شوند و با هم ترکیب شوند.
شیر و آرد و بقیه مواد خشکی که الک کردید را به مایع کیک اضافه کنید. (این کار را بهتر است در چند مرحله انجام دهید تا از گلوله شدن مایع کیک جلوگیری شود. ) مواد را با هم زن هم بزنید تا مایع کیک یک دست شود.
قالب مورد نظرتان را با استفاده از روغن چرب کنید و کف ان را با کاغذ روغنی بپوشانید.
مایع کیک را درون قالب ریخته و ان را به مدت 20 الی 30 دقیقه درون طبقه وسط فری که از قبل در دمای 180 درجه گرم شده قرار دهید و صبر کنید تا کیک آماده شود.
بعد از این که کیک پخت صبر کنید تا خنک شود و به سلیقه خودتان ان را تزئین کنید.
کیک شما آماده ی سرو می باشد
@sofrebanovanbeheshti
#ته_دیگ_سمبوسه_ای_زرشک_پلو👇
نان لواش را مثل نان سمبوسه برش زده ولای آن مخلوط برنج آبکش شده ساده زرشک خلال پسته وکمی برنج زعفرانی ریخته و مثلثی پیچیده فقط یک طرف آن را سرخ کرده.
بعد در قابلمه روغن فراوان ریخته وآن سمت سمبوسه که سرخ نشده را در روغن قرار داده وبرنج آبکش شده را رویش ریخته وخوب فشرده کرده وآن را دم میکنیم با حرارت کم.
خیلی عالی میشه حتما امتحان کنید💥💥💥😁😁
@sofrebanovanbeheshti