#سوال👇
برای 12 نفر کیک تولد چقدر مواد لازمه و تو چه قالبی درست کنم ؟
#پاسخ👇
معمولا میگن هر تخم مرغ برای دونفر کافیه
البته بسته به برش های کیک داره
کیک ۶ تخم مرغی درست کنید
قالب گرد قطر ۲۳ ارتفاع ۹
اگه ارتفاع کمتر میخواین قطر ۲۵ ارتفاع ۶
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
ژله بریلو رو چجور رقیقش کنم؟
میخوام روی کیک بریزم باید گرم باشه یا سرد؟
کیک شیفون رو باید سلفون کشید دورش؟
#پاسخ👇
کمی(قاشق قاشق) آب جوش بهش اضافه کنید و روی بخار کتری هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت دلخواه برسه
خیلی کوتاه صبر کنید تا از داغی بیفته بعد روی کیک بریزید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
اینکه بعضی تخم مرغ ها خیلی کوچک هستند، در تعداد تخم مرغ شفیون یا اسفنجی فرقی نداره؟ ملاک فقط تعداد تخم مرغه؟
ایندفعه تخم مرغ خریدیم خیلی کوچیکه
#پاسخ👇
من اگه تخم مرغم ریز باشه یه دونه تخم مرغ بیشتر میزنم بدون تغییر در مواد دیگه
مثلا شیفون چهار تخم مرغی خانم رماح رو با پنج تخم مرغ که ریز بود درست کردم
@sofrebanovanbeheshti
taheri-beshkan-sokoto(128).mp3
2.84M
مداحی حماسی
بشکن سکوت و وقت قیامه
🎙حاج محمدرضا طاهری
به عشق #حاج_قاسم
#رفیق_شهیدم سرباز واقعی #امام_زمان 🥀
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#فهرست #فهرست_یک (۱) فهرست خوشمزه هایی که در کانال سفره های بانوان بهشتی به آنها پرداختیم👇👇 روی ه
فهرست تعدادی از خوشمزه های کانال🥘🌮
#طب_اسلامی
💠تدابیر دومین ماه پاییز ( تشرین اول) سی ویک روز است.
22مهر الی 21آبان
(از نگاه امام رضا علیه السلام )
1⃣وزش بادهای گوناگون و نیز باد صبا(شرق) زیاداست.
2⃣از فصد کردن و نوشیدن دارو پرهیز شود.
3⃣ آمیزش وعمل زناشویی خوبست.
4⃣خوردن گوشت پرچرب مجاز است.
5⃣انار میخوش (ملس) و میوه فصل بعداز غذا مفیداست.
6⃣ آب کمتری بنوشید.
7⃣گوشت با ادویجات گرم میل شود.
8⃣ورزش کردن وفعالیت کردن مفید است.
📚رساله ذهبیه امام رضا (ع).
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#اولصبح_سلام_ارباب
صبحم بنامتان
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین❤️
#منبر_مجازی
حواستباشہچشماتمثلگوگلنیست🧐
ڪہبعدازجستوجوودیدن،😳
بتونۍسریعسابقہاشروپاكڪنۍ..!😕
چشماتبہاینراحتۍپاکنمیشن،🙁❌
پسمواظبباشچۍباهاشمیبینۍ👀
وجستوجومۍڪنی
ســــــــــــــــــــلام خوشگل بانو 😁✋
صبح زیبای پاییزے تون پر برکت🤩
روز و روزگارت بخیر و شادی😊🍁
لبات پر از لبخند🍁🥰🍁
🧡امیدوارم با توکل به خدای مهربون روزی پر از اتفاقات خوب داشته باشی 🍁
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
یه دسر خوشمزه
#روکر_موز
اینم دستورش👇👇👇
😋
#روكر_موز
مواد لازم:
پودر ژله موز ١ بسته
شير ٢ پيمانه
شكر ١ پيمانه
نشاسته ذرت ٣ ق س (سفيدرنگ)
تخم مرغ ١ عدد
خامه معمولى ٢٠٠ گرم
پنير خامه اى ٢٠٠ گرم
موز نگينى خرد شده ٢ عدد
گردو خرد شده ١/٢ پيمانه
چيپس شكلات ١/٢ پيمانه
پودر ژلاتين ٣ ق س
اب١/٢پيمانه براى پودر ژلاتين
ابتدا ژله موز را طبق دستور روى بسته اماده كنيد و در قالب مورد نظر بريزيداجازه بديد تا نيم بند بشه
پودر ژلاتين را روى ١/٢پيمانه اب بريزيد وقتى حالت پفكى گرفت روى بخار كترى بذاريدتا شفاف بشه
شير و شكر و نشاسته را مخلوط كنيد و روى حرارت بگذاريد تا شكر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستى كمى ميزنيم و به شير اضافه ميكنيم و خوب مخلوط ميكنيم و اجازه ميديم مايع ريز ريز بجوشه و كمى غليظ بشه مدام هم بزنيد كه ته نگيره حالا مايع ژلاتينى را اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم وقتى مايع غلظتى مثل فرنى پيدا كرد از روى حرارت برميداريم و اجازه ميديم تا خنك بشه
در ظرفى ديگه خامه و پنير را مخلوط مى كنيم و ميزنيم تا يكدست بشه و بعد به مخلوط شيرى اضافه مى كنيم و موز نگينى و گردو و شكلات را به مواد اضافه مى كنيم و خوب مخلوط مى كنيم
جاتون خالی ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید 😋😋😋🌸🌸🌸
@sofrebanovanbeheshti
صبا صادقی
#نان_شکمپر
خمیر:مایه خمیر۱غ/شکر۱چ/نمک۱چ/آب ولرم لازم/روغن مایع۳تا۴غ/ارد۲ل
رومال:زعفران سیاه دانه شیر
موادمیانی:سویا خیس شده۱پ پر/فلفل دلمه ریز شده۱عدد بزرگ/پیاز خرد شده۱عدد بزرگ/رب گوجه ۱غ پر/سیر خرد شده ۳حبه/بادمجان دلمه ای ۱عدد بزرگ نگینی شده و با روغن کم تفت داده/نمک.فلفل.زردچوبه.اویشن/روغن لازم/عصاره گوشت۱عدد
مواد میانی را میتوان آن به سلیقه تغییر داد
تو تابه روغن و پیاز را ریخته تفت داده تاپیاز نرم و سبک شود بعد سیر و سویا خیس شده را اضافه و خوب تفت داده .بعد بادمجان سرخ شده را اضافه کرده به همراه فلفل دلمه را هم اضافه تفت داده کمی،رب و ادویه ها را میریزیم و یک دقیقه تفت داده تا بوی خامی رب گرفته و خوشرنگ شود و میگذاریم خنک شود
خمیر:در ظرفی آب.مایه خمیر.شکر را مخلوط کرده و گذاشته تا عمل بیاد
در ظرفی دیگر همه آرد. نمک.مایه خمیر عمل اومده و کمی روغن را ریخته و همزده بعد آب را کم کم ریخته تا خمیر بدست نچسبد۲ساعت استراحت داده تا حجیم شودبعد از خمیر اندازه پرتقال برداشته در کف دست کمی آن را پهن و از مواد میانی گذاشته و به شکل گرد در آورده و در سینیفرچربشده بافاصلهگذاشته بعد رومال زده سیاه دانه ریخته ودرفری که از قبل با درجه ۱۸۰ به مدت یه ربع گرم کردیم گذاشته تا زمانی که پخته و روش طلایی شود
اگررویش طلایی نشد مثل من چند دقیقه گریل را روشن کرده
درفرحتما ظرفآبگذاشتهاین دفعه خمیر را دو برابرکردم
دخترمکدو و بادمجان رو دوست نداره ولی اینجوری که درست میکنم اصلامتوجه نمیشه،و خیلی راحت میل میکنه
تو مواد پیتزا و لازانیا هم ازین ترفندها میزنم🙈
@sofrebanovanbeheshti
🔷#دلمه_برگ_مو
گوشت چرخكرده 300گرم
لپه 1/2 پيمانه
برنج نصف پیمانه
سبزي دلمه 3ق غ
ادويه نمك فلفل زردچوبه
چاشني رب
برگ مو که اندازه 10دقیقه تواب جوشیده ونرم شده
لپه رو خيس میکنیم وابشوعوض مي كنيم بعد ميذاريم بپزه .برنج روهم مي پزيم ابكش كرده اماده كنارمي ذاريم.
دوعددپيازدرشت روخلالي كرده ميذاريم سرخ بشه وبعدگوشت وادويه هارواضافه كرده وتفت مي ديم وبعدسبزي دلمه خردشده(سبزيهاي معطرپيازچه ريحون گشنيز تلخون ومرزه )اخراي تفت گوشت وسبزي دوقاشق رب اضافه میکنیم
موادمون روازروي حرارت برمیداریم وبابرنج ولپه مخلوط مي كنيم .
براي دلمه برگ برگاروكه پركرديم وپيچيديم داخل قابلمه چيده وروشوکمی اب که با رب و نمک مخلوط کردیم و 1ق غ روغن میریزیم و میذاریم بپزه من چند تا غوره هم انداختم تا خوشمزه تر بشه 😋😋حدوده 1/5 تا 2 ساعت حرارت بايد كم باشه
@sofrebanovanbeheshti
یه خبر خــــــــــــــــــــوب🤩
در نسخه جدید نرم افزار #بله حالت #وضعیت دارد و میتوانید همچون #واستاپ عکس استوری (استاتوس) کنید 🤗
البته کاربرد این نرم افزار بسیار است و حتی میتوانید کارهای بانکی خود را نیز انجام دهید یا فعالیت دیگر نیز صورت بدهید
لینک دانلود بله 👇:
https://bale.ai/download
📣پویشی هم به راه افتاده که
درخواست اضافه کردن #وضعیت به ایتا را دارد ⚠️
هم اکنون با کلیک بر روی لینک زیر
میتوانید در این پویش شرکت کنید
https://www.farsnews.ir/my/c/169674
♨️بیاییم از نرم افزارهای داخلی حمایت کنیم
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یه مقدار سیب ترش تو یخچال مونده، بچه هام نمیخورن..
باهاشون چی میتونم درست کنم؟
#پاسخ👇
میشه قاچ نازک بزنی بعد کمی نمک بپاشی بگذاری جلو افتاب خشک بشه هم به عنوان میوه خشک استفاده کنی هم توی مرغ شکم پر استفاده کنی خیلی خوشمزه است
یابا بقیه میوه ها قاتی کنید تا لواشک ملس داشته باشید
برگه های سیب ترش
داخل ابگوشت لوبیا قرمز هم خوشمزه هست و خورش سیب ومربا
میتونی خشک کنی بعنوان دمنوش استفاده کنی
اب سیب بگیری بخورین
رنده کن عسل بریز و گلاب خونساز هست میل کن
یا بقول دوستان دمنوش درست کن
یا کیک پای سیب درست کن
سرکه سیب هم درست کنید عالی میشه
دمنوش درست کنید عالی میشه👌🏻
خشک کنید و بعد تفت بدید..
فالوده سیب هم عالیه .هم خونسازه هم آرام بخش
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
مقداری زیتون دارم چطوری تلخیش بگیرم و زیتون شور درست کنم؟
#پاسخ👇
من همه رو چاقو زدم ریختم تو دبه ابمریختم روش گذاشتم تو حیاط زیر تخت تا ۴۰ روز روزی دوبار ابشو عوض کردم
بعد که تلخیش رفت روشون اب غوره ریختم با سنگ نمک .روشونومروغن مایه بعد درشو بستمگذاشتم زیرتخت بعد از چن روز استفاده کردیم
سنگ نمک بخاطر اینکه زیتون نرم و لَر نشه
روغنم بخاطر این بود که هوا توش نره
@sofrebanovanbeheshti