🎂✨🎂✨🎂✨🎂✨🎂
#کیک_بدون_نیاز_به_فر 👇
کیک دو طبقه
این کیک تجربه ی خودمه که با بخار آب داخل قابلمه درست کردم. خیلی راحت و سریع آماده میشه.
🔻 مواد لازم
🍀 آرد سفید : 2 لیوان
🍀 شکر : یک لیوان
🍀 شیر : 2 لیوان
🍀 روغن : یک لیوان
🍀 تخم مرغ: 2 عدد
☘ بکینگ پودر : 2 قاشق مرباخوری
☘ پودر کاکائو : 2 قاشق مرباخوری
🍀 وانیل: یک قاشق چایخوری سرخالی
🔻 طرز تهیه:
1. آرد و بکینگ پودر را مخلوط کنید و دو بار الک کنید بذارید کنار.
2. تخم مرغ + شکر + وانیل + شیر + روغن را به ترتیب با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید.
من از همزن دستی استفاده کردم.
سپس شماره 1 را با شماره 2 مخلوط کنید و پودر کاکائو را روی مخلوط الک کنید و با همزن خوب هم بزنید.
↩️ داخل قالب را چرب کنید، و مواد را داخل آن بریزید.
📢 توجه: حتما قالبتون نسوز باشه. من از قالب سیلیکونی استفاده کردم.
⤵️ یک قابلمه بزرگی که قالب توش جا بگیره روی گاز بگذارید و به اندازه ی 2 سانتی متر آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشه.
سپس قالب کیک را داخل قابلمه بگذارید و در قابلمه را به همراه دم کنی روی آن بگذارید.
و شعله ی زیر قابلمه را کمتر کنید.
شعله نه خیلی کم باشه، نه خیلی زیاد. ملایم باشه.
بعد از گذشت سی دقیقه شعله ی گاز را خاموش کنید، ولی درقابلمه را بر ندارید.
بگذارید 20 دقیقه از خاموش کردن شعله بگذره، بعد درقابلمه را بردارید و قالب را بیرون بیارید.
✳️ نکته: من چون قالبم سیلیکونی بود که حالت نرمی داره، قالب را چرب کردم و داخل قابلمه گذاشتم، البته مواد رو دوبرابر کردم برای کیک دوطبقه😊
🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃🌷🍃
@sofrebanovanbehes
#دسر_کاسترد👇
۲ ق غذاخوری پودر کاسترد با۲ ق غذاخوری شکر و۲ لیوان شیر توی قابلمه ریختم
گذاشتم روی گاز ودائم با همزن دستی هم زدم تا به غلظت فرنی برسه
بعد۱۰۰ گرم خامه اضافه کردم وچند دقیقه هم زدم بعد خاموش کردم تا کمی خنک بشه
بعد توی ظرف که ریختم روش بیسکویت پودر شده ودوباره کاسترد وبعد بیسکوییت تا تموم بشه
@sofrebanovanbeheshti
#باسلوق_خانگی👇
یک پیمانه نشاسته گندم رو با سه و نیم لیوان آب سرد مخلوط کردم و همزدم تا از نشاسته گلوله ای نمونه .
بعد دو لیوان شکر رو اضافه کردم و گذاشتم رو حرارت .
دائم هم زدم تا یکم غلیظ شد
بعد نصف پیمانه گلاب و یکم پودر هل رو بهش اضافه کردم و باز مرتب هم زدم تا غلیظ شد .
از روی حرارت برداشتم .
یکم که سرد شد تو پودر نارگیل غلطوندم و روشم گردو گذاشتم .
@sofrebanovanbeheshti
#میگو_پلو
پیاز سرخ می کنید و میگوهارو اضافه می کنید +نمک فلفل سیاه و ادویه
کمی شوید هم به این مواد اضافه میکنید و لابه لای شوید پلو میگذارین
اما میگو رو باید اول بپزید بعد به پیاز سرخ شده اضافه کنین
به دو روش
یا در ظرفی میگذارین روی آتش ملایم تا با آب خودش پخته بشه
یا مستقیم تو روغن داغ بریزید
که روش دوم مزه بهتری به پلو میگو میده
در آخر زعفران دم داده رو روی پلو می ریزین و دم می کنین
ته دیگ معمولا نون میگذارم
تا میگوها حروم نشن☺️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شربت_گل_ختمی
گل ختمی رو کمی خیس کردم و فشار دادم تا تمام رنگش رو پس داد. بعد با آب قاطی کردم. هم رنگ میگیره و هم طعم خوبی داره
نکته جالبش اینکه یه کمشیره نبات برای شیرین شدنش اضافه کردم و رنگش بنفش شد😁
گل ختمی برای دستگاه گوارش،سرفه،زیبایی پوست عاااالیه
نکته📢
اگه پنیرک رو هم دم کنید همینطوره با آبلیمو که مخلوط میکنید تغییر رنگ میده 😋
گل گاو زبان هم همین خاصیت رو داره
نوش جان 😋
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#ژله_قالب_گل_لاله👇
قالب سیلیکونی استفاده کردم.
ژله در رنگهای قرمز(انار) و نارنجی(پرتقال) و آبی (بلوبری)و زرد(آناناس) درست کردم.
بعد با سرنگ توی قسمت گلها ریختم تا بیرون نریزه
توی یخچال گذاشتم یه خورده که خودشو گرفت
برای ساقه هاش ژله با طعم(نوشابه) کولا درست کردم
برای برگهاشم ژله طالبی
دوباره توی یخچال گذاشتم تا ببنده
بعد ژله آلوئه ورا رو باشیر قاطی کردم تا سفید بشه و یه لایه توی قالب ریختم.
از ژله هایی که اضافه اومده بود (قسمت گلها)
لایه لایه ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده بین هر رنگ هم ژله آلوئه ورا مخلوط با شیر ریختم تا رنگها خودشو نشون بده
آخرش شد اینی که ملاحظه فرمودید😊
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_کرفس👇
کرفس دوتا کوچیک یا یک عدد بزرگ
گوشت گوسفندی خورشتی
نعناع و جعفری و کمی سبزی قورمه کلا ۲۵۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
زعفران
نمک و فلفل
لیمو تازه ۵ عدد
طرز تهیه:
اول پیاز رو تو روغن سرخ میکنیم و گوشت رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و ساقه کرفس ها روبه اندازه یک بند انگشت خورد کردیم رو اضافه کرده و کمی تفت میدیم و برگهای تازه کرفس که زرد رنگه رو با نعناع و جعفری خورد کرده اضافه کرده و کمی تفت داده (میتونیم جدا سرخ کنیم و به خورش اضافه کنیم )ولی من کرفس رو سرخ نمیکنم و کمی از سبزی قورمه بهش اضافه میکنم و کمی نعناع و جعفری. وهیچ کدوم رو سرخ نمیکنم در حد یک تفت دادن.
بعد آب بهش اضافه میکنم تا کامل بپزن .
نمک و فلفل اضافه کرده و چند دقیقه قبل خاموش کردن آب زعفرون اصافه میکنم و اب لیموهای تازه رو اضافه میکنم تا اندازه ای که طعمش رو دوست داریم و دوتا جوش خورد سریع خاموش میکنیم
میتونید از آبغوره یا خود ابلیمو یا لیموعمانی با یک قاشق رب درست کنید ولی لیمو تازه یه چیز دیگس ☺️☺️
@sofrebanovanbeheshti
#کشمش_پلو 👇
برنج رو قبل خیس کردن خانم ها توجه کنید حتما بشورین که شفته نشه
یک ساعت قبل برنج رو با پیمانه اندازه بگیرین
برای هر پیمانه برنج اگه خیس نشده باشه من دو پیمانه آب میریزم
اما اگه قبلا خیس بکنم برای هر پیمانه برنج یک ونیم آب میریزم
میزاریم جوش بیاد زیرشو کم میکنیم
کشمش رو از قبل شسته آماده میکنیم کمی که آبش کمتر شد کشمش رو اضافه میکنیم و آرام مخلوط میکنم و دم کن میگذاریم
مواد سس رو هم
هویج با پیاز تفت دادم و سیب زمینی رو خرد کردم بخار پز کردم آخر سر ریختم تو مواد
و کمی زرد چوبه
زدم
میتونید از گوشت چرخ کرده هم استفاده کنید
که من بدون گوشت درست کردم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کلوچه_خرما_گردو👇
#غذای_ملل
این کلوچه یکی از کلوچه های خوشمزه کشور ترکیه است که بافتی شبیه نون داره و بسیار خوشمزه است و یک صبحانه و همینطور یک میان وعده عالیه.
آرد 2تا 3 پیمانه
شکر 50گرم
شیر 150گرم
آب 50گرم
تخم مرغ 1عدد
کره 75گرم
پودر خمیرترش 12گرم
وانیل 1/4ق چایخوری
موادمیانی:
گردوی نگینی 50گرم
خرمای له شده 50گرم
دارچین 1ق چایخوری
رومال:
زرده تخم مرغ 1عدد
زعفران دمکرده 1ق س
کنجد وسیاه دانه برای تزئین مقداری
نکته:
تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشن.
شیر وآب ولرم روبه گرم باشه.
به جای خرمای له شده می تونین از هر خرمایی به صورت چیپسی استفاده کنین.
برای اطمینان از سالم بودن مایه خمیر؛ پودر خمیر ترش رو با 1قاشق چایخوری شکر و50گرم آبی که در مواد لازم داریم مخلوط کنین و درش رو بذارین اگر سالم باشه بعد از 5 دقیقه کف می کنه و روی آب حباب جمع می شه.
بعد داخل موادتون بریزین.
شیر+ آب+ تخم مرغ+وانیل+پودرخمیرترش+شکر+کره رو باهم مخلوط می کنیم.
(نیازی به همزن نیست فقط با مفتول یا چنگال به هم می زنیم).
بعد 2پیمانه آرد رو اضافه می کنیم و مابقی آرد رو تا جایی اضافه می کنیم که خمیر نرم ولطیفی داشته باشیم و خمیر کمی چسبنده باشه.
روی ظرف خمیر رو می پوشونیم و نیم ساعت در هوای محیط بهش استراحت می دهیم.
بعد از استراحت خمیر رو ورز مختصری می دیم تا هوای اضافه اش گرفته بشه بعد خمیر رو باز می کنیم و کاتر گرد می زنیم و 1 ق مرباخوری از مواد میانی وسط خمیر می ذاریم و خمیر رو می بندیم و در دست گرد می کنیم.
بعد در سینی چرب شده می چینیم.
می تونیم به جای چرب کردن سینی از کاغذ پوستی استفاده کنیم و کف سینی کاغذ قرار بدیم.
روی کلوچه مهر می زنیم.
ویا با چنگال یا هر وسیله ای که در اختیار دارین روی کلوچه ها طرح بزنین. من با قیچی برش زدم .بعد دوباره 15 دقیقه روی سینی رو می پوشونیم و بهش استراحت می دیم.
بعد از استراحت رومال می زنیم و سیاه دونه و کنجد می پاشیم.
سینی رو در فری که از 20 دقیقه قبل با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کردیم قرار می دیم.15 تا 20 دقیقه زمان برای پخت نیاز داریم.
برای خوشرنگ شدن روی کلوچه ها سینی رو در گرمخونه می گذاریم ویا اینکه گریل می کنیم.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_رشته_اردبیل👇
حبوبات
نخود/عدس/لوبیا سفید/لوبیا قرمز یا چیتی که من چیتی دوست دارم
پیاز داغ
رب
نعنا
آلو ترش
آلوبخارا خشک
زردآلو یا به زبان ما قیصی
برگ زردآلوخشک
آلبالو خشک یا تازه
زغال آخته
رشته آش
اگه داشتیم آب قلم بریزین عالی میشه
نعنا داغ
پیاز رو سرخ کنید و رب میزنیم و آب روش می ریزیم
بعد همه مواد رو بجز نعنا داغ و رشته می ریزیم و میگذاریم بپزه
بعد از یک ساعت و نیم که پخت بعد بهش رشته اضافه کرده میگذاریم بپزه
برای سرو آش هم می تونین از پیاز داغ و نعنا داغ استفاده کنیم
نکته: تمام حبوبات من پخته هستش👌👌
من همیشه آخر سر بعد پخت رشته یک قاشق پر غذاخوری آرد تو آب سرد میزنم بهش اضافه میکنم تا لعابش خوب بشه
من هرچی داشته باشم با همون درست میکنم هر کدوم بودن مثلا دیشب ذغال اخته نداشتم نریختم ولی خوشمزه بود
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حُمُص
#غذای_ملل
این یک غذای سوری هست به اسم حمص بطحینه
یک پیش غذای بسیار عالی و خوشمزه و بسیار مفیده
ترکیبات نخود پخته آسیاب شده
روغن زیتون
ارده کنجد
یکی دو حبه سیر
پیشنهاد میکنم امتحانش کنید👌👌
اگه سیرو خام استفاده کنید خودش بعدا کمی تندتر میشه نکته ی مهم 👆👆
یک پیاله نخود پخته رو آسیاب میکنیم
دو قاشق ارده و دوسه قاشق روغن زیتون
دو حبه سیر توش له میکنیم
خیلی خوشمزه است
شل یا سفت بودنش بستگی به مزاجتون و ذایقه تون داره
حتی میتونید
از قالب هم براش استفاده کنید
کسانی که به سیر خام حساسن میتون کمی سیر رو تفت بدن
این غذا اصلا نیازی به نمک نداره
نکته ی مهم دیگه👆👆
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نحوه_استفاده_از_دیزی
ظرف را شسته و ۲۵۰ گرم دنبه چرخ کرده گوسفند را همراه ۲ لیتر آب داخل آن ریخته و ۴ ساعت بروی شعله پخش کن یا توری حرارت ملایم ببیند و سپس اجاق را خاموش کرده و صبر نمائید تا ظرف کاملا خنک شود، سپس ظرف را تمیز و خشک نمائید.
میتوان داخل و بیرون ظرف را با روغن سالم چرب کرده و مدتی در آفتاب قرار دهید.
نیز میتوان آب و شیر را در ظرف سنگی ریخته و ۳ ساعت جوشاند.
جهت عمر طولانیتر ظرف هیچگاه ظرف را در ۳ ساعت حرارت مستقیم شعله قرار ندهید و از شعله پخش کن(توری) استفاده کنید.
در صورتی که به دلیل بیاحتیاطی ظرف ترک برداشت، کمی سفیده تخم مرغ به همراه پودر خاک همین سنگ یا آهک را ترکیب کرده و مانند ملات درزگیری نمائید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه
#نان_شیرمال_وانیلی
(ابداع خودم)
2 قاشق چایخوری خمیر مایه و 2 قاشق چایخوری شکر را با 1 لیوان شیر مخلوط و کنار گذاشتم تا عمل بیاد
حدود 4 لیوان آرد رو الک کردم؛شیر رو توی کاسه گود ریختم و زرد چوبه و زنجفیل و نصف لیوان روغن مایع و 1 قاشق چایخوری وانیل و 1 لیوان شکر رو بهش اضافه کردم آرد رو کم کم اضافه و با لیسک مخلوط کردم تا وقتی خمیر نسبتا سنگین شد از این به بعد با دست ورز دادم خمیر نرم و لطیفیه نباید بیش از حد آرد بزنیم که سفت بشه حدود 10 دقیقه خمیر رو ورز دادم و روشو پوشوندم یک جای گرم (زیر پتو کوچولو)استراحتش دادم تا حجمش دوبرابر شد؛
پف خمیر رو با ورز دادن گرفتم و به گوله های کوچیک تقسیم کردم بعد به شکلای مختلف خمیر رو پیچیدم و رومال زرده و کره زدم تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 به مدت30تا 40 دقیقه پختم دمای فرها فرق داره همین که نان طلایی بشه آماده است امیدوارم درست کنین و لذت ببرین😊
این دستور برا تعداد کمه☺
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#مربا_زرشک
🍜طرز تهیه
برای تهیه این مربا 250 گرم زرشک تازه پاک کرده و شسته شده و 500 گرم شکر و 1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری گلاب و نوک قاشق وانیل لازمه.
شکر و آب را در قابلمه ریخته و 1 ربع بگذارید بجوشه بعد زرشک رو به شهد اضافه کنید وانیل و گلاب رو ریخته و اجازه بدین حدود 1 ربع دیگه بجوشه تا حدی که مربا قوام بیاد.
مراقب باشین این مربا زیاد نجوشه چون کاراملی و بد رنگ میشه.
🌟توصیه میشه تا زرشک تازه موجوده این مربای خوشمزه رو درست کرده و اهل خونه رو خوشحال کنید.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#آش_جو👇
حبوبات شامل
1لیوان جو پوست کنده.
لوبیا قرمز
نخود.
عدس
از هرکدام یک مشت
دوتاقاشق برنج
من لوبیا سفیدم میریزم
1کیلو سبزی آش.
همه ی حبوباتو به علاوه سبزی میگذاریم میپزه..
پیازداغم میریزیم توش...
نمک وزردچوبه وفلفل سیاهم میزنیم
بعد آخراش مقداری کشک وماست قشنگ هم میزنی میریزی داخل آش یه قل بزنه.
بعد میکشید تو ظرف با نعنا داغ و سیر داغ وپیاز داغ تزیین میکنید.
من توش سیر نریختم
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجونی_سویق👇
سویق ۴قاشق
شیره/سه شیره ۴قاشق
بکینگ پودر ۱ق چایخوری
روغن زیتون/کنجد ۳ق
شیر ۵ق
تخم مرغ ۱عدد
سویق و بکینگ پودر را مخلوط کرده.
بعد شیره اضافه کرده بعد از مخلوط شدن تخم مرغ اضافه میکنید و خوب مخلوط میکنید.
بعد روغن و شیر رو اضافه کرده و خوب با چنگال همزده تا کاملا یکدست شود.
لیوان ها رو چرب کرده تا نصف لیوان ها مواد ریخته بشه.
لیوان ها رو در قابلمه ای که آب جوشیده قرار داده(آب تا نصف لیوان ها بشه)در ظرف رو با دمکنی بگذارید.
یک ربع زمان پخت و ده دقیقه استراحت سپس از قابلمه در بیارید.
-اگر بوی روغن زیتون دوست نداشتید میتونید از کنجد یا ... استفاده کنید.
من چون برای بچه هام درست کردم هنوز نمیتونن بگن من دوست ندارم😅 از زیتون استفاده کردم.
-میتونین به جای لیوان از هر قالبی استفاده کنید.
من از قالب کیک یزدی استفاده کردم☺
🆔 @sofrebanovanbeheshti