فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 #قرار_شبانه 💢
﷽
اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ✨وَبَرِحَ الْخَفاءُ✨ وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ✨وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ✨وَضاقَتِ الاْرْضُ✨وَمُنِعَتِ السَّماءُ✨واَنْتَ الْمُسْتَعانُ✨وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى✨وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ✨اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ ،وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ًكَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ✨يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ✨اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ✨وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ✨يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ✨الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ✨اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني✨السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ✨الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل✨
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ✨بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِالطّاهِرينَ
وبرای سلامتیمحبوب
اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراًوَدَليلاً وَعَيْناحَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا
دعای منتظراندرعصرغیب
اَللّهُمَّعَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَاِنْلَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنىرَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْاَعْرِفْحُجَّتَكَ اَللّهُمَّعَرِّفْنى حُجَّتَكَفَاِنَّكَ اِنْلَمْ تُعَرِّفْنىحُجَّتَكَ ضَلَلْتُعَنْدينى
@sofrebanovanbeheshti
「 ܝߺ̣ࡄߋߺ ߊࡋࡋܣ ߊࡋܝܟߺߋߺܢߺ߭ ߊࡋܝܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」
#السلامعلیکیااباعبدﷲالحسین
صبحی که در آن ذکر لبم نام حسین؏است
ایجان دلم صبــــ☀️ـــحمنآن روزبخیراست
ســــــــــ✋ــــــــــلام خوشگلای خدا🤩
#اول_هفته_تون پر از برکت🌾
امیدوارم لحظه لحظه این ماه عزیز رو قدر بدونیم و ازش لذت ببریم😌😍
این جملات رو شنیدی؟
- درسم تموم شه راحت شم
- نماز بخونم، راحت شم
- غذام رو بپزم راحت شم
- اتاقم رو تميز کنم راحت شم
- الهی بزرگ شی، راحت شم
- اوه چه پروژهای، تموم شه راحت شم...
تموم شه که چی بشه⁉️ 🤔
تا زنده ایم و زندگی میکنیم هيچ کاری تموم شدنی نيست...✋
پس چه بهتر که موقع انجام دادن هر کاری #لذت_بردن😌رو فراموش نکنيم نه مثل يک ربات 🤖 فقط به انجام دادن و به تموم شدن و فارغ شدن فکر کنیم. 🤨
#لذت😌 باعث #قدرتمند_شدن میشه 💪و به طرز باور نکردنی باعث #بالارفتن_اعتماد_به_نفس میشه✌️
#توانایی_لذت_بردن، یک مهارت و یکی از اهداف مهم زندگیه.❤️😍
پس از تمام لحظات لذت ببـــــــــ😌ـــــــــــر
#اللهم_ارْزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
دعـاے هـرروز #مـاه_رجـب🤲🌿 @sofrebanovanbeheshti
دعـاے هـرروز #مـاه_رجـب🤲🌿یادت نره
#نان_شیرمال
من برای عمل اومدن خمیر از نصف چونه بربری استفاده کردم اول چونه رو گذاشتم ترش شد به به مواد اضافه کردم ،از پودر مخمر هم میشه استفاده کرد.
اول شکر رو (که من تقریبا واسه یک کیلو آرد ۲ پیمانه استفاده کردم، که بسته به ذائقه میشه کم و زیادش کرد، من کم شیرین درست میکنم) در یک و نیم پیمانه آب روی حرارت حل میکنیم بعد ۳/۴ پیمانه روغن(من نصف جامد و نصف مایع استفاده کردم ) یک پیمانه شیر یا ماست بهش اضافه میکنیم برای عطر و طعمش از پودر تخم گشنیز ،پودر هل، گلاب و زعفران هم میشه استفاده کرد.
یک عدد تخم مرغ رو داخل ظرف با قاشق هم میزنیم مایع رو که باید ولرم شده باشه اضافه میکنیم بعد چونه عمل اومده و آرد رو کم کم اضافه میکنیم و تا جایی که خمیر به دست نچسبه ورز میدیم.
به خمیر استراحت میدیم تا عمل بیاد، معمولا دو سه ساعته عمل میاد ولی من یه شب تا صبح استراحت دادم بعد پختم.
،فر رو ابتدا گرم میکنیم سینی فر رو چرب کرده و چونه های خمیر رو داخل سینی به هر شکل و اندازه ی دلخواه پهن میکنیم.
واسه رومال از زرده تخم مرغ کره و مقداری زعفرون استفاده کردم کنجد و پودر شنبلیله هم روش پاشیدم😊
اول پایین فر روشن باشه بعد چک میکنیم هروقت زیرش پخت گریل رو روشن میکنیم تا روی شیرمال ها هم بپزه، تو این مرحله حواستون باشه که زیادی مثل مال من برشته نشه☺️
@sofrebanovanbeheshti
🥕 #هویج_پلو 🥕
🥕هویج ها رو خلال یا حلقه کرده و با اندکی آب نیم پز کنید و یه کمی نمک بزنید
هویج ها رو لای برنج آب کش شده بریزید و دم کنید
🍗گوشت و پیاز و ادویه رو تفت بدید و بعد آب جوش بریزید و با شعله ی کم بگذارید بپزه
نیم ساعت آخرنمک و یکمی رب انار ملس بزنید به گوشت
گوشت ها رو بکوبید
آب خورشت تون بگذارید کم و غلیظ بشه🤗
#برنج_قالبی👇
برنج رو بعد از پخت، وقتی میخوایم بریزیم توی دیس یا ظرف میریزم توی قالب و با پشت قاشق یکمی فشار میدم تا قشنگ همه جای قالب رو پر کنه
بعد بشقاب یا ظرف مورد نظر رو میزارم روی قالب و قالب رو برمیگردونم🤗
فقط یه نکته، سطح ظرف تون صاف باشه، چون اگه گود باشه یا مثل پلو خوری یکمی گود باشه برنج قالبی تون وسطش میره پایین و خراب میشه🤗
زعفرونی کردن برنج هم
من یه زعفران ساب گرفتم، قشنگ پودر میکنه زعفران رو، بعد یکمی اب جوش میریزم روش و درجا رنگ میده، البته من میگذارم دقایقی زعفران رنگ خودشو پس بده
بعد هرمقداری که میخوام برنج رو زعفرانی کنم زعفران رو کم کم همه جای برنج میریزم و هم میزنم
همین🤗
🍃🌸نوش جان🌸🍃
@sofrebanovanbeheshti
#تیتاب
خونگی
درماهی تابه رژیمی👇
مواد لازم برای۸ نفر
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ پیمانه
شیر ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۳/۴ پیمانه
شکر ۳/۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۱ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
۱- ابتدا تخم مرغ و شکر را با همزن به مدت 5 دقیقه میزنیم که کرم رنگ و کشدار شود و حجمش 2برابر شود
۲- شیر و روغن را به ترتیب اضافه کرده هم میزنیم
۳- بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده مخلوط کرده و 3بار الک میکنیم سپس کم کم به مایه اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم.
۴- نصف پیمانه از مایه کیک را برداشته و به بقیه پودر کاکائو اضافه کرده و هم میزنیم که یکدست شود.
۵- کف تابه رژیمی رو چرب کرده و مایه کاکائویی رو در تابه ریخته و صاف و یکدست کرده سپس مایه سفید ک از قبل کنار گذاشتیم را با 1 قاشق غذاخوری آرد مخلوط کرده و در قیف ریخته سر قیف را سوراخ کوچکی میزنیم و روی مایه کاکائویی خط های دالبری میکشیم.
۶- تابه را روی حرارت پایین قرار داده و درب تابه را میبندیم 30دقیقه اجازه میدهیم که کیک بپزد.سپس 5 دقیقه هم میگذاریم طرف دوم کیک بپزد
۷- بعد از پخت میگذاریم کیک خنک شود و سپس به مستطیل های یک اندازه برش میزنیم.
۸- میتوانید ما بین کیک رو خامه قرار دهید.یا اینکه مقداری شکر روی حرارت قرار دهید و اصلا هم نزنید تا شکر اب شود و کاراملی شود سپس خامه و پودر کاکائو در اندازه ای که کارامل کمی منسجم شود اضافه کرده و مابین کیک میکشیم
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬇️⬇️⬇️👩🍳
لینک گروه👇
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
دیروز کیک درست کردم یه طرف کیک بیشتر از طرف دیگر بود یه کم سراشیبی داشت دلیلش چیه؟
وقتی مواد ریختم تو قالب چندبار قالب زدم زمین ،قبل ریختن مواد هم اینکارو کردم.
#پاسخ
احتمال داره یطرف فر حرارتش بیشتر باشه.
یا موقع جابجایی فرستادن توی فر تکون خورده و مواد به یطرف بیشتر سرریز شده.
البته توی قالب مستطیل و مربع چنین چیزی ممکنه باشه توی گرد کمتر اتفاق میفته سرریز شدن به طرف دیگه
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
درست کردن سیب زمینی در فر قلق خاصی داره آیا؟
خلالی درشت کردم ،میخوام سرخ کنم.
#پاسخ
میتونید سیب زمینی خلالی رو ۵ دقیقه تو آب جوش بریزید بعد ابکش کنید تو اب سرد بریزید و بعد خشک کنید تو سینی کمی روغن بریزید و سیب زمینی نمک فلفل بریزید بزارید فر هر ۲۰ دقیقه بیرون بیارید هم بزنید تا به رنگ دلخواهتون در بیاد.
من یکی دوبار درست کردم البته ورقه کردم اگر اشتباه نکنم ۴۵ دقیقه ۱ ساعتی طول کشید.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
کلوچه شمالی که تو کانال گذاشتید👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47744
می خواستم بدانم منظوراز شربت بار همان یه لیوان آب با یه لیوان شکر که میزاریم بجوشه هست یا چیز دیگه ایی ؟
#پاسخ
درسته .غلظت شربت باید مثل عسل روان بشه.حتما آبلیمو یا جوهر لیمو بزنید شکرک نزنه.
آب و شکر و زعفرون که رو حرارت یه کم غلیظ بشه؛ البته در بعضی دستورا بجای شربت بار از عسل استفاده میشه ولی دستور شما رو نمیدونم بانو.
همون شهد زولبیا و بامیه هست.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
ببخشید کیک هویج و گردو رو تو قالب گرد هم میتونم بپزم؟
#پاسخ
بهتره از قالب میان تهی استفاده کنید، تو قالب کیک یه لیوان نشکن بزارید توش یه سنگ بزارید بعد با ارده کلشو چرب کنید مواد بریزید توش.
@sofrebanovanbeheshti
🏳 #تا_همیشه_سلام
پویش قرائت زیارت آل یس به نیت تعجیل فرج
🗓 زمان: از امروز شنبه ۸ بهمن تا نیمه شعبان به مدت چهل روز
💡یادآوری هرروزه در صفحات مجازی مسجد مقدس جمکران
⬇️⬇️⬇️⬇️
🆔 @jamkaran_ir
🌐 www.jamkaran.ir