eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.3هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👆👆👆👆 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
من برای اولین بار میخام تو فر خودم پیتزادرست کنم دماش چنددرجه باشه و کدوم طبقه چقدر زمان میبره تا بپزه بعدبالاروشن کنم؟ بستگی به دمای فر داره فرهای قدیمی با درجه 175 تا 185 و فرهای جدید فرق میکنه حداکثر نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه این دستور به شما کمک میکنه👇 https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47521 لامپ فر رو ؛ روشن کن و با دقت ببین یکبار درست کنی دستت میاد.   @sofrebanovanbeheshti
قالب میان تهی در چه نوع کیک هایی استفاده میشه؟ واسه کیک خامه کشی مناسب نیست❌ باید قالبتون دایره یا مستطیل و.... باشه. یعنی قالبتون صاف باشه انواع کیکها ،کیک هویچ و گردو،کدو حلوایی،نسکافه،وانیلی،پرتقالی میشه گفت تقریبا کیک هایی که داخلش میوه داره که از وسط هم خوب پخته بشه✅یا پوره یا اب میوه دارن   @sofrebanovanbeheshti
خرمالو رو چه جوری باید خشک کرد ؟ من گوشت های داخل خرمالو رو آرام جدا میکنم بعد روی پارچه تمیز میچینم و روی شوفاژ یا بخاری خشک میکنم فووق العاده خوشمزه هستند. میتونید ورقه کنید و بعد خشک کنید   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ برنامه تلویزیونی صعود با همکاری اندیشکده راهبردی سعداء 🔅 موضوع برنامه درباره در زمینه های مختلف مانند انرژی هسته ای، نانو، سلول های بنیادی و ... ♨️ ما اِنتِخاب کَردیم کِه صُعود کُنیم... ✳️ این برنامه جذاب تلویزیونی در ایام هفته از شبکه نسیم پخش می‌شود   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سیب زمینی پوست کنده بزرگ: ۴ عدد نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه شکر: ۱ قاشق غذاخوری نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری سس کچاپ: رب گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه آب: ۱/۴ پیمانه شربت ذرت: ۱/۴ پیمانه پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی (هر کدام): ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و بپزید. بعد خوب له کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و ورز دهید. حالا داخل قالب سیلیکونی مخصوص قاشق را با مایه‌ی آماده شده پر کنید. خوب فشار دهید تا کل قالب پر شود. اضافه خمیر را با چاقو جدا کنید و برای ده دقیقه داخل فریزر بفرستید. در این فاصله سس کچاپ را طبق ویدئو آماده کنید. حالا قاشقهای یخ زده رو از قالب جدا کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و در انتها با سس کچاپ خونگی‌تون میل کنید