#تجربیات_بانوان_بهشتی👩🍳👆👆👆👆
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩🍳
لینک گروه
https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
#سئوال
من برای اولین بار میخام تو فر خودم پیتزادرست کنم
دماش چنددرجه باشه و کدوم طبقه
چقدر زمان میبره تا بپزه بعدبالاروشن کنم؟
#پاسخ
بستگی به دمای فر داره
فرهای قدیمی با درجه 175 تا 185 و فرهای جدید فرق میکنه
حداکثر نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه این دستور به شما کمک میکنه👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/47521
لامپ فر رو ؛ روشن کن و با دقت ببین یکبار درست کنی دستت میاد.
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
قالب میان تهی در چه نوع کیک هایی استفاده میشه؟
#پاسخ
واسه کیک خامه کشی مناسب نیست❌ باید قالبتون دایره یا مستطیل و.... باشه. یعنی قالبتون صاف باشه
انواع کیکها ،کیک هویچ و گردو،کدو حلوایی،نسکافه،وانیلی،پرتقالی میشه گفت تقریبا کیک هایی که داخلش میوه داره که از وسط هم خوب پخته بشه✅یا پوره یا اب میوه دارن
@sofrebanovanbeheshti
#سئوال
خرمالو رو چه جوری باید خشک کرد ؟
#پاسخ
من گوشت های داخل خرمالو رو آرام جدا میکنم بعد روی پارچه تمیز میچینم و روی شوفاژ یا بخاری خشک میکنم
فووق العاده خوشمزه هستند.
میتونید ورقه کنید و بعد خشک کنید
@sofrebanovanbeheshti
23.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ برنامه تلویزیونی صعود
با همکاری اندیشکده راهبردی سعداء
🔅 موضوع برنامه درباره #پیشرفتهای_ایران در زمینه های مختلف مانند انرژی هسته ای، نانو، سلول های بنیادی و ...
♨️ ما اِنتِخاب کَردیم کِه صُعود کُنیم...
✳️ این برنامه جذاب تلویزیونی در ایام هفته از شبکه نسیم پخش میشود
@sofrebanovanbeheshti
11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#سیب_زمینی_قاشقی
سیب زمینی پوست کنده بزرگ: ۴ عدد
نشاسته ذرت: ۱/۲ پیمانه
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
سس کچاپ:
رب گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه
سرکه سفید: ۱/۲ پیمانه
آب: ۱/۴ پیمانه
شربت ذرت: ۱/۴ پیمانه
پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی (هر کدام): ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل
ابتدا سیب زمینی را پوست کنده و بپزید. بعد خوب له کرده و با بقیه مواد مخلوط کرده و ورز دهید. حالا داخل قالب سیلیکونی مخصوص قاشق را با مایهی آماده شده پر کنید. خوب فشار دهید تا کل قالب پر شود. اضافه خمیر را با چاقو جدا کنید و برای ده دقیقه داخل فریزر بفرستید. در این فاصله سس کچاپ را طبق ویدئو آماده کنید. حالا قاشقهای یخ زده رو از قالب جدا کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید و در انتها با سس کچاپ خونگیتون میل کنید