eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
#نون_خلفاکشتا🍞👇 آرد برنج دو پیمانه پوره کدو یک پیمانه کشتا دانه یا دانه شنبلیله آسیاب شده چهارقاشق غذا خوری سر پر نمک یک ق غ شکر دو ق غذاخوری همه مواد رامخلوط میکنیم قشنگ ورز میدیم یک شب در یخچال بمونه روشو با پلاستیک می پوشونیم، بعد از یخچال میاریم بیرون قشنگ ورز میدیم، به اندازه یک گلوله کوچیک برمیداریم تو دست گرد میکنیم بعد تو سینی که کف سینی آرد برنج پاشیدیم پهن میکنیم، به اندازه کمج یا ماهیتابه که میخوایم روش بپزیم گلوله رو پهن میکنیم، بعد رو گمج گرم شده میگذاریم قسمت آردیش باید سمت ما باشه، وقتی یه روش یکم پخت بر میگردونیم طرف دیگشم بپزه، بعد یکم از گمج کج میکنیم تا پف کنه بعد در گمج رو میگذاریم روش پفش بخوابه، نون ما حاضره.😍 من پشت ماهیتابه پختم، چون گمج نداشتم☺️ مراحل پخت را درعکس مشاهده کنید👌👆 نکته: ما پشت گمج و ماهیتابه میپزیم نه توش یه جورایی میشه تنور نونمون، اگه میخواهید پشت ماهیتابه بپزید در دیگ را بگذارید روش تا خشک نشه نونتون. این نون یکم قلق داره دما رو نباید زیاد بگذارید تا نون قشنگ بپزه. فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😊😋😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 آرد سفید 2 پیمانه کره ۱۰۰ گرم پودر قند ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم پودر نارگیل پسته،کنجد،بادام به مقدار لازم 1_ابتدا پودرقند و کره به دمای محیط رسیده را خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ شود 2_ سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده ومخلوط میکنیم 3_بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده را کم کم اضافه کرده وبا دست مخلوط میکنیم 4_بعد به اندازه یک فندق درشت برداشته کف دست گرد کرده درسینی روی کاغذ روغنی میچینیم 5_با کف دست فشار میدهیم تا کمی پهن شود وبا چنگال رویش خط می اندازیم 6_ در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۶۰درجه سانتیگراد طبقه وسط ۱۵ دقیقه میپزیم... ☝️☝️این دستور اصلیه,خودم وانیل نداشتم و بجاش زعفرون دم کرده و هل ریختم خوبم شد😃 شکرمم,شکر قهوه ای بود.. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 ۲لیوان آرد، ۱لیوان شیر، ۱لیوان شکر، یک سوم لیوان روغن، ۴تخم مرغ، نصف ق غ بکینگ پودر، نصف ق م وانیل سفیده وزرده روجدامیکنم زرده روبانصف شکرم باهمزن میزنم تاکرم بشه بعدش روغن وبعدشیرواضافه می کنم بعدم وانیل آردوبکینگ پودرم کم کم اضافه میکنم سفیده هاروبانصف دیگه شکرم باهمزن ۵دقیقه میزنم وقتی کف کردوآماده شدبه بقیه موادکم کم اضافه میکنم ودورانی هم میزنم این کاروزیادانجام ندین فقط مخلوط بشه کافیه ، خواستین واسه رنگش یه خورده زعفرون بریزید میریزم توقالب داخل فرازقبل گرم شده تودمای ۱۵۰درجه به مدت ۴۵دقیقه تا۱ساعت حتمادرست کنیدهم پفش خوبه هم خوشمزه س تاحالاکه اصلاخراب نشده همه هم تعریف کردن @sofrebanovanbeheshti
نعنا و جعفری 500 گرم گوشت سردست 500گرم گل کلم 500 گرم پیاز یک عدد آبغوره به میزان لازم نمک و روغن وفلفل سیاه به مقدار لازم طرز تهیه خورش کلم (((این خورش مثل خورش کرفس هست ))) گوشت را به قطعات کوچک خورشتی خرد کرده،می شوئیم؛پیازها را نگینی می کنیم و سرخ می کنیم .سپس گوشت ها را با پیاز سرخ کرده، در ظرف مناسبی می ریزیم و در ظرف را بسته روی حرارت ملایم قرار می دهیم. تا گوشتها پخته شود. نعنا و جعفری را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می دهیم . تا آب آن گرفته شود گل کلم ها را به قطعات کوچک و به اندازه یک گردو خرد می کنیم. بعد آنها را می شوریم و تفت داده شده تا کمی سرخ شوند ،بعد سبزی ها را داخل گوشت می ریزیم. در ظرف را می گذاریم تا با حرارت ملایم بپزد. گل کلم ها رو نیم ساعت آخر اضافه میکنیم آبغوره و قدری نمک و فلفل به گوشت می زنیم. چاشنی و نمک آن را چشیده،اندازه می کنیم. خورش بعد از پختن نباید زیاد آب داشته باشد و کلمها زیاد پخته و له شوند.  یه نکته بگم که اصلا فکر نکنید که گل کلم مزه بدی به خورش میده بلکه با سرخ کردن بوی نامطبوع آن گرفته میشه و خیلی هم خوشمزه است😋😋 شمیم مهر 🆔 @sofrebanovanbeheshti
👇 یک ساشه(دوقاشق غذاخوری سرپر)پودر ژلاتین حلال تخم شربتی یک قاشق غذاخوری خاکشیر شسته شده یک قاشق غذاخوری شکر سه قاشق غذاخوری آب دولیوان گلاب کمی پودرژلاتین را به همراه دولیوان آب روی حرارت غیرمستقیم قرار داده و هم میزنیم تا پورژلاتین کاملا حل شود بقیه مواد با هم مخلوط و مایه ژلاتین را اضافه میکنیم حالا در ظرف مخصوص ژله میریزیم وبعداز دوتا سه ساعت که در یخچال قراربگیرد از قالب خارج و آماده سرو است😋 @sofrebanovanbeheshti
🍂 مامان! کنارم باش 🍂 🍃 🍃 🍔 در شهری که همه تک شغلی هستند و خانم ها بيشتر، خانه دار هستند هيچ وقت fast food ها در آنجا رشد نمی کند 🍔 ولی وقتی همه چندشغله هستند و خانم ها همه سر کار هستند خب پيداست که fast food ها مشتری دارد. ✍خانمهای خونه لطفا با عشق❤️آشپزی کنید. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#مربای_سیب👇 یک کیلو سیب یک کیلو شکر دوسه قاشق سرکه طبیعی گلاب وانیل زعفرون اب کرده برای من حدودا یک کیلو ودویست سیب بود سیب ها را پوست میگیریم بعد مثل حبه قند خورد میکنیم سیب ها رو با چند قاشق سرکه طبیعی و یه مقدار اب که روی سیب ها رو بگیره میگذاریم رو گاز تا بجوشه و گاز رو کم میکنیم تا سیب ها نرم بشن بعد تویه قابلمه دیگه شکر رو با دو سه لیوان اب و زعفرون و گلاب واگه دوست داشتید مقداری وانیل روی گاز میگذارید تا وقتی که شکر حل بشه بعد سیب ها را داخل آبکش میریزید ابش که خالی شد سیب ها را توی شربت می ریزیم و میزاریم روی گاز تا غلیظ بشه بعدم میگذاریم تا سرد بشه @sofrebanovanbeheshti
#کیک_پرتقالی👇 مواد لازم: تخم مرغ .... 4 عدد شکر .... 1 پیمانه آب پرتقال .... 1 پیمانه آرد .... 2 پیمانه و 1/4 پیمانه روغن مایع .... 1/4 پیمانه وانیل .... 1/8 ق م بکینگ پودر .... 1/2 ق م رنده پوست پرتقال .... 1/2 ق م 1. تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی به مدت 10 تا 20 دقیقه هم میزنیم تامایع غلیظ، سفت و کرم رنگ شود. 2. روغن مایع و آب پرتقال را اضافه کرده و یک دقیقه هم میزنیم. 3. آرد و بکینگ پودر را که مخلوط و الک کرده ایم، به تناوب به مخلوط قبلی اضافه میکنیم. قالب مخروطی را چرب و آردپاشی کرده و مواد را به صورت دورانی در قالب میریزیم. دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه 20 دقیقه بعد از ورود کیک و بعد از پف کردن دمای فر را به 150 درجه برسانید. کیک با آب پرتقال طبیعی: 1پیمانه شکر با سن ایچ غلیظ: 1 پیمانه سرخالی @sofrebanovanbeheshti
👇 ژله آلبالو یا هندوانه یا هر ژله قرمز یک بسته🍉 ژله آلوئه ورا یک بسته🍉 ژله کیوی یا هر ژله سبز رنگ یک بسته🍉 شیر شش ق غ🍉 بستنی وانیلی یک عدد کوچک🍉 آب جوش طرز تهیه:اول یک بسته ژله آلبالو را در یک ونیم لیوان آب جوش میریزیم وروی بخار کتری به روش بن ماری مخلوط کرده تا ذراتش کاملا حل شود بعد میگذاریم کنار تا کاملا خنک شود. در این فاصله لایه دوم ژله را درست میکنیم: یک بسته ژله آلویه ورا را به سه چهارم یا حتی کمی کمتر آب جوش اضافه کرده ودوباره به روش بن ماری مخلوط کرده تا ذرات ژله به خوبی حل شوند. 🍉حالا سه قاشق شیر به دمای محیط رسیده را به ژله قرمز کاملا خنک شده افزوده (اگر ژله داغ باشد شیر میبره) وبا قاشق کاملا هم میزنیم (شیر باعث میشود رنگ ژله براق نباشد وکمی مات وخوشرنگ شود).🍉 (قالب مورد نظر را قبلا کمی با فرچه چرب کرده و در فریزر میگذاریم به مدت نیم ساعت با این روش ژله به راحتی از قالب جدا میشود)🍉 حالا ژله قرمز را در قالب ریخته ودر یخچال میگذاریم تا نیم بند شود (یعنی وقتی انگشت خود را روی ژله میگذاریم به آن میچسبد)🍉 در این فاصله لایه سوم که ژله کیوی بود ورنگ سبز ژله زیبای ما میشود را به روش بن ماری با یک لیوان آب جوش حاضر میکنیم ، روی بخار کتری هم میزنیم تا ذرات ژله کاملا حل شود.کنار گذاشته تا کاملا خنک شود🍉 در این مرحله ژله قرمز نیم بند شده را از یخچال در آورده وژله آلویه ورا را که با یک بستنی وانیلی کوچک به دمای محیط رسیده وآب شده (بستنی را همان اول از فیریزر بیرون میگذاریم تا نرم شود . با قاشق هم میزنیم تا یکنواخت شود)مخلوط کرده وکاملا با ق هم زده ایم را در قالب روی لایه قرمز میریزیم (با چنگال شیارهای کم عمق وسطحی روی لایه قرمز ایجاد میکنیم تا لایه ها خوب به هم بچسبد) ودر یخچال میگذاریم تا نیم بند شود 🍉لایه سوم:سه ق شیر را به ژله کیوی کاملا خنک شده افزوده وهم میزنیم و در قالب وروی ژله آلویه ورای نیم بند شده میریزم ودر یخچال به مدت پنج ساعت میگذاریم تا کاملا ببندد ولایه ها به هم بچسبند. بعد از این مدت بیرون آورده وته قالب را به مدت چند ثانیه در آب داغ میگذاریم ودر ظرف سرو بر میگردانیم . کمی توی ظرف سرو را با آب خیس میکنیم تا اگر ژله در ظرف کج بود بتوان به راحتی آنرا جابجا کرد. روی ژله را با شکلات اشکی ریز تزیین میکنیم مثل تخمه هندوانه. نوش جان. التماس دعا🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉🍉 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍃 رسول خدا (ص) : به #شنبلیله درمان بجویید ، اگر امت من می دانستند که شنبلیله برایشان چه سود هایی دارد ، با آن درمان می کردند ، هرچند #هم_سنگ آن طلا می دادند!!! 📚 الجعفریات ص۲۴۵ 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💠 چگونه با ، دردهای شبکه ای و را درمان کنیم؟ شیخ کلینی از بَکر بن صالح روایت می کند که امام کاظم (ع) فرمود: “کسانی که کل بدنشان می کند و درگیر است (بعضی اوقات کل بدن را درد فرا می گیرد به طوری که فرد نمی تواند حتی خودش و زانوهایش را خم کند، از این درد که کل بدن را به شکل شبکه ای درگیر می کند، تحت عنوان درد شبکه ای نام برده می شود.) و کسانی که بلغم نارس و سردی مفاصل دارند، یک کف شنبلیله و یک کف انجیر را داخل قابلمه ای بریزند، سپس آب روی آن بریزند، به طوری که آب روی آنها را بپوشاند. سپس آنها را بپزند، صاف کنند و اجازه بدهند که سرد شود و یک روز در میان از آب آن استفاده کنند، به طوری که از این آب، به اندازه یک قابلمه مصرف کنند. [در مدت چند روز که از این آب استفاده می شود، باید به اندازه یک قابلمه، یعنی حداقل ۵ لیوان شود”. 🍃توجه اول: بهتر است، هر روزی که می خواهند آب انجیر و شنبلیله را مصرف  کنند، همان روز درست کنند و یکباره برای چند روز درست نکنند. 🍃 توجه دوم: این داروی خوبی است. کسانی که التهاب و دردهایی  در بدن  دارند، کسانی که مشکل زانو درد و سردی مفاصل دارند و کسانی که حتی دارند، می توانند از این دارو استفاده کنند. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
👇 گندم آسیاب شده یک و نیم لیوان شیر نصف لیوان روغن یک سوم لیوان ابتدا گندم رو خیس کردم تا یه کم جوانه زد بعد خشکش کردم. بعد آردش کردم وروی گاز تفتش دادم و با شکر و روغن و شیر هم زدم و قالب زدم. البته من از شکر قهوهای و شیر محلی استفاده کردم. @sofrebanovanbeheshti
👇 برای 35عددبه همین اندازه کتلت سیب زمینی دوعددبزرگ یامتوسط گوشت چرخکرده 200گرم پیازیک عددبزرگ ویک عددکوچک. نمک وفلفل زردچوبه کمی بیشترازغذاهای دیگه میریزم سیب زمینی وپیازرورنده یاچرخ میکنیم. بعدگوشت اضافه مخلوط میکنیم. ادویه زده وکمی ابِ موادرومیگیریم. ودرانتهابادست اندازه های ِدلخواه درست میکنیم در روغنِ دنبه سرخ کردم @sofrebanovanbeheshti
#کرم_کارامل🍮🍮👇 شکر: سه چهارم پیمانه آب: 4 قاشق غذاخوری گلاب: 2 قاشق چایخوری مواد لازم برای کرم: تخم مرغ: 6 عدد شیر: 2 پیمانه شکر: نصف پیمانه وانیل: یک قاشق چایخوری 3 یا 4 عدد قالب با طرحی دلخواه را آماده می‌کنیم. کف قالب‌ها و دیواره‌های آنها را برای سهولت خارج شدن کرم کارامل، کمی چرب می‌کنیم. برای تهیه‌ی کارامل، در ظرفی مناسب، شکر، آب و گلاب را ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا کم کم شکر، کاراملی شود. شکر کاراملی را کف قالب‌های آماده می‌ریزیم. حال به سراغ تهیه‌ی کرم می‌رویم. برای این کار، شیر را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. در ظرفی دیگر، تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل ریخته و خوب هم می‌زنیم. سپس شیر را به مخلوط اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. کرم آماده شده را از صافی عبور می‌دهیم تا ماده‌ی سفتی داخل آن نماند. سپس آن را داخل قالب‌ها می‌ریزیم. یک سوم بالایی قالب باید خالی باشد. روی قالب‌ها را با ورق آلومینیوم می‌پوشانیم. قالب‌ها را داخل قابلمه‌ای بزرگ می‌چینیم و داخل قابلمه را تا جایی آب می‌ریزیم که نصف ارتفاع قالب‌ها را بپوشاند. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می‌دهیم تا آب داخل آن به جوش آید، پس از آن، حرارت را ملایم می‌کنیم و بیست دقیقه اجازه می‌دهیم تا کرم کارامل آماده شود. پس از آن، کرم کارامل‌ها را به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم. پس از گذشت این زمان، ابتدا با کارد، به آرامی لبه‌های کرم کارامل را از ظرف جدا می‌کنیم سپس آن را در ظرفی مناسب برمی‌گردانیم. @sofrebanovanbeheshti
👇 شیر، پودر کاکائو و بیسکویت مواد اصلی این دسر را تشکیل می دهند. مواد لازم: پودر کاکائو چهار قاشق سوپخوری آرد ذرت چهار قاشق سوپخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیسکوییت مادر یا بیسکوییت پتی بور دو بسته کره ی هم دما شده با محیط یک چهارم پیمانه شیر سه پیمانه شکر نصف پیمانه ۱-در یک کاسه ی مناسب کره ی نرم شده و کمی وانیل را بریزید.  بیسکوییت ها را با دست خورد کنید و به مواد داخل کاسه بیفزایید.  همه ی مواد را باهم مخلوط کنید تا جایی که شبیه تکه های نان شوند. ۲-در یک قابلمه شیر، پودر کاکائو و آرد ذرت(البته من از ارد سفید کیک پزی استفاده کردم) را به همراه شکر و وانیل باقیمانده بریزید و مخلوط کنید.  قابلمه را روی حرارت بگذارید و مواد را هم بزنید تا ته نگیرد و به صورت یکنواخت غلیظ شود ۳-وقتی غلظت مواد در حد ماست نیمه سفت شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و باز هم بزنید تا پودینگ حرارتش را از دست بدهد و گلوله نشود. اکنون میتوان در صورت تمایل یک چهارم لیوان خامه پاکتی به مواد اضافه کرد که من این کار را کردم ۴-ظرف های دسر را که می تواند لیوان یا بستنی خوری متوسط باشد آماده کنار دستتان بگذارید.  شروع کنید به لایه لایه ریختن پودینگ و مخلوط خرده بیسکوییت ها. این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید.  ظرف های دسر را در یخچال بگذارید. این دسر را خنک سرو کنید. فوت و فن: به این نکته دقت کنید که پودینگ خنک، سفت و غلیظ می شود.  پس نگذارید زیاد روی حرارت بماند و خیلی غلیظ شود. @sofrebanovanbeheshti