eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
صباصادقی: آرد سفید۱۵۰گرم/ آرد برنج۵۰گ/ نشاسته ذرت۳۰گ/ پودرقند۶۰گ/ کره در دمای محیط۱۲۵گ/ وانیل کمی/ زنجبیل ۱چ که تو دستور بود ولی به نظرم باید کمی بیشتر ریخت/ زرده ۱عدد -آرد برنج.آرد سفید.نشاسته ذرت.پودر زنجبیل را با هم مخلوط و الک کرده پودرقند.وانیل.کره را با همزن آنقدر زده تا کرم رنگ شودبعد زرده را اضافه و با همزن زده تا به خورد مواد برود مخلوط مواد خشک را اضافه کرده همزده تا خمیر نرم بدست نچسبدو ۱۰دقیقه در یخچال استراحت داده بعد مابین دو پلاستیک به قطر ۳تا۴میل پهن و قالب زده ودر سینی فر که کاغذ گذاشتیم با کمی فاصله قرار داده ودر فری که از قبل یه ربع با درجه ۱۷۰گرم کردیم به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه گذاشته تا زیرش کمی طلایی شود😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕊⃢🌷 ⚫️ ۲۱ آبان سالروز شهادت پدر موشکی ایران، سرلشکر پاسدار شهید حسن طهرانی‌مقدم : فقط انسان های ضعیف به اندازه امکاناتشان کار میکنند شادی روح شهدا صــــــــــ🌷ــــــــــلوات     @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#دوشنبه_های_شهدایی🕊⃢🌷 ⚫️ ۲۱ آبان سالروز شهادت پدر موشکی ایران، سرلشکر پاسدار شهید حسن طهرانی‌مقدم
☝️ این جمله چقدر قشنگه 👏🤩 با شما هستم خانم عزیز ؛ که همش فکر میکنی باید فلان همزن و فر آنچنانی و وسایل آشپزخانه فلان مارک داشته باشی تا دست به کار شی 🙋🏻‍♀ و هنرنمایی کنی بلــــــــــه با شما هستم 😬 ما خانمها میتونیم با کمترین امکانات به بهترین نتیجــــــــــه برسیم 💪در هر زمینه ای...... رشد کنیم🌱 تک بعدی نباشیم✋ شک نکن به خودت اعتماد کن به خدا توکل کن یه یاعلی بگو و شروع کن 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀✌️ حال خودت رو خودت؛ خوب کن 😌   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳 نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی⬆️⬆️⬆️👩‍🍳 لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/3371106349C4c5b4c0756
با خرمالو اگه دستور کیک و دستر یا خوراکی هست ممنون میشم توضیح بدین. میتونی خرمالو رو با شیر و کمی خامه و شکر و گلاب بریزی داخل مخلوط کن خیلی خوشمزه میشه. اگه خیلی شل نیست خرمالوها میتونی حلقه حلقه برش بزنید بزاری خشک بشه عالیه   @sofrebanovanbeheshti
من مقداری فلفل پاپریکا خریدم نمی دونم چطور خشک کنم که خراب نشه و عطر طعمش محفوظ بمونه،کسی تجربه ای داره؟ فلفل رو حلقه حلقه کنی بزارید تو آفتاب یا کنار بخاری خشک بشه کامل بعد آسیاب کنید.   @sofrebanovanbeheshti
میخوام برای فردا عصر حلوا درست کنم و با ماسوره داخل نون های قیفی بزنم. بار اولم هست که میخوام اینجوری درست کنم. میشه دستوری نکته ای راهنمایی چیزی هست بهم بگید. در ضمن کی درست کنم بهتره؟ صبح یا ظهر؟ فقط حلوا رو خیلی داغ داخل نون نریزید چون نونا نرم میشن بهتره همون عصر درست کنید که نون حلوا خیلی نرم نشه در ضمن برا اینکه حلوا راحت از ماسوره بیاد بیرون باید زودتر از رو گاز بردارین که سفت نشه.   @sofrebanovanbeheshti
ظرفای مربا و رب ام کپک میزنه ،چکار کنم؟ ظرف رب و مربا و ...شیشه ایه. بانو کنسروی کنید، با قاشق خیس ازش استفاده نکنید روی رب یکم روغن جامد بریزید ودرپوش بزارید.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آهِ غزٍّه_ضحی.mp3
12.35M
🎧 آهنگ و سرود لالایی آهِ غزّه ❤️‍🔥🇵🇸 .:: آهِ غزه ::.🇵🇸❤️‍🔥🎵 سرودی برای هم نوایی با کودکان بی پناه فلسطین و غزهگروه سرود ضحی لاهیجان از جدیدترین اثر خود با نام " آهِ غزه" رونمایی کرد. 🇵🇸 " آهِ غزه " با اجرای گروه سرود ضحی و شعر سید ایمان عباسی ؛ تصویری از مظلومیت مردم فلسطین و غزه و ظلم جنایتکاران صهیون را به تصویر می کشد.   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فوق العاده زیبا دعای سلامتی امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف .mp3
2.58M
💢💢 برای سلامتی‌محبوب ﷽ 💚اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في‌هذِهِ السَّاعَةِ وَفي‌كُلِّ‌ساعَة وَلِيّاًوَحافِظاًوَقائِداًوَناصِراً وَدَليلاًوَعَيْناحَتّى‌تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیهاطویلا   @sofrebanovanbeheshti
azomalbala-basem.mp3
941.8K
🔊دعای‌الهی‌عظم‌البلاء 👤باسم الکربلایی 💚اِلـهي‌عَظُمَ الْبَلاء،وَبَرِحَ الْخَفاء،وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ،وَانْقَطَعَ‌الرَّجاءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ،وَمُنِعَتِ السَّماءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ،وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى،وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ‌فِي‌الشِّدَّةِ والرَّخاءِ اَللّـهُمَّ‌صَلِّ‌عَلى‌مُحَمَّد‌وَآلِ‌مُحَمَّد،اُولِي‌الاْمْرِ الَّذينَ‌فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ،وَعَرَّفْتَنابِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ‌عَنابِحَقِّهِمْ‌فَرَجاًعاجِلاً‌قَريباًكَلَمْحِ‌الْبَصَرِ اَوْهُوَ اَقْرَبُ يامُحَمَّدُياعَلِيُّ‌ياعَلِيُّيامُحَمَّدُاِكْفِياني‌فَاِنَّكُما كافِيانِ،وَانْصُراني فَاِنَّكُما‌ناصِرانِ يامَوْلاناياصاحِبَ‌الزَّمانِ الْغَوْثَ‌الْغَوْثَ‌الْغَوْث َاَدْرِكْني‌اَدْرِكْني‌اَدْرِكْني السّاعَةَ‌السّاعَةَ‌السّاعَة َالْعَجَلَ‌الْعَجَلَ‌الْعَجَل يااَرْحَمَ الرّاحِمينَ‌بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرين   @sofrebanovanbeheshti
farahmand_361129.mp3
252.4K
دعای منتظر‌ان‌درعصرغیب 👤استاد فرهمند 💚اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى‌نَفْسکَ فَاِنَّكَ‌اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف‌نَبِيَّكَ‌اَللّهُمَّ عَرِّفْنى‌رَسُولَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ‌اَعْرِفْ‌حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ‌عَرِّفْنى حُجَّتَكَ‌فَاِنَّكَ اِنْ‌لَمْ تُعَرِّفْنى‌حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ‌عَنْ‌دينى   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌「 ܝߺ‌ࡄߋߺ ߊ‌ࡋࡋܣ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺߋߺܢߺ߭ ߊ‌ࡋܝ‌ܟߺܢߺ࡙ߋߺ 」 ✋ ســــــــــــــــــــلام خانم خونه 🧕چراغ خونه 🌻 سه شنبه تون پر نور و با نشاط خانمی 😊🌤صبح دیگه ای شروع شد و امروز اسرائیل یک روز به مرگش نزدیک تر شد💪 ان شاءالله ‌این سه شنبه بـــــتونیم با یاد امام زمان(عجل الله تعالی‌فرجه‌الشریف) خوب به همســـــر و فرزنـــــدانمون رســـــیدگی کنیم و از آقاجان مون(عج) یه خداقوت با لبخند رضایت بگیریم😍 ان شاء الله🤲 پاشو که فرصت ها مثل ابر دارن میگذرن...☁️☁️☁️🌥☁️☁️☁️ پاشو که امید و مهر و عشق رو بپاشی توی صورت اهل خونه😍 پاشو پاشو که خیلی خیلی کار داریم... @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 آرد ۲پیمانه و دو قاشق ق .غ شیر ۲لیوان تخم مرغ ۳عدد شکر ۲لیوان روغن مایع ۳/۴لیوان بکینگ پودر ¼ق چ وانیل ½ق .چ پودر نشاسته ذرت ۳ق .غ پودر ژله ۱بسته انار دانه شده به مقدار لازم طرز تهیه ۱.ابتدا تخم مرغ و ۱/۵لیوان شکر و وانیل را مخلوط کرده و با همزن بزنید . ۲.در حین همزدن با همزن۳/۴لیوان شیر و روغن را اضافه کرده و هم بزنید. ۳.دو لیوان آرد و بکنینگ پودر را اضافه کنید و با قاشق یا لیسک هم بزنید تا کاملا مخلوط شود ۴. مواد کیک را داخل ظرف یا قالب مورد نظرتون ریخته و داخل فر از قبل گرم شده در دمای ۱۷۰درجه سانتی گراد به مدت ۱ساعت قرار دهید تا بپزد . ۵.شکرو آرد و شیر باقی مانده را همراه با پودر نشاسته داخل ظرف مقاوم به حرارت ریخته روی شعله گاز قرار دهید . ۶. هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد . ۷.وقتی کیک از داغی افتاد مواد پودینگ را روی کیک ریخته ده دقیقه داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد ‌ ۸.سپس انار دانه شده را روی پودینگ ریخته ده دقیقه دیگر داخل یخچال گذاشته . ۹.پودر ژله را مطابق با دستور روی جلد آماده کرده و بگذارید کاملا خنک شود . ۱۰.وقتی که ژله خنک شد و از داغی افتاد روی پودینگ ریخته و دو ساعت داخل یخچال گذاشته تا کاملا ببندد و آماده سرو شود . @sofrebanovanbeheshti
آرد ۲ لیوان(۳۰۰گرم) شکر سه چهارم لیوان(۱۵۰گرم) روغن مایع نصف لیوان(۱۰۰گرم) تخم مرغ ۲ عدد(کوچک نباشد) شیر ۱ لیوان(۲۵۰ گرم) بکینگ پود ۲ ق چایخوری وانیل یک چهارم ق چ ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو به مدت 7 دقیقه با هم زن میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر و روغن رو هر کدوم جداگانه اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی سه مرحله به مواد اضافه و با لیسک دورانی هم میزنیم مواد رو توی قالب لوف که چرب شده و کاغذ روغنی گذاشتیم میریزیم در فر از قبل گرم شده میپزیم 👩‍🍳کیک صبحانه کیکی هست که شکرکمی داره 👩‍🍳قالب لوف من تفلون مشکی بود برای همین کیک توش خشک میشد و زیرش میسوخت دوستان راهنمایی کردن که زیر قالبم یه سینی گالوانیزه بگذارم ایندفعه عالی شد ولی مدت زمان برای پختش بیشتر شد قالب لوف 12 در 25 با ارتفاع 7سانت @sofrebanovanbeheshti
اینم رنگ مربام👆 سلام اول به ها روشستم و خورد کردم بعد ریختم تو قابلمه هم سطح به ها اب ریختم گذاشتم رو گاز یه ۲۰دقیقه که جوشید رنگ به ها از زردی در اومد بهش شکر اضاف کردم اگه به خیلی ترد و شیرین باشه ۱کیلو به ۷۰۰گرم شکر میخواد ولی اگه سفت و شیرین نباشه هریه کیلو به ۱کیلو شکر میخواد بعد من شکر رو توی دو مرحله اضافه میکنم اول دو کاسه میریزم میزارم باشعله کم‌و دمکنی بجوشه بعد از یکی دوساعت درشو باز میکنم‌میچشم دوباره شکر میریزم اینکار باعث میشه شکر اندازه ریخته بشه که بعد مربا شکرک نزنه یا شیرش غلیظ و سفت نشه دیگه یبار بیشتر به ها رو هم نمیزنم تا له نشن دم کنی رو تا اخر میزارم روش بمونه بعد ۵ی۶ساعت طول میکشه تا به ها مربا بشن و غلیظ بشه اونوقت شعله خاموش میکنم ولی دم کنی رو بر نمیدارم تا مربا کاملا سرد بشه اینجوری خیلی رنگش قرمز پررنگ‌میشه ..بعد بریزید تو شیشه   @sofrebanovanbeheshti