eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خوشمزه ما 😋 با فیلم آموزشی زیر درست کردم🔰 نکته :حتما از آرد سبک استفاده کنید و یه قاشق شیرخشک قنادی😍😍   @sofrebanovanbeheshti
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مواد لازم : یه لیوان شیر ولرم آرد 2 لیوان نمک یه ق چ و شکر یه قاشق غ خمیر فوری 1 ق غ شیرخشک قنادی 1 ق غ اگر مقدارشیر کم بود نصف لیوان آب ولرم هم اضافه کنید ولی بسیار با احتیاط موفق باشید 🌷 .
با دستور پست بعدی🔰   @sofrebanovanbeheshti
باسلوق_گردویی😋😋 ارسالی از صبا صادقی چالش آموزشی با دستور خوب استاد حمید اکبیا و اجرای خوب رها جون 📝مواد لازم نشاسته گل     ۱۷۰ گرم شکر     ۴۰۰ گرم آب     ۲ لیوان و۱/۲لیوان جوهر لیمو    ۱/۴ ق چ گلاب     ۳ ق غ پودر ژلاتین     ۲ ق غ گلوکز     ۲ ق غ کره     ۲۵ گرم پودر نارگیل     بمقدار لازم گردو     بمقدار لازم شکر رو با نصف آب دستور و جوهر لیمو درون تابه ریخته و هم میزنیم تا شکر حل بشه. نشاسته رو با بقیه آبی که مونده مخلوط کرده وهم میزنیم تا نشاسته حل بشه اگه ناخالصی داشت از صافی رد میکنیم وبعد پودر ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم. مخلوط نشاسته و ژلاتین رو به شکر حل شده روی گاز اضافه میکنیم حرارت رو کم میکنیم ومدام هم میزنیم اولش حالت بریده بریده هست گران نباشیدبا همزدن مداوم یکدست میشه. تا غلیظ شدن مواد مدام هم میزنیم و حرارت هم باید کم باشه. بعد از ده دقیقه تا یکربع که هم زدیم مواد تقریبا غلیظ شد کره و گلوکز رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مواد یکدست بشه و غلیظ بشه چند دقیقه آخر گلاب رو اضافه میکنیم و هم می زنیم گلاب رو اضافه کنید یه کم مواد شل میشه هم بزنید تا غلیظ بشه. 🟠نکته: تو این مرحله اگه دوست داشتین میتونید زعفران غلیظ دم کرده بریزید. حرارت نباید زیاد باشه مدت زمان پخت نباید کمتر از ۴۰ دقیقه باشه. با حرارت کم باسلوق رو درست میکنیم تا بوی خامی نشاسته گرفته بشه . 🟠اگه میخوایید مدت زمان بیشتری باسلوق رو‌نگه دارید کره رو حذف کنید. 🟠کره رو برای لطافت و‌طعم خوب باسلوق میزنیم . درون یک ظرف پهن پودر نارگیل ریخته ومواد باسلوق رو که از حرارت برداشتیم و۲ یا ۳ دقیقه از دما افتاده از افتاد داخل قیف ریخته قیف بزنید یا با کمک دو‌تا قاشق از مواد برداشته و در پودرنارگیل گذاشته وبا کمک پودر نارگیل به باسلوق فرم میدهیم و چند ساعت میزاریم تو یخچال. اگه میخواید لوله ای درست کنید یه مشنبا پهن کنید و روش پودر نارگیل ریخته از مواد باسلوق روش میریزم به شکل مستطیل پهن میکنیم و روش پودرنارگیل میپاشیم و بعد گردو میچینیم روش و با کمک مشما رول میکنیم در یخچال میزاریم چند ساعت بعد برش میدیم. 🟠مهمترین نکته تو پخت باسلوق مدام هم زدن، عجله نکردن ،حرارت کم بودن،مدت زمان پخت هم کمتر از ۴۰ ،۴۵ دقیقه نباشه😊🥰 من صبا صادقی تو قالب سیلیکونی درست کردم باسلوق هام رو☺️☺️   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
شب‌آرزوھاست‌_۲۰۲۲_۰۲_۰۳_۱۶_۱۳_۳۹_۸۶۲.mp3
5.59M
هر کسی که دغدغه ش فقط غیبت حضرت صاحبه برای دعا کنه شب لیله الرغائبه💚 سید‌رضا‌نریمانی   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 مواد لازم: ۳ عدد سیب زمینی ۱ فنجان نشاسته ذرت جعفری نمک و فلفل و پاپریکا
43.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دسر عالی و خوشمزه هست که خاگینه تبریزی هم گفته میشه😋 مواد اولیه در اخر فیلم مشخصه👉🏼 تخم مرغ و ماست آرد باهم هم تراز هستند یعنی میتونید قیقاناختون رو با دوتا تخم مرغ دوتا قاشق غذا خوری ماست و‌دو‌قاشق آرد درست کنید .بیکینگ پودر رو بعضى ها نميريزند و یا بیشتر میریزن و همین باعث بیشتر شدن پف خاگینه میشه ‌، من یک قاشق مربا خوری ریختم در تمامى مراحل خوب مواد رو هم بزنيد میتونید در فر هم درست کنید .زیر تابه شعله پخش کن بگذارید یا حرارت و کم کنید کمی کره کف تابه بمالید🧈 نصفی از مواد رو بریزید، درب تابه رو‌بگذارید تا کمی خودش و‌بگیره بعد گردو، دارچین، پودر گل و هل رو بریزید روی مواد مجدد درب تابه رو‌بگذارید🙂 بعد مجدد باقی مواد رو به آرومی بریزید و بازهم درب رو‌ببندید تا خوب روش بسته بشه .خاگینه هست رو برگردوندن تا طرف دیگه هم برشته بشه در تبريز بيشتر رسمه يك شربت با شكر و اب و گلاب درست ميكنند و روى قيقاناخ ميريزند ولی پیشنهاد من به شما این هست که حتما با شیره انگور قیقاناخ رو میل کنید🍇 برای تزیین از خلال یا پودر پسته و‌بادام و‌گل سرخ میتونید استفاده کنید⭐️ صبحانه مقوی و‌خوشمزه شما آماده است