#انواع_ژله_با_ژلاتین_حلال👇
پایه کار👇
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
یک ساشه پودرژلاتین که معادل دوقاشق غذاخوری سرپر میشه
شکرسه تا چهارقاشق غذاخوری یا عسل دو قاشق غذاخوری سرخالی
آب جوش یک ونیم لیوان
این سه مخلوط با همزن دستی خیلی سریع هم میزنیم تا کف کند و هیچ ذره ی حل نشده ای نماند واجازه میدیم تا از داغی بیفته
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
حالا در ادامه برای
ژله ساده مثل رنگ آلوورا👇
دوقاشق غذاخوری گلاب یا عرقیجات دلخواه
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷
ژله زعفرانی یا رنگی
گلاب یا وانیل دوقاشق به همراه زعفران دم شده یا آب صاف شده پودر لبو یا انواع رنگهای خوراکی ویا پودر کاکائو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله آبمیوه مثل آلبالو گیلاس انبه پرتقال هویج نارنگی👇
آب صاف شده ی این میوه های طبیعی نصف لیوان و به دلخواه استفاده از کمی رنگ خوراکی یا طبیعی
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله صنعتی👇
انواع آبمیوه های صنعتی آماده یا نوشابه نصف لیوان یا دوقاشق از شربتهای غلیظ بازاری
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
برای
ژله بستنی ساده👇
بستنی آب شده نصف لیوان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله بستنی رنگی👇
نصف لیوان بستنی آب شده با چندقطره رنگ خوراکی یا یک قاشق از آبی که با پودرلبو مخلوط و صاف شده یا یک ق غذاخوری زعفران دم شده
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
ژله شیر👇
نصف لیوان شیر سرد به مخلوط پایه که از دما افتاده
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله ماست 👇
دوقاشق غ ماست هم زده بدون گلوله
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
ژله ی خامه👇
دوقاشق غ خامه هم زده بدون گلوله
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
ژله فالوده👇
نصف لیوان فالوده به همراه دوقاشق ازشربت فالوده و کمی آبلیمو
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
ژله تخم شربتی یا خاکشیر👇
یک قاشق غذاخوری خاکشیر یا تخم شربتی همراه با چهار قاشق غذاخوری از شربت آماده شده
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
ژله شیره انگور یا چهارشیره👇
سه قاشق غذاخوری از شیره
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
ژله آجیل👇
گلاب دو قاشق غذاخوری به اینصورت که یک لایه آجیل میریزیم با کمی از ژله پایه وبعد از اینکه خودش رو گرفت بقیه ژله ی پایه اضافه شود
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
برای پاستیل😋😋😋😋
همین روش فقط بجای یک ونیم لیوان آبجوش از حدود سه چهارم لیوان یا کمتر آبجوش استفاده شودو البته شکر کمتر
به این صورت👇
پاستیل با ژلاتین حلال😋😋😋
شکر دوقاشق غذاخوری یا عسل یک قاشق غذاخوری
آبمیوه غلیظ (مثل رانی هلو)یا شربت غلیظ یک چهارم پیمانه
آب جوش نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری یا یک ساشه
نکته:
(درصورتی که شربت رقیق شده با آب یعنی شربتی که الان آماده ی خوردن هست یا آبمیوه رقیق مثل آبمیوه آناناس داشتید باید بجای آبجوش از یک لیوان آب میوه یا شربت رقیق استفاده شود)
طرز تهیه:
پودر ژلاتین وشکر را با آب جوش مخلوط کرده و بلافاصله و سریع و مدام هم میزنیم تا کاملا شفاف شود
آبمیوه یا شربت را هم اضافه کرده و همه مواد رامخلوط میکنیم در قالب شکلات میریزیم و به مدت نیم ساعت در فریزر یا یکساعت در یخچال میگذاریم بعد از قالب جدا می کنیم
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁
برای اینکه دسرتون به کرم تبدیل بشه کافیه چندقاشق اضافه تر خامه اضافه و خوب مخلوط شود
نکته💐💐💐
اگر دوست داشتید ژله تون خیلی سفت نباشه یا لیوانی و تک نفره سرو بشه بجای یک ونیم لیوان آبجوش میتوانید از دو ونیم لیوان تا سه لیوان آبجوش هم استفاده کنید
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
برای جداکردن ژله از قالب هم حتما تمام دیواره رو از ژله به کمک چاقو جدامیکنیم و بعد ۱۰تا۱۵ ثانیه در آبجوش میگذاریم و بعد حتما چندضربه آرام به کف قالب وارد میکنیم وتا مطمئن نشدیم که از کف قالب هم جدا نشده ظرف رو برنمیگردونیم تا ژله چندتکه نشه ... درضمن ظرف مخصوص سرو ژله هم مرطوب باشد که بتوانیم ژله را درظرف کمی جابجا کنیم
😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋
و درآخر استفاده از ژله حلال که مطمئن باشیم وارداتی نیست و از ژلاتین گاوی استفاده شده👌👌👌👌👌🙏🙏🙏
@sofrebanovanbeheshti
#شکلات_قالبی_خانگی👇
- شکلات تخته ای با هر طعمی که دوست دارید: طعمهای شیری، شکلاتی شیرین و شکلاتی تلخ رو که می تونید از مغازه هایی که لوازم قنادی دارند تهیه کنید طعم های میوه ای هم دارند😊
- هر نوع قالب شکلاتی که دوست دارید.
- مغز (پسته، بادام و قندوق) در صورت تمایل.
ابتدا از هر شکلاتی که می خواهید استفاده کنید و هر مقداری که می خواهید شکلات درست کنید درون ظرف بلور گذاشته و این ظرف رو روی قابلمه یا مثل کتری یا یه ظرف آب جوش که از قبل آب ریختیم و به جوش اومده میگذاریم . این روش در واقع همون روش بنماری هست یا حرارت غیرمستقیم حواستون باشه به هیچ وجه یه قطه آب نباید داخل شکلات بره چون خراب میشه. وقتی که شکلات کاملاً آب شد آهسته آسته درون قالب میریزیم. اگر خواستید دورنگه بشه شکلات اولی رو که آب کردید تو قالب بریزید و بگذارید تو یخچال تاسفت بشه . وقتی که سفت شد شکلات دیگه ای که از قبل آب کردید روش بریزید و تو یخچال بگذارید. ( شکلات های من 10 دقیقه ای سفت شد). اگر میخواستید از مغز بادام یا فندق یا پسته اضافه کنید اول یه خورده از شکلات درون قالب بریزید وقتی که سفت شد اون مغز دلخواهتون رو قالب بگذارید بعد بقیه شکلات روش بریزید و تو یخچال بگذارید. شکلاتتون همیشه تو یخچال بمونه بهتره چون اگه بیرونه بمونه بخاطر اینکه مثل شکلاتای دیگه نیست و مواد نگه دارنده نداره زود آب میشه💐 😘😘😘بهار
@sofrebanovanbeheshti
#پاستیل_با_ژلاتین_حلال👇
شکر دوقاشق غذاخوری
آبمیوه غلیظ (مثل رانی هلو)یا شربت غلیظ یک چهارم پیمانه
(درصورتی که شربت رقیق شده با آب داشتید باید بجای آبجوش از یک لیوان آب میوه یا شربت رقیق استفاده شود)
آب جوش نصف پیمانه
پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری یا یک ساشه
نکته:
(درصورتی که شربت رقیق شده با آب یعنی شربتی که الان آماده ی خوردن هست یا آبمیوه رقیق مثل آبمیوه آناناس داشتید باید بجای آبجوش از یک لیوان آب میوه یا شربت رقیق استفاده شود)
پودر ژلاتین وشکر را با آب جوش مخلوط کرده و بلافاصله و سریع و مدام هم میزنیم تا کاملا شفاف شود
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
آبمیوه یا شربت را هم اضافه کرده و همه مواد رامخلوط میکنیم در قالب شکلات میریزیم و به مدت نیم ساعت در فریزر یا یکساعت در یخچال میگذاریم بعد از قالب جدا میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_زردک👇
۳۰۰ گرم زردک (هویج ایرانی)
۳۰۰ گرم شکر
یک لیوان آب
یک چهارم لیوان گلاب
۲عدد هل یا پودرهل مقداری
یک قاشق آبلیمو یا نصف قاشق چایخوری جوهرلیمو
زردک ها رو رنده ریز میکنیم و با شکر و آب مخلوط و روی گاز قرارمیدیم
بعد که جوش اومد صبرمیکنیم تا به غلظت مناسب برسه و در آخر هل و گلاب و جوهرلیمو یا آبلیمو رو اضافه میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_پرتقال_لیمو👇
آب پرتقال یک ونیم لیوان
آب لیمو شیرین نصف لیوان
آب هفت قاشق
ژلاتین یک ساشه
عسل پنج قاشق
شکر پنج قاشق بچشید دوست نداشتید نریزید
اسانس پرتقال 3قطره
اول آب و با پودر حل میکنیم بعد آب پرتقال و لیمو رو اضافه میکنیم
بعد عسل و شکرو میگذاریم رو بخار کتری بن ماری بشه بعدم میریزیم
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍
@sofrebanovanbeheshti
#نان_پلنگی👇
آرد 4تا پنج پیمانه
شیر ولرم یک پنجم پیمانه
آب ولرم یک چهارم پیمانه
مخمر یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن جامد3قاشق غذاخوری
شکر2قاشق غذاخوری
نمک2قاشق چایخوری
مواد رومال:
مخمر1قاشق غذاخوری
آب گرم1پیمانه
آرد برنج1پیمانه سرپر
شکر 1قاشق غذاخوری
روغن جامد2قاشق غذاخوری
نمک کمی
ابتدا مخمرو با یک چهارم پیمانه آب بگذارید10دقیقه بمونه تا عمل بیاد،
بعد چهار پیمانه آرد رو بریزید تو کاسه بزرگ و بقیه مواد شکر و روغن و شیر رو و مخمرعمل اومد رو همگی رو مخلوط کنید و حسابی ورز بدید
اگه خمیر شل بود بهش تا جایی که به دست نچسبه آرد اضافه کنید من کلا چهار و نیم پیمانه استفاده کردم
بستگی به آردتون داره، روش سلفون و یه پارچه کلفت بگذارید تا یک ساعت استراحت کنه.
برای رومال آرد برنج رو با نمک و شکرو مخمر مخلوط کرد
و روغن و آبگرم رو اضافه کنیدو کمی مخلوط کنیدو حدود یکربع بمونه تا عمل بیاد.
سپس سینی فر رو کاغذ روغنی بگذارید
چربش کنیدو خمیر رو چانه کنید حدود هشت تا میشه
بعد رومال را روی نان ها بمالید
تقریبا لایه ضخیم بمالید، و در فر داغ 180درجه40دقیقه بپزد،
در دقیقه های آخر گریل بزنیدتا روی نانها حسابی طلایی بشه،
رویه نون بسیار ترد و خوشمزه است و داخلش بافت نرم و عالییی داره😊😊😍
فاطمه حسنا و علی عشقهای مامان😍😊
@sofrebanovanbeheshti
#نکته📢
خمیر نان احتیاج دارد که خوب آن را ورز دهید تا گلوتن در آن ایجاد شده و یک نان نرم حاصل شود. تشخیص این که چقدر زمان برای ورز دادن خمیر کافی است کار دشواری است، اما می توانید 10 تا 12 دقیقه پس از ورز دادن، محکم با انگشت به آن ضربه بزنید. اگر روی خمیر ترک عمیقی ایجاد شد باید به ورز دادن آن ادامه دهید اما اگر خمیر به سرعت به حالت اول برمی گردد (شکاف را پر می کند) برای اولین ور آمدن آماده است
@nan6318
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
هر روز غذای نذری☝️
در خاطرات شهید مدافع حرم شهر قزوین «حمید سیاهکالی مرادی» آمده است که وی جدولی از ذکر و نام ائمه اطهار آماده کرده و در آشپزخانه روی یخچال نصب کرده بود، توصیه داشت تا موقع پخت غذا در هر وعده نام آن معصوم برده شده و غذا به نیت ایشان آماده شود، به این شکل او و همسرش در تمام ایام سال غذای نذر شده به نیت ائمه معصوم را صرف میکردند.
🆔 @sofrebanovanbeheshti