#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🧀قبل از رنده کردن پنیر،اندکی روغن روی رنده بمالید.به این ترتیب پنیر به رنده نخواهد چسبید 🧀
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده
اگر اندکی نمک به داخل تابه بریزید، از پاشیدن و پخش شدن روغن به اطراف جلوگیری به عمل خواهد آمد.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
طرز تشخیص #بکینگ_پودر #سالم
یک قاشق کوچک بکینگ پودر را در یک استکان آبجوش بریزید. اگر بجوش افتاد، بکینگ پودر شما سالم و تازه است
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_شوری
☘ #صفحه_485
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌧
🍁چیزی نمانده ...
به آوازهای بی قرارِ باد و رقصِ دلبرانه ی برگ 🍁
به دل کندن چنار ها
از برگ های پهنِ پنج پری...
به هزار رنگ شدن روزگار و تجلی دوباره ی بهار...
به عطر و بویِ به های لبِ طاقچه و دانه های قرمز انار
به قدم زدن های عاشقانه و خش خش برگ 🍂
به خلق شاعرانه های قشنگ ... 🍁
چیزی نمانده است
تا ظهور عشق🧡
تا حضور
حضرت پاییز...🍁
سلاااام اهالی بهشت 🌱
به آخرین چهار شنبه تابستون خوش اومدین 🥰
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
_ برادری با آمریکا؟!
_ نه ممنون!✋ ما با آمریکا پدرکشتگی داریم...
#مرگ_بر_آمریکا✊
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_فیلم🎞📽🎥
🎥 بسته فیلم و مستند ویژه نمایش در هفته دفاع مقدس
📍فیلم سینمایی: ✓ قلب رقه ✓ پالایشگاه
📍 مستند: ✓ موشک انداز فرغونی ✓ نشانی
📍 فیلم کوتاه:✓ و دیگر هیچ نبود ...
📍 نوجوان: ✓ جگردار ✓ روایت ریحانه
📍 کودک:. ✓ خاکریزهای نمکی
📍 نماهنگ: ✓ راهی که ناتمومه
🔴 دانلود آثار و معرفی آثار بیشتر:
🌐 Ekranmardomi.ir
#دفاع_مقدس
@sofrebanovanbeheshti
#شیرعسلی
یه ظرف بزرگ انتخاب کنید ودو لیوان شیر ونصف لیوان شکر رو داخلش بریزید و روی حرارت کم مخلوطشون کنید تا شکر کاملا تو شیر حل بشه ،قبل از جوش اومدن شیر باید شکر کاملا حل شده باشه وگرنه ممکنه شیر عسلیتون بعدا شکرک بزنه،وقتی که شیر جوش اومد شعله ی زیرش رو( نه کم نه زیاد، متوسط) ملایم میکنیم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیره و سر شیر هم نبنده، دیواره هار رو هم اصلا کاری نداشته باشید و هم نزنید وقتی که کمی غلیظ شد یک قاشق غذاخوری کره بهش اضافه میکنیم ودوباره مرتب هم میزنیم تا به غلظت برسه ،وقتی غلیظ شد شیر عسلی آمادست
مامان علی و فاطمه و زینب
@sofrebanovanbeheshti
#كلوچه_فومن
موادلازم مياني :
شكر ٢٠٠ گرم (يك ليوان)
روغن مايع ٦٠ گرم
كره ٦٠ گرم
آرد ١٨٥ گرم ١/٥ ليوان
جوزهندي یک سوم ق چ ،دارچين یه ق چ پودرهل نصفه ق چ
گردوآسیاب شده ٥٠ گرم
طرزتهیه موادمياني:
اول روغن وكره رومخلوط كنين باچنگال یا باهمزن،سپس اردرو(که من ده دقیقه باحرارت کم تفت دادم تا از حالت خامی دربیاد وخوشمزه تر بشه)كم كم اضافه كنين تاخميريكدست بشه ودرنهايت شكر،گردووادويه هااضافه ومخلوط بشن تاموادی خمیری شکل درست بشه. من موادو وزن کردم وبه گلوله های 20گرمی تقسیم کردم. چون مهرمن نون برنجی بود من چونه خمیررو 30گرمی گرفتم
مواد لازم برای خمیر اصلی
آرد ٥٠٠ گرم
مايه خمير نصفه ق سوپخوری(٧ گرم)
شير ٢٠٠ گرم (یه ليوان سرخالي)
شكر ١ ق سوپخوری
روغن مايع ٦٠ گرم
كره اب شده ٦٠ گرم
شيرولرم وشكررومخلوط كرده خميرمايه رواضافه كنين ودرش روبگذارين تاعمل بياد(١٠ دقيقه). روغن مايع وكره ي اب شده سرد شده را در ظرفی با همزن بزنید. مایه خمیر به عمل اومده را هم اضافه کرده ،سپس آرد را کم کم اضافه کنید تا جایی که خميرلطيفي بدست بياد،نبايدشل باشه ونه خيلي سفت باشه .(ميتونين موادروبادست مخلوط وورزبدين تايك دست بشه ،خميرنيازبه استراحت نداره .)
خميرروبه هشت قسمت تقسيم كنين ،هرقسمت روگلوله كرده ،ازگلوله خمیری داخلش بگذارين وبپیچین وتودست کمی پهنش کنید وتو سینی فر که کاغذ روغنی پهن کردیم میگذاریم ومهر رو توی آرد زده ومیتکونیم وروی کلوچه ها رو مهر میزنیم .
نان هاروداخل سيني بگذارين وروشوبازرده ي تخم مرغ ويك قاشق شير رومال بزنين ،كمي تخم خرفه وياخاك شيربپاشين
وقتی که کلوچه را توی سینی گذاشتیم ومهر کردیم ورومال و...باید بایه کاتر فلزی من از چاقو استفاده کردم روی کلوچه را چند جاشو ضربه بزنید تا توفر پف نکنه..
وبگذارين داخل فر گرم شده با درجه 200مدت 10تا15دقیقه.نکات تکمیلی👌
تو دستور اصلی خمیر رو به 8قسمت تقسیم میکنه یعنی هشت تا گلوله خمیری وهشت تا چونه خمیر ودرنهایت هشت کلوچه خوشمزه خواهید داشت. ولی من حدود25تا کلوچه با مهر نون برنجیم درست کردم.😉بعد از تایم پخت اگه روی کلوچه رنگ نگرفته بودگریل را روشن کنید تا روی کلوچه های خوشکلمون طلایی بشه. بسی خوشمزه ونرم..دقت کنید زیاد توفر نمونه وگرنه کلوچه خشک میشه. ان شاالله درست کنید ولذت ببرید.😋😋
.ان شاالله درست کنید ولذت ببرید اگه مفید بود برای سلامتی وفرج امام زمان دعا کنید عزیزان. اللهم عجل لولیک الفرج🌸🤲
مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_سیب_زمینی
سیب زمینی نگینی خرد شده خام ۲پیمانه
فلفل دلمه ای یک عدد
هویج رنده درشت نصف پیمانه
پیاز نگینی یک عدد کوچک در صورت تمایل که من نزدم😁
پنیر سفید صبحانه رنده شده
از هر پنیر صبحانه ای میشه استفاده کرد
مثلا فتا یا صباح یا پگاه
(من از پنیر تبریزی استفاده کردم ) نصف پیمانه
مرغ پخته شده نگینی یک پیمانه
شوید خشک یک قاشق غذاخوری
پیازچه یک قاشق غذاخوری
کره ذوب شده ۱/۲پیمانه
تخم مرغ ۴عدد
آرد ۲پیمانه البته اگر غلطت مواد مثل ماست شد کمتر بریزید
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر به اندازه لازم
ابتدا تخم مرغ ها رو در ظرف بزرگی با همزن برقی بزنید تا یکدست بشه بعد نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را در حین هم زدن اضافه کنید بعد بقیه مواد سیب زمینی نگینی و هویج و مرغ و شوید و پیازچه و کره و فلفل دلمه ای و پنیر صبحانه رنده شده و...رو اضافه کنید
🔸درمورد پخته شدن سیب زمینی خام در این دستور ،به نوع سیب زمینی بستگی داره بعضیا زود میپزن و بعضی دیر
اونایی که دیرپز هستن رو باید نیم پز کنیم🔸
کمی آرد و بیکینگ پودر رو هم باهم مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنید و خوب مخلوط کنید اگر به غلظت ماست رسید مابقی آرد رو اضافه نکنید
بعد در قالب میان تهی که خوب چرب کردید میریزید و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدید
در مورد توستر ده تا بیست درجه کمتر باید بگذارید🌹
نکته:
تو قالب ۲۲ به بالا بهتر در میاد فقط میان تهی بودن مهم هست نه اندازه
چون باید میان تهی باشه که خوب مغز پخت بشه
درضمن ته قالب رو خوب چرب کنید
شمیم مهر
@sofrebanovanbeheshti
💐روزے یڪ صفحہ از #قرآن ڪریم💐
🌟 #سوره_شوری
☘ #صفحه_486
@sofrebanovanbeheshti