#کیک_حلوا👇
این کیک رابه نظر من باهر کیک وهر حلوایی که دوست داشتیم میشود درست کرد که من از کیک پنبه ای که دستورش در کانال هست استفاده کردم.
(کیک پنبه ای): تخم مرغ1عدد آرد2پیمانه شکر1پیمانه ماست یاشیر1پیمانه روغن مایع1دوم پیمانه بکینگ پودر2ق مرباخوری وانیل1ق چایخوری
ابتدا تخم مرغ وشکرو وانیل راخوب هم میزنیم تا کرم رنگ شود بعد روغن وماست را به نوبت اضافه میکنیم وخوب میزنیم.
آردوبکینگ پودر راباهم مخلوط کرده و2-3بار الک میکنیم و کم کم به مواد اضافه میکنیم و داخل فری که از قبل گرم شده بادمای 180درجه به مدت45دقیقه قرار میدهیم وپس از آن باسیخ چوبی چک میکنیم
اگر چیزی به سیخ نچسبید کیک پخته و فررا خاموش کرده5دقیقه میگذاریم کیک در فر نیمه بازباشد وسپس از فر درآورده وروی توری قرار میدهیم تا خنک شود.
حلوای ساده: آرد2پیمانه شکر1پیمانه آب1و1دوم پیمانه روغن مایع1پیمانه کره50گ گلاب4ق غذاخوری پودرهل مقداری زعفران دم کرده به مقدار لازم پودر نارگیل برای تزئین پودر کاکائو درصورت تمایل3-4ق غذاخوری
طرز تهیه حلوا: ابتدا شربت حلوا را آماده میکنیم
برای همین اول شکروآب راباهم مخلوط کرده و روی شعله گاز قرار میدهیم وخوب هم زده تا کاملا شکردر آب حل شودو وقتی شکرحل شد وشربت داغ شد خاموش میکنیم.
حالا آرد را2بار الک میکنیم وتوی تابه ای ریخته و روی گاز باشعله ی ملایم تفت میدهیم و مرتب هم میزنیم تانسوزد.
وقتی رنگ آرد تغییر کرد و خوب تفت خورد از روی شعله برداشته دوباره الک میکنیم وبعد از آن دوباره داخل تابه ریخته ودوباره کمی تفت میدهیم.
روغن را روی گاز گذاشته وباشعله ی ملایم فقط درحدی میگذاریم تا کمی داغ شود
اما باید مواظب باشیم تا نسوزد،سپس روغن را به آرامی به آرد تفت داده شده اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم تا رنگ آرد به رنگ دلخواه درآید.
زعفران دم کرده وگلاب و پودر هل را به شربت اضافه کرده واگر شربت سرد شده شعله را روشن کرده تا کمی گرم شود
وبعد به آردو روغن اضافه میکنیم وخوب هم میزنیم و کره راهم اضافه کرده وآنقدر هم میزنیم تاحلواکاملا ازظرف جدا شود
وقتی به این مرحله رسید از روی گاز برمیداریم.
اگر خواستیم حلوای دورنگ داشته باشیم حلوارا دو قسمت کرده وبه یک قسمت 3-4ق غ پودر کاکائو اضافه میکنیم وآنقدر ورز میدهیم تا کاکائو به خورد حلوا برود.
روی کیک رابا چنگال کمی سوراخ میکنیم و روی کیک راآغشته به هر شربتی که دوست داریم میکنیم تا شربت به خورد کیک بره
بعد حلوا را روی کیک قرار میدهیم وبه صورت یکنواخت پهن میکنیم وبا پودر نارگیل مغز بادام وپسته وهر چیزی که تمایل داشتیم تزئین میکنیم.
من چون میخواستم کم هزینه باشه از خود حلوا وکمی پودر نارگیل برای تزئین استفاده کردم. این کیک میشه برای مجالس ترحیم و... حتی برای ماه رمضان به صورت برشهای منظم استفاده کرد،
برای این وقتی کیک سرد شد دوباره داخل قالب قرار داده و حلوارا یکنواخت روی کیک میکشیم و بعد برش میزنیم و به ظرف سرو منتقل میکنیم.
بسیار کیک خوش مزه ایه
توصیه میکنم برای یه بار هم که شده امتحان کنید. چون میخواستم کم هزینه باشه وبرای مسابقه شرکت کنم از مغزها برای تزیین استفاده نکردم
حدودا این کیک برای من 13 هزار تومان هزینه داشت.
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجونی👇
با تزیین دنت وانیلی
تخم مرغ رسمی برا مرغ هامون بود😅ولی اگه از بیرون بخریم ۱۴۰۰تومان/آرد وبقیه مواد هم حدود۲تومان. دنت هم۲تومن
۵۵۰۰تومان هزینه نهایی😊
تخم مرغ ۲تا
شکر ۸ق غذاخوری
وانیل نوک ق چایخوری
گلاب ۵ق غذاخوری
روغن ۶ ق غذاخوری
آرد ۱۲ق غذاخوری
بکینگ پودر ۲ق چایخوری
تخم مرغ و شکر و وانیل را با چنگال یا همزن میزنیم تا کرم زنگ بشه و حجمش بیشتر بشه
بعد شیر یا گلاب را اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد روغن را اضافه میکنیم و هم میزنیم و آرد و بکینگ پودر که از قبل ۳بار الک کردیم و کنار گذاشتیم را کم کم اضافه و مخلوط میکنیم.
البته من دوبار الک میکنم و بار سوم الک کردن را داخل مواد الک میکنم کم کم.
بعد که مخلوط شد در قالبی که کف اون کاغذ روغنی انداختم و چرب کردم میریزم و روگاز میپزم
از شعله پخش کن استفاده میکنم و تو فر هم پختم.
هردو خیلی خوب میشه
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_یخچالی
دولیوان شیر🍼
یک لیوان شکر🍚
دوقاشق غذاخوری آرد🍴
سه قاشق غذاخوری کاکائو🍴
⅓ قاشق چایخوری وانیل🍴
یک قاشق غذاخوری گلاب🍴
دوبسته بیسکویت پتی بور یکی شکلاتی یکی ساده ▫️▪️
پنجاه گرم کره ◽️
دو قاشق غذاخوری نشاسته. 🍴
همه موادو غیر بیسکوییتا و کره ریختم تو یه ظرف و هم زدم تا یکدست شه🍨
بعدم گذاشتم روی گاز تا بجوشه🍲 وسفتیش مثل فرنی بشه بعد کره رو اضافه کردم هم زدم تا باز شه
بعدم از رو گاز برداشتم تا یکم از داغی بیفته
کف یه قالب مستطیلی که من از ظرف غذا استفاده کردم یه نایلون پهن کنید تا دیواره هاروهم بپوشونه چون بعد همون دو طرف نایلون بگیرید راحت در بیاد خب بگذریم از سلفون یا کاغذ روغنی هم میتونین استفاده کنید🖱
حالا دو روش داریم که روش اول ترتمیز تره اونم اینه که با یه قاشق از موادتون که گرمه یه کوچولو برمیدارین و روی بیسکوییتتونو مواد میزنید 🔳
وبه ترتیب یه شکلاتی یه ساده بصورت ایستاده کنار هم میچینید ادامه میدید تا قالبتون پر شه البته من چون قالبم کوچولو بود همه بیسکوییتا استفاده نشد شما اگه قالب بزرگتری داشته باشید میتونین کیک بزرگ تری درست کنید مربعی هم میشه بستگی به قالب داره
روش بعدیم اینه توظرفتون بیسکوییتا رو یک در میون بصورت ایستاده بچینید مواد که گرمه روش بریزین فقط حواستون باشه بین همشون بره و از لبه بیسکوییت ها بالا نزنه ☺️🙃
بعدش من روشو یه نایلون کشیدم و باظرف ۲۴ ساعت گذاشتم تو یخچال ۴ ساعتم بگذارین کافیه اما هر چی بیشتر بمونه بیشتر بافتش شبیه کیک میشه.
بعد استراحتم تزیین میکنیمش 🎁 برای روش من خامه صبحانه یه نفره رو تو قابلمه کوچولو ریختم تا جوش اومد بعد چهار شکلات کاکائویی رو توش ریز کردم بعدم که حل شد برداشتم ریختم رو کیک بعد با قرص رنگی تزیینش کردم کلشم زیر ده تومن خرج داشت
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی_نسکافه_ای👇
#کیک_اسفنجی
۳تا تخم مرغ،
۱لیوان ارد ،
نصف لیوان شکر،
۱/۸لیوان آب خنک،
۱ ق غ عسل،
۱/۴ق چ بکینگ پودر
۱/۸ق چ وانیل ،
۱/۸ لیوان روغن مایع ،
نسکافه یا کاکائو به اندازه ای که میریزید همون اندازه از ارد کم میکنیم
اول زرده وسفیده را جدا میکنیم البته باید تخم مرغ خنک خنک باشه
بعد سفیده رو خوب میزنیم با دور تند همزن وقتی یکم پفکی شدشکر رو اضافه میکنیم
ووقتی خوب حالت گرفت زرده ها را یکی یکی اضافه میکنیم وبا دور کند همزن هر کدوم رو ۳۰ ثانیه میزنیم
البته نباید همزن خاموش بشه
بعد دوباره دور همزن رو تند میکنیم و۲ دقیقه دیگه با دور تند میزنیم ،
اب وعسل رو توی یه ظرف بزرگ مخلوط میکنیم وبعد سفیده ها رو میریزیم روی آب ولی هم نمیزنیم
بعد مواد خشک رو که باهم ۳ بار الک کردیم کم کم اضافه میکنیم وفولد میکنیم
در اخر هم روغن اضافه کرده کمی موادو فولد میکنیم وتوی قالبی که کاغذ روغنی انداختیم میریزیم ودر فر ۱۸۰ درجه ۴۵ دقیقه
البته بعد از نیم ساعت باید با سیخ چوبی امتحان کرد
@sofrebanovanbeheshti
#املت_خرما👇
ما بهش می گیم خرما مولوس.
اندازه هاش به دلخواهه.
چون دوست دارید نسبت تخم مرغش به خرما زیاد باشه یا بالعکس. چشمی باید بپزید چون بستگی داره دوست دارید شیرینیش کم باشه یا زیاد
من توی زمستون ها که هوا سرده به جای صبحانه بعضی مواقع برای شام و نهار هم درست می کنم.
ابتدا کمی روغن می ریزید
خرما بدون هسته رو در ظرف با گوشکوب کوبیده و وقتی نرم شد روی شعله کم داخل قابلمه قرار میدیم
تخم مرغها رو اضافه کرده و سریع هم می زنیم مثل املت گوجه واز روی گاز برمی داریم.
این غذا خیلی مقویه .
❤️نظرات تکمیلی دوستان در گروه😘😘😘👌👌👌👇
اگه دوست نداریدخییلی شیرین بشه خرماروکمتربریزید وتخم مرغ روبیشتر که دلتونم نزنه.
من برای ۵ نفر ۱۵ تاخرماریختم و۶ تاتخم مرغ.
برای اینکه بوی تخم مرغ بلند نشه خرما روباکمی دارچین درروغن تفت میدم وخوشبومیشه وطعمش هم خوب .
من دوسه تاگردوخردشده هم اضافه میکنم☺️
@sofrebanovanbeheshti
پیام سراسر محبت و انرژی یکی از اعضای محترم گروه☝️
✍ممنون دوست عزیز محبت دارید❤️
🆔 @sofrebanovanbeheshti
KhanevadeMotaali12-18k.mp3
8.32M
#خانواده_متعالی
#استاد_پناهیان
#جلسه_دوازدهم(کمحجم)
📝 موضوع:
" 💌 رعایت احکام اسلام، حل ریشهای مشکلها
@Zendegi_Bakhsh
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#خانواده_متعالی #استاد_پناهیان #جلسه_یازدهم(کمحجم) 📝 موضوع: " راهی برای زندگی خالصانه💟 " @Zende
جلسه یازدهم☝️
ان شاءالله هر هفته یکشنبه صوت های خانواده متعالی رو در کانال قرار میدیم ❤️
التماس دعا 🙏
#بیسکوییت👇
150گرم کره رو با50گرم پودرقند زدم تا کرم رنگ شد.
1عدد تخم مرغ اضافه کردم،به همراه 3قاشق چایخوری عسل ونوک قاشق چایخوری وانیل و1پنس نمک مخلوط کردم
.250آرد و50گرم نشاسته ذرت ویک هشتم قاشق چایخوری بیکینگ پودروالک کرده واضافه کردم وبا دست ورز داده تا شکل خمیرشد.
10دقیقه مواد را توی یخچال گذاشتم
وبعد از اون با وردنه پهن کردم و کاترزدم ودر فربادمای 180درجه گذاشتم تا وقتی که زیرش طلایی شد.
@sofrebanovanbeheshti
#فطیر👇
یه قاشق چایخوری مخمر وشکررا درنصف لیوان شیر ریختم
،بعد یه لیوان ارد(ترجیحاسه بارالک شده) رادرظرف گودی ریخته ویک چهارم لیوان روغن ریختم،یک سوم لیوان شکر ریخته،ومخلوط کردم.
شیر،مخمر و شکر رابعد از ده دقیقه به بقیه مواد اضافه کرده ویک سوم لیوان شیر اضافه کرده وبادست قاطی میکنیم وورز میدیم تا خمیر نرمی به دست میاد
بعد سلفون روی موادکشیده وبایک حوله روی ظرف رامیپوشانیم
بعداز یک ساعت حجم خمیرمون بیشترشده وبه اصطلاح وراومده،پف خمیررابادست گرفته وبه اندازه نارنگی ازخمیربرداشته وگلوله میکنیم،وبعد باکف دست فشارداده
وگلوله های خمیرراباقطر یک سانت بازکرده وزرده تخم مرغ بایه قاشق مرباخوری زعفران دم کشیده مخلوط کرده وروی فطیرهارومال میکنیم،وکنجد سیاهدانه،رازیانه سلیقه ای است روی فطیرها میریزیم
بعد درسینی چیدم ودر قابلمه روی گاز شعله کم که دوتا پایه درقابلمه گذاشته (15دقیقه قبل قابلمه راروی شعله کم گذاشته ودر قابلمه هم میگذاریم که گرم شود)وسینی را روی پایه ها فرارمیدهیم،ودم کنی میگذاریم
تقریبا بعد ازیک 30 الی 40دقیقه فطیرهای مااماده است
@sofrebanovanbeheshti
💠بر طرف کردن لکه ها ی قهوه ای صورت؟
✅جواب:
✍استفاده از داروی صاف کننده خون ودرصورت عدم دسترسی استفاده ازعناب،زرشک کوهی،کاهو بمقدار زیاد
✍روغن بنفشه زیتونی به ابروها وموها مالیده شود.(خانم ها هرشب،آقایان هفته ای 2بار).
✍اگرلکه ها بصورت کک ومک است سه لقمه اول غذا را رویش نمک دریا بریزند وبخورند،ان شاء الله برطرف می شود
تعدیل مزاج سودا
📚استاد تبریزیان
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺