eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی🍎
6.2هزار دنبال‌کننده
18.6هزار عکس
4.6هزار ویدیو
185 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
طرف برادرشو نصیحت میکرده میگه وقتی ازدواج کردی اقتدار داشته باش ، مثل من ! دیشب به زنم گفتم باید سر ساعتی که میگم آب گرم باشه ، اونم آبو گرم کرد ! داداشش گفت آب گرم میخواستی چیکار ؟ گفت : آخه پوستم حساسه نمیتونم با آب سرد ظرف بشورم 😂😂😂 با لبخند😁و عشق ❤️ آشپزی کنید 😘 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آش_ترخون👇 لوبیا سفید نصف پیمانه ترخون خشک 3 ق غذاخوری عدس نصف پیمانه تره حدود 2 تا 3 پیمانه برنج نصف پیمانه گوشت گوسفندی مقداری گوشت رو با پیاز میگذاریم بپزه بعد حبوبات از قبل خیس شده لوبیا و عدس را میگذاریم بپزه نیم پخت که شد برنج نیم دانه اضافه کرده و گوشت پخته شده رو ریش ریش کرده با اب گوشت اضافه کرده و سبزی تره و ترخون را میریزیم میتوانیم سبزی تازه ترخون هم ریخت البته زیاد نباشه چون آش تلخ میشه و نمک و زردچوبه رو با فلفل سیاه تفت داده به اش اضافه کرده یا بدون تفت میریزیم تا زمانی که برنج لعاب بندازه و اب بشه تو آش و جابیفته برای تزیین ترخون خشک تفت داده و چاشنی این اش فلفل سیاه هست که تزیین کردم بعضی هم با پیاز سرخ کرده سرو میکنند که بنظر خودم بدون پیاز این آش عالیه ان شاءالله درست کنید و لذت ببرید @sofrebanovanbeheshti
#آش_شله_قلمکار👇
👇 این آش جز غذاهای اصیل اصفهان هست البته شنیدم شهرهای دیگه هم با اسمهای دیگه این آش رو تو منوهاشون دارند برنج نیم دونه یک ونیم پیمانه گندم کامل یا بلغور نصف مقدار برنج نخود ؛ لوبیا چیتی ، لوبیا چشم بلبلی ؛ ماش ؛ هر کدام ۱/۴ پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی اش (گشنیز ، جعفری ، نعنا؛ اسفناج ؛ مرزه یک مقدار کم مرزه ) حدود ۵۰۰ گرم پیاز داغ فراوان و مقداری نعنا داغ گوشت گردن گوسفندی ۵۰۰ گرم فلفل سیاه و زردچوبه و نمک مقداری اول حبوبات باید قبل پخت خیس بخورند و بعد هر کدام چون زمان پختشون فرق میکنه جداگانه پخته میشوند ، ولی من لوبیا و نخود وماش رو باهم پختم ، گوشت گوسفند ( ترجیحا گردن بهتره ) رو با پیاز و کمی چوب دارچین و فلفل و زردچوبه میگذاریم بپزه و بعد ریش میکنیم و آب گوشت رو هم کنار میگذاریم ؛ برنج نیم دونه و بلغور و عدس رو گذاشتم خوب پخت و جا افتاده شد و بعد اب گوشت رو بهش اضافه کردم و حبوبات پخته شده رو با گوشتکوب کمی نیمکوب میکنیم ( یعنی باید فقط یک سوم این حبوبات به صورت درسته تو آش دیده بشن و بقیه باید به صورت نیم کوب باشند ) و حبوبات رو به همراه نمک به آش اضافه میکنیم و بعد سبزی اش رو اضافه میکنیم و بعد نیم ساعت گوشت ریش شده رو به همراه پیاز های سرخ شده و کمی نعنا داغ و ادویه جات داخل قابلمه اش میریزیم و حالا می گذاریم حدود دو تا سه ساعت آش جا بیفته و توی این مدت مدام هم میزنیم تا خوب آش کش دار بشه و ته نگیره و توی شهر اصفهان کسانی که دیگهای بزرگ برای این آش بار میگذارند و یا نذری دارند اکثرا اب قلم هم اضافه میکنند ؛ این آش واقعا آشیه که خیلی باید براش وقت و حوصله بگذارید تا خوشمزه و کش دار بشه ؛ بعضیها حبوبات رو نیم کوب نمیکنند و توی اش میریزند وانقدر پای گاز آش رو هم میزنند تا حبوبات له بشوند و باعث کش اومدن اش بشه ؛ و تو بعضی دستورها هم گفته شده دوسوم حبوبات نیم کوب بشوند و بعد توی آش بریزیم ؛ و این آش رو با کشک میل نمیکنند و فقط برای تزئین مقدار کمی روش میریزند ، ویژگی مهم این آش طعم تند این آش هست که فقط با فلفل سیاه باید تند بشه که باعث خوش عطریش میشه ، و بعضیها فقط سبزی آش به جای سبزی مخصوصش استفاده میکنند امیداورم کسانی که این آش رو تا به حال نپختند ؛ یک بار این آش پر خاصیت و خوشمزه رو بپزند و امتحان کنند برای تعجیل در ظهور آقا امام زمان عج صلوات @sofrebanovanbeheshti
#آش_جوشواره👇 موادلازم برای خمیر:🌺 آرد 1/5لیوان، نمک1ق مرباخوری، آب به اندازه ای که خمیربه دست نچسبد. آرد ونمک و آب رامخلوط کنیدتاخمیربدست آیدسفت باشد وبدست نچسبد بگذاریدنیم ساعت بماند تا آماده شود. بهتراست رویش راباظرفی ببندیدتاخشک نشود بعدخمیررا صاف کرده وبرش دهید مثل مربع 3در3یا2در2 اندازه به میل خودتان . داخل خمیرراباموادپرکنیدوببندید. مواد لازم برای داخل خمیر👇 سبزی آش وسبزی محلی وپیازخردشده 1/2لیوان. روغن2ق غذاخوری، نمک،فلفل سیاه،زیره یارازیانه1ق مرباخوری زردچوبه وفلفل قرمزوسماق 1ق مرباخوری ، گوشت چرخکرده 2ق غذاخوری. موادرادرروغن تفت دهیدخیلی کم که موادآب نیندازد وقتی سرد شدخمیرهاراباموادپرکنید . خمیرهای بسته شده آماده رو داخل ظرفی پهن کنیدوروی آنها اردبپاشیدوبگذاریدحداقل6ساعت بماندتاخشک شود موادلازم برای آش:👇 نخودپخته1/2لیوان عدس بدلخواه 1/2لیوان آب به حدود2لیتر اگردیدید وقتی خمیرهای آماده روداخل قابلمه ریختین آبش کم هست آب جوشیده شده اضافه کنید. روش پخت:👇 آب رادرقابلمه بریزید صبرکنیدبجوشد وقتی جوشیدنخودپخته شده را اضافه کنیدشعله زیادباشد وقتی جوشیدشعله راکم کنید صبرکنین تابپزدحدود3ساعت طول میکشد. درب ظرف رانبندیدویک یادوبارهم درطی پخت بیشترهم نزنیدکه ته نگیردو سرنرود. بعدازپخته شدن خمیرها یاکشک جوشیده شده اضافه کنیدیاماست رقیق شده . گوشت اگرنریختین هم مهم نیست. این غذای استان خراسان شمالی است. مقوی هست و برای هرکسی که کمبودکلسیم و ویتامین دی داره مفیدهست @sofrebanovanbeheshti
#مراحل_تهیه_خمیر_آش_جوشواره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
توصیه هایی به مادران قبل از ماه مبارک رمضان: 1⃣با یک عزم و ارادۀ جدی منزلتان را به طور کامل تمیز و مرتب کنید تا در ماه مبارک رمضان فراغت بیشتری برای عبادت پیدا کنید و به جز کارهای ضروری روزانه بار دیگری به دوش شما نباشد. 2⃣تمام خریدها و بازار رفتن های خود حتی خرید لباس عید را قبل از ماه مبارک انجام دهید تا لحظات گرانمایۀ این ماه را نخواهید در بازارهای دنیا به هدر دهید. 3⃣ماه مبارک رمضان را شروعی دوباره برای بهتر بودن قرار دهید و با مشکلات و گرفتاری ها و نزاع های داخل منزل خداحافظی کنید . 4⃣برای منزل خود فضای معنوی و روحانی ایجاد کنید و فرزندان خود را گاهی به عبادت و گاهی به استراحت و یا تفریح های سالم تشویق کنید تا معنویت این ماه را با جان و دل احساس کنید. 5⃣حتی کودکان خردسال خود را برای سحر بیدار کنید تا از همان کودکی بیداری در دل شب را تجربه کنند، با آنان چند آیه از قرآن را تلاوت کنید و استغفار کردن را به آنان بیاموزید؛ همچنین کودکان را به خوردن سحری با بزرگسالان تشویق کنید. 6⃣سعی کنید همۀ افراد منزل را در آماده کردن سفره افطار سهیم کنید (حتی به اندازۀ بردن یک ظرف به سفره)، این کار باعث می شود روح کمک و همکاری در آنان تقویت شده و همچنین اهمیت افطاردادن به روزه دار را درک کنند؛ می توانید از آنان بخواهید هر شب برای یکی از همسایگان مقداری غذا ببرند. 7⃣دعا کردن را مانند دوا خوردن تلقی نکنید که فقط هنگام بیماری از آن استفاده می کنید، بلکه دعا را مانند اکسیژن بدانید که در همه حال به آن نیاز دارید؛ سعی کنید بیشتر اوقات را با دعا کردن به درگاه خداوند سپری کنید. 👆این پیام را برای همه مادران و بانوان عزیز ارسال کنید🌺 التماس دعا یاعلی✋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#آش_دوغ_آذری🍵👇 نخود نصف پیمانه دوغ حدود یک تا یک ونیم کیلو سبزی گشنیز وتره حدود ۲۵۰ گرم سیر تازه به میزان دلخواه تخم مرغ ۱عدد برنج نیم دانه باشد بهتراست،یک سوم پیمانه تخم مرغ و برنج شسته شده رو باهم میزنیم تا تخم مرغ کاملا بازبشه بعد دوغ رو(که ترش باشه بهتره،من دوغ گلپایگان استفاده میکنم ،خیلی خوش خوراکه،)بهش اضافه کرده وروحرارت نسبتا زیاد انقدر هم میزنیم تا بجوشه نکته:اگه دوغ روهم نزنیم ودستمون نگه داریم،دوغ اصطلاحا میبره،مدام باید بهم زده بشه بعدازجوشیدن دوغ ،نخود پخته شده وسبزی خوردشده وسیر تازه خرد شده رو میریزیم ومیگذاریم نیمساعت تا ۴۵ دقیقه قشنگ جابیفته به همین راحتی ولذیذی😋😋 برای افطار ماه مبارک هم عالیه❤️👇 @sofrebanovanbeheshti
👇 معروف به . نخودولوبیاچیتی،لوبیاچشم بلبلی،عدس ازهرکدام 1/4پیمانه. بلغورگندم یک پیمانه. نمک،فلفل سیاه یاقرمز،دارچین،پودرزیره سبز،جوزهندی پودرشده،ازهرکدام1/2ق چایخوری ولی نمک بیشتر، عصاره قلم گاو یاگوسفندیک لیوان، سبزی آش باپیازچه 3ق غذاخوری خردشده، گوجه وبادمجان وپیازسرخ شده یک لیوان. حبوبات روبجزعدس بگذارید بپزد وقتی کاملاپخت عدس وبلغورگندم روکه خیس کرده ایدوگوجه وبادمجان وپیاز سرخ شده وسبزی خردشده رابریزید. باشعله کم تابپزد ولعاب دهدوقتی جاافتادغذا اماده است من عجله ای باکشک تزیین کردم وگرنه اصلاکشک نمیخواد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ابتدای کانال و لینک گروه
#آش_رشته👇 پیاز تفت داده2کاسه سیرچرخ شده1کاسه برنج نیم دونه1کاسه حبوبات4کاسه سبزی حدودانیم کیلوبودفکرکنم😅 کشک500گرم رشته آش یه بسته کوچیک کمی گوشت واستخوان پخته میتونین قلم هم بپزین آلوچه ترش هم1کاسه فلفل تازه زردچوبه هم فراوون نمک هم آخرکار هرچی لازم بود اول پیازوتفت میدم تاطلایی بشه زردچوبه رواضافه میکنم بعدهم سیر رومیریزم وسرخ میکنم سبزی رواضافه کرده خیلی کم تفت میدم برنج که ازقبل خیس کردم اضافه میکنم وبعدبه اندازه آب میریزم بعدکه جوش اومدباحرارت ملایم اجازه میدیم تاخوب بپزه حبوبات که ازقبل خیس کردم وجداگانه پختم ریختم توش همراه باگوشت یاقلم پخته وآلوچه میگذارم تاخوب جابیفته بعدکشک رواضافه کردم حدودنیمساعت بعدش رشته روریختم وتقریبانیم ساعت زمان تارشته بپزه وبعدشم نوش جان😋😋😋 @sofrebanovanbeheshti
#آش_رشته👇
👇 7 الی 8 نفر نخود دوسوم پیمانه لوبیا چیتی دوسوم پیمانه عدس نصف پیمانه ماش نصف پیمانه برای لعاب وخوشمزه شدن آش سبزی تازه آش شامل( تره جعفری گشنیز اسفناج ویا برگ چغندر) یک ونیم کیلو پاک نکرده (مقدار تره وجعفری واسفناج دوبرابر گشنیز در نظر گرفته شود) (من 820گرم سبزی آش داخل فریزرداشتم همونو استفاده کردم) نعنا خشک 2 ق سوپخوری آویشن خشک 1 ق سوپخوری پیاز نگینی ریز وعسلی یک ونیم الی 2 پیمانه برای داخل اش رشته آشی مرغوب بین 200 الی 250 گرم(من 220استفاده کردم) کشک به میزان لازم سیر رنده شده 6 حبه برای داخل آش نمک وفلفل سیاه وقرمز وزردچوبه به میزان لازم ارد سفید 1. الی 1.5 ق سوپخوری اب استخوان قلم 2 لیتر در صورت دلخواه(نداشتم😊) کره 100 گرم(نریختم) سیر داغ ونعنا داغ وپیاز داغ به میزان لازم جهت تزئین آماده کردن مواد آش نخود لوبیا را از شب قبل در آب سرد خیس کرده و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. خیس کردن ماش وعدس, حدود 3 الی 4 ساعت کافیه سپس سبزی اش رو درشت خردکنید و کنار بگذارید. لوبیا ونخود رو گذاشتم نیم پز بشن در این فاصله پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه زردچوبه داخل روغن داغ تفت دهید. به اندازه ای که حالت نرم وعسلی پیدا کند ولی مواظب باشید که کاملا سرخ نشود. سیر را رنده ی ریز کرده با مقداری زردچوبه یه لحظه تو روغن داغ بریزید و آن را بهم بزنید و سریع از روی گاز بردارید. سپس 1 پیمانه پیازعسلی, سیر و دو قاشق سوپخوری نعنا خشک به همراه آرد را با هم مخلوط کرده روی گاز قرار دهید. کره را هم اضافه نموده مقدار کمی تفت دهید وسپس با آب استخوان قلم که از قبل پخته اید مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید. نصف قابلمه ای با حجم نسبتا بزرگ را آب بریزید و در قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا بجوش آید. سپس نخود و لوبیای نیم پز شده را در آن ریخته و اجازه دهید (کمی نرم شود). عدس و ماش را هم اضافه کنید. با اضافه کردن عدس و ماش باز صبر کنید که آب حبوبات بجوش آید. سپس سبزی را به همراه مخلوط پیاز عسلی و مقداری نمک و ادویه و آویشن خشک به مخلوط حبوبات اضافه کرده و اجازه دهید که مواد بپزند. نکته : در قابلمه را نگذارید تا سبزی ها بد رنگ نشوند. در اواسط پخت بقیه پیاز عسلی شده را هم اضافه نموده و زمان بدهید تا آش لعاب بیندازد و به اصطلاح جا بیفتد. وقتی آش با حرارت متوسط, جا افتاد میتوانید رشته ها را اضافه کنید. حرارت را کمی از حالت ملایم بیشتر کنید تا رشته ها خمیر نشوند. حدودا 15 الی 20 دقیقه برای پختن رشته کافی است. 5دقیقه قبل از خاموش کردن آش می توانید مجددا نمک و فلفل آن را اندازه کنید. بعد از آنکه آش رشته کاملا پخت و جا افتاد اجازه دهید کمی از دما بیفتد. سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته وتزیین کنید نکات : مقدار حبوبات رو بنا به سلیقه خود, میتوانید کم یا زیاد کنید. اگر از آب قلم استفاده میکنید مقدار کره را به نصف برسانید. توجه داشته باشید که رشته و کشک شور هستند پس به هنگام افزودن نمک مراقب باشید که آش شور نشود. @sofrebanovanbeheshti
مواد لازم برای۷ نفر رشته آش ۲۵۰ گرم سبزی آش(تره،جعفری،گشنیز،اسفناج،شویدو ترخون) ۷۰۰ گرم پیاز داغ ۳۰۰ گرم سیر داغ ۱/۲ پیمانه نخود ۱ پیمانه لوبیا چیتی ۱ پیمانه عدس ۱/۲ پیمانه ماش ۱/۲ پیمانه نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم آرد ۲ قاشق غذا خوری نعنا خشک ۲-۳ قاشق غذا خوری روغن ۲-۳ قاشق غذا خوری ۱- نخودولوبیا را باهم 12-24 ساعت خیس کرده 2تا3 بار آب رو عوض کرده و پخته و ماش و عدس را 1-2 ساعت باهم خیس کرده و با هم میپزیم. ۲- نصف یک قابلمه آب ریخته روی حرارت گذاشته تا آب بجوش بیاد بعد حبوبات پخته شده رو به قابلمه اضافه کرده درب قابلمه رو گذاشته تا آب دوباره به جوش بیاد. ۳- داخل یک تابه 2تا3 ق غذاخوری روغن ریخته بعد بیشتر پیاز داغ روبهش اضافه کرده و یک سوم اون رو کنار میگذاریم برای تزئین، کمی سیر داغ هم اضافه کرده وحدود 1 ق مرباخوری زردچوبه اضافه کرده و کمی فلفل قرمز و 2 ق غذاخوری آرد اضافه کرده روی حرارت گذاشته بهم زده خوب مخلوط بشه و بوی خامی آرد و زردچوبه از بین بره حدود 2-3 دقیقه زمان کافیه. ۴- سبزی خرد شده زمانی اضافه که آب داخل حبوبات قل قل بزنه و بجوشه قبل از اضافه کردن سبزی 1 ق مرباخوری نمک ریخته ،باعث میشه رنگ سبزی به آش پس نده بعد سبزی رو اضافه کرده درب قابلمه رو باز میگذاریم بعد پیاز داغی که آماده کردیم رو اضافه کرد فقط مقدارکمی رو کنار میگذاریم که در مرحله آخر اضافه میکنیم حدود 20تا30 دقیقه با حرارت بالا بجوشه تا لعاب بده. ۵- بعداز این مدت رشته آشی رو نصف کرده و به آش اضافه کرده و باقی پیاز داغ رو اضافه کرده وحدود 15 دقیقه دیگه زمان میدیم تا آماده بشه و آش جا بیفته. کشک رو میتوانم در مرحله آخر اضافه کنیم یا برای تزئین استفاده کنیم که بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد. ۶- بعداز جا افتادن آش از روی حرات برداشته و داخل ظرف سرو اضافه کرده با پیاز داغ،سیرداغ،نعنا داغ وکشک تزئین میکنیم نوش جان سایر نکات زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید . برای تهیه نعناع داغ ابتدا روغن را داغ کنید سپس چند قاشق نعناع خشک داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید و سریع بردارید تانعنا سیاه نشه. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔺از آنجایی که بازار و مایکت، ایتا را (به دلیل کم بودن رتبه) در دسته پیام رسان های محبوب ایرانی قرار نمی دهند! از تمامی اعضای کانال تقاضا داریم اگر مایکت دارید به مایکت و اگر بازار دارید به بازار بروید و ۵ ستاره به ایتا بدهید تا در دسته محبوب ها قرار بگیرد. ✅ رتبه ایتا در پرطرفدار های بازار از ۴۹ به ۳۹ ارتقا پیدا کرد پس همه با هم یا علی بگید و محبوبیت ایتا را به رخ پیام رسان ها بکشید. 🔗 ایتا در مایکت: yon.ir/DuSO7 🔗 ایتا در بازار: yon.ir/SyVUf #ارتقا_رتبه_ایتا 💪 نشر دهید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5843521963640750298.mp3
5.63M
✅تدابیر ماه مبارک رمضان در طب اسلامی ☑️آیت الله تبریزیان 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺