.
📌مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ۲عدد که با آب.نمک و زردچوبه میذاریم بپزه
ادویه ها(آویشن.فلفل سیاه و پولبیبر)
نشاسته ذرت ۲ق.غ پر
جعفری
پنیرپیتزا ۲ق.غ
پنیرپارمسان ۲ق.غ
پنیرمدادی که ۲سانتی برش میدیم
📌برای سوخاری:
تخم مرغ ۱یا۲عدد
نمک
سیر رنده شده ۱حبه
پرک سوخاری پانکو
✅طرز تهیه:
سیب زمینی رو اول خورد میکنیم تا بهترو سریعتر بپزه.فقط بیست دقیقه میجوشونیم نباید خیلی بپزه و له بشه.آبکش میکنیمو میذاریم آبش کامل بره.
با پشت چنگال پورش میکنیم و ادویه ها.پنیرها و جعفریو نشاسته ذرتو اضافه میکنیم.خوب ورز میدیم و کنار میذاریم تا کامل خنک بشه(نیم ساعت تو یخچال باشه بهتره)
پنیر مدادی رو اندازه ای که میخواییم برش میزنیم.
تخم مرغ هم با نمکو سیر مخلوط میکنیم.
ازموادمون اندازه یه قاشق برمیداریم توشو گود میکنیمو یه دونه پنیر وسطش میذاریم(از پنیرپیتزای رنده شده هم میتونید استفاده کنید)خوب میبندیمش و تو دستمون گرد میکنیم.میتونید هر شکلی که دوست دارید بهش بدید.
توپک هارو اول تو تخم مرغ میزنیم بعد تو آرد سوخاری و برای کاور بهتر اینکارو دوبار تکرار میکنیم.
در آخر تو روغن داغ با شعله متوسط طوریکه شناور باشن سرخ میکنیمو با سس مورد علاقمون سرو میکنیم👍
این کراکت یا کروکت سیب زمینیو پنیر به قدری تردو خوشمزس که عاشقش میشی😍
میتونی به عنوان یه#فینگرفود جذابم با هزینه کم تو مهمونیات سرو کنی👌
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکی_شکلاتی☕️🍫🍪
✅مواد لازم:
کره هم دمای محیط کافیه ۲۰دقیقه کره رو از یخچال بیرون بزارید
۱۰۰گرم کره
شکر قهوه ای مرطوب ۱۲۰گرم
تخم مرغ هم دمای محیط ۱عدد
آرد قنادی ۲۰۰گرم
بیکینگ پودر ۱ق چ خ
جوش شیرین ۱/۸ق چ خ و وانیل ۱/۲ق چ خ
گردو و شکلات نسوز چیپسی به مقدار لازم
✅طرز تهیه:
ابتدا شکر و با کره بزنید تا روشن بشه و شکر در کره حل شود
سپس تخم مرغ و همراه وانیل به خوردش بدید
مواد خشک الک شده
در نهایت گردو و شکلات
۲ساعت درون یخچال استراحت بدید و در نهایت به چانه های ۴۵گرمی
گرد کنید با فاصله بچینید روشن به دلخواه تزیین کنید
و یک ربع درون یخچال دوباره استراحت بدید
تو این فاصله اجازه بدید فر گرم بشه
با دمای ۱۸۰درجه به مدت ۱۲تا۱۴دقیقه
اجازه بدید کامل خنک بشه و بعد نوش جان کنید❤️😍
#کوکی_کافیشاپی
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی
اگه ماهیت به توری میچسبه این کلیپو تا آخر ببین تا قلقشو بهت بگم که دگ نچسبه😉✋🏻
فرقی نداره چه ماهی باشه،،،وقتی میخوای کبابیش کنی حتما از قسمت پوستش بزار روی آتیش تا روغنش در بیاد و بره به خورد توری و گوشت ماهی تا دیگه نچسبه😋🐟🐠
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آشپزی_در_طبیعت🌱🦋
مواد استفاده شده:👇
گوشت گوسفندي 🥩
گوجه 🍅
پياز 🧅
فلفل 🌶🫑
ادويه 🧂شامل فلفل قرمز ،نمك ،پاپريكا
فقط يادت نره بعد از اضافه كردن همه مواد زيرشو كم كني درشو بزاري تا كامل بپزه☺️
#گیلان #آستارا
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی
سالاد ماکارونی یکی از خوشمزهترین سالادها😍
هر کی یه روشی درست میکنه که انصافاً همشونم خیلی خوشمزست حالا یه بارم به روش من
درست کنید مطمئنم که پشیمون نمیشید
مواد لازم :
آبلیمو ۲ ق غ
سس مایونز ۶ ق غ
ماست پر چرب ۲ ق غ
ماکارونی فرمی نصف بسته
سینه مرغ پخته و ریش شده ۲ عدد
خیار شور خرد شده ۲۵۰ گرم
کنسرو سبزیجات ۱.۵ قوطی
نمک و فلفل به میزان لازم
فلفل دلمهای رنگی ۱ عدد
آب مرغ ۲ ق غ
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیزکیک_شکلات_دبی🍫🍫🍮
🔸مواد لازم برای لایه بیسکویت:
۱ بسته بیسکویت پتی بور
۱/۴ پیمانه کره ذوب شده
🔸مواد لازم برای لایه پسته ای:
کره ۲ ق غ خ
رشته کاداییف خورد شده ۲ پیمانه
کره پسته ۱ پیمانه
شیر عسلی ۱/۳ پیمانه
🔸مواد لازم برای لایه پنیری:
پنیر خامه ای ۱۲۰ گرم
شیر عسلی ۱/۲ پیمانه
خامه صبحانه ۱ پیمانه
🔸مواد لازم برای لایه شکلاتی:
شکلات تخته ای ۲ عدد
خامه صبحانه ۲ ق غ خ
🔹طرز تهیه:
اول بیسکویت رو پودر میکنیم و بهش کره ذوب شده میزنیم و خوب مخلوط میکنیم. حالا توی یه تابه کره ذوب کرده و بهش رشته کاداییف رو اضافه میکنیم و تا زمانی که طلایی رنگ بشه تفت میدین و سپس کره پسته و شیر عسلی رو اضافه کرده و خوب یکدست که شد از رو شعله برمیداریم.
توی به کاسه پنیر و خامه و شیر عسلی رو اضافه کرده و خوب با همزن برقی میزنیم تا یکدست بشه و خوب فرم بگیره.
شکلات رو هم بنماری میکنیم روی حرارت و بهش خامه رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا به قوامی که میبینید برسیم.
حالا توی قالب کمربندی اول بیسکویتمونو میریزیم و خوب منسجمش میکنیم با گوشت کوب و یا کف دست و بعد لایه کاداییف رو میریزیم و باز منسجم میکنیم و حالا لایه پنیری و در آخر لایه شکلاتی میریزیم و در اخرم خواستین مثل من میتونین تزیینش کنین با پودر پسته و کره پسته.
━••♥️⃟🍃••━
27.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عدس پلو به سبک #میجان_خانم جان 😍
بچه که بودم از مدرسه که بر میگشتم، بعضی وقتا که به خونه نزدیک میشدم عطر گوشت چرخکرده و پیاز داغ میخورد به مشامم و با خودم میگفتم: حتما مامان امروز پلو مخلوط درست کرده، خدا کنه عدس پلو باشه.
🌳🌾🌱
بین همهی پلو مخلوطها، عدس پلو غذای مورد علاقه هممونه 😍 پخت عدس پلو روش های متفاوتی داره ولی با گوشت قلقلی خیلی خوشمزه و ظاهر مجلسی هم داره.
عدس رو نیم پز کن و با برنج آبکش شده مخلوط کن، بعد مخلوط برنج رو لایه لایه با گوشت قلقلی و پیازداغ و یکمی دارچین و زعفرون دم شده🌱
برای تزئینش کشمش پلویی، گردو و پیازداغ رو فراموش نکن، خا جآن😍
🔴مواد لازم برای پنج نفر:
۴ پیمانه برنج
۲ پیمانه عدس
۶۰۰ گرم گوشت چرخ شده
۲ عدد پیاز متوسط برای گوشت قلقلی
۲ عدد پیاز متوسط برای پیازداغ
نصف لیوان زعفران دمکرده
۱ پیمانه کشمش پلویی
۱ پیمانه گردو خلالی
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان دلخواه
#عدس_پلو
#حس_آرامش
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #ژله_زمستونی❄️🍧🍝
مواد لازم:
ژله آبی ۱ بسته
ژله آلوورا ۱ بسته
پاناکوتا ۱/۵ لیوان
طرز تهیه:
➖️۱ بسته ژله آبی رو با ۱/۵ لیوان آب جوش حل و بنماری کنید
➖️۱ بسته ژله آلوورا رو با ۱ لیوان سرخالی آب جوش حل و بنماری کنید
بعد از خنک شدن بهش ۱/۳ لیوان شیر یا بستنی اضافه کنید و بریزید تو سینی تا ببنده ...
➖️۱/۵ لیوان پاناکوتا آماده کنید
داخل شات ها یک لایه پاناکوتا بریزید و بعد یک لایه ژله آبی
هر لایه رو که ریختید بذارید نیم بند بشه و بعد لایه جدید رو بریزید
➖️ژله سفید رو با کاتر دونه برف کاتر بزنید و دونه های برف رو روی شات ها بزارید
اطراف دونه های برف رو با پاناکوتا و سیخ چوبی یا خلال دندون نقطه های سفید بکشید و تمااام😍
نوش جان❤️
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_یخچالی😋😍
موادلازم:👇
بیسکویت وانیلی خرد شده: ۳۰۰ گرم
کره ذوب شده: ۱۵۰ گرم
نوتلا: ۱۵۰ گرم
شیر: ۴۰ میلی لیتر
خامه: ۳۰۰ میلی لیتر
پودر شکر: ۱۰۰گرم
پودر نارگیل: ۱۰۰ گرم
موز: ۳۰۰ گرم
شکلات سفید: ۱۰۰ گرم
شکلات تلخ: ۱۰۰ گرم
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرغ_دودی 🍗🍗
📌مواد لازم:
مرغ تیکه شده
پیاز متوسط
یه قاشق غذا خوری سس مایونز
زعفران
نمک فلفل زردچوبه آویشن
زغال
✅طرز تهیه:
اول روی مرغ چن تا شیار ایجاد کنید بعد با استفاده از زعفران و ادویه ها اون رو مزه دار کنید و داخل روغن سرخ کنید !
از داخل روغن در بیارید داخل همون روغن پیاز خلالی شده رو اضافه کنید و بعد دوباره مرغ هارو بهش اضافه کنید
سس مایونز رو با آب مخلوط کنید به مرغ ها اضافه کنید
زغال رو داخل یه ظرف بزارید داخل ماهیتابه قرار بدید و رو زغال یه قاشق روغن بریزید و در ماهیتابه رو ببینید
بعد از ۲۰ دقیقه مرغ دودی شما امادس
نوش جان😍
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مافین_پیتزا
مواد لازم:👇
شیر ۲۴۰ گرم ( ۱ پیمانه)🥛
تخم مرغ ۲ عدد 🥚🥚
روغن مایع ۵۵ گرم (۱/۴ پیمانه)
نمک ۱/۲ ق چایخوری 🧂
اورگانو یا آویشن ۱ ق چایخوری 🌿
پودر سیر ۱ ق چایخوری 🧄
آرد ۲۲۰ گرم (۱ و ۳/۴ پیمانه)🍚
بیکینگپودر ۲ ق چایخوری
پنیرپیتزا ۱۰۰ گرم (۱ پبمانه)🧀
سوسیس ۱/۲ پیمانه 🌭🌭
فلفلدلمه ۱/۳ پیمانه 🫑
گوجه ۳ ق س 🍅
زیتون ۲ ق س 🫒
طرز تهیه:
همه مواد را با هم مخلوط کنید و ۲/۳ قالب مافین را که با کره یا روغن جداکننده چرب کرده اید، با مواد پر کنید و روش سس گوجه و به اندازه دلخواه پنیر پیتزا و فلفل دلمه بریزید و بزارید داخل فر ۱۹۰ درجه گازی و ۱۸۰ درجه برقی به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه .
برای درست کردن #سس_گوجه:🍅
۲ عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید و اجازه بدید با کمی کره سرخ بشه سپس سیر و کمی سس کچاب و نمک و فلفل اضافه و تفت بدید و وقتی غلیظ شد استفاده کنید.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش #کیک بدون فر و بدون روغن😋😍
مواد لازم:👇
سه عدد تخم مرغ
یک پیمانه شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل
نصف پیمانه آبجوش
مقداری عصاره زعفران
دو قاشق غذاخوری گلاب
یک و نیم پیمانه آرد سفید
یک و نیم قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف پیمانه کشمش پلویی
پارت1⃣
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک بدون فر و بدون روغن
پارت2⃣
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش#دسر_مجلسی_تک_نفره
این خوشمزه ترین و راحت ترین دسری بود که درست کردم😋👌😍
بهترین گزینه واسه مهمونیاس🤌
مواد لازم:
شیر یک لیتر
نشاسته ذرت ۸قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
موز یک عدد
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
بیسکویت پتی بور یک بسته
شکر در صورت تمایل ۳ قاشق غذاخوری
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسلایس_خرما_شکلات
کنار چای یا دمنوش عجیب میچسبه😉😉
تعداد لایهها به دلخواه خودتونه🤗🤗🤗
قالب ۱۵ در ۱۵ هست
✅برای اسلایس پسته:
خرمای بدون هسته و پوست، پوره شده نیم کیلو
شکلات سفید ذوب شده ۲۰۰ گرم
کرهء پسته ۲ قاشق غذاخوری
پسته خرد شده برای تزئین
✅برای اسلایس فندق:
خرمای بدون هسته و پوست، پوره شده نیم کیلو
شکلات تلخ ذوب شده ۲۰۰ گرم
کرهء فندق ۲ قاشق غذاخوری
فندق خرد شده برای تزئین
برای اینکه اسلایسها به خوبی برش بخوره، حداقل یک ساعت در فریزر بگذارید
━••♥️⃟🍃••━
گل ماهیچه فوق لذیذ🍖🧅🍋
مواد لازم:👇
گل ماهیچه گوساله: ۳تا متوسط
پیاز: ۵عدد
سیر: ۲بوته کامل
روغن مایع: نصف لیوان
کره: ۳۰گرم
مخلوط آبو زعفرون یک لیوان
چوب دارچین: یه دونه
برگ بو ۳تا
نمک.فلفل سیاه و قرمز.پاپریکا و زردچوبه
حتما با حرارت کم ۵تا۶ساعت بپزه
━••♥️⃟🍃••━
آموزش#کیک_لیوانی😋😍
راحترین کیک لیوانی بدون نیاز به فر و همزن و حتی قالب 👌
🔸مواد لازم:
آرد یک لیوان (فرقی نداره با آرد نانوایی هم میشه)
شیر یا آب ولرم نصف لیوان
شکر نصف لیوان
روغن مایع نصف لیوان
تخم مرغ دو عدد
وانیل یک سوم ق چایخوری
بکینگ پودر یک ق مرباخوری
زعفران دمکرده یک ق مرباخوری (قابل حذف)
پودر کاکائو یک ق مرباخوری
کنجد برای تزئین(دلخواه)
❌نکات:
☑️لیوان کاغذی نیازی به چرب کردن نداره
☑️اگر از لیوان معمولی استفاده کردید حتما چرب کنید
☑️بیشتر از یک سوم لیوان ها مواد کیک نریزید.
☑️روش پخت داخل فر دستساز؛ مواد کیک را داخل لیوان ها بریزید لیوان را مستقیم تو قابلمه بچینید، در و دمکنی بزارید و روی شعله پخش کن با شعله متوسط به مدت نیم ساعت بزارید تا پخته بشن.
☑️اگر خواستید داخل فر بپزید دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۹ دقیقه
☑️اگر هم خواستید، کل مواد را داخل قالب ۲۰ سانتی بریزید و داخل فر بزارید.
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی
فقط با سه قلم ماده مقوی🤩🤩
مواد لازم:
۱/۳ پ آرد سفید
۱پ سر خالی پودر نشاسته ذرت
۲ پ آب سرد
۱پ شیره انگور
اگر زود از روی حرارت بردارید سفت نمیشه و شل میمونه
حرارت باید خیلی ملایم باشه
برای عطر بیشتر میتونید پودر هل هم استفاده کنید
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کوکو با طعم جدید😋😍
مواد لازم:
سیب زمینی آبپز ۵ عدد
شوید خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
پودر انبه ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
مواد سس
ماست ۲ قاشق غذاخوری
شوید ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه
━••♥️⃟🍃••━
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
يه #دسر گرمى و خون ساز كه واسه بچه ها عاليه🫀🧠 🍨
فقطم با سه قلم ماده دم دستى آماده ميشه🤌
مواد لازم:👇
١ ليوان شيره انگور🍇
٣ ليوان آب💧
١ ليوان آرد كامل گندم يا جودوسر🥡
١٠٠ گ كره🧈
━••♥️⃟🍃••━
#کیک_کاراملی😋😍
✅ مواد لازم کیک:
تخم مرغ ۴ عدد
شکر ۲۰۰ گرم ( ۱ پ)
وانیل ۱/۲ ق چ
پودر کرم کارامل ۱ بسته
شیر گرم ۱۷۰ گرم ( ۳/۴ پ سرپر)
روغن مایع ۱۳۰ گرم ( ۱/۲ پ+ ۲ ق س)
آرد ۳۰۰ گرم ( ۲ پ+ ۴ ق س)
بکینگ پودر ۸ گرم ( ۲ ق چ)
❌ قالب رو حتما با روغن جداکننده چرب کنید
❌ دمای فر و سایز قالب تو فیلم نوشته شده
✅ سس کارامل:
شکر ۱۰۰ گرم ( ۱/۲ پ)
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ( نصف بسته ۲۰۰ گرمی)
کره ۲۵ گرم ( ۱ ق س)
❌ ابتدای کار فقط با تکون دادن تابه کمک میکنیم تا شکر ذوب بشه وقتی ۵۰ درصدش ذوب شد دیگه میتونین از لیسک استفاده کنین
❌ نکته خیلی خیلی مهم کارامل همینه تا زمانی که تمام دونه های شکر حل نشده نباید خامه و کره اضافه بشه چون اگر دونه شکر حل نشده باشه با اضافه کردن کره و خامه گلوله میشه و باید انقد بمونه تا گلوله ها حل بشه و همین باعث سفت شدن کارامل بعد پخت میشه
❌ خامه صبحانه رو قبل اضافه کردن باید گرم کنین و تو دو مرحله اضافه کنین
❌ کره حتما نرم و هم دمای محیط باشه
❌ کارامل تو ظرف دربسته تا ۳ ماه در یخچال ماندگاری داره
❌ حرارت باید کم باشه تا شکر نسوزه، اگر شکر بسوزه کاراملتون در نهایت تلخ میشه
━••♥️⃟🍃••━
💢یا صاحب الزمان (عجالله)
💠 این عشق آتشین ز دلم پا نمیشود
💠 مجنون به غیر خانهی لیلا نمیشود
💠بالای تخت یوسف کنعان نوشتهاند
💠هر یوسفی یوسف زهرا نمیشود.
💠یا اباصالح المهدی ادرکنی
࿐჻ᭂ⸙🍃🌸🍃⸙჻ᭂ࿐
🇵🇸🇮🇷
☫سیاست دشمنان مهدویت
@syasatmahdaviyat
🌴🕊🥀🕯🥀🕊️🌴