✍️🏼 شرم و ننگ باد بر کسانی که از رهبری معظم انقلاب بصورت نادرست مایه گذاشتند و لابی گری کردند، تا جُملگیِ اعضای کابینه ی دولت چهاردهم بدون مشکل رأی بیاورند. این جماعتِ بعضا نادان و غالبا ذی نفع، با این کارشان علاوه بر اینکه مشی همیشگی رهبری در قبالِ دولت ها و مجلس ها را خدشه دار خواهند کرد، موجب نفیِ وظائف ذاتی و استقلال مجلس هم می شوند. رهبری همواره علاوه بر اینکه به دولت های گوناگون توصیه هایی به جهت عملکردِ مطلوب و انتخاب کابینه ای قوی داشته اند، متقابلا برای مجالس هم معیارها و شاخص هایی رو به جهت انتخابِ شایسته ذکر کرده اند. علی ای حال؛ دودِ این رفتارهای سطحی و منفعت طلبانه و محافظه کارانه و نسنجیده، قطعا به چشم ملت و نظام خواهد رفت. شخصا از نمایندگانی که بدون تأثیر پذیرفتن از جریانات ذی نفع، مستقلا و لله وظیفه ی ذاتی و ملی خود را انجام داده اند، سپاسگزارم.
پ.ن: منتظر اجرایی شدنِ بیش از پیشِ سیاست های #نئولیبرالی و لِه شدنِ طبقات محروم و ثروتمند تر شدن سرمایه داران باشید.
@taammolatenazari
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
✍️🏼 باور بفرمایید؛ بدونِ آگاه شدنِ توده ی مردم، مخصوصا عناصر دغدغه مند و معتقد و متعهد به انقلاب اسلامی، نمی توان با جریانِ #سرمایه_داری در ایران یا همان #نئولیبرال_های_ایرانی مقابله و مبارزه کرد. آگاه شدن هم در وحله ی اول با #مطالعه_کردن و #اندیشیدن آغاز شده و سپس با کنش گری در عرصه ی اجتماع کار به تدریج به سرانجام خواهد رسید ان شاء الله.
📚 بنده در کانال #تأملات_نظری، بنا دارم در موضوعات ذیل کتاب هایی که می خوانم، چکیده اش را تقدیم همراهان کنم تا ابتدائا بصورت جمعی آگاه شویم، سپس منسجم و تشکیلاتی کنش گری اجتماعی داشته باشیم.
1️⃣ تاریخ عقائد اقتصادی (تا کنون تا بحث #مکتب_تاریخی سلسله یادداشت هایی تقدیم شده است.)
2️⃣ آشنایی با اصطلاحات و مفاهیم اقتصادی (بدون فهم صحیح از اقتصاد نمی توان کنش گری معقول و سنجیده ای داشت)
3️⃣ نقد نظام سرمایه داری در آثارِ متفکرین و اندیشمندان و محققان غربی
4️⃣ فلسفه ی اقتصاد
5️⃣ اقتصاد توسعه
6️⃣ نظام های اقتصادی
7️⃣ روش شناسی علم اقتصاد
8️⃣ فقه الاقتصاد و تأملاتی در اقتصاد اسلامی
9️⃣ مقایسه ی تطبیقی اقتصاد تعاونی از منظر اسلامی و اقتصاد مدرن
0️⃣1️⃣ اقتصاد مقاومتی و مردمی سازی اقتصاد
1️⃣1️⃣ غرب شناسی انتقادی
2️⃣1️⃣ روشنفکری در ایران و سیر تطور آن از آغاز تاکنون
3️⃣1️⃣ تأملاتی در علوم انسانی و اسلامی سازی آن
@taammolatenazari
✍️🏼 دست مریزاد به آن دَست از نمایندگانی که از استقلال خود و مجلس در برابرِ "لابی گری ها" پاسداری کردند و نسبت به ناکارامدی آزمون پس داده ها و فعالانِ #فتنه_۸۸ که در کابینه ی دولت چهاردهم حضور داشتند، رأی منفی دادند. و شرم باد بر آن دَست از نمایندگانی که استقلال و هویتِ نمایندگیِ ملت بودن را به منافع شخصی و گروهی فروختند. این اتفاقات عیار خیلی ها را مشخص کرد.
@taammolatenazari
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
@syjebraily
🔰 #اربعین و #علوم_انسانی_غربی
✍️🏼 احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🔸 علوم انسانی غربی و دلدادگان و مریدان آنها حتی اگر مسلمان هم باشند، نه تنها از «فهم» و «تبیین» پدیده پیادهروی اربعین حسینی و برپایی عاشقانهی مواکب اربعینی در گوشه و کنار عالم، عاجزند؛ بلکه از «توصیف» واقعبینانه این حرکت دهها میلیونی هم ناتواناند. چنان علوم و چنین عالمانی، نه درکی از این پدیده دارند و نه «ابزار»ی برای درک آن در اختیار دارند.
زیرا ابزارها و روشهای موجود ناظر به توصیف و تبیین و تحلیل در علوم انسانی غربی، ریلگذاری حرکت انسان به سوی حیوانیت و بردگی و بردهداری مدرن است. طبیعتاً از فهم سیر ملکوتی انسانها و حرکتی که در پی جاذبه آزادی و آزادگی حسینی صورت میگیرد، عاجزند. عقلانیت علوم انسانی موجود، یعنی عقلانیت دنیازده و حیوانمحور اومانیستی و لیبرالیستی، از درک حقایق معنوی و ملکوتی عاجز است. به همین دلیل، «قالبهای مفهومی و نظری» علوم انسانی لیبرالی ظرفیت توصیف و تبیین و تفسیر، چنین پدیدههایی را ندارند.
🔸️ افزون بر این، بدنیتی و کجاندیشی پارهای از مدعیان غربزده این علوم را هم نباید نادیده گرفت. اینان (که به نوکران بیمزد و مواجب فکر و فرهنگ لیبرالی تبدیل شدهاند) حاضرند دهها نوشته و نشست درباره «زنجیرزنی چند دختر فریبخورده بیحجاب در گوشهای از کوچههای یکی از شهرهای کشور» داشته باشند! اما نمیتوانند و یا شاید اجازه ندارند که درباره کمند جاذبه عشق اربعین که بر ذهن و ضمیر دهها میلیون انسان در گوشهکنار عالم افکنده شده، حتی یک پاراگراف بنویسند! اینان حاضرند درباره خرده فرهنگهای وارداتی و شیطانی، دهها صفحه مطلب بنویسند؛ اما نمیتوانند ظرفیت تمدنی و اقتدارآفرین اربعین را ببنیند. آنان هیچ فهمی از «فرهنگ اربعینی»، «اقتصاد اربعینی»، «اقتدار اربعینی»، «امنیت اربعینی»، «مقاومت اربعینی» و «سیاست اربعینی» ندارند. به همین دلیل، نمیتوانند، یا اجازه ندارند و یا لیاقت آن را ندارند که در غنیسازی مفهومی و نظری اربعین مشارکت داشته باشند.
@taammolatenazari
هدایت شده از تأمُّلاتِ نظری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 زیارت جا ماندگان اربعین باید چگونه باشد؟
#استاد_فاطمی_نیا
✍️🏼 بعد از اربعین ان شاء الله اندیشه های اقتصادیِ #سوسیالیست ها و #مارکسیست ها به عنوان دومین منتقدانِ اندیشه های اقتصادیِ #مکتب_کلاسیک تقدیم حضور خواهد شد.
فرا رسیدنِ #اربعین سید الشهداء علیه السلام رو محضر یکایک اعزه گرام تسلیت عرض می کنم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 فرمانده کل سپاه در پاسخ به مردم در مرز خسروی: خبرهای خوبی از انتقام میشنوید، انشاالله.
✍️🏼 پ.ن: این حمله نسبت به وعده صادق ۱ طبعا گسترده تر و کاری تر خواهد بود. و تمامیِ بدنه ی جبهه ی مقاومت یکپارچه در آن حضور خواهند داشت. [حزب الله کارهایی رو شروع کرده] به نظر حمله ی احتمالیِ آتی به گونه ای خواهد بود که هم بازدارندگیِ قابل قبولی خواهد داشت و هم اینکه سطح درگیریِ ایران و اسرائیل و هم پیمانانش به گونه ای باشد که طرفین وارد جنگی تمام عیار نشوند؛ بی شک نسلِ ما نابودی رژیم منحوس، جانی و قاتلِ صهیونیستی را خواهد دید.
@taammolatenazari
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 رهبر انقلاب: کارزار بین جبهه حسینی و جبهه یزیدی تمام نشدنی است
☝ فیلم کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در جمع دانشجویان عزادار اربعین. ۱۴۰۳/۶/۴
💻 Farsi.khamenei.ir
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
💫چند کلمه درباره یک اعتراف تلخ و دیرهنگام
برادر خوش نیت ما آقای خاندوزی، در آخرین مصاحبه خود در کسوت وزیر اقتصاد، درباره سیاست حذف ارز 4200 اظهاراتی کرده که برخی آن را تعبیر به «نوشدارو پس از مرگ سهراب» کرده اند؛ لکن راقم این سطور معتقد است «جلوی ضرر را هر وقت بگیریم، منفعت است» و اگر این سخنان، باعث شود آقای دکتر پزشکیان مسیر دولتهای گذشته را در اقتصاد ادامه ندهد، غنیمت است.
آقای خاندوزی گفته است که در راستای هماهنگی های پیش از تشکیل کابینه دولت، از طرف سازمان برنامه به او گفته شده که «شما که میخواهی رای اعتماد از مجلس بگیرید بدانید که قرار است حتماً چنین اقدامی (حذف از 4200) را در ستاد اقتصادی دولت پیگیری خواهیم کرد و شما نیز همراه باشید»؛ و علیالقاعده او این شرط را میپذیرد و به مجلس معرفی میشود.
اما امروز آقای خاندوزی میگوید با زمان بندی و جزئیات پروژه حذف 4200 موافق نبوده و به دولت جدید توصیه کرده است که «اگر دوباره به مرحلهای برسیم که نیاز به اصلاح سیاستهای ارزی برای کالاهای اساسی داشته باشیم، تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و سیاستهای سال ۱۴۰۱ میتواند درسهای مهمی برای آینده به همراه داشته باشد. اولین نکته این است که باید از سایر ابزارهای غیر قیمتی و هوشمندسازی بهره گرفت... هیچ نسخه کلی و همواره موفقی وجود ندارد که بتوان با آن گفت اگر قیمتها را به درستی تنظیم کنیم، همه مشکلات حل خواهند شد. ممکن است در بلندمدت یا با هزینههای بسیار زیاد به نتایجی برسیم، اما قطعاً این رویکرد نمیتواند صلاح اقتصاد ایران و تابآوری جامعه و مردم ما باشد».
این حرف ها که امروز آقای خاندوزی میزند، حرف دیروز ما بود. اگر امروز آقای خاندوزی می گویند از تجربه حذف 4200 برای آینده درس بگیریم، دیروز ما میگفتیم به تجارب دیگر کشورها نگاه کنید و درس بگیرید و نکنید. اگر این برادرمان امروز میگوید گرانسازی به صلاح اقتصاد ایران و تاب آوری جامعه و مردم ما نیست، حرف دیروز ما را میزند. دیروز ما همین حرفها را میزدیم و ناسزا میشنیدیم...
بگذریم! ما نه قصد شماتت کسی را داریم و نه میخواهیم پرچم «دیدید گفتیم» برافراشته و از زخم سفره ملت کاسبی سیاسی کنیم. به نظرم اصلیترین مخاطب سخنان آقای خاندوزی، کسی نیست جز دکتر مسعود پزشکیان. اوست که باید پای درس و تجربه تلخ اردیبهشت 1401 بنشیند و زیر بار لابی گرانسازی نرخ ارز نرود. دیروز ارز 4200 ارز ترجیحی نام داشت، امروز ارز 28500 را ارز ترجیحی مینامند و در پی حذفش هستند. اصولگرا و اصلاحطلب هم فرقی ندارند. این سیاست، به قول آمریکایی ها بایپارتیزان (Bipartisan) است! رویش اجماع وجود دارد. این حقیر اشراف کامل دارم که در تیمی که آقای پزشکیان چیده است، غلبه با تفکر آزادسازی نرخ ارز است. شنیدم شرکت های دلاردار و دلاری فروش نیز از ایشان همین را مطالبه کردهاند. اما سر سوزنی به انس رئیس جمهور با نهج البلاغه و ارادتش به امیرالمومنین(ع) و گرایشهای عدالتخوانهاش امید دارم. و سوگمندانه عرضه کنم که اگر خود آقای پزشکیان تلاش نکند که بر موضوع اشراف پیدا کند و راسا تصمیم گیرد، تسلیم کارشناسانی خواهد شد که به قول انگس دیتون، توجیهگر و لابیگر منافع سرمایهداران هستند و بابت این خوش خدمتیها، از آنان پاداش میگیرند.
پول ملی، ناموس یک اقتصاد است. ما نباید تعیین ارزش پول ملیمان را به بازار آزاد عرضه و تقاضای دلار بسپاریم تا دلارداران و دلاریفروشان با مهندسی عرضه دلار، ریال ایران را بیارزش کنند و به سودهای نجومی برسند. اقتصاد ایران هیچ خیری از این نسخههای دیکته شده صندوق بینالمللی پول به ویژه «جهانیسازی/ دلاریسازی قیمتها» و «شناورسازی نرخ ارز» ندیده است. نرخ ارز باید در یک رقم معقول(که طبق محاسابات اقتصاددانهای غیرلیبرال و وارسته از سرمایه داری، در حال حاضر زیر 20 هزار تومان است) تثبیت شود. تمامی ارز حاصل از صادرات (چه نفتی و چه غیرنفتی) به این نرخ توسط بانک مرکزی خریداری شده و به همین نرخ، به نیازهای اولویتدار کشور تخصیص یابد.
@syjebraily
💥 تل آویو، ۱۰ کیلومتر!
🔻نکاتی درباره عملیات امروز
🔹🔸پس از عملیات ترکیبی بامداد امروز حزب الله در شمال و غرب سرزمین های اشغالی، سانسور شدید در رژیم صهیونیستی حاکم شده و همین سانسور، شدت و اهمیت اولین ضربت انتقامی حزب الله را نشان می دهد.
1️⃣ نتانیاهو به وزرای خود دستور داده که هیچ اظهار نظری درباره عملیات حزب الله نکنند. دولت او با انتشار تحلیل های قالبی، القا می کند که اتفاق چندانی نیفتاده و حمله مهار شده، اما برخی اخبار، به علاوه تصاویری که از پدافند سانسور رژیم عبور کرده، نشان می دهد اولین ضربه حزب الله در روند انتقام خون شهید فواد شکر، ضربت موثری بوده است.
2️⃣ اخبار غیر رسمی می گوید حزب الله به موازات شلیک ۳۲۰ موشک و پهپاد و سرگرم کردن سامانه پدافندی دشمن، و در کنار هدف گیری یازده پایگاه نظامی، مقر اصلی موساد و یگان ۸۲۰۰ وابسته به واحد اطلاعات نظامی را در پایگاه گلیلوت در شمال تل آویو هدف قرار داده است.
3️⃣ این عملیات که در مقایسه با توانمندی بالای حزب الله، بیشتر دستگرمی محسوب می شود، از جهات مختلف مهم است. نخست، عمق نفوذ اطلاعاتی، شناسایی پایگاه راهبردی موساد و داشتن بانک اطلاعاتی دقیق از اهداف راهبردی. حزب الله این بار، به چشم دشمن ضربه زده است.
4️⃣ نکته دوم: اگر دستان بلند حزب الله قادر است در یک عملیات محدود به شمال تل آویو برسد، بنابراین در هم کوبیدن پایتخت رژیم صهیونیستی و یا بندر حیفا و...، کاملا سهل الوصول است. این در حالی است که حزب الله هنوز دست به قبضه تسلیحات راهبردی خود نبرده است.
5️⃣ برخی رسانه های اسرائیل، به شکل سربسته، ابراز نگرانی کرده اند که حزب الله برای اولین بار در جنگ اخیر، اهدافی را در عمق ۱۰۰ کیلومتری و در ۱۰ کیلومتری شمال تل آویو هدف قرار داده است.
6️⃣ حزب الله همچنین نشان داد که قادر به گسترش جنگ به سواحل مدیترانه و ضربه زنی در دریاست. در عملیات ترکیبی امروز، کشتی جنگی "دورا" در سواحل نهاریا هدف حمله قرار گرفت و چند نظامی صهیونیست کشته و مجروح شدند. پس از مسدود شدن دریای سرخ، مدیترانه تنها مجرای تنفس دریایی اسرائیل است.
7️⃣ این ضربه غافلگیرانه در حالی نواخته شد که ارتش صهیونیستی ادعا می کرد ناو موشک اندازش، یکی از پهپادهای حزب الله را رهگیری کرده است! همزمان، عنوان شده که مناطقی از شهر عکا هم مورد اصابت موشک های حزب الله قرار گرفته و موجب قطعی چند ساعته برق شده است.
8️⃣ مقامات اسرائیل چنین وانمود می کنند که حمله حزب الله را مهار کرده اند اما گزارش روزنامه اسرائیل هیوم مبنی بر این که "مقامات اسرائیل از کشورهای دیگر خواسته اند جلوی تشدید تنش را بگیرند"، به وضوح از وحشت زدگی آنها حکایت می کند.
9️⃣ نشانه دیگر ترس و درماندگی را می توان در سخنان وزیر جنگ اسرائیل دید: "به وزیر دفاع آمریکا اطلاع دادم که جلوگیری از تشدید تنش در منطقه چقدر اهمیت دارد".
0️⃣1️⃣ رادیو ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه همه حملات حزب الله مهار نشد و تنها بخشی از آن خنثی شد، می افزاید: "به یاد داشته باشیم که زرادخانه موشکی حزب الله شامل ۱۵۰ هزار موشک است و این، ظرفیت چشمگیری است".
1️⃣1️⃣ در همین حال، آنچه بر هراس رژیم صهیونیستی می افزاید، عزم جدی متحدان حزب الله برای مجازات اسرائیل است؛ چنان که انصارالله با استقبال از آغاز عملیات انتقامی حزبالله اعلام کرد:
2️⃣1️⃣ "این پاسخ قدرتمند در عمق رژیم، نشان میدهد که مقاومت، مقتدر و در عمل به وعدهها و هشدار هایش صادق است. دستان دلاوران مقاومت را میفشاریم و به آنها تبریک میگوییم و تاکید میکنیم که پاسخ یمن، حتما در راه است و این را روزها و شبها و میدان جنگ ثابت خواهد کرد".
@taammolatenazari
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📌استیگلیتز برنده نوبل اقتصاد در کتاب جدیدش سرمایهداری نئولیبرال را به دلیل تسلط ثروتمندان بر مقدرات کشور عامل تضعیف دمکراسی و زمینهساز تقویت فاشیسم دانسته است. نئولیبرالیسم چیزی نیست جز اشتراک ضرر برای اکثریت و خصوصی سازیِ منفعت طلبی برای عدهای بسیار اندک!
http://www.abc.net.au/news/2024-08-11/joseph-stiglitz-the-road-to-freedom-neoliberalism-fascism/104210670
@syjebraily
هدایت شده از برنامه تلویزیونی «شیوه»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سید یاسر جبرائیلی:
🔺 ارز و جهانیسازی قیمتها، منشأ اصلی تورم در اقتصاد ایران است.
نسخهٔ کامل این برنامه با موضوع «حکمرانی اقتصادی» را از لینک زیر تماشا کنید:
https://tv4.ir/episodeinfo/407910
@Shiveh_tv4
تأمُّلاتِ نظری
سید یاسر جبرائیلی: 🔺 ارز و جهانیسازی قیمتها، منشأ اصلی تورم در اقتصاد ایران است. نسخهٔ کامل این
✍️🏼 توصیه ی اکید دارم فرصت بگذارید و با دقت این مناظره رو تماشا کنید و کتاب ها و کد هایی که آقای جبرائیلی به اون ها اشاره می کنه رو رصد و پیگیری بفرمایید. اصل نزاع و کشمکش های اقتصادی و سیاسی امروز ما در همین مناظره نهفته است.
#حکمرانی_اقتصادی
#جبرائیلی
#لیلاز
تأمُّلاتِ نظری
✍️🏼 بعد از اربعین ان شاء الله اندیشه های اقتصادیِ #سوسیالیست ها و #مارکسیست ها به عنوان دومین منتقدا
تا ساعاتی دیگر در کانال قرار داده خواهد شد...
هدایت شده از احمدحسین شریفی
اقبالشناسی۲۴ (طرح اسلامی برای اداره جهان).mp3
7.32M
🎤احمدحسین شریفی
🟢درسهای اقبالشناسی
🔸جلسه بیست و چهارم: «طرح اسلامی برای اداره جهان»
#اقبال_لاهوری
#عقلانیت
#شرق
#غرب
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
📚 آیا باید اقتصاد به دست بازار سپرده شود؟ نقش دولت در این میان چیست؟
✍️🏼 چکیده ی کتابِ مذکور رو در کانال قرار داده ام. بزودی بصورت فایل pdf در اختیار قرار خواهد گرفت.
@taammolatenazari
اندیشه های اقتصادی سوسیالیسم و مارکسیسم.pdf
370.4K
🔰 محتوای فایل مذکور
📚 تعداد صفحات: ۱۴
1️⃣ ابتدائا زمینه های شکل گیری و ظهور اندیشه ی #سوسیالیسم و #مارکسیسم و مکتب های مختلف سوسیالیستی و مارکسیستی مطرح می شود.
2️⃣ سپس عناصر اصلی عقائد اقتصادی سوسیالیست ها و مارکسیست ها
3️⃣ در پایان هم تحولات و تجدیدنظرهای مربوط به سوسیالیسم و مارکسیسم بیان می گردد.
#تاریخ_عقائد_اقتصادی
@taammolatenazari
✅️ سیزده توصیه امروز رهبر انقلاب به دولت چهاردهم چه بود؟
1️⃣ شکر الهی برای نعمت خدمت به مردم
2️⃣ شناسایی ظرفیتهای انسانی و طبیعی کشور؛ شرط کارآمدی کارگزاران
3️⃣ انتخاب همکاران با این خصوصیات: جوان، مؤمن، انقلابی، متعهد و پرانگیزه
4️⃣ خردمندانه شدن حکمرانی در صورت رجوع به کارشناس
5️⃣ حضور در بین مردم و رفتن به سفر استانی
6️⃣ تهیه پیوست عدالت برای هر قانون و تصمیم مهم دولت
7️⃣ رعایت اولویتها در کارهای زیرساختی از جمله انرژی هستهای و کارهای فوری از جمله گرانی و تورم
8️⃣ حکمرانی قانونمند در فضای مجازی؛ دستیابی به فناوری و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی
9️⃣ جدی گرفتن تولید ملی به عنوان کلید حل مشکلات اقتصادی
0️⃣1️⃣ علاج پیری زودهنگام جمعیت کشور
1️⃣1️⃣ نهراسیدن از مانع در کارها
2️⃣1️⃣ امید نبستن به دشمن و منتظر موافقت دشمنان نماندن برای برنامهها
3️⃣1️⃣ رسیدگی هر چه بیشتر به معنویت خود در دوران مسئولیت
@taammolatenazari
هدایت شده از KHAMENEI.IR
50.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم کامل بیانات صبح امروز رهبر انقلاب در نخستین دیدار هیئت دولت چهاردهم. ۱۴۰۳/۶/۶
💻 Farsi.khamenei.ir
💥 اقتصاد؛ پاشنه آشیلِ ماست!
✍️🏼 دشمنانِ این آب و خاک، به خوبی می دانند راه زمین زدن و به تعبیر امروزی ها Change این نظام و حکومت، جُز از طریق #اقتصاد در مدت زمانی کوتاه میسر نخواهد شد. [این حرف بدان معنا نیست که آنها از طریق فرهنگ نفوذ نکرده و نمی کنند؛ العاقل یکفی بالاشاره] اقتصاد؛ کوتاه ترین راه برای اصلاحِ تغییرات اساسی و بنیادین در انقلاب اسلامی است. #جهانی_سازی_قیمت_ها (بخوانید گران سازی) اعم از #انرژی و #ارز و... را باید در همین راستا فهم و تحلیل کرد. از اینرو دشمنان قسم خورده ی ما از طریق نهاد های بین المللی ای چون " IMF و بانک جهانی و..." سیاست ها و نسخه های اقتصادی ای را به بهترین عناصرِ اجرایی خود، یعنی #نئولیبرال_های_ایرانی که غالبا تحصیل کرده های فرنگ هستند و تعهدی هم به انقلاب اسلامی ندارند، می سپارند و ایشان هم، کمِ کار نگذاشته و با دقت و اعتقادی راسخ می کوشند تا مُجریانی شایسته برای آن سیاست ها و نسخه ها باشند. از سوی دیگر؛ اگر بعضا برخی از چهره های دلسوز و دلبسته ی به انقلاب را می بینید در عرصه ی اقتصاد همان حرف ها را تَکرار می کنند، بدانید این تکرارها، ناشی از عدم اطلاعات و آگاهی کافی و دقیق ایشان در حوزه ی اقتصاد و تئوری ها و سیاست های اقتصادی است. و البته؛ برخی ها نیز به دلیل #ذی_نفع بودن، به تَکرار آن حرف های منسوخ شده می پردازند و به آن دامن می زنند.
@taammolatenazari