#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
✅ شاخصهای دولت اسلامی
🔶 هشتم شهریور ماه سالگرد شهادت، شهیدان رجایی و باهنر، رئیس جمهور و نخست وزیر انقلاب اسلامی به عنوان هفته دولت نامگذاری شده است. از سوی دیگر در این ایام شاهد شروع به کار دولت سیزدهم هستیم، دولتی که همچون دولت شهید رجایی به دنبال احیای دولت اسلامی میباشد.
🔸 لذا شایسته است شاخصهای دولت اسلامی در گفتمان رهبر معظم انقلاب اسلامی را بازخوانی نماییم:
1️⃣ سلامت اعتقادی، اخلاقی و عملکردی
رهبر معظم انقلاب، اطمینان و اعتماد کامل به وعدههای یاری خداوند را کاملاً ضروری میدانند: «در تجربیاتی مانند پیروزی انقلاب، دفاع مقدس و غلبه بر شورشهای متعدد قومی در اوایل انقلاب، ملت و مسئولان کشور، تحقق وعدههای پروردگار را کاملاً لمس کردند که این تجربههای ارزشمند، زمینهساز اعتماد کاملتر به وعدههای نصرت و یاری خداوند است».
2️⃣ خدمت به خلق و روحیه خدمت
«هیچ مسألهای نباید مسئولان را از خدمت به مردم غافل کند. دیدگاهها و سلایق متفاوت سیاسی - اقتصادی و اجتماعی، حاشیه است و خدمت به مردم متن، اجازه ندهید حاشیهها بر متن اثر بگذارد».
«فرصت ۴ یا ۸ سال مسئولیت، بهسرعت میگذرد؛ اما همین مدت محدود، شامل فرصتهای بیپایان برای خدمت به ملت است که نباید هیچکدام را از دست داد. کار جهادی بهمعنای بیقانونی نیست و من بهشدت مخالف بیقانونی هستم اما در چارچوب قوانین نیز میتوان بهدور از نگاه مرسوم اداری، با نگاه جهادی و شوق آرمانی، عمل کرد و موانع را پشت سر گذاشت».
3️⃣ عدالتطلبی
ما در پی پیشرفت هستیم اما قطعاً این پیشرفت باید با عدالت همراه باشد و گرنه جامعه مانند کشورهای غربی دچار شکاف و تبعیض و نارضایتی خواهد شد.
4️⃣ سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد
منصب حکومتی جایگاه وسوسهانگیز قدرت و منابع مادی است، مانند یک چشم بصیر و یک نورافکن قوی و دائم، مراقب باشید دستگاه تحت مدیریت شما از وسوسه فساد، در امان بماند.
«فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه فساد، پارتیبازی، رشوه و اسراف را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. وجود چند انسان ناسالم، متأسفانه مثل میکروب، زحمات و تلاشهای کارکنان خدوم دستگاهها را زیر سؤال میبرد که باید جلوی اینکار را گرفت».
5️⃣ قانونگرایی
حضرت آیتالله خامنهای، قانونگرایی را از دیگر شاخصهای بسیار مهم دولت مطلوب دانستند و افزودند: قانون، ریل حرکت دولت است و اگر به هر دلیلی از آن خارج شوید کشور و مردم، صدمه میبینند. ایشان اجرای اسناد بالادستی از جمله سیاستهای کلی نظام و سند چشمانداز را از لوازم قانونگرایی میدانند.
6️⃣ حکمت و خردگرایی در امور
«باید قبل از هر اقدام و حتی هر اظهارنظر و موضعگیری، مطالعات کارشناسی لازم انجام شود چراکه هزینه برطرفکردن تبعات منفی کارهای ناپخته و سخنان ناسنجیده بسیار زیاد است».
7️⃣ تکیه به ظرفیت داخلی کشور
«کلید حل مشکلات، در ظرفیتها و امکانات داخل کشور است که باید با خردمندی از آنها بهره گرفت. این حرف بهمعنای استفادهنکردن ظرفیتهای بیرونی نیست بلکه نکته اساسی این است که نباید به خارج امید بست و به آن اعتماد کرد. واقعیت این است که از جبهه خصم، نمیتوان و نباید انتظار دوستی و صمیمیت داشت. سهم هر کشور در مناسبات بینالمللی به اقتدار درونی آن کشور وابسته است، بنابراین باید تلاش کرد روند اقتدار روزافزون داخلی کشور، استمرار یابد و تقویت شود».
🔸 #به_قلم_اساتید: مصطفی علیجان زاده
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ اهمیت نشست بغداد
🔶 اجلاسیه بغداد که با حضور برخی کشورهای منطقهای و فرامنطقهای برگزار شد، از اهمیت بسزایی برای عراق و منطقه برخوردار بود.
🔸 توجه به این نشست از جهات ذیل قابلتأمل است:
1⃣ عراق به دنبال ارسال این پیام به بازیگران منطقهای و فرامنطقهای است که میتواند نقشی میانجی و مستقل نسبت به تحولات منطقهای داشته باشد. البته رویکرد عراق مبتنی بر این گزاره است که این کشور به دنبال بازیگری فعال برای تأثیرگذاری بیشتر بر مسائل منطقهای است.
2⃣ بسیاری از تحلیلگران سیاسی، برگزاری این نشست را بهعنوان یک دستاویز سیاسی برای الکاظمی توصیف کردهاند. با توجه به نزدیکی انتخابات پارلمانی در عراق، بسیاری بر این عقیدهاند که الکاظمی با چنین رویکردی به دنبال جذب آرای سیاسی عراق برای نخستوزیر شدن در آینده است. برگزاری این نوع نشستها، قدرت چانهزنی الکاظمی برای تکیه زدن مجدد بر کرسی نخستوزیری عراق را بالا خواهد برد.
3⃣ حضور قدرتهای منطقهای و ایجاد همگرایی در سطوح سیاسی میان این کشورها از اهداف مهم این نشست بود. نشست عراق همچنین مبنای شکلگیری ائتلاف اقتصادی برای حل بسیاری از بحرانهای دو یا چندجانبه میان این کشورها مطرح بود. بهعنوان نمونه، حل اختلافات عراق و ترکیه در رابطه با مسئله آب ازجمله موضوعات مطرح در نشست عراق بود.
4⃣ در این نشست آمریکا حضور نداشت، اما حضور بسیاری از همپیمانان آن همچون فرانسه، عربستان، مصر و اردن نشاندهنده حضور غیرمستقیم آمریکا بود. هدفگذاری اصلی این اجلاسیه، حلوفصل مسائل همسایگان بود، لیکن غایب بزرگ آن، سوریه بود که برای جلب رضایت برخی دولتها، همچون عربستان و ترکیه، از دولت بشار اسد دعوتی صورت نگرفته بود.
5⃣ حضور فرانسه در این نشست نیز قابلتوجه بود؛ با توجه به نزدیکی انتخابات ریاست جمهوری فرانسه و شکستهای آمریکا در منطقه، این کشور به دنبال پر کردن جای آمریکا در منطقه است. روند این تحرکات را از سال گذشته و بعد از انفجار بیروت میتوان مشاهده کرد. درواقع فرانسه به دنبال یک همگرایی سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه برای حضور و نفوذ هرچه بیشتر در مسائل کنونی منطقه است.
🔸 #به_قلم_اساتید: محمدرضا فرهادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#معنویت_و_اخلاق
#تحلیل_کننده
#شخصیت_ها
#دولت_اسلامی
✅ راز اخلاص، موفقیت و جاودانگی شهیدان رجایی و باهنر ‼️
🔶 یکی از سؤالاتی که چهار دهه است، هم اذهان را به خود مشغول کرده و هم بارها بر زبانها جاری شده، این است که: راز جاودانگی، محبوبیت و موفقیت شهیدان رجایی و باهنر، آن هم در مدت کوتاه مسئولیت، چیست؟
🔸 برای این سؤال در طول این چهار دهه، پاسخهای فراوانی، آنهم از زوایای مختلف، بیان گردیده است.
🔸 اما مبنایی ترین پاسخ این سؤال را میتوان در فرمایشات، معمار و بنیان گذار کبیر جمهوری اسلامی، حضرت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) یافت، آنجا که میفرمایند: «از خصوصیاتی که در این آقایان بود، آقای رجایی، آقای باهنر، آقای عراقی، آنی که به نظرم خیلی بزرگ است، این است که، آقای رجایی یک نفر آدمی بود، ... که از حال دستفروشیاش تا حال ریاستِ جمهور، در روح او تأثیری حاصل نشد.
چه بسا اشخاصی هستند که اگر کدخدای ده بشوند، تغییر میکنند به واسطه ضعفی که در نفسشان هست، تحت تأثیر آن مقامی که پیدا میکنند، واقع میشوند. و اشخاصی هستند که مقام تحت تأثیر آنهاست از باب قوت نفسی که دارند؛
و آقای رجایی، آقای باهنر در عین حالی که خوب یکی شان رئیس جمهور بود، یکی شان نخست وزیر بود، این طور نبود که ریاست در آنها تأثیر کرده باشد، آنها در ریاست تأثیر کرده بودند؛ یعنی آنها ریاست را آورده بودند زیر چنگ خودشان، ریاست آنها را نبرده بود تحت لوای خودش. و این یک درسی است که انسان باید از اینها یاد بگیرد.» 📚 صحیفه نور جلد ۲۹ صفحه ۳۶
🔸 #به_قلم_اساتید: غلامعلی کریمی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #اقتصاد #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی #دولت_انقلابی ✅ دولت انقلابی و تقویت پایههای اق
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_انقلابی
✅ دولت انقلابی و حفظ میراث و برکات انقلاب اسلامی (قسمت دهم)
🔶 انقلاب به یک دوره انحطاط تاریخی پایان داد و کشور که در دوران پهلوی و قاجار به شدت تحقیر و عقب مانده بود، در مسیر پیشرفت سریع قرار گرفت؛ در گام نخست، رژیم سلطنت استبدادی را به حکومت مردمی و مردم سالاری تبدیل کرد.
🔸 انقلاب ۱۳۵۷ برای ایران برکات بزرگی به همراه داشته است. دولت در تراز بیانیه گام دوم انقلاب در چله دوم باید حافظ این دستاوردها باشد:
1⃣ ثبات و امنیت و حفظ تمامیت ارضی ایران؛
2⃣ ایجاد زیر ساختهای حیاتی، اقتصادی و عمرانی در کشور به عنوان موتور پیشران کشور؛
3⃣ به اوج رساندن مشارکت مردمی و برپایی مسابقه خدمت رسانی؛
4⃣ ارتقاء شگفتآور بینش سیاسی آحاد مردم جامعه؛
5⃣ سنگین کردن کفهی عدالت در تقسیم امکانات عمومی کشور؛
6⃣ افزایش چشمگیر معنویت و اخلاق در فضای عمومی جامعه؛
7⃣ ایستادگی در برابر قلدران، زورگویان و مستکبران جهان.
🔸 حفظ این دستاوردها، برکات و عمق بخشی به آنها در چله دوم انقلاب یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و بی شک دولت در تراز انقلاب در این زمینه رسالت و مأموریت سنگینی بر دوش دارد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#تحلیل_کننده
#دولت_سیزدهم
✅ انسجام درونی!
🔶 در حالی هفته دولت در حال گذار است که رئيس دولت اين بار، سید ابراهیم رئيسی است؛ رئیسجمهوری که با بلند کردن شعار انقلابی گری و تشکيل دولت جوان انقلابی توانست رأی اکثريت ملت ايران را کسب نمايد و برای چهار سال سکاندار قوه مجريه باشد.
🔸 رهبر معظم انقلاب اسلامی در اولين ديدار با دولت سيزدهم بر تحقق شعارهایی تأکید کردند که در زمان انتخابات داده شده بود. شعارهایی چون مردمی بودن، عدالتخواهی، فسادستيزی و ... شعارهایی که تحقق آنان نيازمند توجه به الزاماتی است:
1⃣ اولين ديدار دولتمردان با رهبری، همواره نقشه راه عمل و تصميمگيری دولتها را مشخص نموده است. اين توصیهها هم در دولت هاشمی و خاتمی و هم در دولت احمدینژاد و روحانی ايراد گرديد و هر دولتی که بيشتر بدان پايبند بود، توانست در عمل موفق شده و رضايت مردم را بيشتر بدست آورد.
دولت انقلابی سيزدهم نيز به اين تعابير بايد بهمثابه راهبردی عملياتی پيش روی خود بنگرد و مبتنی بر آن عمل نمايد. معظم له خودشان تأکید دارند که: «اینها توصيههای عمومی است؛ البتّه برای اینها بايد برنامه عملياتی درست کرد. جنبه نصيحت پيدا کردن اینگونه حرفها فايده ندارد. اینها بايد به برنامه و برنامه عملياتی تبديل بشود؛ وقتی برنامه شد، آنوقت طبعاً اینها [عملی میشود]».
2⃣ در ميان تعابير رهبر معظم انقلاب، يکی از موضوعات برجسته، انسجام درونی دولت است. به تعبير معظم له: «انسجام دولتی يعنی از درون مجموعه دولت حرفهای مختلف درنیاید؛ يکی يک چيزی بگويد، يکی برود خلاف آن را بگويد؛ خب اين ذهنيت مردم و افکار عمومی را به کلی خراب میکند؛ اين بايد يک حالت انسجام [داشته باشد]، وانگهی در عمل هم با همديگر انسجام داشته باشند».
اين مقوله ازجمله فوريتهایی است که اين روزها در مرحله چيدن نيروی انسانی وزارتخانههای مختلف و به خدمت گرفتن مديران ارشد و ميانی دولت بايد مورد توجه قرار گيرد. خيلی از کارشناسان و صاحبنظران و انسانهای توانمند هستند که میتوانند در بخشهای مختلف مورداستفاده قرار گيرند و مأموریتی را عهدهدار شوند، اما در استفاده از آنان بايد به اين هشدار توجه نمود که ميان ديدگاههای کارشناسی آنان بايد يک انسجام درونی حاکم باشد!
گاه قرار گرفتن چند بازيکن قدرتمند در يک تيم، نتيجه عکس میدهد و اختلاف سبک آنها موجب ناکارآمدی مجموعه خواهد شد، تجربه تلخی که در ادوار دولتهای پيشين نيز برای آن نمونههای فراوانی را میتوان برشمرد! لذا در چينش نيروها علاوه بر توانمندی فردی، توجه به ترکيب آنان نيز اصلی کليدی است که دولت بايد برای آن شاخصی طراحی کند.
🔸 #به_قلم_اساتید: مهدی سعیدی؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#آمریکا
✅ انفجارهای کابل دقیقا قبل از تکمیل پروژه خروج آمریکا از افغانستان
🔶 در دو انفجار تروریستی در خارج از فرودگاه کابل مطابق آخرین آمارها تا کنون ۱۷۰ نفر کشته و بیش از ۱۳۳۰ نفر زخمی شدند.
🔶 نکات تحلیلی
1⃣ چنانچه دست داشتن داعش در این عملیات تروریستی قطعی شود سؤال اصلی این خواهد بود که چرا دقیقا در فاصله زمانی بسیار کوتاه تا خروج کامل آمریکائیان از افغانستان این مسأله صورت پذیرفته است؟
و چرا طی روزهای گذشته حادث نشده است؟
آیا این انفجار میتواند با سر آمدن تاریخ اعلامی خروج آمریکا از افغانستان مرتبط باشد؟
2⃣ صرف نظر از پاسخ مثبت یا منفی به سؤال فوق واقعیت آن است که از این پس و در سایه این انفجار طالبان میتواند خط روشنی میان مردم افغانستان از اقوام و گروههای مختلف و جماعتهای تکفیری و تروریست ترسیم کند و به شکل مشخص در کارزار دفع دشمنان احتمالی مسیر روشنی را طی کند.
3⃣ بی گمان مخالفین خروج آمریکا از افغانستان چه در داخل آمریکا و چه در خارج آن از این مسأله نهایت استفاده را برای حداقل به تعویق انداختن خروج اشغالگران خواهند کرد.
4⃣ دور از ذهن نیست تا ساعات و روزهای نه چندان زیاد باقیمانده تا خروج آمریکا از افغانستان چنین تحرکات تروریستی با شدت بیشتری و البته با هدف ایجاد اختلال در روند خروج آمریکا شدت بیشتری بگیرد.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#دولت_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ نقشه راه اقتصاد
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
دیدارنگار 84.pdf
2.41M
#ولایت_فقیه
#اقتصاد
#دیدارنگار
#دولت_سیزدهم
#دولت_مردمی
✅ نقشه راه اقتصاد
🔶 ویژه بیانات در نخستین دیدار رئیسجمهور و اعضای هیئت دولت سیزدهم:
🔸 «سرخط»، «مطالبه رهبری»، «بحث روز»، «کلیدواژههای مهم»، «جملات طلایی»، «یادآوری»، «برشمردنیها»، «نظام فکری»، «شخصیت»، «آیات و روایات» و «دعا» از جمله بخشهای «دیدارنگار» است.
🔸 در «یادداشت بیاناتی» این شماره با عنوان «نقشه راه اقتصاد» توصیههای اقتصادی مهم رهبر انقلاب به دولت سیزدهم مرور شده است.
🔸 دیدارنگار؛ شماره ۸۴
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#کرونا #واکسن
✅ آمار تقطیع شده مرگومیر بعد از زدن واکسن
🔶 آماری منتشر شده که تعداد مرگ و میر و یا ابتلا به کرونا بعد از زدن واکسن رو نشون میده. این آمار برای تشویق به واکسن نزدن منتشر میشه و واقعا دور از انصاف هستش که ما به صورت تقطیعی آمار رو منتشر کنیم و دلیلش رو نگیم و از اون طرف کاهش مرگ و میر و ابتلا رو اصلا بهش اشاره نکنیم.
1⃣ کسانی که بعد از زدن واکسن دچار ابتلا به کرونا شدن و یا از دنیا رفتن به این چهار دلیل بوده:
الف. بدون اینکه بدانند و یا علامتی داشته باشند حین تزریق واکسن حامل ویروس کرونا بودهاند و یکی دو روز پس از تزریق، علائم ویروس ظاهر شده است. بنابراین واکسن عملا هیچ تأثیری در این افراد ندارد و همانند افراد عادی هستند که واکسن تزریق نکردهاند. برای جلوگیری از این مورد اگر مشکوک به کرونا هستید باید قبل از واکسیناسیون، تست کرونا داد تا مطمئن شویم ویروس در بدنمان نیست.
ب. تقریبا تمام واکسنها (بدون استثناء) بین ۱۴ تا ۲۱ روز زمان میبرند تا آنتی بادی را در بدن تولید کنند. بنابراین در زمان زیر ۱۴ روز عملا هیچ ایمنی در بدن وجود ندارد و این در حالیست که افراد تصور میکنند که بلافاصله پس از تزریق، واکسینه میشوند و پروتکلهای بهداشتی را رعایت نمیکنند و مبتلا میشوند.
ج. کسانی که علیرغم تزریق واکسن، دارای بیماری زمینهای هستند. هیچ واکسنی ایمنی ۱۰۰ درصدی ایجاد نمیکند و طبعا در افراد دارای بیماریهای زمینهای، درصدی از خطر همیشه وجود دارد.
د. کسانی که بلافاصله پس از تزریق واکسن از قرصهای ممنوعه همانند ناپروکسن و... استفاده میکنند که دچار عوارض شدید تزریق میشوند. یعنی علاوه بر احتمال مبتلا شدن به کرونا، به تزریق عوارض واکسن نیز درگیر میشوند.
2⃣ دقت کنیم که هیچ واکسنی در دنیا مدعی ایمنیبخشی کامل نیست و در بهترین کیفیت حداکثر ۹۲ درصد ایمنی میبخشند. پس اگر آن ۸ درصد دچار ابتلای مجدد به بیماری شدند طبیعی است.
3⃣ این مسائل مخصوص ایران نیست و در همه جای دنیا وجود دارد. بنابراین باید تأثیر کلی واکسیناسیون را دید.
🔸 #به_قلم_شما: حسین دارابی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#امید_به_آینده
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
#دولت_سیزدهم
✅ پیشگویی ممنوع!
🔶 درحالیکه کمتر از یک ماه از تحلیف و کمتر از یک هفته از رأی اعتماد دولت فعلی میگذرد، برخی از فعالان سیاسی اصلاحطلب نقد غیرمنصفانه علیه دولت فعلی را آغاز کردهاند و با شعار «ما نمیتوانیم» درصدد هستند تا دولت فعلی را ناکارآمد نشان دهند.
🔶 گزارههای خبری
🔸 «مصطفی هاشمیطبا» فعال سیاسی اصلاحطلب بهتازگی مدعی شده است: «معتقدم وزرای دولت سیزدهم کارهای معمولی را شاید نتوانند انجام دهند چه رسد به اینکه بخواهند به وعدههای اعلامی خود رسیدگی کنند چون وعدهها از آدمها بزرگترند».
او همچنین گفته است که رئیسی همکاران خوبی انتخاب نکرده است!
🔸 «مسعود پزشکیان» نائب رئیس مجلس قبل و نماینده مجلس فعلی به تفسیر چیدمان وزرا در دولت سیزدهم پرداخته و گفته است: «سلایق مختلف را جمع کردهاند با نبود تجربه اجرایی. فرق است بین تئوری و عمل؛ اینکه من میدانم با اینکه من میتوانم شاید سالهای سال باهم فاصله دارند. اینکه بتوانم دانسته خودم را اجرا کنم، زمان زیادی میبرد. البته از آنطرف (جریان سیاسی اصولگرا) میگویند که «خب! تازه آمدهاند» آخرش هم میگویند که «دارد تمام میشود، ولشان کنید بروند».
🔶 گزارههای تحلیلی
🔸 در خصوص انتقادات زودهنگام چهرههای جریان اصلاحطلبی به دولت، باید دو نکته موردتوجه قرار گیرد:
1⃣ اول آنکه رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی و میانگین تورم ۴۴ درصدی و افزایش سه برابری بدهیهای دولت مورد حمایت این جریان در پنج سال اخیر باعث شد تا معیشت مردم در وضعیت نامناسبی قرار گیرد! سؤال اینجاست که چرا این منتقدین در این دوره سکوت اختیار کرده بودند؟ گذشته از نگاه منفعتجو و رقیب هراس جریان اصلاحات، در شرایط کنونی کشور تلقین نگاه «ما نمیتوانیم» همان سیاستی است که دشمنان ملت ایران تجویز میکنند، درحالیکه امروز جامعه خواهان گشایش در امور و اقدام و عملی جهادی برای برداشته شدن مشکلات اقتصادی است و این نوع نگاههای وادادهای را که از آن جز یأس و ناامیدی حاصل نمیشود را تحمل نمیکنند.
2⃣ نکته بعدی آنکه رئیسجمهور جدید در معرفی کابینه و تعیین مدیران ارشد، تلاش نموده است تا چند عنصر تخصص، جوانی، تجربه، کارنامه، انقلابی گری، پاک دستی و کارآمدی را لحاظ کند؛ بنابراین ابتدا باید فرصت لازم را به دولت فعلی داد و سپس انتقاد از عملکرد دولت را آغاز کرد، نه اینکه خود را در مقام پیشگو قرار داد و از همین اولین قدمهای آغاز مدیریت دولت، شروع به انتقاد کرد.
🔸 #به_قلم_اساتید: فرهاد کوچک زاده؛ کارشناس مسائل سیاسی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #مرزبندی_با_دشمن
✅ طرح شوم سوریه سازی افغانستان
🔶 جمعیت افغانستان حدود ۴۰ میلیون نفر برآورد شده است.
پشتونها ۴۰ درصد، تاجیکها ۳۲ درصد، هزارهها ۱۲ درصد، ازبکها ۹ درصد، ایماقها ۴ درصد، ترکمنها ۳ درصد و بلوچها ۲ درصد از جمعیت این کشور را تشکیل میدهند.
🔸 طالبان در ۴ آبان ۱۳۷۶ رسماً نام «امارت اسلامی افغانستان» را جایگزین دولت اسلامی افغانستان کرد. اهل سنت افغانستان اعم از پشتون، تاجیک، هزاره، ازبک و... « حنفی» هستند. طالبان (پشتون) چه از منظر حنفیت و چه از منظر پشتونیت، سلفی به حساب نمیآید.
🔸 خروج نظامیان آمریکایی از افغانستان به واسطه تغییر سیاست در آمریکا تمرکز بیشتر آن بر شرق آسیاست. حفظ تسلط بر افغانستان دقیقا با سیاست مهار چین، روسیه و ایران همخوانی دارد. باید توجه داشت که هیچ نقطهای در شرق آسیا وجود ندارد که بتواند نقش افغانستان را برای آمریکا ایفا کند. افغانستان از نظر جغرافیایی دقیقا در نقطه تلاقی چهار قدرت مهم آسیایی یعنی روسیه، چین، ایران و هند قرار گرفته و نزدیک ترین نقطه به این چهار کشور است. بر این اساس خروج از افغانستان به هیچ وجه نمیتواند انتخاب آمریکا برای رسیدن به موقعیت برتر باشد.
🔸 خروج آمریکا از افغانستان مقدمه خروج از غرب آسیاست و این اتفاق میافتد، در حالی که این خروج، خروج آمریکا از همه دنیا را در پی میآورد و این یعنی افول قدرت آمریکا. اما واقعیت این است که آمریکا و ائتلاف غربی، عبری و عربی درصدد سوریه سازی افغانستان هستند تا بی ثباتی را متوجه چین، روسیه و ایران کنند، تأخیر در روند افول آمریکا، مدیریت قدرتهای آینده و دور سازی ایران از جبهه مقاومت با مشغول کردن در شرق آسیا، از جمله اهداف طرح شوم سوریه سازی افغانستان است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر مرتضی امیری نژاد
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#اقتصاد
#مسائل_اولویت_دار
#تحلیل_کننده
#مسکن
✅ امکانسنجی ساخت یکمیلیون مسکن در سال
🔶 با بررسی کارنامه ضعیف دولت یازدهم و دوازدهم در ۲ بخش عرضه مسکن و ساماندهی تقاضای سرمایهای، از یکسو و تورم بسیار بالا و افزایش ۸ برابری متوسط قیمت هر مترمربع واحد مسکونی از سوی دیگر، باعث شد یکی از مطالبات عمده مردم و همچنین وعدههای پرتکرار انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری حول حل مسئله مسکن تمرکز یابد.
🔸 حال این شعار انتخاباتی به یک برنامه راهبردی در دولت سیزدهم و وزارت راه و شهرسازی آن تبدیل شده است. سؤال مهم در این فرآیند این است که آیا ساخت این تعداد مسکن در یک سال و یا ۴ میلیون مسکن در دوره چهارساله دولت، مقدور و میسور است؟
🔶 نکات تحلیلی
1⃣ بررسیهای نهادههای تولید مسکن ازجمله زمین، مصالح ساختمانی و نیروی کار بیانگر آن است که ساخت ۱ میلیون مسکن در سال هدفی قابلدسترس است و میتواند بخش مهمی از فشار معیشتی وارده به جامعه را کنترل کند. تولید مسکن ازجمله تولیداتی است که خیلی کم به منابع ارزی مرتبط است و پیوندی با موضوع تحریمها ندارد.
2⃣ تجربه برنامهریزی و ساخت ۸۲۴ هزار واحد مسکونی مسکن در سال ۱۳۸۹ نشاندهنده قابل تحقق بودن این پروسه در حال حاضر است.
3⃣ دغدغه زمین مهمترین نیاز تولید مسکن است؛ اما آخرین بررسیهای انجامشده توسط وزارت راه و شهرسازی نشان از این دارد که در حال حاضر در کشور بیش از ۱۱.۲ میلیون نفر در ۷۶.۴ هزار هکتار بافت فرسوده شهری زندگی میکنند. برآورد حداقلی نشان میدهد که این مقدار زمین بافت فرسوده جواب گوی ساخت ۵ میلیون مسکن را دارد؛ مضافاً زمینهای حاشیه شهرها اکثراً دولتی است و در روستاها نیز زمین بهاندازه کافی وجود دارد. از سوی دیگر، ۴ درصد از کل تسهیلات سالانه بانکی برای تأمین منابع موردنیاز این طرح کفایت میکند.
🔶 نکته راهبردی
🔸 ساخت مسکن بهعنوان یکی از پیشرانهای اقتصاد کشور همزمان بهغیراز رضایتمندی مردم و کم کردن بار استرس مردم از بیسرپناهی، میتواند رشد اقتصادی و جهش تولید در صنایع پیشینی و پسینی تولیدی را به دنبال داشته باشد و مسئله بیکاری در کشور را تا حد زیادی مرتفع کند. دراینبین آنچه مهم است اراده متولیان امر است. اکنون با اراده دولت سیزدهم، فضای کشور آماده چنین اقدام اساسی است؛ علاوه بر این، ساخت یکمیلیون مسکن بهصورت قانون درآمده و مجلس برای تحقق آن میتواند نظارت و مطالبه گری داشته باشد.
🔸 #به_قلم_اساتید: علی قاسمی؛ کارشناس مسائل اقتصادی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
✅ موضع حکیمانه در قبال تحولات افغانستان
🔶 در نخستین دیدار هیئت دولت سیزدهم با رهبر معظم انقلاب، معظم له بخش پایانی بیاناتشان را به موضوع افغانستان و حوادث آن اختصاص دادند و طی سخنان مهمی، چارچوب اقدام جمهوری اسلامی ایران در این موضوع را مشخص کرده و فرمودند: «در مورد افغانستان ما طرفدار ملت افغانیم؛ دولتها میآیند و میروند... آنکه باقی میماند ملت افغانستان است؛ ما طرفدار ملت افغانستان هستیم. نوع رابطه ما با دولتها هم به نوع رابطه آنها با ما بستگی دارد».
🔶 گزارههای تحلیلی
1⃣ برخلاف برخیها که میگویند جمهوری اسلامی ایران موضع مشخصی در قبال آنچه در افغانستان میگذرد، ندارد، رهبر معظم انقلاب بهطور دقیق، منطقی و هوشمندانه در این خصوص موضعگیری نموده و ضمن تعیین جهتگیری سیاست خارجی کشور، به ابهامات و شبهات موجود دراینباره هم پاسخ میدهند؛ موضعی که نگارنده آن را مدارا و «سکوت هوشمندانه» مینامد.
2⃣ تمرکز و تأکید رهبر معظم انقلاب در مواجهه با تحولات افغانستان بر دو گزاره کلیدی است:
نخست، «مردم»
و دوم، «نوع رابطه دولت و حاکمیت آتی افغانستان» با ایران.
این موضع نشان میدهد، در قبال وضعیت سیاسی بهشدت «سیال» جامعه افغانستان که یکی از همسایگان بزرگ ایران به شمار میرود، مرکز اتکا و سرمایهگذاری باید مردم باشند؛ لذا باید از هرگونه موضع و اقدام شتابزده، احساسی و غیرواقعبینانه بهشدت اجتناب نمود. معظم له بدون اینکه نامی از طالبان ببرند، بهروشنی تفهیم کردند که هیچ «فوریتی» به ترسیم خطوط و چهارچوبهای سیاست خارجی کشور در قبال طالبان که هنوز موقعیت سیاسی آن معلوم نیست و نیز تحولات افغانستان که فعلاً سمتوسوی مشخصی به خود نگرفته است، وجود ندارد.
3⃣ اتخاذ موضع شفاف جمهوری اسلامی در شرایط کنونی تحولات افغانستان و آینده آنکه یک حالت «گذار» و «ابهامآلود» دارد، به معنای پیشدستی در جلوگیری از هزینهتراشی سیاسی، امنیتی و دیپلماتیک برای کشور است. سایر کشورهای ذینفع، حتی آمریکا نیز هنوز بنایی بر اعلام موضع شفاف در قبال طالبان ندارند. به عبارت سادهتر، هنوز افغانستان تکلیفش با خودش روشن نیست، چگونه انتظار هست که جمهوری اسلامی ایران بخواهد تکلیفش را با طالبان روشن کند.
🔶 نکته پایانی
🔸 موضع اخیر رهبر معظم انقلاب نه به معنای «رد» طالبان و تقابل با آن است و نه «تأیید» و همکاری با آن، به معنای متداولی که وجود دارد. فعلاً سیاست منطقی و کمهزینه که عقل سلیم نیز بر آن حکم میکند و رهبری هم به طرز حکیمانهای آن را اعلام کردند، سکوت هوشمندانه در قبال تحولات افغانستان است، تا زمانی که وضعیت افغانستان تعیین تکلیف شود و ماهیت و مدل نظام سیاسی و حاکمیتی آن مشخص گردد.
🔸 #به_قلم_اساتید: حمید خوش آیند؛ کارشناس مسائل بین الملل
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ اولین جلسه وزیر خارجه چگونه بود؟
🔶 آقای دکتر امیر عبداللهیان در چارچوب اهداف اجلاس و البته سیاست کلی نظام در خصوص لزوم تحقق امنیت منطقهای بدون حضور بیگانگان و اشاره به فتنهگری آمریکا صحبت کرد و بر نقش مؤثر ایران در این خصوص تأکید کرد.
🔸 صحبت قاطع او به زبان عربی موج بسیار مثبتی در شبکههای اجتماعی، افکار عمومی و رسانههای غیر معاند ایجاد کرد.
🔸 او به درخواست الکاظمی برخلاف چینش تشریفات در ردیف اول ایستاد و این موضوع رفتار غیرحرفهای نبود.
🔸 امیرعبداللهیان دیپلماتی حرفهای، کاربلد و در چارچوب است، هیچ دلیلی نداشت که او بخواهد خلاف عرف دیپلماتیک عمل کند.
🔸 اثرگذاری سخنرانی او جبهه معاند را بر آن داشت تا با حاشیهسازی، اصل حضور او و متن سخنانش را به حاشیه ببرند.
🔶 جهت اطلاع؛
🔸 حضور آقای رئیسی در درجه اول و حضور وزیر خارجه ایران در درجه دوم بسیار برای الکاظمی اولویت و اهمیت داشت و برای هماهنگی این حضور حداقل سه بار حضوری با آقای مسجدی سفیرمان در بغداد جلسه گذاشته بود.
🔸 نکته مهم این است که سخنرانی ایشان در عراق مکرر پخش میشود.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر سید رضا صدرالحسینی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #عراق
#غرب #آمریکا
✅ آمریکا در همسایگی ایران چه دام هایی تنیده است؟!
🔶 نیروهای آمریکایی بهطور کامل افغانستان را ترک کردند اما چرا با وجود مصوبه دو سال گذشته پارلمان عراق پیرامون خروج نظامیان آمریکایی از این کشور، حضور غیرقانونی نظامیان آمریکایی در عراق همچنان ادامه دارد؟
🔸 جدا از پتانسیلهای بالفعل کشور عراق ازجمله وجود منابع نفتی و مزیتهای آمریکا و متحدانش در غرب آسیا، واشنگتن برخلاف افغانستان که جامعه مبتنیبر قومیت بود، در عراق با وجود یکبار اخراج نظامیانش، توانست در عرصه دیپلماسی فرهنگی و قدرت نرم با استفاده از نهادهای جامعه مدنی، بسیار موفق عمل کند.
🔸 غرب و در رأس آن آمریکا برای توسعه قدرت نرم و نفوذش در عراق راهکارهای متنوعی را در دستور کار خود قرار دادهاند.
🔸 تازهترین تلاش برای باز کردن جای پا در عراق، به سفر اخیر امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه به عراق مربوط است. مکرون که برای حضور در نشست بغداد به عراق سفر کرده بود، با رهبران سیاسی و مذهبی بلندپایه عراقی نیز دیدار داشت و حتی به حرم مطهر امامان هفتم و نهم شیعیان(ع) نیز سری زد تا این گزاره را تقویت کند که فرانسه درصدد بازگشت به غرب آسیا است.
🔸 در کنار رفتاری که مکرون در عراق داشت، کشورهای غربی به رهبری آمریکا در دو دهه گذشته متمرکز بر تأسیس و تقویت سازمانهای مردم نهاد (NGO) بهعنوان یکی از نخستین راهبردهای خود برای تقویت نفوذ در عراق بودهاند.
🔸 در این خصوص آمریکا از ظرفیت دو مؤسسه آمریکایی موقوفه ملی برای دموکراسی (NED) و آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) بهره برده است.
🔸 اگرچه این دو مؤسسه در نهادهای بهاصطلاح غیردولتی آمریکا هستند اما تحت فرماندهی شورای عالی امنیت ملی آمریکا و نهادهای بالادستی واشنگتن قرار دارند.
🔸 این مؤسسات وظیفه دارند با اعطای کمکهای خارجیها به سازمانهای مردمنهاد به «پیشبرد منافع سیاست خارجی آمریکا در گسترش دموکراسی و بازار آزاد» در کشورهای در حال توسعه کمک کنند.
🔸 درباره حمایتهای مالی این دو مؤسسه از NGO های عراقی همین بس که براساس گزارش مالی NED در سال ۲۰۱۵، این مؤسسه موفق شده هزار و ۹۵۰ شبکه مردم نهاد در عراق ایجاد کند.
🔸 براساس این گزارش یکی از این شبکهها بهتنهایی حدود ۱۹۰ میلیون دلار از مؤسسه موقوفه ملی برای دموکراسی پول دریافت کرده است. این مؤسسه در گزارش مالی سال ۲۰۱۴ نیز اعلام کرده بود بیش از ۵ میلیون دلار و در سال ۲۰۱۵ بیش از ۶ میلیون دلار به مؤسسات مردم نهاد در عراق کمک کرده است!
🔸 آژانس توسعه جهانی ایالات متحده (USAID) نیز به موازات اشغال عراق، فعالیتهای گستردهاش را بهمنظور اثرگذاری بر جامعه عراق در زمینههای فکری، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی آغاز کرد.
🔸 #منبع: فرهیختگان
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#عزت_ملی
#تحلیل_کننده
#جریان_های_سیاسی
✅ تلاش رسانهای بر شغل جدید روحانی!!
🔶 هیاهوی تبلیغاتی اصلاحطلبان برای چیست؟
🔸 روزنامه شرق، در گزارش اصلی خود به بررسی جایگاه سیاسی حسن روحانی پس از پایان دوره ریاست جمهوریاش پرداخت؛ گزارشی که هنوز شروع نشده و در همان زیرتیتر خودش را لو میدهد که برای اعمال فشار بر رهبری نوشته شده تا در گمانی باطل، برای ایشان تعیین تکلیف کند که چرا تاکنون حکمی برای حسن روحانی صادر نشده است.
🔸 عنوان این گزارش «روحانی در پرده آخر» است، اما در زیرتیتر آمده که «حسن روحانی پس از پایان ریاست جمهوریاش حکمی دریافت نکرده است» تا در همین ابتدا روشن شود که غرض از نگارش و انتشار آن چیست.
🔸 در متن گزارش ادعا شده که «مقام معظم رهبری سنتی دارند که بعد از پایان دوره ریاستجمهوری افراد، آنها را به عضویت مجمع تشخیص مصلحت نظام درمیآورند.» اما جالب آنکه در همین گزارش توضیح داده شده که از میان سه رئیسجمهور دوران رهبری آیتالله خامنهای که قبل از روحانی سرکار بودند، هاشمی رفسنجانی که از ابتدا رئیس مجمع بوده، خاتمی هم گویا به دلیل عدم تمایل خود عضو مجمع نشده و در نهایت احمدی نژاد که پس از پایان ریاست جمهوریاش با حکم رهبری به عضویت مجمع درآمده است.
🔸 شرق در مورد روحانی با اشاره به عدم حکم رهبری برای او مینویسد: «این شایعه وجود دارد که حسن روحانی یکی از گزینههای ریاست بر مجمع تشخیص مصلحت نظام است» اما ننوشته کجا این شایعه پخش شده است؟! سؤال این است که چنین شایعهای پخش شده یا شرق و رفقا! تلاش دارند که پخش بشود؟
🔸 البته تشخیص این موضوع با رهبر معظم انقلاب است، اما اصلاح طلبان با فضا سازی تلاش میکنند آن را به عنوان یک امر محتوم و رویه قطعی جا بیاندازند.
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
✅ جابجا کردن سنگ در منطقه بدون اجازه ترکیه ممنوع‼️
🔶 «رجب طیب اردوغان»، رئیسجمهوری ترکیه، در مراسم رونمایی از یک پهپاد نظامی این کشور، گفت: «هرکس در منطقه میخواهد سنگی جابهجا کند باید اول از ترکیه اجازه بگیرد» و افزود که «بدون ترکیه تحقق صلح ناممکن است».
🔸 این ادعای اردوغان در حالی است که
ژنرال السیسی، رئیسجمهور برآمده از کودتای نظامی در مصر، بدون اجازه ترکیه، بساط اخوانالمسلمین را در این کشور جمع کرد.
محمد بن سلمان بدون اجازه ترکیه، خاشقچی را در کنسولگری عربستان در استانبول سلاخی کرد.
رئیسجمهور تونس بدون اجازه ترکیه، بساط گروه اخوانیالنهضه را جمع کرد.
در لیبی هم بدون اجازه ترکیه، بساط دولت سراج (اخوانی طرفدار ترکیه) جمع شد.
🔸 در افغانستان هم طالبان اجازه نداد نظامیان ترکیه در فرودگاه کابل باقی بمانند.
🔸 عملیات کشف منابع نفتی و گازی ترکیه در دریای مدیترانه هم به علت مخالفت یونان و اتحادیه اروپا متوقف شد.
🔸 مهمتر از همه اینکه مداخلات این کشور در امور سوریه و حمایت از گروههای تروریستی وارداتی به کشور همسایه نیز دستاوردی جز ناامنی منطقهای و داخلی، برای ترکیه ارمغانی نداشته است!
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#منطقه #افغانستان
#دولت_سیزدهم
✅ به نام آزادی به کام استعمار
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
A4 - 304.pdf
2.12M
#ولایت_فقیه
#نشریه #خط_حزب_الله
#منطقه #افغانستان
#دولت_سیزدهم
✅ به نام آزادی به کام استعمار
👈 خط حزبالله در شماره ۳۰۴ با تیتر «به نام آزادی به کام استعمار» به بررسی میراث بیست سال حضور آمریکا و غربگرایان در وضعیت امروز افغانستان میپردازد.
🔸 در این گزارش آمده است: بیست سال از روزی که آمریکا با لشکرکشی از غرب کرهخاکی عملیات «ماندگار و بلند مدت آزادی» را به خیال ریشهکن کردن تروریسم و به ارمغان آوردن آزادی و دموکراسی برای مردم افغانستان آغاز کرد، گذشت. عملیاتی جنایتبار که دهها هزار کشته روی دست ملت افغانستان برجای گذاشت و بیهیچ حاصلی برای مردم افغانستان با خروج فضاحتبار آمریکا از این کشور به پایان رسید.
🔸 سخن هفته این شماره خط حزبالله، براساس توصیههای رهبر انقلاب در دیدار اخیر با رئیسجمهور و هیئت دولت سیزدهم، چگونگی بازسازی انقلابی مدیریت اجرایی کشور را بررسی کرده است و با تیتر «تحول مستمر» به بررسی این مطالبه کلان از دولت سیزدهم پرداخته است.
🌷 شمارهی این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم جهانپور شریفی تقدیم میشود.
🔸 خط حزبالله؛ شماره ۳۰۴
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه
#غرب
✅ سیاست ایران در قبال دولتها و ملتها
🔶 سیاست جمهوری اسلامی ایران در رابطه با ملتها بصورت استراتژیکی و پایدار خواهد بود و در قبال دولتها بصورت تاکتیکی و متناسب با رفتار طرف مقابل بوده، لذا مقام معظم رهبری این سیاست رو در قبال مردم #افغانستان و #طالبان اعلام کرد و فرمود: ما با مردم افغانستان هستیم و دولت آینده افغانستان تا زمانی که با منافع ما در تقابل و تضاد نباشد با آن در ارتباط و با تعامل خواهیم بود.
🔸 امروزه گروههای افراطی از القاعده گرفته تا داعش و... به طالبان بابت به قدرت رسیدن پیام تبریک دادهاند. غربیها و همپیمانانش از این طریق میخواهند جمهوری اسلامی ایران رو به این متهم بکنند که علت عدم درگیری ایران با طالبان تأیید آن است، پس ایران با گروههای افراطی در تضاد نیست!
اما غرب باید بداند که این سیاست جمهوری اسلامی ایران به خود آنان و جامعه جهانی ثابت شده که حامی ملتها و با دولتها براساس تأمین منافع ملی عمل و اقدام میکند.
🔸 دشمنان خارجی بدانند مثل همیشه تیرشان به سنگ خواهد خورد و هرچه در این ارتباط در فضای مجازی و رسانهها علیه ما تبلیغ کنند، راه به جایی نخواهند برد. چرا که هم دموکراسیتان رو دیدیم و هم آدم کُشیهایتان بر آزادی خواهان جهان مشهود گشت.
🔸 #به_قلم_اساتید: علیرضا بابایی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان #طالبان
✅ چرا لشکر فاطمیون و شیعیان افغانستان وارد جنگ با طالبان نمیشوند؟
🔶 ابتدا لازم است بدانیم که فاطمیون در مقابل چه کسانی و یا چه هدفی وارد شوند؟ از طرفی آنقدر تبلیغات منفی بر علیه فاطمیون در افغانستان شده که مردم ذهنیت خوبی نسبت به فاطمیون ندارند و آنها را تروریست میدانند!
🔸 شیعیان در افغانستان اقلیت هستند و حدود ۳۰ درصد کشور افغانستان را تشکیل میدهند، از طرفی حدود شصت درصد افغانیها به نوعی طالبان را قبول دارند و یا با آنها همکاری میکنند.
🔸 جنگهای افغانستان تاکنون جنگهای قومی و قبیلهای بوده و مسئله اول در افغانستان مسئله قومیت هست نه مذهب.
🔸 علت اینکه فاطمیون در افغانستان حضور پیدا نکرد، به خاطر جلوگیری از یک جنگ بزرگتر است و آن جنگ مذهب است، اگر لشکر فاطمیون وارد جنگ با طالبان بشوند جنگ جنگ مذهب میشه، جنگ بین شیعه و سنی، و چون شیعیان در اقلیت هستند اگر قیام کنند خونشان هدر میرود و شیعیان قتل عام میشوند.
🔸 آمریکا و اسرائیل دوست دارند که لشکر فاطمیون وارد جنگ با طالبان بشوند، به چند دلیل:
1⃣ چون الان لشکر فاطمیون در جولان که متعلق به سوریه هست و اسرائیل اشغال کرده مستقر است. خوب مسلما اسرائیل دوست دارد اینها بروند افغانستان و قتل عام بشوند.
2⃣ نقشه شوم آمریکا هم همینه که لشکر فاطمیون همراه با شیعیان افغانستان با طالبان بجنگد و جنگ بین شیعه و سنی اتفاق بیفتد و باعث میشود که از دیگر کشورهای جهان تکفیریها و سلفیها و داعش وارد جنگ با شیعیان افغانستان بشوند.
🔸 در نتیجه شیعیان و فاطمیون قتل عام و کلا حذف میشوند و با توجه به اینکه ما حدود ۹۰۰ کیلومتر مرز مشترک با افغانستان داریم ممکن است خیلی راحت داعش، سلفیها و تکفیری ها وارد ایران شوند و ایران را ناامن کنند.
🔸 #به_قلم_اساتید: حلیمه ناصری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#روابط_خارجی
#مرزبندی_با_دشمن
#تحلیل_کننده
#منطقه #افغانستان
#غرب #آمریکا
✅ اعتراف دیرهنگام!
🔶 «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس روز پنجشنبه در گفتگو با نشریه انگلیسی اسپکتیتور گفت: «ابرقدرتی که نتواند در سطح بینالمللی اهدافش را محقق کند، یک قدرت جهانی نیست بلکه فقط یک قدرت بزرگ است.»
🔸 او بهطور مستقیم نامی از ایالاتمتحده نبرد؛ اما فحوای سخن او نشان میدهد که مقصود او آمریکا بوده است. والاس در خصوص کشورش انگلیس نیز تصریح کرد که این کشور هم ابرقدرت به شمار نمیرود.
🔸 وی افزود: «بخت با انگلیس همراه بود که طالبان اقدام تلافیجویانه انجام نداد، در غیر این صورت اوضاع افتضاح میشد».
🔶 گزاره تحلیلی
🔸 محور گفتگوی وزیر دفاع انگلیس مربوط به تحولات افغانستان و خروج شتابزده نیروهای اشغالگر در این کشور و ناکامی در دستیابی به اهداف اشغالگران بوده است؛ بنابراین، جای تردید نیست که بن والاس در گفتگویش، سیاست آمریکا را مورد نقد قرار داده است.
🔸 نکته درخور تأمل که به عبارتی یک اعتراف دیرهنگام نیز محسوب میشود، این است که وزیر دفاع انگلیس تلویحاً اذعان داشته، این خروج شتابزده علاوه بر اینکه برای آمریکا یک شکست است، نشان میدهد آمریکا دیگر یک ابرقدرت نیست.
🔸 این اوضاع خفتبار برای آمریکا که امروز متحدان آنها نیز بر آن اذعان دارند، همگی نشاندهنده زوال قدرت و هژمونی آنان است. یقیناً آنچه آمریکا را به این ورطه کشانیده بخش قابلتوجهی از آن به هزینههای ابرقدرتی و ایستادگی جهانی در مقابل جاهطلبیهای آنان برمیگردد. آمریکاییها برای اشغال ۲۰ ساله بر افغانستان، بیش از دو تریلیون دلار هزینه کردهاند و این تنها بخشی از هزینههای مربوط به اشغالگری و رویکرد جاهطلبانه آنان در منطقه و جهان است. فرآیند هزینههای سرسامآور برای حضور نظامی امنیتی آنان در نقاط مختلف جهان و فرسایش در مقابل مقاومت ملتها، قدرت آمریکاییها و میزان تابآوری آنها را کاهش داده و بسیار شکننده کرده است.
🔶 جمعبندی
🔸 وقایعی همچون خروج مفتضحانه از افغانستان، نشان میدهد که دیگر آمریکا نمیتواند از مؤلفههای قدرت خود ازجمله مؤلفههای نظامی برای مداخلات طولانیمدت در کشورها استفاده نماید.
🔸 آمریکاییها بسیار تلاش داشتهاند تا زوال ابرقدرتی خود را نزد افکار عمومی در نظام بینالملل و همپیمانان خود کتمان نمایند و نظریه مربوط به یک قدرت در حال افول را غیرمعتبر نشان دهند. بدون تردید باور به پایان ابرقدرتی آمریکا نزد افکار عمومی، فرآیند شکستهای پیدرپی آنان و همپیمانانشان در نقاط مختلف جهان را سرعت خواهد بخشید.
🔸 #به_قلم_اساتید: احمد بنافی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی
#دولت_مردمی
✅ خدمت به مردم فلسفه وجودی مسئولین
🔶 طبق بیانیه گام دوم، انقلاب ملت ایران بزرگترین و مردمی ترین انقلاب عصر جدید است و تنها انقلابی است که یک چله پر افتخار را بدون خیانت به آرمانهایش پشت سر نهاده است، لذا میطلبد چنین انقلاب و مردمی را ارج نهاد و با همه توان و وجود در راستای تحقق اهداف آن قدم برداشت.
🔸 کمترین کار مسئولین در حق مدافعین و همراهان این انقلاب که در چهار دهه گذشته در راستای صیانت از انقلاب تلاش کرده و در همه عرصههای سخت و نرم، مدافع و حامی انقلاب بودهاند خدمت صادقانه و شبانه روزی به آنهاست.
🔸 مسئولينی که با اعتماد و انتخاب مردم در رأس امور قرار گرفتهاند لازمست خدمت به مردم را در سرلوحه برنامههای خود قرار دهند و این سخن ارزشمند و گهربار رهبر معظم انقلاب را سرلوحه برنامهها و اقدامات خود قرار دهند که فلسفه وجودی مسئولين خدمت به مردم است.
🔸 مسئولین و مدیران آگاه باشند که خدمت به مردم، تحقق گفتمان و اهداف انقلاب در صورتی محقق خواهد شد که پیوست آن تفکر جهادی و انقلابی باشد. چرا که بدون تفکر جهادی و انقلابی مطمئنا برنامهها، تلاشها، اقدامات، اثرگذار و اثر بخش نخواهد بود و مردم ثمره و شیرینی آن را نخواهند چشید.
🔸 #به_قلم_اساتید: امیرحسین یوسفی
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
شجر
#گام_دوم_انقلاب #تحلیل_کننده #دولت_اسلامی #دولت_انقلابی ✅ دولت انقلابی و حفظ میراث و برکات انقلاب
#گام_دوم_انقلاب
#تحلیل_کننده
#دولت_اسلامی #دولت_انقلابی
✅ دولت انقلابی و اولویتهای کنونی (قسمت یازدهم)
🔶 کشور ما ایران فرصتها و ظرفیتهای مادی و معنوی بسیاری برای توسعه و پیشرفت دارد که باید مورد توجه سیاست گزاران قرار گیرد.
🔸 در بیانیه گام دوم انقلاب سه راهبرد برای دولت انقلابی برای پیشرفت کشور ترسیم شده است:
1⃣ دههی دوم چشم انداز، باید زمان تمرکز بر بهرهبرداری از دستاوردهای گذشته باشد؛
2⃣ تمرکز بر ظرفیتهای استفاده نشده در کشور، گفته شده است که ایران از نظر ظرفیتهای استفاده نشدهی طبیعی و انسانی رتبه اول جهان را دارا است.
3⃣ تمرکز بر بخشهای تولید و اقتصاد ملی، این بخشها باید ارتقاء یابد.
🔸 وقایع اقتصادی و تولیدی در کشور نشان میدهد که اقتصاد ایران بیمار است. دولت در تراز انقلاب باید اولویت اساسی آن ارتقای تولید و اقتصاد ملی و برون رفت از این موقعیت و وضعیت باشد. این یک اختیار نیست بلکه یک الزام است.
🔸 #به_قلم_اساتید: دکتر نصرت الله حیدری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab
✅ فراخوان جذب خادم افتخاری
🔶علاقه مندان می توانند مشخصات خود را جهت بررسی به شماره ۵۰۰۰۱۰۴۰۲۱۳۱۱۰ ارسال نمایند
نام و نام خانوادگی
رشته و مقطع تحصیلی
شماره تماس
شماره فضای مجازی
زمینه مورد علاقه و مهارت
میزان مهارت
سوابق کاری
⚡️ #شتاب بگیرید
🆔 @masale_shetab