مصرف مداوم سالاد کاهو به همراه گوجه و خیار برای #لاغر شدن موجب افزایش رطوبت بدن میشود که ازدیاد رطوبت بدن خود زمینهساز بروز #کبد_چرب , مشکلات رحمی, چربی خون و عوارض روحی است.
🌿 @TebbolAeme 🌿
✅تخمه کدو به دلیل دارا بودن زینک (روی) به تقویت دستگاه ایمنی بدن کمک می کند.
روی، همچنین باعث می شود از سرماخوردگی، آنفلوانزا، و دیگر مشکلات عفونی دور باشید.
🌿 @TebbolAeme 🌿
یک گیاه مناسب برای سرکوب گرسنگی, نعنا است.
وقتی #نعنا را بعد از وعده غذایی مصرف می کنید طعم تازگی که در دهانتان می پیچد را می خواهید همچنان باقی بماند و تمایلی ندارید با خوردن غذایی دیگر این طعم از بین برود.
چای نعنا هم برای این هدف مؤثر است و به کاهش #وزن کمک میکند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
95 درصد خیار را آب تشکیل داده است به همین دلیل خنککننده خوبی برای پوست است و میتواند سموم را از روی پوست دفع کند. خیار، حاوی ویتامین B۶ است و میوهای آرامبخش و ضداسترس محسوب میشود
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔹شنگ
در طب سنتی ایران از #شنگ بهعنوان بند آورنده خونریزی و بهبود دهنده #زخم در خونریزیهای بینی، گوش، شش، گلو، روده، #معده و پوست استفاده شده است و در مناطق مختلف نیز بهصورت خوراکی و دارویی کاربرد دارد، از جمله در ناحیه شرفالدین واقع در شرق آذربایجان، این گیاه به عنوان یک داروی #اشتهاآور شناخته شده است.
همچنین شنگ دارای #طبع سرد است. سرشار از ویتامینهای A, C، فیبر، #کلسیم و سایر املاح معدنی است.
🌿 @TebbolAeme 🌿
از جمله خواص غذایی و درمانی #گریپ_فروت :
🍊 میوه ی گریپ فروت، #اشتها را تقویت می کند.
🍊 گریپ فروت، عمل #هضم را آسان می کند و ترشح شیره ی معدی و کیسه ی صفرا را سرعت می بخشد.
🍊 گریپ فروت دارای ویتامین C و بیوفلاوونوئید است. این ها در حفظ سلامت #قلب و عروق بدن مؤثرند.
🍊 گل های گریپ فروت، خاصیت #ضدتشنج و لرز را دارد.
🍊 گریپ فروت، #خون را تصفیه می کند.
🍊 گریپ فروت، میوه ای خنک است و #عطش را رفع می کند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
از جمله خوراکیهایی که #کبد را تقویت میکنند شامل این موارد میباشند:
آب کدو، آب خرفه، آب #انار ، آب خیار، آب #کاسنی تازه، لعاب اسفرزه، شربت لیمو، شربت سکنجبین، سکنجبین #بهلیمو، شیره چهارتخمه، روغن زیتون، به شیرین و خام، زیره سیاه، آب دمکرده رقیق شاهتره، آب دمکرده بادرنجبویه، آب دمکرده سنبل الطیب، ترنجبین، ماءالشعیر، شربت غوره، آب #عناب ، آب #زرشک.
🌿 @TebbolAeme 🌿
افزودن #اسفرزه به رژیم غذایی برای سلامت #گوارش بسیار مفید است. نتایج مطالعات زیادی نشان میدهد که اسفرزه باعث درمان اختلالاتی مانند سندروم روده تحریکپذیر (IBS) و بیماری کرون میشود.
گیاه اسفرزه به عنوان یک #ملین طبیعی، با بهبود حرکات روده به پیشگیری و درمان #یبوست و بیماری #هموروئید کمک میکند.
🌿 @TebbolAeme 🌿
نوشیدن شربت #ریواس برای درمان #کمخونی مناسب است. بهتر است ریواس تازه مصرف شود چراکه پس از گذشت یک سال بتدریج اثر دارویی آن کم میشود.
مصرف آب ریواس همراه با آب هویج ، کرفس ، خیار و سیب بسیار مفید است و می توان یک سوم آب ریواس و دو سوم آب بقیه مواد را هر روز میل کرد .
ریواس همچنین #اشتهاآور و برای درمان #یبوست مفید است .
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔻علائم سندرم تخمدان پلیکیستیک
🔹نداشتن چرخۀ عادت ماهانه یا داشتن چرخههای نامنظم
🔹خونریزی بسیار کم، بسیار زیاد یا غیرقابل پیشبینی در طول چرخۀ عادت ماهانه
🔹مشکلات پوستی مانند آکنه، لکههای تیره یا زایدههای پوستی
🔹کمپشت شدن موی شقیقهها
🔹آپنۀ خواب یا همان وقفۀ تنفسی در خواب
🔹مشکلات باروری
🌿 @TebbolAeme 🌿
🔹دانههای ریحان و فواید آن برای سلامتی
از دانههای ریحان همیشه به طور سنتی در طب هند و آسیا برای درمان اختلالات #گوارشی استفاده میشود. معروف است که دانههای گیاه #ریحان سرشار از پروتئین، کربوهیدرات و چربیهای ضروری بوده و حاوی مقدار زیادی فیبر غذایی هستند، بنابراین فواید فوق العادهای برای سلامتی دارند.
اگرچه تحقیقات کمی در مورد دانههای ریحان انجام شده است، اما آنها دارای خواص آنتی اکسیدانی، ضد ویروسی و ضد باکتری هستند و همچنین از تشنج و رشد #قارچها جلوگیری میکنند. در این گزارش مهمترین مزایای بالقوه دانههای ریحان معرفی میشود:
🍃 قند خون را تنظیم میکند
طبق گزارش بنیاد پزشکی Sutter Gold، دانههای ریحان به کنترل #قند خون در افراد مبتلا به #دیابت نوع ۲ کمک میکند.
🍃به هضم غذا کمک میکند
دانههای ریحان حاوی #فیبر در لایه خارجی خود هستند. این فیبرها دارای اثر ملین بوده و گرفتگی #معده و شکم و نیز #یبوست را برطرف میکنند.
🍃کنترل اشتها
فیبر موجود در دانههای #ریحان باعث ایجاد احساس سیری بیشتری میشود؛ بنایراین آن را در آب خیسانده و سپس به صورت #دمنوش میل کنید؛ این کار به کاهش #اشتها و کاهش وزن کمک میکند.
.
🔹چگونه از دانههای ریحان استفاده کنید؟
اگر عجله دارید میتوانید بلافاصله از دانههای ریحان خیسانده استفاده کنید =، اما توصیه میشود قبل از استفاده دانههای ریحان را حداقل چند ساعت خیس کنید، زیرا این امر ترشح آنزیمهای گوارشی را تضمین میکند.
🔹روشهای مختلفی برای مصرف دانههای ریحان وجود دارد. از جمله:
🍃آنها را به نوشیدنیهایی مانند آب میوه، شیر نارگیل یا چای اضافه کنید.
🍃آن را روی سالاد خود بپاشید.
🍃آن را با پنیر وگان یا سسهای خامهای مخلوط کنید.
🍃از آن در کنار شیرینیها استفاده کنید.
🍃میتوانید آن را با ماست یا میوه میل کنید.
بهتر است از دادن نوشیدنی یا شیرینی با دانههای ریحان به کودکان یا کسی که در بلعیدن مشکل دارد خودداری کنید؛ زیرا ممکن است این دانههای آنها را خفه کند.
شما میتوانید دانههای ریحان را در فروشگاههای مواد غذایی پیدا کنید و همچنین ممکن است دسرها و نوشیدنیهای منجمد، کنسرو شده یا تازه برای آن وجود داشته باشد
🌿 @TebbolAeme 🌿