eitaa logo
مـطالب طب سنتـی اسـلامی
230 دنبال‌کننده
2هزار عکس
1.6هزار ویدیو
32 فایل
📌 محتوای این کانال تنها به منظور فرهنگسازی و آشنایی شما عزیزان با توانمندیهای طب سنتی ایرانی اسلامی میباشد. بنابراین جهت دریافت نسخه حتماً به متخصص این طب مراجعه فرمایید تا با تشخیص دقیق مزاج، دارو یا برنامه غذایی برای شما تجویز نمایند.
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 کیست تخمدان ♻️ معمولا از غلبه و تجمع خلط بلغم یا سوداست. بنابراین، باید تغذیه و سبک زندگی را مطابق و متناسب با مزاج اصلی، معده، کبد و سن شخص تغییر داد. 🔷 درمان: 🔹 پیاده‌روی تند به طوری که فرد به بیفتد. 🔹 روغن مالی ناحیه رحم با روغن بابونه (با پایه زیتون) یا خود روغن زیتون 🔹 گرم رحم و تخمدان 🔹 بستن پهلو (با پشم در زمستان و پارچه نخی در تابستان) 🔹 آب‌زن رازیانه، بابونه یا بومادران (رازیانه، بابونه یا بومادران را بجوشانید تا غلیظ شود، در تشتی پر از آب گرم بریزید و به مدت 20 دقیقه در آن بنشینید. قبل از اینکه سرد شود، خارج شوید). 🔹 استفاده از لباس زیر نخی فقط 🔶 پرهیزات: 🔸 راه رفتن بر روی زمین سرد (سنگ، سرامیک، پارکت، ...) 🔸 خوردن غذاهایی با طبیعت سرد 🔸 استحمام در ایام قاعدگی (به خصوص 3 روز اول) چراکه در این ایام قدرت جذب رحم افزایش می یابد و در صورت تماس با آب، سردی را جذب خود می‏کند. ‼️ برای درمان دقیق و متناسب با مزاج خود فرد، توصیه می‏شود به طبیب حاذق مجرب مراجعه شود. https://eitaa.com/tebesontieslami
🔴 چگونگی تشخیص مزاج غالب یا عارضی؟ علائم غلبه گرم و خشکی () ✍🏻مزه دهان تلخ،رنگ زبان زرد،تشنگی،زبری پوست،زردی چشم، ادرار پررنگ، زود عصبی شدن،سیاهی رفتن چشم،سرگیجه،داغی بدن ،دیدن خوابهای بد،یبوست،تندخویی،خارش بدن، بروز جوشهای سر زرد یا چرکی علائم غلبه گرم و تری() ✍🏻مزه دهان شیرین،رنگ زبان قرمز،لزج بودن اب دهان،بروز جوش سر قرمز در بدن،سنگینی سر،خمیازه کشیدن،چرت زدن علائم غلبه سرد و تری() ✍🏻مزه دهان شیرین یا شور،رنگ زبان سفید،سردی پوست،دیر هضم شدن غذا،میل به خواب زیاد،جاری شدن اب از دهان،رقیق بودن اب بینی،درد کمر،دردبدن،درد پاها،ضعف بینایی،تپش قلب،تولید کرم در انتهای روده بزرگ، حجم زیاد ادرار علائم غلبه سرد و خشکی( ) ✍🏻مزه دهان شور،لاغری،پژمردگی،رنگ زبان سیاه،خستگی،افسردگی،خودخوری،رنگ تیره ادرار،تاریکی چشم،سوزش معده،فکر زیاد،خواب اشفته،دلتنگی،بی قراری،مشکلات عصبی،رنگ تیره مدفوع. 🖋حکیم حسین خیراندیش https://eitaa.com/tebesontieslami
🔴 بهترینِ مغزیجات ♻️ از نظر طب‌سنتی، بهترین مغز، بادام درختی است. تا کنون خواص درمانی زیادی برای آن شناسایی شده است . 🔹 یکی از ویژه ترین این خاصیتها آرامبخشی آن است که بهترین روش مصرف آن بصورت شیربادام است/ 🔹 یعنی شیربادام برای افراد مبتلا به افسردگی، غم، غصه، فکرهای پریشان، خوابهای آشفته، عصبانیتهای زودرس بسیار بسیار مناسب است. 🔹زمان مناسب مصرف: صبح ناشتا و شبها یک ساعت قبل از خواب یا یکی از زمانهای مذکور 🖋استاد صادقیان 🥛طرز تهیه: بادام ها را شکسته و بگذارید داخل آب سرد ۶ تا ۱۲ ساعت خیس بخورد بعد به راحتی با یک فشار ساده خارج کنید. می توانید برای تهیه شیربادام، بادام ها را با پوست نیز استفاده کنید ولی کیفیت نهایی آن را کاهش میدهد. بادام های پوست کنده را داخل مخلوط کن بریزید و به آب و عسل اضافه کنید و برای چند دقیقه اجازه دهید تا با هم مخلوط شوند و یکدست شوند. وقتی شیر بادام به رنگ سفید مانند شیر کمی پر رنگ درآمد کافی جهت استفاده آماده است. 🚨در انتشار این مطالب کوشا باشید😊 عضویت در کانال👇 📡 @www_irismed_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 غذای هر آنچه می‌بینیم، ست!! ها را باید متناسب با مزاجشان برای مکان‌های مختلف استفاده کرد. ‼️ طبیب حق ندارد رنگ مشکی بپوشد! ✍ حکیم حسین خیراندیش https://eitaa.com/tebesontieslami
عوارض کمبود کلسیم کدامند؟ کمبود کلسیم یا هیپوکلسمی با بروز عوارضی همراه است که عبارتند از: 🔸تشنج 🔹مشکلات دندانی 🔸افسردگی 🔹بیماری‌های مختلف پوستی 🔸درد مزمن عضلات و مفاصل 🔹شکستگی استخوان https://eitaa.com/tebesontieslami ‎‌‌‌‌‌‌
درمان درد قاعدگی: بادکش زیرشکم وکمر ۲۱مرحله یک شب درمیان ✍🏻 شبی۱‌لیوان عرق رازیانه همراه با۱ق.م عسل به غیر زمان پریودی«۱۲۰شب» درمان اورژانسی:دمکرده دارچین و زنجبیل یا شوید 🍏@dc_salamat🍏
برای پاکسازی دستگاه گوارش سنجد بخورید سنجد را در برنامه غذایی بچه‌هایتان قرار دهید چون باعث تقویت اسکلت‌بندی و مفاصل‌شان میشود. https://eitaa.com/tebesontieslami
گرم کردن مجدد مرغ❌ خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود. https://eitaa.com/tebesontieslami
چرا از نظر طبی برنج پخته شده را سرد مصرف نکنیم؟ به هیچ عنوان برنج پخته شده ای که در یخچال نگهداری کرده اید را«سرد»نخورید! 🔰 دراین برنج باکتری باسیلوس رشد کرده است که درصورت گرم نکردن موجب اسهال و استفراغ در بدنهای ضعیف و آسیب میشود. https://eitaa.com/tebesontieslami
گرم کردن مجدد مرغ❌ خوردن گوشت مرغ پس از یک روز می تواند بسیار خطرناک باشد چرا که ترکیب پروتئین تغییر می کند و باعث بروز مشکلات گوارشی می شود. از آنجا که مرغ نسبت به گوشت از پروتئین بیشتری برخوردار است، بهتر است به طور سرد مصرف شود.اگر لازم باشد بهتر است در دمای کم و در طولانی مدت گرم شود. https://eitaa.com/tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚛استادصیادی⚛ 🔸🔹پژوهشگرومدرس عرصه تاریخ طب سنتی ایرانی اسلامی🔹🔸 🌸ورزش ریه (تنفس عمیق شکمی) ✅کم کردن وزن حدود 1تا 7 کیلو ✅رفع غلظت خون و تیرگی پوست ✅رفع مشکلات ریه ✅هماهنگی قلب و ریه https://eitaa.com/tebesontieslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک شوخی عجیب و وحشتناک! 💠 ترساندن دیگران در روایات و طب اسلامی به شدت نهی شده و ممنوع است چه برای رفع سکسکه باشد چه برای شوخی های بی معنی ! 😱وارد کردن شوک ترس به دیگران باعث این بیماری ها میشود: ▫️ضعف قلب (شروع همه بیماری ها، ضعیف شدن کل بدن، کاهش طول عمر) ▫️ سکته قلبی ▫️دیابت عصبی نوع‌ یک و افت قند ▫️فشار خون بالا و نوسان فشار ▫️لکنت زبان ▫️ضعف حافظه ▫️یائسگی زودرس ▫️ناباروری ▫️سرطان در فرد دارای زمینه آن ▫️از کار افتادن یا بیمار شدن هر عضو ضعیف بدن و... 🔺این مشکلات بر اثر ترس ممکن در همان ساعت اول شوک خود را نشان دهد یا روز بعد یا یک ماه بعد و در برخی موارد ممکن است بروز آن یکی دو سال بعد باشد. 🔺 شدت مشکلات ناشی از ترس بسته به میزان قوت قلب شخص ، متفاوت خواهد بود ❌لطفا از شوخی های ترسناک پرهیز کنید ✍ ابراهیم ابن علیان 👌 زکات علم نشر آن است. برای دوستانتان ارسال کنید
‍ ‍ 🍅 گوجه فرنگی ، میوه لعنتی 🔸در آمریکای لاتین میوه ای هست به نام میوه لعنتی که همین گوجه فرنگی (گوجه آمریکایی) می‌باشد همانطور که از نام این محصول پیداست از غرب وارد فرهنگ و سفره ما شده و طبیعتا در دوران قدیم (حدود 200-150 سال پیش) حداقل در کشور ما وجود نداشته است. وقتی بچه های بومیان آمریکای مرکزی به جنگل می‌رفتند، اتفاقی آن را پیدا کردند و وقتی می‌خوردند بلافاصله می‌مردند! در قرن شانزدهم این میوه توسط استعمارگران اسپانیایی به اروپا منتقل شد. 👈 اولین نفری که در ایران گوجه فرنگی را خورد در دم جان سپرد و به همین علت این گیاه به مشهور شد. 🇬🇧 این گیاه که جزو سبزیجات دسته بندی می‌شود در قرن شانزدهم به انگلستان منتقل شد و برای اولین بار توسط یک پزشک انگلیسی به نام جان جرارد کشت داده شد و در واقع جان جرارد اولین کسی بود که به این حقیقت دست یافت که گوجه فرنگی حاوی ماده سمی است، که بعدها مشخص شد که این ماده نوعی سم به نام گلیکوآلکالوئید است و به همین علت او در کتابی که منتشر کرد گوجه فرنگی را یک گیاه سمی اعلام نمود و در نتیجه انتشار این مطلب تا مدتها در انگلستان و آمریکای شمالی خوردن آن به علت ناسالم بودن مرسوم نبود. ♦️این گیاه از طریق اروپائیان به ترکیه و ارمنستان و همچنین از طریق مسافران اروپا که اغلب شاهزاده‌های قاجار بودند وارد ایران شد. 👈 در دوره قاجار خانواده معیری برای اولین بار گوجه فرنگی را در مزرعه‌ای حدود فرودگاه مهرآباد فعلی تهران کشت کردند. 🔬آزمایشات نشان می‌دهد که سمیت گوجه فرنگی از بین نرفته بلکه کم شده است. در واقع انگلیسی ها روی آن کار کرده اند و به وسیله علم ژنتیک سم آن را ضعیف کرده اند و به جای این که سم آن در جا بکشد، در دراز مدت و به تدریج اثر کند. ❌ گوجه فرنگی یک گیاه زینتی مانند شمعدانی و اقاقیا و... می‌باشد که جایش در گلخانه است نه معده من و شما! 🍅 گوجه فرنگی حاوی ماده‌ای به نام توماتین که نوعی گلیوآلکالوئید سمی است، آلکالوئیدها ترکیبات پیچیده نیتروژن دار هستند که معمولاً اثرات قوی فیزیولوژیک بصورت اثرات بازی، روی بدن انسان و حیوانات دارد و شاید یکی از رازهای اینکه این گیاه غذای معمولی حیوانات را تشکیل نمی‌دهد وجود همین سم آلکالوئید در آن است که بطور طبیعی به سمت آن کشیده نمی‌شوند. آلکالوئید در گوجه فرنگی از نوع سمی می‌باشد و ساختمان آنها شبیه نیکوتین سیگار می‌باشد. 👈 برگ‌ها، ساقه و میوۀ سبز (کال) گوجه فرنگی دارای میزان بیشتر سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین است و مصرف برگ گوجه فرنگی در چای در حداقل یک مورد موجب مرگ فرد شده است!! 🍅 مصرف گوجه فرنگی خام می‌تواند منجر به بروز حساسیت شود و حتی ممکن است موجب بروز آنافیلاکسی شدید گردد، بخصوص شاهد این موضوع در بچه‌ها و افراد مستعد به حساسیت می‌باشیم. 🥫 همچنین رب گوجه فرنگی با توجه به اینکه تغلیظ شده چندین کیلو گرم گوجه فرنگی می‌باشد، می‌تواند تجمع سم گلیکوآلکالوئید یا توماتین را به چندین برابر افزایش دهد. 👈 رب به ،رب انار ، رب سیب و... جایگزین مناسبی می باشد. بنابراین سایر محصولات گوجه فرنگی مانند آب گوجه فرنگی و ترشی گوجه فرنگی و همچنین سس گوجه فرنگی نیز به علت دارا بودن گلیکوآلکالوئید توصیه نمی‌شوند. 👌در کنار کباب‌ها به جای گوجه فرنگی کبابی می‌توانید از پیاز کبابی که سیخ شده و روی زغال کباب شده و یا از ریحان و سماق استفاده نمائید. 📡 شاید علت تبلیغات بسیار سنگین غرب بر روی مصرف گوجه فرنگی و تعریف و تمجیدهای اغراق آمیز از این گیاه با اینکه خود مقالات غربی هم به وجود گلیکوآلکالوئید سمی در این گیاه اذعان دارند به علت مقاصد سود جویانه باشد که می‌تواند موجب پر شدن جیب شرکت‌های غول آسای دارویی جهان شود، که با ایجاد مسمومیت‌های خفیف مزمن در مردم جهان و کاهش قدرت سیستم ایمنی بدن آنان موجی از بیماری‌های خود ایمنی مانند لوپوس، آتریت روماتوئید و ام اس و حتی سرطان را ایجاد نماید چیزی که امروزه در برخی کشورها متاسفانه سونامی بیماری لقب گرفته است. ⚠️ یکی از بزرگان طب در خصوص مضرات گوجه می‌گویند: «به فرزندان خویش گوجه ندهید که موجب ترسو شدن آن ها می‌شود» ‼️ در حال حاضر باید چنین گفت که گوجه فرنگی نه تنها ویتامین «ث» ندارد، بلکه ضد این ویتامین هم هست؛ یکی از مهمترین ویتامین های مورد نیاز بدن ما ویتامین «ث» می‌باشد که گوجه یکی از عوامل از بین برنده ی آن است و وارد کننده های گوجه به ایران، با رب گوجه، ذائقه ما را عوض کرده اند و به وسیله آن،آرام آرام سم را وارد بدن ما کرده اند. https://eitaa.com/tebesontieslami
هدایت شده از آنتی بیـوتروریـسم
خرید و فروش کاملا راحت تبلیغات کاملا رایگان لینک گروه در ایتا👇 https://eitaa.com/joinchat/552599938C862f1f02cb کانال آنتی بیـوتروریـسم 👇 https://eitaa.com/bioteroris
اگر دست یا پایتان‌ خواب رفته، کافیه سرتان را از چپ به راست حرکت دهید. چند بار انجام دهید تا مشکل سریع برطرف شود، این کار اعصاب بدن را دوباره به سرعت فعال میکند. 🌷🌷🌷 https://eitaa.com/joinchat/2657288196C2d14af2203 ✅کانال طب سنتی استاد فتحی 🌷🌷🌷 سلام به سلامتی رفتگی دست و پا
تأثیر_حجامت_بر_برخی_از_پارامترهای_بیوشیمیایی_خون_گوسفند.pdf
392.7K
بررسی فاکتورهای خونی خون حجامت و خون وریدی بخوانید و بدانید تا تحت تاثیر خزعبلات شبه علمی های سمی صنعتی که رواج حجامت موجب کساد کسب کار حرامشان می‌شود قرار نگیرید . https://t.me/tebesont_i
📌فالوده 🥒 یک قاشق مرباخوری تخم شربتی را شسته و در مقداری آب خیس کنید تا حالت ژله ای پیدا کند 🥒 3 عدد خیار کاملاً رسيده را تمیز شسته و رنده کرده داخل پارچ بریزید و تخم شربتی خیس شده و مقداری آب اضافه کنید 🥒 سپس شربت سکنجبین را کم کم اضافه کنید تا به طعم شیرینی مطلوب برسد 🥒 فالوده را 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بگیرد بعد نوش جان کنید. 🥒 این فالوده برای افراد صفراوی و دموی که: گرمایی هستند و زیاد تشنه میشوند ؛ برای رفع گرمازدگی؛ تعدیل مزاج؛ ؛ رفع ؛ برای بچه های ؛ بهبود عملکرد دستگاه گوارش مفید است. •┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈•        🌐 ravazadeh.com
اینجا باهم یاد میگیریم چطور اصلاح تغذیه و اصلاح سبک زندگی داشته باشیم که بیمار نشیم و اگر مشکلی داریم چطور خودمون برطرفش کنیم. با مشاوره رایگان 👩‍⚕و زبان شناسی👅 https://eitaa.com/bargesabzsabur
♨️ فناوری تشخیص چهره؛ سیستمی که آشکارا حقوق بشر را نقض می‌کند 👈این فناوری نه تنها ناقض حقوق اقلیت‌ها است بلکه داده‌های مربوط به میلیون‌ها چهرۀ جمع‌آوری شده نیز معمولا بدون رضایت و اطلاع صاحبان چهره‌ها گردآوری شده است. منبع : https://parsi.euronews.com/2023/04/14/facial-recognition-technology-a-system-that-clearly-violates-human-rights 🌐 *لینک تلگرام شفاخانه_معصومین(ع)* @tebeaemeh 🌐 *لینک ایتا فروشگاه ولی عصر(عج) بوشهر* http://eitaa.com/joinchat/3551133721C8ff028f8d7
۱.خام و پخته رو باهم نخورید. ۲.چندتا خوراکی گرم یا سرد رو باهم نخورید(مثلا سیر و پیاز هردو گرم هستن باهم نخورید) ۳.همراه غذا و بلافاصله بعد از غذا ،آب و هیچ نوع نوشیدنی میل نکنید. ۴.تند تند غذا نخورید و لقمه ها رو خوب بجوید. ۵.قبل و بعد از غذا یک انگشت نمک مزمزه کرده و قورت بدید. ۶.سعی کنید قبل از ۹ صبح صبحانه بخورید.(البته درستش در طب سنتی ۷ صبح هست😉) ۷.وعده شام رو حداقل ۲ -۳ ساعت قبل از خواب میل کنید. ۸.صبح که بیدار شدید سعی کنید آب دهان رو قورت ندید،مقداری آب داخل دهان غرغره کرده و دور بریزید و یک انگشت عسل بمکید.(نباید قورت بدید حتما با انگشت عسل برداشته و مثل آبنبات بمکید) ۹.آب و دوغ و ...رو به صورت مکیدن و آرام آرام میل کنید و اگه با نِی بنوشید بهتره. ۱۰.هرگز چای و نوشیدنی و غذای داغ نخورید چون باعث بالا رفتن صفرای معده و ریفلاکس و سوزش سردل میشه ۱۱.روی شکم دراز نکشید خصوصا بعد از غذا چون باعث سفید شدن موها و رسوب در کلیه ها و عدم هضم صحیح غذا میشه. ۱۲.بعد از غذا بلافاصله از سر سفره بلند نشید،چند دقیقه بشینید و بعد هم چند دقیقه‌ای راه برید تا هضم بهتر صورت بگیره. ۱۳.سبزی و سالاد وماست رو همراه غذا یا بعد از غذا نخورید ،حداقل نیم ساعت قبل از غذا میل کنید. ۱۴.معجون خوری نکنید و جند نوع غذا یا خوراکی رو باهم نخورید چون معده رو ضعیف میکنه. •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• مطالب اینترنتی نیست،ممنونم که با ذکر منبع منتشر میکنید😊 مارو به دوستانتون معرفی کنید.🌸 @bargesabzsabur
نویسندگان: مریم حسین پور شیرکوهی بسم الله الرحمن الرحیم چاقی یا لاغری، مسئله اینست!؟ مقدمه: امروزه لاغری طرفداران زیادی دارد و این مسئله در خانم‌ها بیشتر دیده می شود و برای رسیدن به این هدف، سختی های زیادی را به جان می خرند؛ در حالی که طبق آمارهای وزارت بهداشت طی سالیان گذشته برای داشتن سایز رویایی، آسیب‌های زیادی به افراد وارد شده است. حال سوال اینجاست که فیل چاق بیمار است یا غزال لاغر؟! آیا چاقی و لاغری بیماری است؟! آیا یک وزن استاندارد برای همه افراد با مزاج های متفاوت معیار درستی است؟! عناوین مورد بررسی در این مقاله: تعریف چاقی و لاغری در طب سنتی ایران تدابیر چاقی و لاغری در طب سنتی ایران انواع چاقی در طب سنتی ایران تدابیر درمان چاقی در طب سنتی ایران تدابیر درمان لاغری در طب سنتی ایران بیشتر بخوانید: راهکارهایی برای درمان لاغری شدید تعریف چاقی و لاغری در طب سنتی ایران در طب سنتی ایران، مدل وزنی و هیکلی شخص، با توجه به مزاجی که دارد متفاوت است؛ چاق شدن و لاغر شدن به هر قیمتی قابل قبول نیست. مثلاً افرادی با مزاج گرم و خشک، عموما قد بلندی دارند و به راحتی چاق نمی شوند چرا که لازمه چاق شدن، رطوبت است؛ اما افرادی با مزاج گرم و تر هیکل درشت و چهار شانه ای دارند و به راحتی لاغر نمی شوند؛ زیرا که گرمی و تری، دو عامل مهم رشد هستند که هر دوی آنها در فردی با مزاج گرم و تر وجود دارد. تدابیر چاقی و لاغری در طب سنتی ایران در طب سنتی ایران، مزاج مادرزادی باید به عنوان یک اصل مد نظر قرار گیرد، به عنوان مثال شخصی با مزاج سرد و تر با فرد دیگری با مزاج سرد و خشک از لحاظ وزنی و اندامی متفاوت هستند. بنابر اصول طب ایرانی، افرادی با مزاج گرم و تر و یا سرد و تر ذاتا افراد درشت هیکلی هستند؛ با وجود این اصل، چطور میتوان افرادی با مزاج گرم و تر را با افرادی با مزاج گرم و خشک مقایسه کرد و برای لاغری و چاقی آنها حتی اگر قد همسانی داشته باشند تدابیر مشابهی در نظر گرفت؟! انواع چاقی در طب سنتی ایران چاقی در طب سنتی به دو دسته تقسیم می شود: چاقی گوشتی( لحمی) چاقی بلغمی( چربی) مشخصات چاقی گوشتی در طب سنتی ایران این چاقی در افراد گرم مزاج وجود دارد. در این مزاج افراد چهره های گلگون و چشم‌های برافروخته دارند و چون چاقی آنها از نوع گوشتی است هیکل های عضلانی دارند و لاغری در آنها معنایی ندارد. بیشتر بخوانید: آداب غذا خوردن در طب سنتی مشخصات چاقی بلغمی در طب سنتی ایران رنگ پوست این افراد سفید است و ماهیچه و عضلات، شل و افتاده هستند و چشمان خمار آلود، پوست صورتشان حالت افتادگی دارد و در مواردی دچار افتادگی پشت پلک چشم، یا غبغب می شوند. درمان چاقی بلغمی در طب سنتی ایران برای درمان این نوع چاقی باید با تدابیر درست، معده گرم شود تا از میزان اشتها کاسته شود تا ذخیره‌سازی چربی در بدن به پایان برسد. گام اول: پرهیز از خوراکی های سرد مانند: دوغ، ماست، مرکبات، انواع محصولات کارخانه ای و بسته بندی شده، ماهی، کدوی خورشتی، قارچ، خیار، گوجه، کاهو، غذاهای آماده و رستورانی، روغن های غیرطبیعی، مصرف مایعات از نیم ساعت قبل از غذا تا دو ساعت بعد از غذا، سرخ کردنی ها، مصرف همزمان ماست با غذاهای گوشتی، مصرف ترشی با ماست، شیر با میوه، و مصرف همزمان پخته و خام. گام دوم: آهسته غذا خوردن و خوب جویدن غذا و قبل از سیر شدن دست از غذا کشیدن. گام سوم: ورزش و فعالیت روزانه که با تعریق همراه باشد. دوچرخه ثابت یا پیاده‌روی روزانه بسیار در امر چربی‌سوزی موثر هستند. بیشتر بدانید: برای آشنایی بیشتر با تدابیر خاص و کاربردی بیماریها بر اساس منابع طبی، شرکت در دوره‌های متوسطه شش ماهه را پیشنهاد می‌کنیم. گام چهارم: در صورت ابتلا به یبوست یا اختلالات قاعدگی باید حتماً با تدابیر لازم این دو مسئله درمان شوند. گام پنجم: اگر از آن دسته از افرادی هستید که در هنگام نگرانی، غم و عصبانیت غذای بیشتری میخورید، قبل از شروع به خوردن از خود بپرسید که آیا واقعاً گرسنه هستید اگر جواب منفی بود از خوردن غذا صرف نظر کنید. گام ششم: هنگام غذا خوردن تلویزیون نگاه نکنید و تمام توجه تان را به خوردن و لذت بردن از غذا معطوف کنید. گام هفتم: برای رژیم های لاغری از اطبای طب سنتی کمک بگیرید تا با توجه به مزاج پایه، شما را راهنمایی کنند. گام هشتم: از خواب طولانی و تحرک کم پرهیز کنید. گام نهم: از خوردن سالاد، ماست، ترشی، شور به همراه غذا اجتناب کنید. گام دهم: مقدار مصرف برنج، سیب زمینی، ماکارونی، سرخ کردنی‌ها، غذاهای سنگین را از رژیم غذاییتان کم کنید.
توجه: در هنگام استفاده از این شیوه ها امکان دارد که در فاصله وعده‌های غذایی احساس گرسنگی کنید، در این صورت یک قاشق مرباخوری کره گاوی را در یک لیوان آب جوش حل و با مقداری شکر سرخ میل کنید. چگونه رعایت این موارد ساده سبب کاهش وزن اضافه بدن میشود؟ در جواب این سوال، باید توجه شما را به این نکته جلب کنم که با رعایت این موارد به ظاهر ساده، سوخت و ساز و گرمای بدن افزایش می یابد و زمینه لاغری فراهم می شود. تدابیر درمان لاغری در طب سنتی ایران استفاده از غذاهایی مانند: شیر‌برنج با شیره انگور، نخودآب، آبگوشت با شیر( گوشت با شیر پخته شود)، رطب تازه، کله پاچه گوسفندی، کباب ذغالی، شیرگاو، دوغ، مربای کدو، سمنو، فرنی، حریره بادام ، ارده شیره، زرده تخم مرغ عسلی، حلیم، کنجد و استفاده از میوه هایی مانند: انجیر، توت، موز، انگور، انبه، بادام شیرین، انگور دوشاب ، سیب شیرین و تدابیری مانند حمام رفتن دو ساعت بعد از غذا و روغنمالی روزانه بدن با روغن بنفشه پایه بادام شیرین، برای رفع لاغری شدید، موثرند. بیشتر بخوانید: تدابیر چاقی در طب سنتی کلام آخر چاقی یکی از معضلات بزرگ بشر امروزی است که با بسیاری از بیماریها رابطه مستقیم دارد که از جمله این بیماری ها می توان، کبد چرب، درد مفاصل، فشار خون، دیابت، مشکلات قلبی و... را نام برد. البته که چاقی هم به مانند بسیاری از مشکلات جسمانی، در طب ایرانی تدابیر ویژه‌ای دارد که بر اساس مزاج پایه، بسیار خوب قابل کنترل است و با رعایت این تدابیر، علاوه بر وزن ایده آل، سلامتی فرد نیز تضمین می شود. منابع افراسیابیان، حمیداله؛ (۱۳۹۴ه.ش) برنامه ریزی غذایی و درمان با غذا در طب سنتی ایران. تهران؛ پرهون. جزوات استاد یوسفی، مبانی یک. تهیه و تنظیم توسط مریم حسین پور شیرکوهی https://eitaa.com/tebesontieslami
مـطالب طـب سـنتـی اسـلامـی: 🎯 انواع از منظر و انواع از منظر طب ایرانی بر اساس منابع طب ایرانی علت کلی سردرد انواع یا یا هر دو در بخش‌های حساس سر است. پس هر سبب داخلی یا خارج بدنی می‌تواند در نهایت با ایجاد سوء مزاج ()، ورم و یا هم سوء مزاج هم ورم باعث سردرد شود. 🔰نکته: بخش‌های مختلف سر می‌توانند محل بروز درد باشند اما لزوما و در همه‌ی موارد نیستند. زیرا گاهی علت سردرد با سایر اعضای بدن مانند ، ، ، ، ، و است. و بر این اساس اختلال در این اعضا می‌تواند منجر به بروز سردرد شود که در این‌صورت به آن گفته می‌شود. 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 🔮 انواع تظاهرات سردرد: بطور کلی سردردهای یا به سه صورت بروز می‌کنند؛ 1⃣ فراگیری درد در همه‌ی سر با شدت یکنواخت و همیشگی 2⃣ فراگیری درد در همه‌ی سر به صورت ادواری نه همیشگی 3⃣ فراگیری درد در بخشی از سر 🔻🔺🔻🔺🔻🔺🔻 💢 انواع سردرد: با توجه به علت ایجاد شده ۲۸ نوع سردرد وجود دارد. 👇👇
.➖سردرد ناشی از سوء مزاج (ساده و مادّی) که شامل ۸ نوع است؛ سوء مزاج ، ، ، ، ، ، و . ➖سردرد ناشی از جدایی پیوند بافت‌های مغز ➖سردرد ناشی از ➖سردرد ناشی از قوت حواس مغزی (بطوریکه شخص از هر صدا و بوی ناخوشایند دچار سردرد می‌شود) ➖سردرد ناشی از ابتلاء به تب ➖سردرد ناشی از ضربه ➖سردرد پس از جماع (به دلیل بروز خشکی بدن یا امتلاء بدن) ➖سردرد ➖سردرد کلاهخودی (بیمار از نور و صدا بیزار است و تمایل به تنهایی، سکوت و تاریکی دارد) ➖سردرد (عدم تعادل اخلاط در عضو مشارک با سر می‌تواند منجر به سردرد شود و شایع‌ترین آن سردرد مشارکتی با معده است) که متناسب با انواع سوء مزاج‌ها در اعضاء مشارک با مغز به چند دسته تقسیم می‌شوند. ✨🔮✨ تدابیر کلی در درمان سردرد از منظر طب ایرانی 📌تدبیر به ضِد (مثلا در سردرد با سوء مزاج گرم غذا و داروهای با طبیعت سرد توصیه می‌شود) 📌کم کردن حجم غذا و نوشیدنی 📌ایجاد با مصرف غذاهای ملین مانند 📌پرهیز از مصرف مانند سیر، پیاز، ، گردو و تره (مخصوصا سیر و پیاز خام) 📌پرهیز از مصرف ادویه‌جات به خصوص و 📌پرهیز از مصرف ، و 📌پرهیز از مصرف غذاهای ترش به خصوص سرکه (به جز سردرد مشارکتی با معده که در این حالت غذای ترش باعث دباغت و تقویت اسفنگتر تحتانی مری می‌شود) 📌پرهیز از مصرف غذاهای مانند انواع حبوبات 📌پرهیز از مصرف غذاهای دیرهضم و غلیظ مانند گوشت گاو و کله‌پاچه 📌پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های الکلی 📌پرهیز از مصرف انواع شیر ♻️ نکته خوردن بالخاصیه دافعِ سردرد است. https://eitaa.com/tebesontieslami