فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼️ آیا ما حضرت موسیبنجعفر علیهالسلام را به زندان نمیاندازیم؟
🔺 بخشی از آخرین جلسه درس تفسیر شهید صدر
#مغزمتفکراسلامی
#نابغه_ای_که_نمیشناسیم
✅ @teribon_ir
⭕ انتخابات و تصمیم سخت
🔸داستان را از سال دو هزار و نه شروع می کنم. همانجا که آمریکا یک تصمیم جدی گرفت: اینکه تمام قد جلوی پیشرفت ایران را بگیرد. یک جنگ تمام عیار که اقتصاد، فرهنگ و سیاست را شامل می شد. البته لبه اش اقتصاد بود و هدف اش مذاکره کردن ایران.
🔸ایران در مقابل این تصمیم آمریکا با یک دوراهی سخت رو به رو بود. دو راهی که دیگر رودربایستی نمی شناخت. یا باید می پذیرفت با آمریکا مذاکره مستقیم کند. مذاکره ای که برای آمریکا وسیله نبود و اینبار یک هدف بود. چراکه پذیرفتن مذاکره زیر فشار تحریم یعنی پذیرفتن اینکه ما به اشتباه داریم جلو می رویم.
🔸راه دوم هم این بود که ایران رودربایستی را کنار بگذارد و خود را از یوغ اسارت های افتصادی سیاسی و فرهنگی غرب نجات دهد. نمی شد پز روشنفکری گرفت که بله ما باید مذاکره کنیم و...نمی شد پز روشنفکری گرفت که ما با سازوکارهای مرسوم نظام مالی دنیا مشکلی نداریم. بلکه باید صریحا جلو حاکمیت دلار می ایستاد. جلوی شیوه های بانکداری نظام مالی دنیا می ایستاد. باید یک جنگ اقتصادی-رسانه ای کامل را مدیریت می کرد با تمام الزامات اش.
🔸 راه اول را رفتیم و خوب دیدیم سیب و گلابی اش را. اما واقعیت این است که برای رفتن راه دوم دچار تردید هستیم.(اصلاحطلب و اصولگرا هم ندارد). خلاصه نظام مدت هاست این تصمیم سخت را نگرفته. تصمیمی که نیاز به بازمهندسی روابط اقتصادی، ارزی، تجاری. رویه های رسانه ای و فرهنگی و...دارد.
برای همین تصمیم نگرفتن است که تصمیم گیری برای اف ای تی اف، سه سال است معطل است و کسی جرئت مخالفت و رد کردن ندارد. همه از تصمیم گرفتن می ترسند. بیشتر دوست دارند کشور در بی تصمیمی باشد.
🔸این بی تصمیمی ضربات زیادی به جامعه می زند. جامعه کوتاه مدت می شود. حکمرانی بلاتکلیف می شود و مردم همیشه ناراضی و پر از مشکل.
در انتخابات ریاست جمهوری تنها سنگ کسی را به سینه می زنم که حاضر باشد هزینه این تصمیم را بپردازد و بدون رودربایستی این نکته را اعلام کند.
#حامد_ترابی
@teribon_ir
38.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 قسمت دوم از مستند جنجالی کلاه وحدت
🔹️ هدف از طرح وحدت؛ وحدت برای تصرف صندلی قدرت یا وحدت برای رفع مشکلات ملت؟!
✅ @teribon_ir
🔹نامه بسیج دانشجویی پردیس دانشکدههای فنی دانشگاه تهران به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، جناب آقای سرلشکر باقری
▫️در چند سال اخیر بحثها و انتقادات نسبت به موضوع #سربازی جدیتر شده است و کارشناسان و دلسوزان کشور طرحهای متعددی برای بهبود این معضل بزرگ و اساسی ارائه دادهاند، اما ستاد کل نیروهای مسلح و شخص شما همواره رفتاری ناامیدکننده داشتهاید.
▫️متاسفانه هر زمان سخن از اصلاح سربازی به میان میآید با گره زدن این موضوع به #امنیت_ملی و #تقدس_تراشی برای آن، جلوی هرگونه تغییر و اصلاحی گرفته میشود.
▫️بیشک سکوت چندین و چندباره جنابعالی در این موضوع و تصمیمات ناگهانی و شوکآور نظیر افزایش مدت سربازی از ۲۱ ماه به ۲۴ ماه و همچنین نگاه تکبعدی و امنیتزده حاکم بر این مسئله مجددا #ناامیدی را در بین جوانان تشدید میکند.
📃 متن کامل نامه
@teribon_ir
⭕جریان انقلابی، اصولگرا نیست...
🔸سوال پرتکراری که ممکن است برای بسیاری افراد ایجاد شود این است که چرا علیرغم ناکارآمدیِ جریان غربگرا (و در موارد زیادی وجود فسادهای گسترده در بدنه این جریان) عموم مردم به جریان واقعیِ مقابلِ غربگراها (یعنی جریان انقلابی) اقبال قابل توجهی نمیکند.
🔸جریان انقلابی، با وجود افتضاحات پرشمار غربگراها، با هزار اما و اگر خود را موردِ اقبال مردم می بینند؛ اگر فلانی از ما حمایت کند و اگر فلانی و فلانی رد صلاحیت شوند و اگر فلانی نامزد نشود و... آن وقت ممکن است که سکان مدیریت کشور به جریان ما سپرده شود.
🔸به صورت مختصر میتوان علت عمده این موضوع را در تفکیک قائل نشدنِ عموم مردم میان جریان انقلابی و جریان اصولگرایی جستجو کرد.
🔻همانطور که امام خامنهای(حفظه الله) فرمودند، تقسیمبندی اصولگرایی و اصلاحطلبی غلط بوده و هیچ مبنای حقیقی ندارد. این تقسیمبندی صرفا بر مبنای یک رویکرد حزبی و قدرتطلبانه صورت گرفته است.
فسادهای حجیم مالی، رانتهای متنوع، تمایل به مقوله مذاکره با غرب و بسیاری از آسیبهای عمیق دیگر از مشترکاتِ جدیِ این دو جناحِ در حال افولِ کشور است.(برای این مدعا مثالهای فراوانی میتوان بیان کرد)
از طرفی به دلیل نبود مرزبندیِ شفاف میان جریان انقلابی و جناح اصولگرایی، نقاط ضعف اصولگرایان در کارنامه جریان انقلابی نوشته میشود.
🔺نکته قابل توجه دیگر آن است که جناح اصولگرایی به دلیل نداشتن مبانی معرفتی و فقهی و ضعف جدی در عملکردش، برای کسب رأی مردم و تسلط بر نهاد قدرت، تا آنجا که توانسته از معتقَدات مردم و مقدّسات دینی سوءاستفاده کرده و رفتار خود را با نوعی ریاکاریِ زننده آمیخته است.
👈دقیقا همین رفتار متظاهرانه باعث میشود که بخش قابل توجهی از مردم، علیرغم ناکارآمدی غربگراها اقبالی به جریان موسوم به متدین (ترکیب اصولگرایان و انقلابیها) نشان ندهند. مردم میبینند یک جناح، خیانت و فساد خود را برخاسته از تفکر غربگرایی و لیبرالیسم میداند و جناح دیگر فساد و خیانت خود را پشت نام انقلاب و شهدا و ظواهر دینی مخفی میکند؛ مشخص است که مردم متدین نسبت به این ریاکاری و سوءاستفاده واکنش منفی نشان میدهند. جناح اصلاحطلب دنیای مردم را ویران میکند، ریاکاری و استانداردهای دوگانه اصولگرایی (به نام انقلاب) دنیا و ایمان عدهای را متزلزل و ویران خواهد کرد.
🔸به عبارتی میتوان گفت که علتِ محرومیتِ جریان انقلابی از مقبولیت قاطع مردم عزیز کشور رفتار متظاهرانه جناح اصولگراست که اصرار دارد خود را جریان انقلابی معرفی کند!
♦️ علاج؛
اگر جریان انقلابی بتواند مرزبندیِ خود را با احزاب معدود و محدودِ موسوم به اصولگرا(که به دروغ خود را مردم و نماینده مردم و انقلاب معرفی میکنند) روشن و شفاف کند، پاسکاریِ قدرت بین دو جناح ناسالمِ کشور به پایان رسیده و جریانها و عناصر متعهد و شایسته، کشور را از این دو گروهِ به ظاهرْ جدا از همْ پس خواهند گرفت.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺اتاق فکر فتنه 88 در داخل از بین نرفته است...
🔺در این دولت تدابیر وندی شرمن ها و فابیوس ها و جک استراو ها اجرا شد و نه تدابیر شما...
#حاج_سعید_قاسمی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♻️ شکستن دوگـانه منسوخ و کهنه اصـولگرایان و اصـلاحطلبـان راهی برای باز شدن مسیر تحقق #انتخاب_عالمانه
از تلاش جناحها برای گروهی رأی دادن، تا سیکل معیوب چپ و راست!
در پاسخ به این فضاست که اساساً باید پارادایم را عوض کنیم!
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻آره درست گفتن؛ هاشمی زنده است...
جریان انحرافی اینها در تمامی ارکان نظام حتی نهاد های انقلابی مستولی است.
🔻باید برای دونه دونه کارها و اقدامات انحرافی آقایون؛ جریان انقلابی اینان را به محاکمه بکشد.
#حاج_سعید_قاسمی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سعید جلیلی: بند ۵ برجام زمینه خرابکاریها در نطنز را فراهم میکند
🔹 روایت رئیس سابق تیم مذاکرهکننده هستهای کشورمان از تفاوت نطنز و فردو و چرایی تاکید طرفهای غربی بر محدود کردن غنیسازی به نظنز.
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*ملاکِ انتخاب*
⭕️📹 استاد رحیمپور ازغدی:
🔸حرفهای دَم انتخابات مهم نیست به سوابق گذشته افراد رجوع کنید...
🔸دَم انتخابات همه یه جوری حرف میزنن که مردم خوششون بیاد..
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻چرا میگوییم جلوگیری برجام از جنگ #دروغ_محض است؟/ چه کسانی این آدرس غلط را به مردم داده بودند؟
#بازخوانی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻راهکار جلیلی برای "اشتغال زایی حداکثری" با حداقل بودجه و امکانات!
#بازخوانی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 مشکلات کشور با تغییر ساختار حل میشود یا با تغییر سازوکارها؟!
جلیلی پاسخ می دهد...
#بازخوانی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 واکنش سیاستمداران ما به تعریفهای اطرافیان چیست؟!
🔺واکنش قابل تامل جلیلی نسبت به تعریف و تمجید های غلو آمیز یکی از دانشجویان...
@teribon_ir
⭕️اندر مذمت ستادهای ملی و شوراهای عالی
تفکیک قوا اصلی عقلائی است برای اینکه "مجری" و "قانون گذار" و "ناظر" یکی نشود.
به بهانه چند صدا نشدن، برای هر مسأله اصلی کشور، ستاد ملی یا شورای عالی تشکیل میشود. از سه برابر کردن قیمت بنزین تا کرونا و...
در نسبتهای نابرابر از دولت و مجلس و قضائیه، در آن ستاد و شورا، نماینده میآورند. باضرورت سازی و گره نمایی، مجوز شرعی هم میگیرند.
بعد چون متشکل از نمایندگان همه قواست، هم قانون وضع، و هم اجرا می کنند.(مثل مصوبههای مجازات جرائم کرونایی)
بدتر اینکه مثلا دادستان میتواند به ترک فعل یک شهردار بپردازد اما قوه قضائیه به ترک فعل یا تخلف رئیس جمهور (رئیس ستاد ملی، شورای عالی) نمی پردازد؛ چون خودش هم در آن ستاد و شریک تصمیم شده است.
خط و نشانهای رسانهای این روزهای مجلس و قضائیه علیه رئیس ستاد ملی را تعقیب کنید ببینید به جایی میرسد؟
نکته ۱: هفتم فروردین رئیس جمهور با اعلام پایان پیک کرونا، وضعیت قرمز سراسری را موجب شد؛ اما پشت ستاد ملی کرونا متشکل از همه قوا مخفی است. دقیقاً مثل سه برابر کردن قیمت بنزین و کشته شدن ۲۳۰نفر در آبان.
نکته ۲: ستاد ملی میتواند باشد؛ اما درون خود دولت، نه فرادولت با ریاست دولت.
برای قانونی شدن مصوبات خاص، ناگزیر است از مجلس شورای اسلامی مصوبه بگیرد.(اصل۷۱)
قوه قضائیه هم بر ترک فعل و تخلف مجریان، نظارتش باقی بماند.(اصل۱۵۶)
برای ارتباط و هماهنگی با دولت، قانون، وزیر دادگستری را تعبیه کرده است (اصل۱۰۶) چرادادستانِ کل، شریک تصمیمات شود؟!
این نحوه ستاد ملی و شورای عالی ساختن، حکمرانی را محفلی و جمهوریت را ذرهای میکند.
تنها شورای عالی مصرح قانون اساسی هم کارش "سیاستگذاری" و "هماهنگی" است نه قانونگذاری و فرار از نظارت(اصل۱۷۶) که البته الان منشأ ستاد ملی و پشتیبان شورای عالی سران است.
#حجتالاسلام_قنبریان
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ سردار سعید قاسمی: یک سال است از ولنجک به سعدآباد و برعکس میروند در حالیکه رئیس دولت باید وسط میدان و وسط بحران باشد.
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دکتر جلیلی: میگویند دشمن را تحریک نکنید تا تنش ایجاد نشود؛ انفعال در برابر دشمن از همه چیز تنشزا تر است.
🔹هیچ عاملی به اندازه تردید در دفاع از حقوق کشور موجب تهدید دشمن نمیشود.
🔸سیاست درست، تهدید زدایی است.
@teribon_ir
🔴 رئیس جمهور باید #عدالتخواه باشد یعنی چه؟
🔹جریانات سیاسی ممکن است کهنه شوند، ممکن است به فراموشی سپرده شوند، ممکن است دچار شکست و ورشستگی شوند، اما یکی از مفاهیم و شعارهایی که هیچوقت کهنه نمی شود #عدالت است. مبارزه با بی عدالتی و تبعیض همیشه تاریخ زیباترین و جذاب ترین شعارها و اقدامات بوده است.
🔸امروز کشور در عدالت، دچار عقب ماندگی مفرط شده است. بی عدالتی هایی که گاه به قوانین و ساختارها و زیرساخت های قانونی و بودجه و برنامه ها بر می گردد و گاه به مدیران و سوءمدیریت آنان.
🔹حالا جامعه رئیس جمهوری می خواهد که عدالتخواه باشد. اما یک سؤال؛ رئیس جمهور باید عدالتخواه باشد یعنی چه؟
🔻میتوان برای عدالتخواهی سه سطح یا سه حوزه اثر یا سه ساحت مشخص کرد:
1️⃣ کنش گری میدانی در مسائل اجتماعی و سیاسی: به نظر حداقل کاری که افراد عادی، فعالان اجتماعی و رسانه ای، تشکل های حوزوی و دانشگاهی و مجموعه های مردمی باید انجام دهند این حوزه است. کنشی که منجر به جریان سازی، گفتمان سازی، روشنگری، افشاگری و #مطالبه_گری شود و از این طریق زمینه تأثیر بر روی تصمیمات دستگاه ها و مدیران فراهم می شود. فعالیت کف میدانی، مجازی و رسانه ای و تجمعات و اعتراضات در این سطح است. مثال؛ اعتراضات رسانهای و میدانی و اعلام مواضع درباره مصادیق همچون #هفت_تپه، #هپکو و خصوصیخواریها؛ اعتراض به روند فاجعهآمیز خصوصیسازی آموزش و درمان!
2️⃣ تولید اندیشه، علم، فکر و راهبرد؛ عدالت و #عدالتخواهی بدون فکر، بدون اندیشه و بدون محتوا و مبانی به نتیجه مطلوب نمی رسد. تحقق عدالت نیازمند تولید اندیشه و محتوای مؤثر و مرتبط با موضوعات میدان است نه تئوری پردازی هایی که در خلاء صورت می گیرد. عدالت پژوهی در دانشگاه و کرسی های نظری عدالت در حوزه بسیار ضروری است. امروز حوزه و دانشگاه ما نه تنها کنشگر میدانی عدالت نیستند بلکه در عرصه تولید اندیشه و نظریه و عدالتپژوهی دچار ضعف مفرط هستند.
3️⃣ سیاستگذاری، ریل گذاری و قانونگذاری: کنش گران این عرصه در وهله اول مسئولین و دستگاه ها و مکانیزم های دولتی و غیردولتی و حاکمیتی هستند که باید جهت تحقق عدالت، به سیاستگذاری، ریل گذاری و قانونگذاری بپردازند و این سه مقوله منتهی به تحقق عدالت در جامعه شود. سیاست های کلان و قوانین و مکانیزم ها باید مورد بازنگری قرار بگیرد. جدا از جایگاه و نقش رهبری و ریاست جمهوری و قوه قضائیه و مجلس شورای اسلامی، همه دستگاه های کلان و راهبردی و ستادی همچون شورای عالی امنیت ملی، وزارتخانه ها، شورای عالی انقلاب فرهنگی، مجمع تشخیص مصلحت نظام، شورای نگهبان، نهادهای دولتی، نهادهای اقتصادی و امدادی ذیل رهبری و غیره در این زمینه وظیفه دارند.
🔺سه حوزه ی «کنش گری میدانی»، «تولید علم و اندیشه» و «سیاستگذاری و ریل گذاری و قانونگذاری» منفک و جدا از هم نیستند بلکه متصل و مؤثر از همدیگرند.
🔹حالا با نگاه به این سه ساحت، می توان نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری را نقد و بررسی کرد که در کدام حوزه، عدالتخواه بوده اند و #عدالتخواهی کردهاند؟ با توجه به سوابق مبارزاتی، دانشگاهی، حوزوی و غیره و با توجه به سوابق کاری و مسئولیت های گذشته و حال آنها، باید بررسی کرد در کدام عرصه عدالتخواهی فعال بوده اند؟ خروجی اقدام آنان چه بوده؟
🔸اگر نامزدی در هیچکدام از این سه سطح، عدالتخواه نبوده باشد نمی تواند در دایره انتخاب ما قرار بگیرد. افراد باتوجه به سوابق خود میبایست نشان داده باشند که اهل عدالت و عدالتخواهی بودهاند و هستند وگرنه نمیتوان سابقهتراشی کرد!
#داود_مدرسی_یان
@teribon_ir
@teribon.mp3
7.44M
⭕️ پادکست بسیار زیبا و شنیدنی "رحمت واسعه"
🔹مرحوم آیت الله آقا مجتبی تهرانی به همراه مناجات خوانی حاج منصور ارضی درباره ماه مبارک رمضان
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مستند جنجالی "کُلاهِ وحدت"
#قسمت_سوم
🔹️ فشار ها به سید ابراهیم رییسی برای ترک قوه قضائیه و آمدن به عرصه انتخابات از کجا نشأت میگیرد؟!
💢هیچ کسی چون ایشان در این سطح قابل قبول قادر به ایجاد تحول در دستگاه قضایی نیست.
@teribon_ir
⭕️ تاملی پیرامون فرامتن انفجار در نطنز و رفتارشناسی ایران
🔹توان و قدرت عملی پاسخ نظامی و امنیتی متناسب و هم سطح و حتی ضربه اول وجود دارد. گواه آن پاسخ های متقابل و حتی سنگین تر در مزارع شعبا، بلندی های جولان، نفوذ و جاسوسی بی سابقه در عمق رژیم یعنی ماجرای گونن سِگِو وزیر سابق انرژی و عضو کسنت اسرائیل، عملیات فجیره و جالب تر از همه غیب شدن سکوی نفتی اماراتی در اسفند 97😉(که تا حالا بصورت رسمی بیان نشده)
🔹پس از انفجار نطنز در تیرماه؛ آتش سوزی گسترده در ناو USS Bonhomme Richard آمریکا
حمله مشخص و دقیق به سه کشتی اسرائیلی MV Helios Ray و lori و اخیرا هم Hyperion. که هر سه مورد در پاسخ به حمله به کشتی های ایرانی بود.
حمله به کشتی Hyperion با پهباد و موشک در اوج ترافیک دریایی آن هم با پوشش 5 رینگ پدافندی و پشتیبانی یک رزم ناو در حال آماده باش کامل کاری بی نقص و دقیق بود
🔹دقیقا در همین روز آغاز غنی سازی 60 درصدی و از همه مهمتر حمله به ایستگاه اطلاعاتی و عملیات ویژه موساد در اربیل(منتظرتاییدخبرهستیم)
یک روز نگذشته حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در اربیل
حمله موشکی و پهبادی به آرامکو
حمله موشکی به پایگاه نظامی آمریکا در دیرالزور سوریه
🔹اما ماجرا چیست؟
قسمتی از مشکل به عدم پیوست رسانه ای و البته بعضی(محدود) ملاحظات کاملا منطقی نهادهای متولی امنیتی و نظامی و دستگاههای رسمی برمی گردد. که امروز در فضای افکار عمومی از سویی احساس تحقیرشدگی و از سوی دیگر انزجار از به اصطلاح ماجراجویی و تاثیر آن بر سفره های مردم ایجاد شده است.
🔹اما مساله اصلی به ضعف در رسانه برنمی گردد. استفاده دشمن از حفره های امنیتی و شبکه نفوذ در داخل جهت ضربه های امنیتی با هدف خنثی سازی توان بازدارنده ایران در حوزه های هسته ای، موشکی و قدرت منطقه ای.
همزمانی این راهبرد امنیتی با فشارهای گسترده اقتصادی برای به زانو در آوردن ایران است
🔹تحریم گسترده،اختلال در توان بازدارندگی به تبع آن ایجاد نارضایتی های گسترده(که صدالبته دلایل داخلی دارد) و ضرباتی مانند نطنز چیزی جز نقش مکمل در ضربه به کارآمدی نظام ندارد.
🔹رساندن ایران به نقطه فروپاشی جهت به پای میزمذاکره کشاندن و کسب امتیاز با هدف مهار و تغییر رفتار جمهوری اسلامی و نهایتا تبدیل آن به یک عضو نرمال سیستم بین الملل است
🔹لذا هرچند توان عملی ضربه متقابل و متناسب وجود دارد اما کارگزار نظامی-امنیتی(ضمن پذیرش ضعف ها و البته حفره و شبکه نفوذ)تحت فشار و تصمیمات کارگزاران سیاسی و اقتصادی دولت و قاطبه شورای امنیت ملی قرار دارد و محدود خواهد شد
ایجاد دوگانه اقتصاد و امنیت همان مساله ای است که امروز دستان کارگزاران نظامی و امنیتی را بسته است
🔹آنچنان که در افکار عمومی نیز رایج است که اگر پاسخ متقابل بدهیم، بر وضعیت اقتصادی و سفره ما تاثیر خواهد گذاشت
جریانی در داخل نیز با اخلال در بازار بصورت کاملا طراحی شده و عمدی نتیجه هر واکنش بازدارنده را به گرانی و معیشت مردم گره می زنند تا پازل تکمیل گردد
🔹ما فقط هزینه انفعال و سازش را می پردازیم، افکارعمومی را از دست داده ایم و با تداوم این روند باید شاهد ضربه های دیگری هم باشیم.ضربه هایی با کارکرد دوگانه مهارتوان بازدارندگی و فرسایش مفهوم کارآمدی نظام درافکار عمومی
انتهای این روند هضم در سیستم بین الملل است
باید برای تغییر ریل تصمیم گرفت شترسواری دولادولا نمی شود...
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
✅ @teribon_ir
45.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️منتشر شد⛔️🔥
📌نسخه کامل مستند" فروشنده ۳"
🎥قسمت اول :
🔥رازهای مرد در سایه🔥
⛔️هشدار درباره توافقی که دوباره از ماهها قبل نوشته شده است
📍 جرج سورس این بار هم پول همه را می دهد
🔺زیپی لیونی در گروه بحران چه می کند♨️
آیا ظریف نامه خصوصی به گروه بحران داده است⁉️
مشاهد نسخه با کیفیت:
ammaryar.ir
aparat.com/foroushande_3
✅ @teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🚨 مذاکره جای "دیکته نوشتن" نیست!
➕جلیلی از مذاکرات هسته ای در دوره قبل میگوید: توازن؛ شرط اصلی برای ما بود
➖ غربی ها از سال ۹۲ پشت میز مذاکره ننشستند؛ آنها سال ۸۷ مجبور به مذاکره شدند
➕روایت روند عقب نشینی کشورهای غربی در مذاکرات هسته ای پیش از سال ۹۲
#بازخوانی
@teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 از وعده های انتخاباتی دولت درباره ایجاد اشتغال چه خبر؟!
جلیلی پاسخ می دهد....
#بازخوانی
@teribon_ir