⭕️ نامه سرگشاده اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی خطاب به رئیس جدید قوه قضائیه
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️حاشیههای آسیبشناسی عدالتخواهی: انگار بعد از خوارج، قرار نیست کسی قرآن و نماز شب بخواند
🔺توجهها به عدالت زیاد شده و این حتماً برکت دارد؛ افرادی از تیپهای مختلف، با نیتهای مختلفِ عدالتخواهی، قدرتطلبی، حفظ نظام، دیده شدن، رأیآوری در انتخابات و... عدالتخواهی میکنند. در این میانه در برخی نیتها یا برخی مبانی یا برخی روشها یا برخی مصادیق که به آن پرداخته میشود اشکال دارد که باید با آنها مرزبندی کرد. اما چه از حب علی چه از بعض معاویه اینچنین کنند در مجموع گفتمان عدالت تحکیم میشود
📍همانگونه که عدالتخواهی تبدیل به مد و پز شده، عدهای هم پیدا شدهاند که صرفاً در ذمّ عدالتخواهی صحبت میکنند، یا مدام به آسیبشناسی عدالتخواهی میپردازند و رویههای غلط در عدالتخواهی را عمده میکنند یا انگیزهها، مبانی، نیتها، روشها یا مصادیق عدالتخواهی را نقد میکنند، حالا بعضی از اینها محافظه کارانند، برخیهایشان برخی عدالتخواهان، برخی سیاسیون، مخالفین عدالت و...
🔺خلاصه اینکه آنقدر در ذم اشتباهات و اشکالات برخی عدالتخواهیها و خطرات انحراف در عدالتخواهی (که البته مهم هم هست) گفته میشود و آنقدر در دستهبندی عدالتخواهی و از لوازمی که باید به آن توجه شود، گفته میشود که در نهایت، بسیاری از نیروهای انقلابی و عدالتخواه بالقوه، منفعل میشوند و آنقدر ماجرا برایشان پیچیده میشود که در انتها به عدالتخواهی نمیرسند.
🔺خلاصه اینکه الگوی عزیزم ببخشید فرزند لدفن بازتولید میشود که آنقدر سؤال و چارچوب و ملاحظه و پیچیدگی و مدلهای مختلف مطرح میشود که درنهایت اصل ماجرا یعنی عدالتخواهی گم میشود.
🔺انگار اگر خوارج، قرآن و نمازشب میخواندند و منحرف شدهاند، دیگر بعد از خوارج، قرار نیست کسی قرآن و نماز شب بخواند.
🔺مرزبندی با انحرافات در عدالتخواهی مثل انحرافات در بقیه آرمانها لازم است، مخصوصاً امروز که عدالتخواهی و نقد، تبدیل به یک مُد و پُز شده است؛ اما نباید به بهانه این انحرافات، عدالتخواهی را تبدیل به مسیری پیچیده و صعبالعبور کرد که انقلابیها عطایش را به لقایش ببخشند، اما قالتاقها آن را ادامه دهند! یا عدالتخواهی را انقدر گرد کنند که به هیچ جا گیر نکند.
🔺اساساً مهمترین مرزبندی و مقابله با انحراف، ارائه مدل درست عدالتخواهی در عمل و نه صرفاً بحثهای تئوریک صرف و رهنمود دادن در مورد مدل و چارچوب و آسیبهای عدالتخواهی است.
#محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️عدالت خواهی در بیانیه #گام_دوم
🔹این مناظره را از دست ندهید
محمد صادق شهبازی
محمد سعید احدیان
🔺 شنبه ۲۵ اسفند ساعت ۲۲ از #شبکه_افق/ تکرار روز بعد ساعت ۱۳:۳۰ و ۱۷:۳۰
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️رمزگشایی از پشتپردههای ماجرای زمین یکمیلیون مترمربعی «کلاک» لواسان!
🔺حامیان مالکان زمین چه کسانی بودهاند؟!
🔺چه کسانی بالاتر از فرمایش رهبر معظم انقلاب و دستور دفتر رهبری و نامه های وحید حقانیان ، مجوز ساخت کلاک کنار سدلتیان را صادر کردند؟
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
🔹خوی اشرافیت یعنی آخوندی که لباس پیغمبر پوشیده و از این وضع آرایش اشرافیمآبانه جلسه و اهانت به پاکبانهای عزیز، عارش نمیآید!
🔺#خوی_اشرافیت یعنی آخوند صاحب منصبی که برخلاف اصول دینی و سیره ائمه و مشی مردمی امامین انقلاب، سفیهانه میگوید مردم چگونه به خودشان اجازه میدهند درباره امور کشور خود نظر بدهند! استکبار یعنی خوی اشرافیت، اتَمّ مظهر خارجیاش آمریکاست و مظاهر داخلیاش هم همین سرمستان زر و زور و تزویر! پس #مرگ_بر_استکبار، چه خارجی و چه داخلی!
#امید_نیکو
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حسن رحیم پور ازغدی: یک نظام دائمی نقد، نظارت، پرسش و پاسخگویی در سطح اقتصاد #نظام_اسلامی باید حاکم باشد.
🔺اگر یکجایی ظلم سیاسی، اجتماعی و اقتصادی می بینید و سکوت می کنید و اجازه می دهید اون مناسبات ادامه پیدا کند، دین ندارید
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ مشکل از الگو شدن امام است!
🔺کمتر حزب اللهی را پیدا می کنید که حاضر باشد 'هر جا هست آنجا را مرکز دنیا بداند' و بخواهد آنجا را به یک #الگو بدل کند!
🔺 هیچ کدام حاضر نیستند یک تشکل الگو، یک روستای الگو، یک محله الگو، یک موسسه یا مدرسه الگو ایجاد کنند! و دوست دارند قبل از هر چیز، #همه کشور یا جهان را درست کنند! بچه های ساکن یا مهاجر به #تهران بیشتر این حس را دارند! در رزومه شان مملو از کارهای نیمه کاره و ضعیف است ولی شبها خواب نجات بشریت را می بینند!!
🔹 فکر می کنم این مساله ریشه های مختلفی دارد. از جمله آنها ضعف عقلانیت، وجود برخی منفذهای نفتی رانتی برای حزب اللهی ها، نبود ساختار #ارزیابی از عملکرد غیردولتی ها، سلبریتزم مذهبی، رسانه زدگی و... است ولی یکی از ریشه ها هم برداشت غلط از نوع الگو بودن امام است!
🔺 بدین معنا که همه می خواهند انقلاب کنند! کسی به فکر #ساختن واقعی انقلاب نیست! کسی به ملزومات دوران ثبات فکر نمی کند و نوعا می بینیم که نویسنده ها بیش از عاملان حقیقی اند! همه فعال رسانه ای شده اند! خطیب بالاتر از #مدیر قرار دارد و...
🔹 طبعا منکر لزوم نگرش آرمانی و تلاش برای توسعه #اثرگذاری نیستم أما بشرطی که اولا لتکونوا شهداء علی الناس شده باشد و #توان توسعه نیز موجود باشد!
✍ #علیرضا_کمیلی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ قوه قضائیه و رسالت های مغفول در عرصه بین الملل
🔺با انتصاب حجت السلام والمسلمین رئیسی دوره جدیدی در قوه قضائیه آغاز شده است، جدای از مسائل اساسی و مهمی که در حوزه اصلاحات ساختاری و توجه به حقوق عامه و برخورد بدون اغماض با مفسدین از ضرورت های این دوره است و در جای خود محل تامل و بررسی است ، اما یکی از حوزه هایی که از وظایف دستگاه قضایی است و در رسانه ها و فضای نخبگانی کمتر به آن توجه شده ، اختیارات و مسئولیت های قوه قضائیه در امر سیاست خارجی و عرصه بین الملل می باشد.
🔺شخص رئیس قوه قضائیه بواسطه عضویت در شورای عالی امنیت ملی و مجمع تشخیص مصلحت نظام ، امکان و زمینه نقش آفرینی موثری در تصمیم گیری های مربوط به حوزه سیاست خارجی دارد که انتظار می رود حجه السلام رئیسی از جایگاه حقوقی خود در این دو نهاد در جهت تصمیم سازی و تصمیم گیری های مربوط به حوزه سیاست خارجی به نفع جریان انقلاب اسلامی در برابر جریان غرب گرا نهایت بهره را ببرد.
🔺اما بالاتر از جایگاه شخصی ریاست قوه قضائیه ، طبق قانون اساسی دستگاه قوه قضائیه وظایف و رسالت های مشخصی مرتبط با حوزه سیاست خارجی دارد که در اداره کل اموربین الملل قوه قضائیه متمرکز شده است که شامل معاونت معاهدات و سازمان های بین المللی و معاونت حقوقی و ارتباطات بین المللی می باشد.
🔺امضای تمامی تفاهم نامه ها، موافقت نامه ها و کنوانسیون های بین المللی قضایی و حقوقی بین قوه قضائیه و همتایان آن در دیگر کشورها یکی از راه های نقش آفرینی این دستگاه در سیاست خارجی است. قراردادهای همکاری و معاضدت قضایی ، استرداد مجرمین از جمله این نوع همکاری قضایی است که در شرایطی که دولت وقت به دنبال تصویب معاهدات بین المللی استعماری است که بعضی جنبه های حقوقی و قضایی مهمی دارد جدی گرفتن این وظیفه بسیار ضروری به نظر می رسد تا جلو خسارت محض های دیگری گرفته شود.
🔺از طرفی یکی از مهمترین رسالت های قوه قضائیه که ذیل کمیته حقوق بشر و معاونت ارتباطات بین المللی آن تعریف می شود ، ورود حقوقی به مسائل بین المللی و مقابله حقوقی با نظام استکبار جهانی است. رهبر معظم انقلاب در همین رابطه تیرماه سال96 در دیدار با رئیس و مسئولان قوه قضائیه فرمودند : « قوهی قضائیه باید در موضوعاتی همچون تحریمها، مصادرههای آمریکاییها، تروریسم و یا حمایت از شخصیتهای مظلوم دنیا همچون شیخ زکزاکی و یا حمایت از مسلمانان میانمار و کشمیر، از جایگاه حقوقی وارد شود و نظر حمایتی و یا مخالفت خود را قاطعانه اعلام کند تا در دنیا منعکس شود.»
🔺قوه قضائیه در مسائل فلسطین و معامله قرن ، کشتار مردم مظلوم یمن ، میانمار، کشمیر و... ، حمایت از شخصیت های مظلوم جهان اسلام اعم از شیخ زکزاکی ، تحریم های ظالمانه یکجانبه و خلاف حقوق بین الملل آمریکا علیه ایران ، مصادره غیرقانونی اموال ملت ایران توسط دادگاه های آمریکا ، نقض آشکار حقوق بشر توسط آمریکا و کشورهای اروپایی نسبت به سیاه پوستان و مسلمانان ، زندان های مخفی آمریکا در سراسر دنیا و ... باید بصورت تهاجمی نه انفعالی ورود حقوقی کند ، تمامی این مصادیق نقض حقوق بشر و تروریسم را به محاکم قضایی بین المللی و افکار عمومی جهانی بکشاند ، و بجای قرارگرفتن در مقام پاسخگویی ادعاهای غرب نسبت به مدعای حقوق بشر را به چالش بکشد و آنها را در مقام پاسخگویی بنشاند و همچنین با استفاده از دیپماسی عمومی و رسانه های جمعی به تعبیر رهبرمعظم انقلاب این مسائل «در دنیا منعکس بشود.»
🔺ورود قوه قضائیه در این حوزه که به شدت هم مغفول مانده است نباید مانند گذشته به موضع گیری ریاست آن دستگاه در جلسات هفتگی یا محکومیت های عمومی با صرف یک بیانیه تنزل یابد ، یا حتی گفتگو و مذاکره با غرب بر سرمسائل حقوق بشری را مانند مسائل هسته ای به رسمیت بشناسد و صرفا بجای جواد ظریف ، جواد دیگری را روانه مذاکرات کند ، بلکه باید از جایگاه حقوقی و بصورت تهاجمی و در مقام طلبکار وارد مسائل نقض حقوق بشر و تحریم و تروریسم توسط استبکارجهانی بشود و هم در مجامع حقوقی جهانی و هم در افکار عمومی جهان منعکس و پیگیری بشود.
🔺لذا حجه السلام رئیسی باید ضمن توجه به این عرصه های کمتر توجه شده ، این وظایف بر زمین مانده را احیا کند و از پیگیری تهاجمی مسائل حقوق بشری در عرصه بین الملل و محاکم قضایی تا نظارت پیگیر و دقیق برحسن اجرای قوانین ، دقت نظر در تصویب معاهدات بین المللی قضایی و نقش و جایگاه ریاست قوه قضائیه را در دستور کار خود قرار بدهد.
✍️ #علیرضا_فقیهی_راد
🔹متن کامل را در سایت بخوانید:
https://www.teribon.ir/archives/336842
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ امنیت علیه عدالت!
🔺به اسم #امنیت، جمهوریت، آزادی و عدالت را محدود میکنیم
🔺 به اسم امنیت و به بهانه اینکه دشمن خارجی وجود دارد فریاد #دادخواهی مظلوم را ساکت میکنیم
🔺 برای فضای تلگرام و حجاب و رسانههای اصحاب ثروت و قدرت آزادی هست اما برای #کارگر «آقدره» و «هفت تپه» آزادی نایاب میشود.
#محمدصادق_شهبازی
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ عدالتخواهی مقیاس پذیر، شرط لازم مواجه با موجودیت مقیاس پذیر فتنه ها و مسائل روبروی انقلاب
🔹 #فتنه و آزمایش های سخت تمام شدنی نیستند، چون سنت الهی اجازه نمی دهد مردمی که در قولشان ایمان را داد زده اند بدون ابتلا و آزمایش به صدق و کذب گفتارشان؛ این جهان را ترک کنند (عنکبوت؛ آیه ۲ و۳) و نه تنها تمامی ندارد بلکه بناست فتنه ها در طول زمان پیچیده و پیچیده تر و برخورد با آن سخت و سخت تر هم بشود، زیرا اساس بر این است که به میزان پیشرفت فرد و جامعه مومن در مسیر، خداوند نیز ابتلایشان را شدیدتر کند؛ بلا به انسان مومن پرهیزکار زودتر می رسد تا باران به سطح زمین. (امام صادق (ع)، اصول کافی؛ ج ۲). تجربه چهل ساله انقلاب و تاملی بر سیر فتنه های مختلف سیاسی؛ اقتصادی و اجتماعی این سرزمین نیز این سنت الهی را تایید می کند.
.
🔹 #عدالتخواه #دهه_پنجم انقلاب، پیش قراول مواجهه با این فتنه های سخت و پیچیده است و افسر عملیاتی این نبرد و قاعدتا همان کسی که بیش و پیش از عموم مردم، توانایی های لازم برای این مبارزه عمیق و پیچیده را در بینش ها، گرایش ها و روشهای عملیاتی خود ایجاد نموده است. در این دوره زمانی و با نگاهی به پیچیدگی های عرصه مواجهه با فتنه، سه ویژگی و مهارت کلیدی، شمای اصلی عدالتخواهی دهه پنجم انقلاب را تشکیل می دهد که می توان آن را ترکیب سه ویژگی#شبکه_ای ، #مقیاس_پذیر نگریستن به مسائل و #اجتماعی عمل کردن دانست.
🔺همانگونه که امروز با شبکه ای بهم پیوسته، چند سویه و بشدت متراکم از مسائل نظامی،سیاسی، اقتصادی و اجتماعی مواجه هستیم که بهیچ وجه نمی توان آنها را در یک زمینه صرفا معیشتی یا یک دعوای صرفا سیاسی خلاصه کرد (همچون اتفاقات دی ماه سال گذشته مشهد )، در مقام ایجاب و عدالتخواهی نیز به یک جبهه به هم پیوسته از عدالتخواهان متخصص در مسائل اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ...نیازمندیم که مستقل از حوزه تخصصی و توانمندی های فردی و گروهی خود، در یک پیوند وسیع و کاملا آشکار با سایر اشخاص و گروههای فعال در این شبکه دیده میشوند. عدالتخواهی شبکه ای با این تقریر، معنای عمیق عدالتخواهی#گفتمان_محور است که مصادیق برایش موضوعیت مستقل ندارد و اگر زمانی به سراغ مصداق مشخصی همچون ده ونک و زمین خواری لواسان و پرونده فلان فامیل رئیس جمهور و غیره و غیره می رود بنا ندارد در این مصداق بماند و از قضا آن را پلی برای تکثیر یک شبکه از عدالتخواهان قلمداد می کند که بناست در مقابل صدها مصداق دیگر ظلم و بی عدالتی بپا خیزند و یک شبکه واحد در مقابل موجودیت های ظالم را تشکیل دهند.
🔹عدالتخواهی دهه پنجم انقلاب، نمی تواند در یک مقیاس ثابت محدود باقی بماند و در عین حال انتظار داشته باشد که زنده و اثرگذار هم باقی بماند. همان فرد و گروه عدالتخواهی که در مقیاس جهانی، دغدغه فلسطین و یمن و کودتای آمریکایی ونزوئلا را دارند؛ همان فرد و گروهی باید باشند که دغدغه پیاده سازی اقتصاد مقاومتی و مبارزه با ناکارآمدی غربگرایان ایرانی و روشنگری در برابر خطر تفکر برجام ساز را بر دوش خود حس می کنند و از قضا همانها که در مقیاس محلی، نگران و پیگیر دلایل افزایش قیمت گوشت از جهاد کشاورزی استان، حذف تابلوهای راهنمای زائر در شهر و وضعیت نابسامان آلودگی هوا و محیط زیست نیز هستند. این عدالتخواهی مقیاس پذیر، شرط لازم مواجهه با موجودیت مقیاس پذیر فتنه ها و مسائل روبروی انقلاب است که البته تناقضی هم با رویکرد تخصصی و عمیق به یک مقیاس خاص (در عین توجه و تببین در سایر مقیاس ها) ندارد.
🔺عدالتخواه دهه پنجم انقلاب، عدالتخواه عصبانی صرفا بیانیه نویس و هزینه ساز برای خود و دیگران نیست، اگر هم در زمان، مکان و موقعیت مناسبی حضور میدانی دارد از این جهت و با این هدف است که مردم را به اقامه عدالت دعوت کند نه اینکه خود را محور عدالتخواهی نشان بدهد (لیقوم الناس بالقسط). برای او آنچه در تمامی مسیر عدالتخواهی اهمیت دارد رشد فکری و ذهنی مردم و مخاطبین است و اساسا نقشی جز این برای خود متصور نیست که از مسیر مردم و برخواست اجتماعی مردم عدالتخواهی را جلو ببرد. درست به همین دلیل است که آنجا که لازم می بیند فلش مطالبه و تصحیح روند را به سمت رویه های مردمی غیر قابل دفاع نیز می برد و لزوما عدالتخواهی را به نقد صاحبان قدرت تقلیل نمی دهد. عدالتخواهی اجتماعی، تلاش برای تخاطب نزدیک با جریانهای مردمی و استفاده از ظرفیت عظیم و قدرت تمام نشدنی مردم در حل مسائل این کشور است و این همان گوهر نابی است که امام توانست با استفاده از آن طومار نظام منحوس شاهنشاهی را در هم بپیچد.
✍ #دکتر_سعید_شعرباف
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻روحانی: مشکلات امروز تقصیر ما نیست!
🔹 احتمالا مسئولیت توزیع رانتی میلیاردها دلار، واردات شبانه دهها هزار خودروی لوکس، قاچاق سوخت ناشی از ابطال کارت های سوخت، توقف تولید مسکن در کشور و افزایش سرسام آور قیمت مسکن، انتصاب مدیران پیر و خسته، ژن سالاری، حقوق و پاداش های نجومی، به کارگیری بنگاه داران در حوزه های استراتژیک سلامت و مسکن و صنعت، ورشکستگی بیمه ها، اتکا و اعتماد به شرکت های اروپایی و بی اهمیتی به توانایی های داخلی و منطقه ای در پسا برجام، خصوصی سازی های ناشفاف و رانتی و بیکاری و اعتراض هزاران کارگر و... هم با ماست!
🔹 t.me/teribon
🔺 Eitaa.com/teribon_ir
🔸 http://sapp.ir/teribon_ir
🔺http://ble.im/teribon_ir
⭕️ چاه وِیل نظام سلامت، دستپخت قاضی زاده هاشمی ها
🔹 علیرغم انتقادات منتقدان #طرح_تحول_سلامت بدون بررسی های اقتصادی کافی به اجرا درآمد و اینک هزینههای نظام سلامت در سال 1398 برابر 160 هزار میلیارد تومان خواهد بود.این مقدار معادل 33 درصد بودجه عمومی کل کشور در سال 98 است.
🔺وقتی پزشکان بنگاه دار عهده دار نظام سلامت و تحول در آن می شوند چنین نتایجی به دست می آید:
🔺افزایش درمان محوری بجای مراقبت، عدم ارتقای زیرساخت های درمانی،شلوغی بیمارستان ها و کاهش کیفیت خدمات درمانی، بدهی کلان بیمه ها به بیمارستان ها و شرکت های تولید و توزیع دارو، افزایش شکاف سرسام آور دستمزد پزشکان متخصص با دیگر پرسنل بیمارستانی، خصوصی سازی خدمات تشخیصی و درمانی در بیمارستان ها و...