💗 حاج احمد 💗
زندگینامه دانشمند هسته ای شهید دکترمسعودعلی محمدی👇🥀
شهید مسعود علی محمدی، فروردین ۱۳۴۰ خورشیدی در خانواده ای مذهبی در یکی از روستاهای شهرستان ایذه چشم به جهان گشود. او تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همان شهر گذراند. مسعود از هوش و استعداد قابل توجهی برخوردار بود. وجود روحیه حساس، گشاده رویی و خوش خلقی از او شخصیتی دوست داشتنی ساخته بود و همین امر سبب جذب دوستان زیادی شد و بیشتر همکلاسی های علی محمدی به یاد دارند که وی از دانش آموزان ممتاز و کوشا و از بهترین شاگردان شناخته می شد.
فعالیت های علمی
شهید علی محمدی، مدرک کارشناسی را از دانشگاه شیراز در ۱۳۶۴ خورشیدی و کارشناسی ارشد را در ۱۳۶۷ و دکتری فیزیک با گرایش ذرات بنیادی را از دانشگاه صنعتی شریف در ۱۳۷۱ خورشیدی، کسب کرد. او از دانشجویان نخستین دوره دکتری فیزیک در داخل ایران بود و نخستین شخصی است که در ایران دکتری خود را در فیزیک دریافت کرده و همچنین نخستین دانشجوی پسادکترا در پژوهشگاه دانشهای بنیادی بود. تخصص اصلی او ذرات بنیادی، انرژیهای بالا و کیهانشناسی بودهاست. با پژوهشگاه دانش های بنیادی یا مرکز تحقیقات فیزیک نظری و ریاضیات نیز طی سالهای ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۰ خورشیدی همکاری داشت.
زمینه تحقیقاتی وی به طور عمده فیزیک انرژیهای زیاد، مدلهای حل پذیر، تا حدودی ماده چگال نرم و در اواخر، گرانش و کیهان شناسی بود. وی خرداد ۱۳۸۷ خورشیدی، به عنوان یکی از ۲ نماینده ایران در پروژه سزامی (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) منصوب شد. پر ارجاعترین مقاله وی نیز مقالهای در مورد پروسههای کاتورهیی غیر تعادلی بود.
شهید علی محمدی در ۲۲ دی ۱۳۸۸ خورشیدی درحالیکه که قصد خروج از منزلش را داشت بر اثر انفجار یک بمب کنترل از راه دور ترور شد. در ۲۰ آذر ۱۳۸۹ خورشیدی، وزارت اطلاعات در اطلاعیهای اعلام کرد که موفق به دستگیری عامل این اقدام شده و در همین ارتباط اعترافات تلویزیونی فردی به نام مجید جمالی فشی از تلویزیون پخش شد که فرد یاد شده در آن به نقش خود در ترور شهید علی محمدی اعتراف کرد و گفت که آموزشهای مورد نیاز برای این ترور را در سفری به سرزمین های اشغالی دیده و دورههایی را زیر نظر مأموران موساد گذرانده است.
#شهید_مسعود_علیمحمدی
#سالروز_شهادت
#بیست_و_دوم_دی_1388
#شهید_هسته_ای
@yousof_e_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شلیک گاز اشکآور به سمت نمازگزاران فلسطینی
🔹نظامیان اشغالگر اسرائیلی به سمت فلسطینیان در منطقه وادی الجوز در قدس اشغالی که قصد عزیمت به مسجد الاقصی برای شرکت در نماز جمعه را داشتند، گاز اشکآور شلیک کردند.
#فلسطین
#غزه
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
@yousof_e_moghavemat
دیماه ۱۳۶۵ شمالشرقی بصره
نیروهای تعاون لشکر۳۲ انصارالحسین(ع)همدان
عملیات کربلای پنج🌷
#دفاع_مقدس
@yousof_e_moghavemat
عمار حلب🌱
کتاب هفتم از مجموعه مدافعانحرم در نشر روایت فتح، متعلق به شهید محمدحسین محمدخانی است که توسط محمدعلی جعفری نگاشته شدهاست.🌱🌼
🌿▫️او که به عمار حلب معروف است، ماجرای عجیبی برای رسیدن به میدان های نبرد با تکفیر دارد و وسعت قلب او🫀، مایه آرامش و افزایش روحیه مدافعانحریم اهلبیت (ع) بود..
✍🏻نویسنده:محمد علی جعفری
▫️ناشر:روایت فتح
▫️قالب کتاب:زندگینامه
📖تعداد صفحات:۳۲۸ صفحه
💳 قیمت ۱۱۰ هزارتومان
ثبت سفارش📲 و ارسال📦
@ketabkhon78
#معرفی_کتاب
#کتاب_خوب
#کتاب_شهدایی
#کتاب_بخوانیم
@yousof_e_moghavemat
🌷 #پلاک | شهید مسعود
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: امثال شهید دکتر علیمحمدی و اینهایی که از دنیای علم به وادی شهادت وارد شدند، به محیط علمی ما آبرو بخشیدند. یعنی نشان دادند که محیط دانش کشور -آن هم این دانشهای پیشرفتهای که اینها دنبال میکردند- به وسیلهی چه کسانی دارد اداره میشود، کسانی که در عداد شهدای ما قرار میگیرند. ۱۳۸۹/۱۰/۳۰
🔹️ رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت سالروز شهادت دانشمند هستهای، شهید مسعود علیمحمدی لوح «شهیدِ مسعود» را بازنشر میکند.
#بیانات
#مقام_معظم_رهبری
#شهید_مسعود_علیمحمدی
@yousof_e_moghavemat
💗 حاج احمد 💗
💠 امام موسی صدر و #احمد_متوسلیان، الهام بخش مقاوت اسلامی لبنان
▫️تابستان 1357، هنگامی که انقلاب اسلامی با رهبری حضرت امام خمینی (ره) می رفت با ساقط کردن حکومت پهلوی، بساط آمریکا و اسرائیل را در منطقه برچیند، حادثه بسیار ناگواری پیش آمد.
آن زمان مسلمانان به خصوص ملت ایران و لبنان، چندان متوجه شدت ضربه وارده بر پیکره مبارزه نشدند، ولی صهیونیسم از آن پیروزی بسیار ذوق زده شد؛ چرا که طی سال های آتی، ثمرات فراوانی برای آن درپی داشت.
در آن ایام که امام خمینی امید داشت پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، خکومت را به دست کسی چون آیت الله سیدموسی صدر بسپارد، در حرکتی بسیار مشکوک و عجیب، وی ربوده و مفقود شد.
شاید بتوان گفت امام موسی صدر با وجودی که متولد قم و ایرانی الاصل بود، از معدود افرادی بود که اعراب منطقه بخصوص لبنان، باوجود حس ناسیونالیستی و عرب گرایی، برای او احترام و جایگاه ویژه ای قائل بوده و هستند.
صدر در اواخر سال ۱۳۳۸ و به دنبال توصیههای افرادی همچون آیت الله بروجردی، حکیم و شیخ مرتضی آل یاسین، وصیت علامه سید عبدالحسین شرف الدین رهبر متوفی شیعیان لبنان را پاسخ گفت و برای رهبری جریان مظلوم شیعیان لبنان راهی آن سامان شد.
طولی نکشید که موسی صدر به عنوان نماد وحدت ادیان الهی در منطقه شناخته شد و نقش به سزایی در سازماندهی شیعیان و هدایت مبارزه از جنگ داخلی و برادرکشی به سمت هدف اصلی یعنی رژیم غاصب صهیونیستی ایفا کرد. این مسئله برای اسرائیل بسیار گران و ناخوشایند آمد.
سرانجام در شهریور 1357 با دعوت مشکوک سرهنگ "معمر قذافی" رهبر لیبی، امام موسی صدر همراه دو تن از همراهانش عازم آن جا شد و از آن روز به بعد هیچ خبر موثقی از وی به دست نیامد.
بدون شک مفقودی امام موسی صدر برای صهیونیست ها، حکومت مترلزل پهلوی، فالانژیست های لبنان، معمر قذافی و حتی برخی مسلمانان تندرو که فعالیت های موسی صدر را برنمی تافتند، گران آمد و می توان گفت همه آنها در این آدم ربایی بزرگ شریک بوده و هستند!
متاسفانه ربوده شدن امام موسی صدر، به جای آن که موتور محرکه ای برای مبارزه علیه اشغال گران باشد، ترمز دستی مبارزات ضدصهیونیستی شد!
برخی افراد مدعی جانشینی و همرزمی با وی، به جای تشدید مبارزات، از مفقودی وی سوءاستفاده کرده و او را "امام المغیب" (امام غایب) نام نهادند و مدعی شدند:
"تنها امام غایب موسی صدر است که می تواند لبنان را نجات دهد!"
این شعار به ظاهر ساده، برای آن بود تا از هرگونه همراهی با انقلاب اسلامی و حرکتی که امام خمینی علیه آمریکا و صهیونیسم جهانی به راه انداخته بود، خودداری شود. و شد!
خرداد 1361 که رژیم اشغالگر قدس در عملی متجاوزانه وارد خاک لبنان شد و تا محاصره بیروت پیش رفت، مدعیان جانشینی موسی صدر در جنبش امل (که هدف اصلی آن مبارزه با صهیونیست ها بود) در کنار فالانژها و دیگر مزدوران، سر میز مذاکره با صهیونیست ها نشستند. این مسئله باعث انشعاب و تفرقه در بین شیعیان شد و ضرباتی به مبارزه آنان وارد آورد و باعث شادمانی صهیونیست ها گردید!
در برابر آن حرکت خائنانه، گروهی از مریدان امام موسی صدر با تشکیل مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان، طی 35 سال گذشته، سنگین ترین ضربات را بر اشغالگران وارد آورده و باعث آزادی خاک لبنان از چنگال آنان شدند.
این حرکت نشان داد که غیبت یک رهبر، نه تنها نباید باعث یاس و شکست و سکون شود، که می تواند و باید باعث تحرک، تقویت و شدت مبارزه علیه دشمنان گردد.
الان بیش از 36 سال از غیبت سردار دلیر اسلام حاج "احمد متوسلیان" می گذرد.
دوستان، همرزمان، یاران و مریدان آن دلیرمرد، به خوبی اثبات کرده اند که فقدان و غیبت یک رهبر و فرمانده مقتدر، نه تنها باعث کشیدن ترمز دستی حرکت، که موتور محرک مبارزه شود.
بدون شک، تشکیل و تشدید مقاومت اسلامی و حزب الله لبنان و بیداری ملت های منطقه، همه نتیجه تاثیرگذاری رهبر و فرمانده ای بزرگ چون احمد متوسلیان است که می تواند با وجود غیبت ظاهری 36 ساله، همچنان تاثیر خود را بر مبارزان و آزادی خواهان جهان بگذارد.
#امام_موسی_صدر
#حاج_احمد_متوسلیان
#احمد_متوسلیان
#اللهم_فک_کل_اسیر
#قدس_خرمشهر_دیگر_میشود
#باز_نشر
@yousof_e_moghavemat
🌷 ۲۲ دی ۱۳۶۵ -- سالروز شهادت صدابردار و سومین شهید مجموعه «روایت فتح»؛ ابوالقاسم بوذری
🌴 عملیات کربلای ۵ -- شلمچه -- شرق جزیره بوارین
🌱 شهید آوینی: «قاسم، پرصلابت و استوار، پیشاپیش ما حرکت میکرد و صدا میگرفت. دیگر تا شهادت قاسم نیم ساعتی بیشتر نمانده است. قاسم دلاورانه، استوار و باصلابت، از میان کانالهای تازه تسخیرشده دشمن عبور میکرد و به میقات خویش نزدیک میشد؛ به آن میقات و میعادی که امانت ازلی خویش را ادا کند و از وفاداران شود؛ وفادار به عهد فطرت و به «ما لَم يُؤتِ أَحَداً مِنَ العالَمِينَ» دست پیدا کند، به آنچه هیچکس را جز شهید عطا نکردهاند.
▫️اکنون که بار دیگر به آن صحنهها مینگریم، تو گویی این راه، راهی است که قاسم را به سوی جاودانگی و حیات عنداللهی میبُرد. قاسم جان، بگو چه شد که تو لیاقت لقاء یافتی و ما را جز حسرتی نصیب نشد؟ مگر چه کرده بودی که خداوند از میان ما تنها تو را برگزید؟ قاسم به میعاد و میقات خویش مینگرد و ما بیخبریم!»
🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»
@yousof_e_moghavemat
برف بارید به این شهر،
کجایی مادر؟
کاش سَردَت نَشَود
دل نگرانم برگرد..!
#مادران_چشم_انتظار
#مادران_شهدا
@yousof_e_moghavemat
🌷شهید جواد صراف
درمرداد ۱۳۴۰ در محله #دولاب تهران * درخانوادهاي مذهبي بدنیا آمد.باآغاز نهضت،همراه انقلاب بود و پس از پيروزي، در کمیته فعالیت داشت و در سال ۵۹ به عضویت سپاه درآمد. با شروع جنگ، به جبهههای غرب رفت و در منطقهٔ گیلانغربـسرپل ذهاب به نبرد با دشمن پرداخت. پس از مدتی روانه جنوب شد و به خیل سلحشوران لشکر۲۷پیوست. در عملیاتهای متعدد این لشکر مانند: مسلم بن عقیل، رمضان، والفجر مقدماتی،والفجر۱،کربلای۱وکربلای۵ بعنوان نیروی عادی یا در مسئولیتهای مختلفی نظیر فرمانده گردان شرکت فعال داشت
كساني كه پيگير خاطرات سالهاي دفاع مقدس هستند، حتما نام گردان شهادت لشكر۲۷ را شنيدهاند.جواد يكي از فرماندهان اين گردان خط شكن بود كه در عمليات كربلاي۵ در منطقه #شلمچه بشهادت رسید
ا▫️💠▫️💠▫️
* #دولاب محله قديمي تهران، دارالمؤمنين، منطقه فعاليت جمعيت فدائيان اسلام و مبارازات شهيد آيت الله سعيدي...وخواستگاه صدها شهيد دفاع مقدس:شهيدان ابراهيم هادي، جعفرجنگروی جانشین لشکر۱۰، مرتضی زارع، مرتضی حمزه دولابی فرماندهان گردان حضرت قاسم لشکر۱۰، حميد توتوني دولابي ...و علي اصغر وصالی فرمانده گروه دستمال سرخ ها
#شهید_جواد_صراف
#لشکر_۲۷_محمد_رسول_اللهﷺ
#شهدای_لشکر_۲۷_محمد_رسول_الله
@yousof_e_moghavemat