eitaa logo
هفته‌نامه زن روز
879 دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
277 ویدیو
1.7هزار فایل
کانال رسمی هفته‌نامه «زن روز» قدیمی‌ترین نشریه فرهنگی اجتماعی زنان صفحه‌ی ما در اینستاگرام: https://www.instagram.com/zane_rooz_mag/ ارتباط با ادمین: @zaneruz97
مشاهده در ایتا
دانلود
❓ماه های حرام کدامند؟ 💡ماه های ذی القعده، ذی الحجه، محرم و رجب در تقویم قمری، لیست ماه های حرام هستند و قانون دیه و بیمه در ماه حرام، متفاوت است. هر گونه رفتار عمدی یا غیر عمدی ای که در این ماه ها، صورت گیرد و سبب فوت دیگری در ماه حرام شود، میزان دیه ی قتل نفس را تغلیظ خواهد کرد؛ یعنی به میزان یک سوم دیه کامل بر مبلغ دیه، افزوده می شود. کارشناس: نفیسه خانی @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
پنومونی چیست؟ دکتر مژگان عزیزی، متخصص ریه به التهاب بافت ریه که یک یا دو طرف قفسه سینه را درگیر می کند و معمولا در اثر عفونت ایجاد می شود پنومونی یا عفونت ریه گفته می شود که در اثر ارگانیسم های مختلفی شامل ویروس ها، باکتری ها، قارچ ها و انگل ها ایجاد می شود.» @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
معرفی کتاب «چشم های سبز هی‌ هوهاما» نوشته ریحانه جعفری ریحانه جعفری در رمان «چشم های سبز هی هاهوما»، بخشی از دنیای تخیلش را با شما به اشتراک می گذارد. داستانی از عصیان های نوجوانی، در ژانر فانتزی. کیوان، نوجوانیست که باید با واقعیت های تلخ و شیرین زندگی روبرو شود و یاد بگیرد تا به جای خشم و انتقام از زندگی، راه های دیگری بسازد. در واقع، دنیا بر مدار کینه و قهر و گلایه پیش نمی رود، بلکه حول محور مدارا و مهربانی و درک متقابل می چرخد. او وارد دنیای گربه های خیابانی چرک و چروک می شود، همان گربه هایی که از آن ها متنفر است، چون مرغ عشق های عزیزش را خورده بودند. نویسنده با هوشمندی، جهانی باورپذیر از گربه های خیابانی خلق می کند و برای دنیای تخیلی اش، زبانی منحصربه فرد می سازد. جملات کوتاه و لحن محاوره ای از جذابیت های این رمان به شمار می رود. ریتم داستان تند است و به سرعت پیش می رود و خواننده را وادار می کند تا یک نفس کتاب را بخواند. این رمان را به نوجوانان پرانرژی و ماجراجوی دور و برتان هدیه بدهید. 📝معرفی شده توسط: رؤیا حسینی @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
ببرید آتشم بزنید قدسی خان بابایی یک درصد هم فکرش را نمی کردم این طور بشوم. حالا می فهمم مادرشوهرم چه زجری می کشید که آن حرف ها را می زد. بعضی وقت ها یک چیزهایی یادم می آید که مغزم سوت می کشد ولی باز حریف خودم نمی شوم. همان کارها را می کنم و همان قدر هم اذیت می شوم. آن سال ها متوجه عمق ماجرا نبودم؛ جوان بودم و بی تجربه! چه می دانستم وقتی یک خانم سن وسال دار می گوید: «من رو ببرید وسط بیابون آتیش بزنید» کارد به کجای استخوانش رسیده! الهی بمیرم؛ هنوز هم از یادآوری خاطره ی آن روز غصه دار می شوم... @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
به نام خدایی که نام و یادش آرامش‌بخش دل‌هاست... ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨ سلام! صبح زیبای یکشنبه بهاری‌تون به‌خیر و شادی. امروزتون پر از اتفاقات خوب ان شاالله🌺 «وَمَنْ يُهَاجِرْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يَجِدْ فِي الْأَرْضِ مُرَاغَمًا كَثِيرًا وَسَعَةً ۚ وَمَنْ يَخْرُجْ مِنْ بَيْتِهِ مُهَاجِرًا إِلَى اللَّهِ وَرَسُولِهِ ثُمَّ يُدْرِكْهُ الْمَوْتُ فَقَدْ وَقَعَ أَجْرُهُ عَلَى اللَّهِ ۗ وَكَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِيمًا. کسی که در راه خدا هجرت کند، جاهای امنِ فراوان و گسترده‌ای در زمین می‌یابد. و هر کس بعنوان مهاجرت به سوی خدا و پیامبر او، از خانه خود بیرون رود، سپس مرگش فرا رسد، پاداش او بر خداست؛ و خداوند، آمرزنده و مهربان است.» (سوره‌ی مبارکه نساء، آیه ۱۰۰) @zane_ruz
من عصبانی‌ام اما... مریم کمالی در زندگی همه ی ما موقعیت های استرس زا وجود دارد. چه کسی را سراغ دارید که فارغ از استرس و اضطراب های متداول زندگی بگذراند؟چه مجرد و تنها باشید و چه متأهل و والد، چه نوجوانی در آستانه ی بلوغ باشید و چه بزرگسالی در حال ورود به میان سالی، استرس بخش جدایی ناپذیر زندگی است. آنچه زندگی ما را نسبت به بقیه متفاوت می کند، وجود استرس نیست، بلکه نوع کنش و رفتار ما در مقابله با استرس است. همه ی ما به سه دلیل به موقعیت های استرس زا واکنش های متفاوت نشان می دهیم. این دلایل عبارتند از: ژن هایی که با آن ها به دنیا آمدیم، تجربیاتی که داشته ایم و نوع مقابله با استرسی که در طول زندگی آموخته ایم. احتمالا برای ژن ها و تجربیاتی که از سر گذراندیم کاری از دستمان بر نمی آید، اما می توانیم در مورد مهارت های مقابله، چیزهایی بیاموزیم. می توانیم انعطاف پذیرتر شویم. در صفحه «مشاوره» این هفته به عاداتی اشاره کرده‌ایم که به ما کمک می کند تا به این هدف دست پیدا کنیم. در ادامه بخش‌هایی از این نوشتار را تقدیمتان خواهیم کرد اما شما می‌توانید متن کامل آن را در شماره ۲۸۶۰ مجله زن روز مطالعه فرمایید. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
حل مسئله عادتی است برای انعطاف پذیر شدن. در این شرایط ما به هر مانع، شکست یا هر «غیرممکنی» که برخورد کنیم به آن به عنوان مشکلی که باید حل شود نگاه می کنیم و این مستلزم بهبود توانایی حل مسئله است. چه کنیم؟ از این به بعد به جای گفتن: «چرا این اتفاق افتاد؟» بگویید: «چگونه می توانم این کار را انجام دهم؟» و «چراهای» زندگی تان را به «چگونه» تغییر دهید. در این صورت شما هرگز متوقف نمی شوید و این یعنی انعطاف پذیری... @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
اولین قدم برای انعطاف پذیری این است که قبل از هر نوع واکنشی این جمله را با خودتان تکرار کنید: «من احساس عصبانیت می کنم چون...» خب حالا لازم است فکر کنید که چرا احساس عصبانیت می کنید و این قشر جلویی مغز که مرکز فکر و استدلال است را به کار می اندازد و از حالت استرس خارج می شوید. این کار را روزانه تکرار کنید. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
بقا و ابديت بذری است که در نفس انسانی کاشته شده است و آنچه که ضرورت دارد، مصون داشتن آن از آفات روییدن، و آبیاری با معرفت و عمل است که آن بذر الهی بروید و به ثمر برسد. ✨علامه جعفری @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
خورش متن‌جن 👩‍🍳مواد لازم: پیاز بزرگ: ۱ عدد رب انار: ۲ قاشق غذاخوری سینه ی مرغ: ۷۵۰ گرم مغز گردو: ۲۰۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و گلپر: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری کشمش: ۱۵۰ گرم قیسی: ۱۰ عدد 👩‍🍳طرز تهیه: ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید. سپس در یک قابلمه با کمی روغن، تفت دهید تا کمی طلایی شود. سپس کمی زردچوبه به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس تکه های سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن ها تغییر کند. مغز گردوی آسیاب شده را به مخلوط اضافه کنید. در ادامه رب انار، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. این مواد را برای دو دقیقه دیگر تفت دهید تا رب انار کمی سرخ شود و طعم دار شود. سپس ۲ لیوان آب سرد به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ با حرارت ملایم بپزد. پس از اینکه مرغ کاملاً پخت، تکه های مرغ را از قابلمه خارج کنید. حالا رب گوجه فرنگی، کشمش، و قیسی ها را به خورش اضافه کنید. اگر آب خورش کم شده بود، ۱ لیوان دیگر آب اضافه کنید. پس از اینکه خورش به روغن افتاد، مرغ ها را به همراه کمی گلپر به آرامی به خورش بازگردانید. بگذارید برای ۱۰ دقیقه دیگر بپزد، سپس خورش را همراه با برنج میل کنید. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97
تولید یخ در قدیم قبل از تولد یخچال های خانگی مردم یخ را به شکل سنتی خریداری می کردند. یخ سازان حوضچه هایی را که پای دیوار و در سایه احداث می شد، در شب های سرد زمستان تا سطح معینی از آب پر می کردند. سرمای شدید شب هنگام، موجب یخ بستن آب این حوضچه ها می شد. مقدار آبی که در شب های بعد، بر روی این توده های منجمد هدایت می شد، به اندازه ای بود که سرمای یک شب بتواند آن را منجمد کند. پس از یخ بستن این یخ توسط کلنگ و پارو خرد می شد و در گود یخ ریخته می شد و روی آن آب پاشیده می شد تا فضای بین یخ ها پر شود و دوباره هنگام شب یخ بزند و یکپارچه شود. در سراسر زمستان این کار تکرار می شد تا گود یخ پر شود. در پایان زمستان این گود با لایه ای از کاه و خاک نرم پوشانیده می شد تا از گرما در امان بماند و در فصل تابستان به تدریج از این یخ برداشت می کردند و در کوچه و خیابان می فروختند. @zane_ruz ارتباط با ادمین: @zaneruz97