eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
777 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #یوفو_کباب_ترکیه ای 🍳 مواد لازم برای ۴ نفر فلفل دلمه ای سبز نصف ۱ فلفل فلفل دلمه ای قرم
مرحله اول در ابتدای کار، بادمجان ها را شسته و خشک می کنیم و با پوست روی ذغال می‌ گذاریم تا کبابی شود. فلفل دلمه ای سبز، قرمز و فلفل چیلی را خرد کرده، (چون چیلی در دسترس نبود از فلفل ویکا استفاده کردیم) و جعفری را پاک می ‌کنیم. مرحله دوم سپس می شوییم سپس می‌گذاریم تا آب آن خشک شود. بعد از شستن جعفری ها، آن ها را خرد می ‌کنیم و با بقیه مواد ترکیب می‌ کنیم و با فشار دادن دست آب آن ها را می‌ گیریم و مجدداً با هم ترکیب می‌ کنیم تا یکدست شود و کنار می ‌گذاریم. مرحله سوم هم چنین ما نیاز به گوشت چرخ کرده داریم . و به موادی که آب گیری کرده‌ایم اضافه می‌ کنیم و بعد شروع به ورز دادن آن ها می‌ کنیم. بعد از کمی ورز دادن ادویه کباب شامل نمک و فلفل قرمز ترکیه ای را اضافه می ‌کنیم و مجددا حدود ۱۰ دقیقه ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شود. مرحله چهارم مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم می‌ کنیم و از چند کیسه فریزر برای پهن کردن مواد استفاده می‌ کنیم. گوشت را در مرکز کیسه قرار داده و قسمت دیگر کیسه را روی آن برمی‌گردانیم و با ته یک بشقاب، گوشت را به سمت پایین فشار می‌دهیم تا پهن شود و به شکل دایره در بیاید. مرحله پنجم در انتها می ‌توانیم با فشار دست گوشت را کمی باز کنیم. حالا پوست بادمجان های کبابی را می ‌گیریم و آن را به صورت نواری برش داده و روی گوشت قرار می‌ دهیم به شکلی که روی سطح گوشت را بپوشاند، اما کمی از کناره ها فاصله داشته باشد. مرحله ششم بعد کمی نمک و پودر بیبر روی بادمجان ها می‌ ریزیم و روی آن پنیر چدار رنده شده یا پنیر پیتزا می ‌ریزیم و قسمت دوم گوشت را روی قسمت اول قرار می‌ دهیم. لب های گوشت را با انگشت فشار می ‌دهیم تا به هم بچسبد و به مدت یک ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خود را بگیرد. مرحله هفتم بعد از یک ساعت گوشت را از یخچال بیرون می ‌آوریم. روی توری کباب قرار می‌دهیم. بعد از گذاشتن گوشت در توری به هیچ عنوان فشار وارد نمی‌کنیم که حتماً بسته شود، می‌توانیم با استفاده از یک سیم دولبه توری را به هم فیکس کرد که بتوان آن را برگرداند. مرحله هشتم سپس روی ذغال هر دو طرف آن را کباب می‌ کنیم. بهتر است ازتوری نازک‌تری استفاده کنیم که انعطاف‌پذیری بهتری داشته باشد. بعد از اینکه هر دو طرف گوشت کاملاً کباب شد، برای جدا کردن و بیرون آوردن کباب از توری اصلا عجله نمی‌کنیم. مرحله نهم چون قسمت هایی از گوشت به توری می‌ چسبد و باید با احتیاط و حوصله با یک چاقو یا با فشار انگشت آرام آرام آن را جدا کنیم. و بعد آن را روی یک یا دو تیکه نان گرد قرار می ‌دهیم و برش می‌ زنیم و در ظرف مناسب کنار برنج یا نان سرو می کنیم. ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #املت_سبزیجات 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۴ نفر فلفل دلمه ای خرد شده ۲ قاشق غذا خوری پیاز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری هویج نگینی خرد شده ۲ قاشق غذا خوری کدو سبز خرد شده ۲ قاشق غذا خوری گوجه فرنگی خرد شده ۲ عدد عصاره سبزیجات ۱/۲ بسته قارچ خرد شده ۳ عدد کره و روغن به مقدار لازم نمک و فلفل و دارچین به مقدار لازم تخم مرغ ۴ عدد طرز تهیه ۱- ابتدا تمام مواد به جز تخم‌مرغ‌ها را مخلوط كرده و در روغن سرخ می‌كنیم. ۲- بعد از این‌كه سبزی‌ها كاملا سرخ شدند، ظرف املت را عوض كرده و مواد را در كاسه‌ای ریخته، سپس تخم‌مرغ‌ها را به آن افزوده و خوب هم می‌زنیم. ۳- وقتی مواد املت آماده شد، آن را در تابه‌ای كه روغن ریخته‌ایم مانند كوكو هر دو طرف املت را سرخ می‌كنیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍🍉🍇 بسیار عالی ببنید حتما 🍌بسیار خوشگل🍓🍊 ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چیکن_استریپس 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
مواد لازم برای۶ نفر مواد اصلی فیله سینه مرغ ۶ عدد کورن فلکس ساده خردشده ۲ پیمانه شیر ۱ پیمانه آرد ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۱ عدد سیر رنده شده ۳ حبه نمک و فلفل به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم طرز تهیه ۱- مرغ رو خوب شسته و خشک کنید بعد آرد ، شیر ، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و سیر رو خوب مخلوط کنید ، مرغ ها رو بریزید تو این مایع و یه ساعت بزارید تو یخچال تا مزه داربشه . ۲- بعد مرغ ها رو از تو این مایع درآورده داخل کورن فلکس بغلطونید ، بندازید داخل روغن داغ و با حرارت خیلی ملایم سرخ کنید تا ضمن سرخ شدن مرغ ها پخته نیز بشوند . ۳- بعد داخل صافی بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه سپس سرو کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡گلخانه من 🌳 🌸دوست خوبم هرکجا هستی آسمانت آبی و دلت از غصه ی دنیا خالی و لطف خدا شامل حالت... 🌸 ❤️🌹 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پودینگ_سوسیس 🍳 یه پودینگ سریع و خیلی خوشمزه برای روزهایی که حوصله پخت و پز ندارید 😘 🍡~~
مواد لازم برای۱۰ نفر مواد اصلی آرد ا پیمانه ماست‏ ۱/۲ پیمانه تخم مرغ ۴ عدد روغن مایع ۱/۲ پیمانه نمک ۱ قاشق مربا خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری آویشن به مقدار لازم فلفل سیاه به مقدار لازم مواد میانی سوسیس ساده ۳ عدد کوکتل پنیری ۲ عدد فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم قارچ سرخ شده ۱ پیمانه پنیر پیتزا به مقدار لازم ذرت ۱/۲ پیمانه طرز تهیه ۱- تخم مرغ ها رو با نمک و فلفل و پودر آویشن ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید بعد از اون بهش روغن رو ماست و اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید ۲- حالا آرد و بکینگ پودر رو که با هم مخلوط کرده و الک کردیم کم کم به مواد اضافه کنید غلظت مواد تقریبا باید مثل ماست باشه ۳- سوسیس های ساده رو به چهار قسمت تقسیم کنید و خوردشون کنید یه مقدار تفت بدید کوکتل‌های پنیری رو حلقه ای خرد کنید و اونو هم یه کوچولو تفت بدین ۴- حالا قالب مورد نظرتون رو یه مقدار چرب کنید و نصفی از مواد پودینگی که آماده کردیم توش میریزیم روش رو از سوسیس های سرخ شده و کوکتل پنیری میریزیم و فلفل دلمه ای قارچ و ذرت بریزید ۵- باقیمانده مواد پودینگ روی مواد میریزیم و بعد از اون روش رو با پنیر پیتزا می پوشانیم و با فلفل دلمه ای قارچ سوسیس و ذرت میتونید روش روتزئین کنید و توی فر که با دمای ۱۹۰ درجه گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار میدیم تا پنیرهای روی پودینگ کاملاً آب بشه ۶- اگر از ظرف نچسب استفاده بکنید درآوردن پودینگ راحت تره البته می تونیند تو ظرف های مخصوص فر هم درست کنه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #چای_ماسالا 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
یا ماسالا تی یک نوشیدنی چربی سوز زمستانی است برای تهیه این نوشیدنی باید ابتدا آب، چوب دارچین، زنجبیل، انیسون ستاره ای و هل را در ظرفی کوچک با هم ترکیب کنید و مخلوط حاصل را بجوشانید. سپس شعله را کم کرده و بعد از چند دقیقه شیر و چای را به آن بیفزایید و ترکیب حاصل را به مدت یک دقیقه بجوشانید. در پایان باید شعله را خاموش کنید و پس از دو دقیقه ترکیب را از صافی رد کرده و داخل فنجان بریزید. می توانید شیرین کننده نیز به این چای اضافه کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 خیلیا دوست ندارن چند طعم ژله ی مختلفو با هم بخورن و از طرفی هم باید یه عالمه پودر ژله خرید اما توی این دستور فقط از یک طعم و یک بسته ژله استفاده میشه و بسیار اقتصادی و به صرفه هست و میشه با این روش انواع ژله ها رو درست کرد. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡