طرز تهیه #پیتزا_یونانی
🔻مواد لازم برای ۲ نفر
خمیر پیتزا ۱۲۰ گرم
سس قرمز ۲۰ گرم
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم
زیتون ۳۰ گرم
قارچ ۵۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- خمیر پیتزا را تهیه کرده سپس روی آن را سس قرمز مخصوص به مقدار کمی بریزید.
۲- روی آن کمی پنیر، سپس قارچ را اضافه کنید و 200 گرم پنیر روی آن بریزید.
۳- بعد 150 گرم گوشت چرخکرده را روی پنیر بریزید و سپس جهت تزئین روی پیتزا از پیاز، زیتون و گوجه فرنگی استفاده کنید.
🔻سایر نکات
این پیتزا در ۱۷۵ درجه سانتی گراد و در ۱۵ دقیقه آماده می شود
#پیتزا_یونانی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #ژله_ولنتاین 😍
🔻مواد لازم برای ۱۵ نفر
ژله قرمز رنگ (توت فرنگی یا آلبالو...) ۱ بسته
ژله آلوئه ورا ۲ بسته
آب جوش ۲ لیوان
شیر یا بستنی آب شده ۱ لیوان
🔻طرز تهیه
۱- ژله قرمز رنگ رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد نصف لیوان آب سرد توی آن بریزید و مخلوط کنید و توی یه دیس چرب شده بریزید تا به ارتفاع نصف بند انگشت بشه و بذارید نیم ساعت داخل یخچال بماند تا نیم بند شود
۲- بعد با قالب قلب تمامش رو قالب بزنید
۳- ژله بیرنگ (آلوئه ورا) رو با یه لیوان آب جوش و یه لیوان شیر یا بستنی آب شده مخلوط کنید و بذارید از گرما بیفته
۴- کف یه سینی دیگه رو چرب کنید و قلب هارو با فاصله مساوی و ردیفی به صورت خوابیده کف سینی بچینید
۵- با احتیاط کمی از مواد سفید رو توی سینی بریزید طوری که فقط ارتفاع کمی از قلب هارو بگیرد و قلب ها توش شناور و جابجا نشوند
۶- وقتی نیم بند شد بقیه مواد رو بریزید تا حدی که قلب ها توش محو نشوند و روش مشخص باشند
۷- سینی ژله داخل یخچال به مدت 2 ساعت قرار داده تا کاملا ببندد بعد از اینکه کاملا بست مثل شکل برش زده توی ظرف بچینید.
#ژله
#دسر
#ولنتاین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کسی تونست انجام بده کلیپش رو بفرسته برام جایزه بگیره 😘😍
طرز تهیه #کیک_یزدی
🔻مواد لازم برای ۱۲ نفر
پودر هل نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۲ عدد
گلاب ۲ قاشق غذا خوری
ماست یا شیر ولرم ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۲/۳ لیوان
شکر ۲/۳ لیوان
آرد 1.5 لیوان
🔻طرز تهیه
۱- آرد ، بکینگ پودر و پودر هل را با هم مخلوط کنید و دو بار الک کنید ؛ تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و 3 دقیقه با همزن بزنید سپس شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
۲- ماست ، روغن مایع و گلاب را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید سپس مخلوط تخم مرغی را اضافه کنید و مجدد بزنید ؛ در ادامه مخلوط آرد را قاشق قاشق به مایه کیک اضافه کنید و با دور کند همزن مخلوط نمایید تا یکدست شود.
۳- داخل قالب کیک یزدی یا مافین را با کپسول های کاغذی پر کنید و داخل هر کپسول تا 2/3 از مایه کیک بریزید. روی کیک رو با کارد چرب یه بعلاوه بزنید.و قالب را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا روی کیک ها طلایی شود.
۴- کیک را پس از پخت از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود سپس سرو کنید ( در صورت تمایل میتوانید برای تزیین کیک یزدی پیش از پخت مقداری کنجد یا پودر پسته روی کیک ها بپاشید ).
🔻سایر نکات
بهترین نوع كیك یزدی در شهر یزد با استفاده از روغن محلی طبخ می شود كه طعم آن با سایر نمونه ها بسیار متفاوت است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یا ارحم الراحمین💫
ای مهربانترین مهربانان
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫سه شنبه💫
💫 ۱۸ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۶ رجب ۱۴۴۴
💫 ۷ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#تزئین_غذا
#صبحانه
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من اعتماد به نفس اینو داشتم
قطعاً رئیس جمهور میشدم 😂😂
#سس_پیتزا_ایتالیایی
🔻مواد لازم برای ۵ نفر
گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
سبزیجات معطر خشک ۱/۲ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۱/۴ قاشق غذا خوری
عسل 1 قاشق غذا خوری
جعفری ۱۰۰ گرم
پودر پیاز ۱/۴ قاشق چای خوری
پنیر پارمسان ۱ قاشق غذا خوری
🔻طرز تهیه
۱- گوجه ها را پوست بگیرید و داخل میکسر بریزید سپس تمام موادرو اضافه کرده و به مدت سی ثانیه خوب ترکیب شود.
۲- سس شما آمادەس. شما میتونید هر وقت خواستید پیتزا درست کنید برای یک پیتزای متوسط یک قاشق روی خمیر بمالید و بقیه را در یخچال نگه دارید.
#سس_پیتزا
#ایتالیا
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزی
اگه #طعم_و_بوی_مرغُ دوست نداری، با این راهکار عاشقش میشی🤩🤩👇
🔻مرغ ها رو ۵ دقیقه بجوشونین
آب قابلمه رو دور بریزین
دوباره آب اضافه کنین
یک عدد پیاز
یک عدد فلفل دلمه ای
نمک
زرد چوبه
بریزین و درشو ببندین یک ربع بجوشه
مرغ ها رو از قابلمه خارج کنین
داخل تابه مقداری کره و روغن بریزین
کمی که داغ شد، مرغ ها رو بچینین
دو طرفشون که سرخ شد، از تابه خارج کنین
یک عدد پیاز خلالی شده رو داخل همون تابه بریزین و تفت بدین
دو حبه سیر
کمی زردچوبه
یک قاشق غذاخوری رب گوجه
اضافه و مخلوط کنین
دو پیمانه آب مرغ و
دو تکه چوب دارچین
اضافه کنین
وقتی به جوش اومد، کمی فلفل سیاه و پاپریکا بریزین
مرغ ها رو بچینین
مقداری عصاره زعفران
آب نصف لیمو بریزین درشو ببندین و یک ساعت زمان بدین تا جا بیوفته
با این ریزه کاری ها مرغ تون خوش طعم و معرکه میشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#پیتزا_با_کراست_سیب_زمینی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_با_کراست_سیب_زمینی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~
#پیتزا_با_کراست_سیب_زمینی
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
سینه مرغ پخته ۱ عدد
فلفل دلمه ای خردشده ۳ قاشق سوپ خوری
قارچ ۱ پیاله کوچک
ذرت پخته ۲ قاشق سوپ خوری
کالباس خردشده ۲ قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق مربا خوری
پنیر پیتزا ۱ پیاله
🔻طرز تهیه
۱- اول از همه مواد پیتزاتونو آماده کنین..همه مواد پخته شده و آماده رو با هم مخلوط کنین و نمک و فلفل و آویشن بزنین و بذارین کنار..البته همون طوری که می دونین پیتزاها انواع مختلفی دارند شما می تونین به دلخواه هر ماده ای که دوست ندارین رو حذف و بجایش از یه مواد دیگه ای استفاده کنین.. من برا این پیتزا از گوشت مرغ..ذرت..یکم کالباس ...قارچ و فلفل دلمه ای استفاده کردم..
۲- حالا بریم سراغ پایه پیتزا... سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و رنده درشت بزنید و( بدون اینکه دوباره بشورین ) همون طوری در تابه بطور یکنواخت پخش کنین و با روغن کم سرخ کنید..
۳- یکم نمک و آویشن و فلفل بزنین... و بدون اینکه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید اجازه دهید سیب زمینی ها به حالت یک سبد یا اشیانه پرنده فرم تابه را بخود بگیره و یک طرف آن سرخ و ترد شود حالا سیب زمینی ها رو خیلی آرام برگردانید کاملا یکدست تا طرف دیگر ان نیز کمی سرخ شود.
۴- حالا آروم از تابه بیرون کشیده روی دستمال اشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود پس از کمی سرد شدن مواد پیتزا را به دلخواه روی آن ریخته و در فر از پیش گرم شده بگذارید ..
۵- سعی کنید مواد پیتزا قبل از داخل فر رفتن پخته شود و داخل فر فقط پنیر آن ذوب شود ...کافیست حدود ۱۵ دقیقه فقط گریل را روشن کنید تا پنیر ذوب شده و سطح آن طلایی شود .پیتزا سیب زمینی ترد و خوشمزه شما اماده است نوش جان. 😘
۶- نکته :حتما قبل از قرار دادن مواد پیتزا روی سیب زمینی ها تا حد امکان روغن اضافه آنرا بگیرید.
🔻سایر نکات
اگه برگردوندن سیب زمینی براتون سخت بود با شعله ملایم اول بذارین سیب زمینی ها کاملا بپزن بعد با شعله بالا سرخ کنین..به هیچ عنوان سیب زمینی ها رو موقع پخت زیر و رو نکنین..
و این که اگه روغنی که باهاش سیب زمینی رو سرخ کردین خیلی کمه نیازی به روغن گیری نیست و شما می تونین تو همون تابه مواد رو روی سیب زمینی ها بریزین و داخل فر قرار بدین..
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡