طرز تهیه #تدوک_تخم_مرغ 🍳
تدوک مرغ و تخم مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب که می تونین به ۲ روش اونو تهیه کنین و لذت ببرید؛
روش اول با سیب زمینی آب پز و مرغ پخته چرخ شده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تدوک_تخم_مرغ 🍳 تدوک مرغ و تخم مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب که می تونین به ۲ روش اونو تهیه
#تدوک_تخم_مرغ
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
🔻مواد اصلی
سیب زمینی متوسط ۲ عدد
تخم مرغ ۴ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
مرغ پخته چرخ شده (اختیاری) ۱ پیمانه
جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را میپزیم؛
۲- بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا می گیریم و کنار میذاریم؛
۳- سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له می کنیم؛
۴- پیاز را ریز رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم؛
۵- مرغ های پخته و چرخ شده را نیز اضافه می کنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین)
۶- جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه می کنیم؛
۷- خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم ؛ و هر قسمت را در کف دست پهن می کنیم و درون هر کدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ می پیچیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم تا تخم مرغ ها تمام شوند؛
۸- سپس هرکدام از تدوک ها را در پودر سوخاری می غلطانیم و درون روغن سرخ می کنیم و سپس با سبزیجات و سس های دلخواه سرو می کنیم؛ نوش جان. 😘
🔻سایر نکات
مرحله ۵ را میتونین حذف کنین؛
یعنی بدون مرغ پخته و تنها با سیب زمینی آبپز و باقی مواد نیز میتونین تدوک ها را درست کنین؛
به هر ۲ روش خوشمزه میشه نگران نباشید..
بسته به تعداد نفرات تخم مرغ ها را کم و زیاد کنین؛
و همچنین مواد خمیر را برای نفرات کمتر یا بیشتر با کم و زیاد کردن مقدار سیب زمینی ها در نظر بگیرید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کیک_گوشت
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم میزنیم..حالا نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست ب مواد تخم مرغی مون اضافه کرده هم می زنیم. دو پیمانه ارد و دو ق م پکینگ پودر رو ب موادمون اضافه کرده هم میزنیم.
مواد میانی: گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز و کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و فلفل دلمه هم اضافه می کنیم ی کمی هم آویشن می زنیم .
حالا قالب مونو چرب می کنیم یک کمی از مایع کیک مون توی قالب ریخته بعد مواد میانی رو ریخته و از روی اون پنیر پیتزا هم می ریزیم و حالا باقیمانده مایع کیک مون رو می ریزیم و توی فر از قبل گرم کرده به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 قرار می دهیم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽
✨ یا حی یا قیوم✨
ای زنده و پاینده
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫چهار شنبه💫
💫 ۱۹ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۷ رجب ۱۴۴۴
💫 ۸ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#سالاد_مرغ_و_قارچ
حدود 450 گرم سینه مرغ
حدود 350 گرم قارچ درشت خرد شده
1 هویج بزرگ و یا 2 هویج کوچک، رنده شده
1 پیاز کوچک ریز خرد شده
5-6 عدد خیارشور کوچک، ریز خرد شده
نمک و فلفل سیاه
هر دو طرف سینه مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی شعله ملایم، با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد 10 دقیقه صبر کنین تا سرد شه و خرد کنین.تابه رو با دستمال کاغذی تمیز کنین و قارچ هارو هم روی شعله ملایم به بالا تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و فلفل سیاه بریزین و اونقدر تفت بدین تا قهوه ای طلایی شن.هویج و پیازو هم تفت بدین با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، روی شعله ملایم.وقتی همه مواد سرد شدن، مخلوط کنین
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#دسر_پلمبير
خامه قنادي٤٠٠ گرم
تخم مرغ ٣ عدد
شكر ٤ ق س
وانيل ١/٨ ق چ
خلال پسته ٤٠ گرم
كمپوت اناناس يك قوطي ربع كيلويي
زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و زرده رو با شكر و وانيل خيلي خوب هم زده تا سفيد و پفي بشه ، سپس ظرف حاوي زرده رو روي بخار كتري ٥ دقيقه مرتب هم بزنين و بذارين خنك بشه ،خامه رو هم جدا زده تا فرم بگيره و سفيده رو هم بزنين تا فرم بگيره ، سپس سفيده ي فرم گرفته رو به خامه زده شده اضافه كرده و زرده رو هم اضافه كنين و در نهايت كمپوت اناناس رو خرد كرده و با خلال پسته به مواد اضافه كنين .
مواد رو داخل قالب ريخته و در فريزر بذارين تا ببنده.
نكته : ميتونين داخل ليوان و با بيسكوييت بصورت تك نفره سرو كنين.
و يا اينكه داخل قالب لوف سلفون كشيده و مواد رو داخلش بذارين تا ببنده
من ١ ق چ پودر ژلاتين به موادم اضافه كردم .
ظرف حاوي زرده تخم مرغ را روي بخار كتري ٥ دقيقه بنماري كردم و مرتب هم زدم.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
دست دخترش که زیر آوار کشته شده رو گرفته 😞
خدا به همه زلزله زده های خوی و ترکیه و سوریه صبر بده
#پیتزای_مکزیکی
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
پنیر خامه ای (کم چرب ، نرم شده) ۲۲۵ گرم
ادویه تاکو ۱ بسته
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) ۱ قوطی
ذرت ۱/۳ فنجان
زیتون (حلقه شده، زیتون سیاه) ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی (خرد شده) ۲ عدد
آووکادو (رنده شده) ۱ عدد
پنیر (رنده شده) ۲ فنجان
گشنیز (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
🔻طرز تهیه
۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
۳- در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴- وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
۵- سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کرپ_کیک_روز_عشق 😍
مواد کرپ را آماده کرده و به همه مواد، رنگ قرمز بزنید. البته میتوانید مواد را به 7 قسمت مساوی تقسیم کرده، هر کدام را به یکی از رنگهای رنگینکمان آغشته کنید و سپس کرپ کیکها را با رنگهای متفاوت، بپزید.
با آماده شدن همه کرپها ، خامه ساده یا شکلاتی درست کرده و با حوصله و دقت ، کرپها را یکی یکی روی هم بگذارید . پس از اتمام کار، یک بشقاب روی کرپها قرار داده و حاشیه کرپها را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا حاشیه کیک شما یکدست شود. این مدل کیک هم با کمی تزیین ولنتاینی، میتواند به کیک خاص و منحصر به فرد شما برای این روز جذاب تبدیل شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡