eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_با_کراست_سیب_زمینی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~
🔻مواد لازم برای ۴ نفر سیب زمینی متوسط ۲ عدد سینه مرغ پخته ۱ عدد فلفل دلمه ای خردشده ۳ قاشق سوپ خوری قارچ ۱ پیاله کوچک ذرت پخته ۲ قاشق سوپ خوری کالباس خردشده ۲ قاشق سوپ خوری نمک و فلفل به مقدار لازم آویشن ۱ قاشق مربا خوری پنیر پیتزا ۱ پیاله 🔻طرز تهیه ۱- اول از همه مواد پیتزاتونو آماده کنین..همه مواد پخته شده و آماده رو با هم مخلوط کنین و نمک و فلفل و آویشن بزنین و بذارین کنار..البته همون طوری که می دونین پیتزاها انواع مختلفی دارند شما می تونین به دلخواه هر ماده ای که دوست ندارین رو حذف و بجایش از یه مواد دیگه ای استفاده کنین.. من برا این پیتزا از گوشت مرغ..ذرت..یکم کالباس ...قارچ و فلفل دلمه ای استفاده کردم‌.. ۲- حالا بریم سراغ پایه پیتزا... سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید و رنده درشت بزنید و( بدون اینکه دوباره بشورین ) همون طوری در تابه بطور یکنواخت پخش کنین و با روغن کم سرخ کنید.. ۳- یکم نمک و آویشن و فلفل بزنین... و بدون اینکه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید اجازه دهید سیب زمینی ها به حالت یک سبد یا اشیانه پرنده فرم تابه را بخود بگیره و یک طرف آن سرخ و ترد شود حالا سیب زمینی ها رو خیلی آرام برگردانید کاملا یکدست تا طرف دیگر ان نیز کمی سرخ شود. ۴- حالا آروم از تابه بیرون کشیده روی دستمال اشپزخانه گذاشته تا روغن اضافه آن گرفته شود پس از کمی سرد شدن مواد پیتزا را به دلخواه روی آن ریخته و در فر از پیش گرم شده بگذارید .. ۵- سعی کنید مواد پیتزا قبل از داخل فر رفتن پخته شود و داخل فر فقط پنیر آن ذوب شود ...کافیست حدود ۱۵ دقیقه فقط گریل را روشن کنید تا پنیر ذوب شده و سطح آن طلایی شود .پیتزا سیب زمینی ترد و خوشمزه شما اماده است نوش جان. 😘 ۶- نکته :حتما قبل از قرار دادن مواد پیتزا روی سیب زمینی ها تا حد امکان روغن اضافه آنرا بگیرید. 🔻سایر نکات اگه برگردوندن سیب زمینی براتون سخت بود با شعله ملایم اول بذارین سیب زمینی ها کاملا بپزن بعد با شعله بالا سرخ کنین..به هیچ عنوان سیب زمینی ها رو موقع پخت زیر و رو نکنین.. و این که اگه روغنی که باهاش سیب زمینی رو سرخ کردین خیلی کمه نیازی به روغن گیری نیست و شما می تونین تو همون تابه مواد رو روی سیب زمینی ها بریزین و داخل فر قرار بدین.. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
طرز تهیه 🍳 تدوک مرغ و تخم‌ مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب که می تونین به ۲ روش اونو تهیه کنین و لذت ببرید؛ روش اول با سیب زمینی آب پز و مرغ پخته چرخ شده 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #تدوک_تخم_مرغ 🍳 تدوک مرغ و تخم‌ مرغ یک غذای خوشمزه و دلچسب که می تونین به ۲ روش اونو تهیه
🔻مواد لازم برای ۴ نفر 🔻مواد اصلی سیب زمینی متوسط ۲ عدد تخم مرغ ۴ عدد پیاز کوچک ۱ عدد مرغ پخته چرخ شده (اختیاری) ۱ پیمانه جعفری خردشده ۱/۴ پیمانه نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم پودر سوخاری به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را می‌پزیم؛ ۲- بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا می گیریم و کنار میذاریم؛ ۳- سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له می کنیم؛ ۴- پیاز را ریز رنده می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم؛ ۵- مرغ های پخته و چرخ شده را نیز اضافه می کنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین) ۶- جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه می کنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط می کنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه می کنیم؛ ۷- خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم ؛ و هر قسمت را در کف دست پهن می کنیم و درون هر کدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ می پیچیم و به همین ترتیب ادامه می دهیم‌ تا تخم مرغ ها تمام شوند؛ ۸- سپس هرکدام از تدوک ها را در پودر سوخاری می غلطانیم و درون روغن سرخ می کنیم و سپس با سبزیجات و سس های دلخواه سرو می کنیم؛ نوش جان. 😘 🔻سایر نکات مرحله ۵ را میتونین حذف کنین؛ یعنی بدون مرغ پخته و تنها با سیب زمینی آبپز و باقی مواد نیز میتونین تدوک ها را درست کنین؛ به هر ۲ روش خوشمزه میشه نگران نباشید.. بسته به تعداد نفرات تخم مرغ ها را کم و زیاد کنین؛ و همچنین مواد خمیر را برای نفرات کمتر یا بیشتر با کم و زیاد کردن مقدار سیب زمینی ها در نظر بگیرید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم می‌زنیم..حالا نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست ب مواد تخم مرغی مون اضافه کرده هم می زنیم. دو پیمانه ارد و دو ق م پکینگ پودر رو ب موادمون اضافه کرده هم می‌زنیم. مواد میانی: گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز و کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و فلفل دلمه هم اضافه می کنیم ی کمی هم آویشن می‌ زنیم . حالا قالب مونو چرب می کنیم یک کمی از مایع کیک مون توی قالب ریخته بعد مواد میانی رو ریخته و از روی اون پنیر پیتزا هم می ریزیم و حالا باقیمانده مایع کیک مون رو می ریزیم و توی فر از قبل گرم کرده به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 قرار می دهیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۸ بهمن ۱۴۰۱
💫﷽💫﷽ ✨   یا حی یا قیوم✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          💫چهار شنبه💫 💫  ۱۹ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۱۷ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۸ فوریه  ۲۰۲۳ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
حدود 450 گرم سینه مرغ حدود 350 گرم قارچ درشت خرد شده 1 هویج بزرگ و یا 2 هویج کوچک، رنده شده 1 پیاز کوچک ریز خرد شده 5-6 عدد خیارشور کوچک، ریز خرد شده نمک و فلفل سیاه هر دو طرف سینه مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی شعله ملایم، با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد 10 دقیقه صبر کنین تا سرد شه و خرد کنین.تابه رو با دستمال کاغذی تمیز کنین و قارچ هارو هم روی شعله ملایم به بالا تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و فلفل سیاه بریزین و اونقدر تفت بدین تا قهوه ای طلایی شن.هویج و پیازو هم تفت بدین با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، روی شعله ملایم.وقتی همه مواد سرد شدن، مخلوط کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
🥘 زنگ آشپزی 🍳
خامه قنادي٤٠٠ گرم تخم مرغ ٣ عدد شكر ٤ ق س وانيل ١/٨ ق چ خلال پسته ٤٠ گرم كمپوت اناناس يك قوطي ربع كيلويي زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و زرده رو با شكر و وانيل خيلي خوب هم زده تا سفيد و پفي بشه ، سپس ظرف حاوي زرده رو روي بخار كتري ٥ دقيقه مرتب هم بزنين و بذارين خنك بشه ،خامه رو هم جدا زده تا فرم بگيره و سفيده رو هم بزنين تا فرم بگيره ، سپس سفيده ي فرم گرفته رو به خامه زده شده اضافه كرده و زرده رو هم اضافه كنين و در نهايت كمپوت اناناس رو خرد كرده و با خلال پسته به مواد اضافه كنين . مواد رو داخل قالب ريخته و در فريزر بذارين تا ببنده. نكته : ميتونين داخل ليوان و با بيسكوييت بصورت تك نفره سرو كنين. و يا اينكه داخل قالب لوف سلفون كشيده و مواد رو داخلش بذارين تا ببنده من ١ ق چ پودر ژلاتين به موادم اضافه كردم . ظرف حاوي زرده تخم مرغ را روي بخار كتري ٥ دقيقه بنماري كردم و مرتب هم زدم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱۹ بهمن ۱۴۰۱
هدایت شده از آرامکده
دست دخترش که زیر آوار کشته شده رو گرفته 😞 خدا به همه زلزله زده های خوی و ترکیه و سوریه صبر بده
۱۹ بهمن ۱۴۰۱