eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.5هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
سه عدد تخم مرغ رو با کمی نمک و فلفل هم می‌زنیم..حالا نصف لیوان روغن مایع و یک لیوان ماست ب مواد تخم مرغی مون اضافه کرده هم می زنیم. دو پیمانه ارد و دو ق م پکینگ پودر رو ب موادمون اضافه کرده هم می‌زنیم. مواد میانی: گوشت چرخ کرده رو همراه پیاز و کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و فلفل دلمه هم اضافه می کنیم ی کمی هم آویشن می‌ زنیم . حالا قالب مونو چرب می کنیم یک کمی از مایع کیک مون توی قالب ریخته بعد مواد میانی رو ریخته و از روی اون پنیر پیتزا هم می ریزیم و حالا باقیمانده مایع کیک مون رو می ریزیم و توی فر از قبل گرم کرده به مدت 45 دقیقه با درجه حرارت 185 قرار می دهیم 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💫﷽💫﷽ ✨   یا حی یا قیوم✨        ای زنده و پاینده 🌱🌸 سلام صبح  بخیر 🌱🌸          💫چهار شنبه💫 💫  ۱۹ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۱۷ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۸ فوریه  ۲۰۲۳ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
حدود 450 گرم سینه مرغ حدود 350 گرم قارچ درشت خرد شده 1 هویج بزرگ و یا 2 هویج کوچک، رنده شده 1 پیاز کوچک ریز خرد شده 5-6 عدد خیارشور کوچک، ریز خرد شده نمک و فلفل سیاه هر دو طرف سینه مرغ، نمک و فلفل سیاه بپاشین و روی شعله ملایم، با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون تفت بدین تا کاملا بپزه.بعد 10 دقیقه صبر کنین تا سرد شه و خرد کنین.تابه رو با دستمال کاغذی تمیز کنین و قارچ هارو هم روی شعله ملایم به بالا تفت بدین تا آبشو بکشه بعد نمک و فلفل سیاه بریزین و اونقدر تفت بدین تا قهوه ای طلایی شن.هویج و پیازو هم تفت بدین با 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون، روی شعله ملایم.وقتی همه مواد سرد شدن، مخلوط کنین 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
خامه قنادي٤٠٠ گرم تخم مرغ ٣ عدد شكر ٤ ق س وانيل ١/٨ ق چ خلال پسته ٤٠ گرم كمپوت اناناس يك قوطي ربع كيلويي زرده و سفيده تخم مرغ را جدا كرده و زرده رو با شكر و وانيل خيلي خوب هم زده تا سفيد و پفي بشه ، سپس ظرف حاوي زرده رو روي بخار كتري ٥ دقيقه مرتب هم بزنين و بذارين خنك بشه ،خامه رو هم جدا زده تا فرم بگيره و سفيده رو هم بزنين تا فرم بگيره ، سپس سفيده ي فرم گرفته رو به خامه زده شده اضافه كرده و زرده رو هم اضافه كنين و در نهايت كمپوت اناناس رو خرد كرده و با خلال پسته به مواد اضافه كنين . مواد رو داخل قالب ريخته و در فريزر بذارين تا ببنده. نكته : ميتونين داخل ليوان و با بيسكوييت بصورت تك نفره سرو كنين. و يا اينكه داخل قالب لوف سلفون كشيده و مواد رو داخلش بذارين تا ببنده من ١ ق چ پودر ژلاتين به موادم اضافه كردم . ظرف حاوي زرده تخم مرغ را روي بخار كتري ٥ دقيقه بنماري كردم و مرتب هم زدم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
دست دخترش که زیر آوار کشته شده رو گرفته 😞 خدا به همه زلزله زده های خوی و ترکیه و سوریه صبر بده
🔻مواد لازم برای ۴ نفر خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم پنیر خامه ای (کم چرب ، نرم شده) ۲۲۵ گرم ادویه تاکو ۱ بسته کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) ۱ قوطی ذرت ۱/۳ فنجان زیتون (حلقه شده، زیتون سیاه) ۱/۴ فنجان گوجه فرنگی (خرد شده) ۲ عدد آووکادو (رنده شده) ۱ عدد پنیر (رنده شده) ۲ فنجان گشنیز (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید. ۲- خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود. ۳- در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. ۴- وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید. ۵- سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍 مواد کرپ را آماده کرده و به همه مواد، رنگ قرمز بزنید. البته می‌توانید مواد را به 7 قسمت مساوی تقسیم کرده، هر کدام را به یکی از رنگ‌های رنگین‌کمان آغشته کنید و سپس کرپ کیک‌ها را با رنگ‌های متفاوت، بپزید. با آماده شدن همه کرپ‌ها ، خامه ساده یا شکلاتی درست کرده و با حوصله و دقت ، کرپ‌ها را یکی یکی روی هم بگذارید . پس از اتمام کار، یک بشقاب روی کرپ‌ها قرار داده و حاشیه کرپ‌ها را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا حاشیه کیک شما یک‌دست شود. این مدل کیک هم با کمی تزیین ولنتاینی، می‌تواند به کیک خاص و منحصر به فرد شما برای این روز جذاب تبدیل شود. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 خیلی راحته✅ حتما کلیپ و ببینید 👌😍 😋 خیلی راحته✅ حتما کلیپ و ببینید 👌😍 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #لوبیا_پلو 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۷ نفر برنج ۴ پیمانه لوبیا سبز ۴۰۰ گرم پیاز متوسط ۳ عدد گوشت‌ گوساله یا گوسفند ۴۰۰ گرم رب گوجه ‌فرنگی ۲ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم 🔻طرز تهیه ۱- پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود ۲- لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید. در کمی روغن تفت داده تا رنگ آن عوض شود. آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید ۳- وقتی که کم آب شد، نمک، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد ۴- برنج را آبکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده و زعفران آب زده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) سپس لایه بعد را بریزید تا آخر و به مدت 30 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از این مدت غذا آماده سرو است. ۵- توجه کنید لوبیا پلو سریع می‌سوزد، پس شعله را کم کنید؛ اگر عجله ندارید از شعله پخش کن استفاده کنید ۶- نان لواش برای کف لوبیا پلو به عنوان ته دیگ بسیار مناسب است که برای این کار ابتدا کمی روغن کف قابلمه بریزید وقتی داغ شد نان را پهن کنید و ریختن لایه یه لایه برنج را شروع کنید. 🔻سایر نکات نکته کلیدی در خوب در آمدن لوبیا پلو زنده برداشتن برنج است، یعنی برنج را زیاد در آب جوش نگه ندارید اگر از گوشت تكه ای استفاده می كنید آن را از قبل آب‌پز كنید و اگر گوشت شما قلقلی است آن را در روغن داغ سرخ كنید استفاده جدا از زعفران در لابلای برنج است یعنی زعفران را به مواد اضافه نکنید تا عطر آن حفظ شود. برای عطر بیشتر می‌توانید از کمی دارچین استفاده کنید. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡