طرز تهیه #کرم_پرتقالی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کرم_پرتقالی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کرم_پرتقالی
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
آرد ۱ قاشق غذا خوری
شکر ۳ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق مربا خوری
آب پرتقال ۱/۲ پیمانه
کره ۱ قاشق مربا خوری
شکلات سفید ۵۰ گرم
آب سرد ۱/۴ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- نشاسته را در آب سرد حل کرده
۲- تمامی مواد را بجز نشاسته ذرت مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم
۳- بعد از آب شدن شکلات مخلوط نشاسته و آب را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا به غلظت فرنی برسد
۴- مایع را داغ روی کیک سرد می ریزیم.
🔻سایر نکات
اگر از آب پرتقال بازاری استفاده کردید میتونین از میزان شکر کمتری استفاده کنین
اگر رنگ کرم پرتقال کم رنگ بود میتونین از رنگ خوراکی مجاز نارنجی یک قطره استفاده کنین
من برای این مقدار موادم یک قطره رنگ ژله ای نارنجی ریختم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از آرامکده
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز یک هدیه از
طرف خداست
همین که امروز هم
میتوانی از نعمت
دوباره دیدن
دوباره شنیدن
و دوباره لمس کردن
🤍این جهان زیبا لذت ببری
خداروشکر کن..
و روزتو زیبـا بساز
صبح زیبـاتون پر ازنور امید
وعشق به خالق مهربون🌹
طرز تهیه #کیک_برنج_با_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_برنج_با_مرغ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کیک_برنج_با_مرغ
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
ماست (سفت) ۱/۲ پیمانه
کره (آب شده) ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
پسته (خام) ۱۰۰ گرم
بادام (خام) ۱۰۰ گرم
مرغ (بدون استخوان) ۵۰۰ گرم
برنج ۷۰۰ گرم
عصاره مرغ (کوچک) ۱ بسته
جوش شیرین ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد ۵۰۰ گرم
ادویه پلویی ۱ قاشق سوپ خوری
زعفران ۱/۲ قاشق چای خوری
کنجد به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا مرغ را خرد كنید و آن را با مقداری كره كمی سرخ كنید و سپس با كمی آب بپزید.برنج را در ظرفی مناسب كته كنید و آن را داخل دیس بكشید تا خنك شود.
۲- كمی كره یا روغن را داغ كنید و بادام و پسته را درون آن تفت دهید و بعد همه ادویه ها را به آن اضافه كنید و بعد كم كم آرد را اضافه كرده و خوب مخلوط كنید و آن را از روی شعله برداشته و عصاره مرغ را در 1 لیوان آب جوش حل كرده و به آن اضافه كنید و ماست و تخم مرغ را هم اضافه كرده و ماده خمیر مانند را با دست خوب مخلوط كنید.
۳- قالب كیكی مناسب انتخاب كنبد و داخل آن را با روغن كاملا چرب كنید .حالا بیشتر از نیمی از خمیر را برداشته و با وردنه صاف كنید و آن را روی قالب بیندازید و كاملا به دیواره قالب بچسبانید.
۴- درون آن را یك لایه برنج كته شده و یك لایه مرغ بریزید و تا انتها ادامه دهید تا پر شود و در انتها اضافه خمیر را روی مواد آورده و خوب صاف كنید تا شبیه كیك شود و روی آن را با برس كمی زعفران بزنید و كنجد بپاشید و درون فر قرار داده و اجازه دهید حدود 35 دقیقه بماند.
🔻سایر نکات
1)بهتر است به جای عصاره مرغ از آب همان مرغی كه پخته اید 1 لیوان استفاده كنید.
2)می توانید روی كیك را كمی زرده تخم مرغ بزنید تا براق تر و زیبا تر شود.
3)برنج را خیلی هم شفته دم نكنید چون بعدا قرار است دوباره بپزد و اگر خیلی برنج نرم دوست ندارید برنج را آبكش كنید و داخل قالب بریزید.
4)بهتر است پسته و بادام را از شب قبل داخل آب و شكر و گلاب قرار دهید تا خوشمزه تر شوند.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه
#کاپ_کیک_شکلاتی_با_روغن_مایع
با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
این مافین شکلاتی یه بافت نرم پنبه ای داره که وقتی میخورید کاملا تو دهن آب میشه و بشدت خوشمزست و پیشنهاد می کنم حتما درست کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کاپ_کیک_شکلاتی_با_روغن_مایع با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار این مافین شکلاتی یه بافت نرم
#کاپ_کیک_شکلاتی_با_روغن_مایع با پیمانه لیوان فرانسوی دسته دار
🔻مواد لازم
آرد ۲/۵ لیوان فرانسوی سر خالی
شیر ۱ لیوان فرانسوی سر خالی
روغن ۱ لیوان فرانسوی سر خالی
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل کمی
بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری سر صاف
تخم مرغ ۳ عدد
شکلات تلخ ۵۰ گرم
شکلات شیری ۵۰ گرم
🔻دستور پخت
در ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل رو مخلوط کنید. اول با همزن خاموش کمی هم بزنید تا شکر به اطراف پخش نشه سپس با دور تند همزن ۵ دقیقه هم بزنید تا مواد حجمش دوبرابر و کاملا کرم رنگ و پوک بشه.
سپس شیر و روغن رو اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید نه بیشتر، مواد خشک که شامل (آرد، بیکینگ پودر و پودر کاکائو) رو باهم مخلوط و الک کنید و طی سه مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در نهایت شکلات شیری و تلخ خرد شده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید و کف قالب ها رو کمی چرب و کپسول کاغذی رو کف قالب بزارید و فیکسش کنید و از مواد کیک توی قالب بریزید بطوری که ۲/۳ قالب پر بشه و روش هم شکلات چیپسی نسوز بریزید.
در آخر بزارید توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۲۰ تا ۲۵دقیقه، دقت کنید که دمای فرها متفاوت هست و بعد از ۲۰ دقیقه حتما با یه سیخ چوبی چک کنید اگر سیخ تمیز بیرون اومد پس مافین شما آمادست. من از قالب کیک یزدی استفاده کردم.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
💖فال احساسی💖
💞متولدين هرماه براي اولين بار ميتونيد فال خودتون رو به صورت دقيق بخونید.
💞ابتدا نيت كنيد و ٣ صلوات بفرستيد💞
💞 فروردين @aramkadh
💞 ارديبهشت @aramkadh
💞 خرداد @aramkadh
💞 تير @aramkadh
💞 مرداد @aramkadh
💞 ماه تولد بقیه ماها رو 👇
https://eitaa.com/joinchat/2075721809Ce03bfa497e
كليك كن و #فالت رو ببين 👆
من گرفتم درست بود . کانال دوم مونه 😘😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#شیرینی_قطاب_بدون_فر🥟
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
34.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 کلیپ
طرز تهیه #ماهی_سرخ_کرده 🍳
این کلیپ رو ذخیره کنید 😘😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرز تهیه #کوکو_سبزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡