طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#بال_مرغ_به_سبک_ویتنامی
🔻مواد لازم برای ۶ نفر
بال مرغ ۱۴۰۰ گرم
سیر خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
موسیر خرد شده ۱/۴ پیمانه
زنجبیل خرد شده ۱/۴ پیمانه
قسمت سفید پیازچه ۳ قاشق غذا خوری
شکر قهوه ای ۳ قاشق غذا خوری
سس ماهی ۱/۳ پیمانه
آب لیمو ترش ۳ قاشق غذا خوری
روغن بادام زمینی ۳ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
بادام زمینی بو داده ۱/۴ پیمانه
گشنیز تازه خرد شده ۱/۴ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
۲- بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
۳- آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #کیک_مرغ_تابه_ای
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #کیک_مرغ_تابه_ای 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
😍😘 اومدم با یک شام فوری و خوشمزه برا اونایی که می مونن شام یا ناهار چی درست کنن
🔻مواد خمیر:
تخم مرغ ۲ عدد
آرد یک لیوان
ماست دو سوم لیوان
بکینگ پودر دو قاشق مرباخوری
روغن دو سوم لیوان
نمک نصف قاشق مرباخوری و فلفل
🔻مواد میانی :
مرغ ریز خرد شده ۱۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی سرخ شده دو عدد کوچک
نمک ، فلفل ، زردچوبه و آویشن به میزان لازم
ذرت ، و نخود فرنگی و فلفل دلمه دو قاشق غذاخوری
ابتدا مواد میانی رو آماده می کنیم ، مرغ خرد شده رو داخل روغن تفت میدیم بهش پیاز رو اضافه کرده ، بعد سیب زمینی سرخ شده ، فلفل دلمه ( من نداشتم نریختم ) و نخود فرنگی و ذرت و هویج در صورت دلخواه به موادمون اضافه می کنیم همه مواد رو هم می زنیم به همراه نمک و فلفل و زردچوبه بعد حرارت رو خاموش می کنیم
🔻مواد خمیر:
تخم مرغ رو یکمی می زنیم تا از لختگی در بیاد بکینگ پودر رو به ماست اضافه می کنیم بعد روغن و ماست و بکینگ پودر رو به تخم مرغ اضافه کرده و در آخر آرد و نمک و فلفل رو اضافه می کنیم یک خمیر شلی به ما میده کف تابه رو چرب کرده مقداری از مواد خمیری رو ریخته مواد گوشتی رو روش می ریزیم یکمی آویشن می پاشیم و بقیه مواد رو روش می ریزیم روی شعله ملایم دم کنی میزاریم بمدت تقریبا ۴۵ دقیقه اگر دوست داشتین مثل من یک ربع هم طرف دیگه رو هم بزارین تا پخته بشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
⭕️جـامـع تـریـن ڪـانـال #عـاشـقـانہ ایـتـا⭕️
مـیـخـواے هـرروز انـرژے و انـگـیـزه داشـتہ بـاشـے؟!☺️🥰
⭕️ڪافیہ وارد ڪانال زیر بشے و #رویایے ترین ارزوتو براورده ڪنے😍👇🏻🔥
❇️مـتـن هـاے زیـبـا ڪوتـاه دلـنـشــیـن😇🦋
❇️مــوزیـــڪ ویـــدئــوے احـسـاسـے💛🌱
ڪلے عڪساے خاص و آرامش بخش😁👇🏼
https://eitaa.com/joinchat/2075721809Ce03bfa497e
✅تصاویر جذاب فوق العاده محشر😍☝️🏼
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#نان
#نان_صبحانه 🥪🥪🥪.
مواد لازم :
نان باگت 1عدد یا نان تست 8 تکه.
تخم مرغ : 3 عدد.
پنیر پیتزا : نصف پیمانه.
جعفری خرد شده : کمی.
روغن مایع : 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
🔻طرز تهیه :
ابتدا نون باگت رو برش های یک اندازه می دهیم داخل سینی فر گاز روغنی گذاشته نون ها رو کنار هم می چینیم. حالا تخم مرغ ها و بقیه ی مواد رو داخل کاسه ای مخلوط می کنیم، به کمک قاشق از مواد برداشته روی نون ها میریزیم تا کامل سطح شون پر شه، مطابق تصویر.
سینی رو در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه به مدت 20 دقیقه قرار می دهیم تا روی نون ها برشته و طلایی بشه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سیب_زمینی_تنوری_با_سس_کنجد
#بدون_نیاز_به_فر
#پیش_غذا
🔹مواد سیب زمینی تنوری برای 4 نفر
🔸 سیب زمینی کوچک 700 گرم 🥔
🔸روغن سرخ کردنی 2 قاشق غذاخوری🍾
🔸نمک 1/4 قاشق غذاخوری
🔹مواد سس
🔸پودر سیر 1/4 قاشق غذاخوری🧄
🔸پودر پیاز 1/4 قاشق غذاخوری🧅
🔸شوید خشک 1/2 قاشق غذاخوری🌿
🔸جعفری خشک 1/2 قاشق غذاخوری🍀
🔸ارده کنجد 1/4 پیمانه🥣
🔸آب گرم 1/4 پیمانه💧
🔸آب لیمو تازه 3 قاشق غذاخوری🍋
🔸نمک 1/4 قاشق غذاخوری🧂
🔸فلفل سیاه تازه🌶
🔹برای سرو
🔸پیازچه 2 عدد بلند🎋
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#سیب_زمینی_تنوری_با_سس_کنجد #بدون_نیاز_به_فر #پیش_غذا 🔹مواد سیب زمینی تنوری برای 4 نفر 🔸 سیب زمین
♨️طرز تهیه
🔹سیب زمینی های کوچک را کف یک قابلمه بچینید، نمک را اضافه کنید و آب درون قابلمه بریزید تا حدی که روی تمام سیب زمینی ها پوشانده شود. سپس حرارت را زیاد کنید تا آب بجوش آید، زمانی که آب بجوش آمد برای حدود 10 دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزد.
🔹برای تهیه سس ابتدا در یک کاسه 1/4 قاشق غذاخوری پودر سیر، 1/4 قاشق غذاخوری پودر پیاز، 1/2 قاشق چایخوری شوید خشک، 1/2 قاشق غذاخوری جعفری خشک ،1/4 پیمانه ارده کنجد ،1/4 پیمانه آب گرم، 3 قاشق غذاخوری آب لیمو ، 1/4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را باهم مخلوط میکنیم و تا زمانی مواد یکدست و نرم شود به همزدن ادامه دهید.
🔹 سیب زمینی ها را آبکش کنید و صبر کنید تا خنک شود. سپس از وسط نصف کنید.
🔹درون یک تابه گرم روغن را اضافه کنید و سیب زمینی ها را درون تابه بریزید و تا زمانی که سیب زمینی ها قهوه ای رنگ و برشته شوند آنها را روی حرارت نگه دارید. هر چند وقت، سیب زمینی ها را هم بزنید تا به تابه نچسبد. می توانید این مرحله را درون فر هم انجام دهید.
🔹پیازچه ها را ریز خرد کنید. سیب زمینی های تنوری را درون یک ظرف برای سرو بریزید و یا در همان تابه سس را روی سیب زمینی ها ریخته تا طعم دار شوند. در نهایت پیازچه های خرد شده را روی ظرف بریزید و نوش جان کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷💚انرژی_مثبت😍
🌷🌼ذهنمان راازنتوانستن پاڪ ڪنیم
🌷🌼همیشه باافڪارزیبازندگی ڪنیم
🌷🌼زندگی فقط بافڪرهای مازیبامیشود
🌷🌼زندگیتون سرشاراززیباییهای خالق هستی
صبحانه ای سالم و مقوی با جو دو سر پرک
🔻مواد لازم
جو دوسر پرک ترخینه ۱/۲ فنجان
آب ۱/۲ فنجان
شیر (کم چرب) یا شیر سویا ۱/۲ فنجان
موز اسلایس شده 0.5 عدد
گردو خرد شده یا کشمش ۱-۲ قاشق غذا خوری
عسل ۱ قاشق غذا خوری
نمک کمی
🔻طرز تهیه
۱- در یک قابلمه کوچک جودوسر پرک ترخینه ، آب و شیر را مخلوط کرده و روی شعله ملایم قرار می دهیم
۲- ۵ دقیقه حرارت می دهیم تا کمی جو ها بپز و هر از گاهی مواد را هم می زنیم.
۳- مواد را از روی حرارت برداشته و داخل ظرف گودی ریخته اسلایس موز و گردو خرد شده یا کشمش را روی آن می ریزیم و یک قاشق عسل را اضافه می کنیم.
🔻سایر نکات
برای صرفه جویی در زمان می توانید از جو دوسر پرک فوری ترخینه استفاده نمایید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡