فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ممنون میشیم با فورارد زدن از ما حمایت کنید
بهترین نیستیم ولی بهترینها کنارما هستن
دوستان جدید خوش آمدید🌹🌹❤️❤️❤️
مقدمتون گلباران 🌹🌹🌹🌹🌷🌷🌷🌷
و سپاس و قدردانی از دوستانی عزیزی که از مدتها قبل ما را همراهی می کنند
🌹🌹🌹❤️❤️❤️
ازحضور تک تک عزیزان سپاسگزارم
مرسی ک هستین
مدیـریـت کـانـال زنگ آشپزی
💙✌️
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃#دلمه_برگ_مو🍃
بفرست واسه همه ی دوستات 😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@zangeashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اردو_سیب_زمینی_تنوری
سیب زمینی (برای سس روش روغن زیتون، نمک و آویشن)
پیاز، گوشت چرخ کرده، یک چهارم لیوان شیر، نمک و فلفل سیاه، سس بشامل، پنیر پیتزا، پودر پاپریکا
به مدت ۱۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه
نوش جان 😋
بفرست واسه همه ی رفیق رفقات 😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@zangeashpazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بنیه_مرغ 😍😋
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
نشاسته ذرت یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری پر
نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پودر پیاز به مقدار دلخواه
ماء الشعیر بدون طعم کلاسیک در حدی که خمیر مورد نظر را به ما بدهد می تونید هم از فیله مرغ استفاده کنید هم می تونید سینه مرغ را نواری برش بزنید کوچک و نازک نشه زیاد و چاشنی الس پایس بزنید من از ترکیب شاندیزی و بلوچی استفاده کردم طعم دزفولی را هم خیلی دوست داشتم دیگه نیازی به نمک و ادویه جات نداره مخلوط کنید و کنار بذارید آرد و آرد برنج و نشاسته ذرت و بیکینگ پودر و پودر سیر و پودر پیاز و نمک و فلفل را مخلوط و ماء الشعیر را کم کم اضافه تا خمیری بدست بیاد که نه سفت و نه شل باشه و زعفران هم بزنید واسه خوشرنگ شدن رنگ خمیر فیله های طعم دار شده را توی خمیر بزنید و بذارید اضافه های خمیر چکه کنه و توی روغن داغ و نسبتا شناور سرخ کنید یک طرف که طلایی شد طرف دیگه را سرخ کنید و روی دستمال آشپزخونه بذارید تا روغن اضافه گرفته بشه
بفرست واسه همه ی جوجه چینی دوستا😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@zangeashpazi
🥘 زنگ آشپزی 🍳
تکنیک تهیه #چای_ماسالا خونگی
من همیشه از طعم فوق العاده چای ماسالا خیلی خوشم میومد
ولی پودر این چایی قیمت نسبتا بالایی داره برای همین خودم با تحقیق زیاد متوجه مواد اولیه چایی شدم و از اون به بعد خودم خیلی آسون و راحت درستش کردم😍
بهتون پیشنهاد می کنم حتما درستش کنید چون طعم خیلی خوبی داره
بفرست واسه دوستای چایی خورت 😘
✾࿐ᭂ༅•❥🥘🥗🍕❥•༅ᭂ࿐✾
@zangeashpazi
#دیزاین_میز 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
@zangeashpazı
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#دیزاین_خوشگل🍉🍇
یک سینه مرغ را برش های نازک بدید و ریز خرد کنید
سه عدد سیب زمینی را رنده کنید
آب سیب زمینی ها را بگیرید و به مرغ ها اضافه کنید.
یک عدد پیاز روی مرغ ها رنده کنید.
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق مرباخوری نمک
یه قاشق چایخوری فلفل سیاه اضافه و مخلوط کنید.
دو قاشق غذا خوری آرد سفید قنادی اضافه و کاملا میکس کنید تا یکدست بشه.
توی تابه روغن بریزید
مواد را داخل تابه بریزید و صاف و یکدست کنید.
در تابه را بذارید تا خوب بپزه
برگردونید تا اون طرفش هم سرخ بشه
کمی پنیر پیتزا روی آن بریزید و چند دقیقه در تابه را بذارید تا پنیرها آب بشه.
توی ظرف دلخواه سرو کنید
کمی جعفری خرد شده روی آن بریزید و نوش
@zangeashpazı
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو با شیر بدون خامه
• شیر: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی
• کره: ۳ قاشق غذاخوری
• آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
• سیر رنده شده: ۲ حبه
• پنیر پارمزان: ۱ و ۱/۲ لیوان دستهدار فرانسوی
• نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
مواد لازم برای تهیه سس آلفردو با شیر بدون خامه • شیر: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی • کره: ۳ قاشق غ
مراحل طرز تهیه سس آلفردو با شیر بدون خامه
برای درست کردن سس آلفردو با شیر و بدون خامه، باید آرد، کره و سیر را در تابه تفت دهید، سپس پنیر و شیر را به آن اضافه کنید. وقتی مخلوط یکدست شد، آن را از روی حرارت بردارید. طرز تهیه سس آلفردو با شیر به حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان برای آماده سازی و تهیه نیاز دارد.
مرحله اول: کره و سیر را در تابه تفت دهید
در اولین مرحله از طرز تهیه سس آلفردو با شیر، کره را در یک تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا ذوب شود. سیر را رنده کنید و با کره کاملا تفت دهید تا عطر آن خارج شود و به رنگ طلایی دربیاید ولی مراقب باشید نسوزد.
مرحله دوم: آرد و شیر را اضافه کنید و تفت دهید
آرد را با سیر و کره کمی تفت دهید تا طعم خام آن گرفته شود. نیازی نیست حتما تغییر رنگ بدهد. سپس شیر را به آرامی اضافه کنید و مدام مواد مایه سس آلفردو را به هم بزنید تا گلوله نشوند. وقتی آرد و شیر کاملا با هم یکدست شدند، پنیر پارمزان را اضافه کنید.
مرحله سوم: پنیر، نمک و فلفل را به مایه سس آلفردو اضافه کنید
پنیر رنده شده پارمزان باید به خوبی در شیر حل و یکدست شود. در آخر وقتی همه مواد با هم مخلوط شدند، آن را بچشید و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. سپس حرارت را خاموش کنید. بد نیست بدانید که این سس آلفردو با شیر، به اندازه سس آلفردو با خامه غلظت و چربی ندارد و رژیمیتر است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡