13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ساندویچ تاکو + سس سالسا
موادموادلازم:
۲ عدد گوجه فرنگی کوچک🍅
۱ عدد فلفل دلمه رنگی🫑
۱ عدد پیاز🧅
۲-۳ حبه سیر🧄
۱ عدد فلفل هالوپینیو (خیلی تنده)🌶
۱ عدد سینه مرغ🍗
ادویه:
نمک،فلفل سیاه، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا دودی، زیره، تخم گشنیز
۲ ق غ روغن زیتون🫒
یه دسته کوچک گشنیز🍀
نصف آب یک لیموترش🍋
۱ ق غ روغن زیتون🫒
۴-۵ تا نون تاکو ( همون نون تورتیا ولی کوچکتر)
۳-۴ پر کاهو🥬
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
16.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شکم_پاره_تبریزی😍😋
برای ۶ تا بادمجون شکم پر
گوشت : ۵۰۰ گرم
پیاز :یک عدد بزرگ
سیر :بسته به خودتون داره من ۴ تا حبه زدم(می تونید سیر رو رنده کنید)
زرد چوبه یه ق چ
رب حدود یک و نیم ق غ (بستگی به خودتون داره)
گوجه فرنگی رنده شده : ۶ عدد متوسط
جعفری خرد شده : حدودا یک لیوان
جعفری رو ریز خرد نمی کنیم که تو غذا مشخص باشه
نمک و فلفل مقداری
یه ق غ سرخالی رب هم برای سس
معمولا بادمجون رو مثل فیلم پوست می کنن شما می تونید کلش رو پوست بگیرید ولی ته بادمجون پوستش بمونه مهمه چون کمک می کنه فرم بادمجون بعد از پر شدن خراب نشن
و نمک ریختم روی بادمجون ها به خاطر اینه که تلخی بادمجون بره و نیم ساعت کافیه .می تونید یک ساعت تو آب نمک خیس کنید. بادمجون ها رو کامل می شوریم و خشک می کنیم و با روغن داغ و حرارت نسبتا بالا سرخ می کنیم (تا روغن زیادی جذب نکنن) آبغوره به سس اضافه کردم اختیاری هست اگه مزه ترش دوست ندارید حذف کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کوکو_مارپیچی
با صدا ببینید😍
سیب زمینی آبپز ۵عدد
پودرسوخاری ۲قاشق غذاخوری سرپر
نمک وادویه به میزان لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل دلمه ایی رنگی ۲قاشق غذاخوری
جعفری خردشده یک قاشق غذاخوری
سیب زمینی ها روآبپزکرده به باگوشکوب یاپوره کن له میکنیم بهش تخم مرغ،نمک وادویه،فلفل دلمه رنگی،جعفری خردشده وپودرسوخاری اضافه میکنیم موادروباهم مخلوط کرده داخل قیف ریخته ودرروغن مطابق کلیپ حالت میدیم
نکته :موادنه خیلی شل ونه خیلی سفت باشه
اگرمقدارتخم مرغ کم بودمیتونیدنصف دیگه کم کم به مواداضافه کنید
#کوکو #آشپزی #شام
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
12.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروزاومدم بایک غذای خوشمزه به اسم کباب لای پلو که عالیه حتما توی لیست غذایتون بزارین😍😋
مواد لازم:
گوشت چرخ شده ۴۰۰ گرم
پیازدرشت یک عدد
نمک وادویه به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
زعفران به میزان لازم
سماق دوقاشق مرباخوری
ابتدا گوشت چرخ شده،پیازرنده شده،ادویه که من از(نمک،فلفل،زردچوبه،پاپریکا،سماق،ادویه گوشت،)استفاده کردم همه موادروباهم مخلوط کرده ورزمیدیم ویکساعت داخل یخچال استراحت میدیم بعدبه اندازه دلخواه برمیداریم فرم میدیم وداخل روغن هردوطرف رو سرخ میکنیم گوجه روهم جداگانه حلقه میکنیم تفت میدیم برنج روهم آبکش میکنیم کف تابه یاقابلمه رویکمی زعفران وروغن وآب مخلوط کرده یکمقدارازبرنج رومیریزیم وکامل فشرده میکنیم کباب تابه ایی وگوجه روروی برنج میزاریم وروشویکمی سماق میریزیم ودوباره مابقی برنج روروش میریزیم وکامل فشرده کرده روشوزعفران میریزیم وبعد دم میزاریم
#کباب_لاپلو #تهچین #ته_چین #آشپزی #کباب_کوبیده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه #کیک_کافی_شاپی خوشمزه 🥮😋😍
#کیک_خیس_شکلاتی
⬅️مواد لازم 🍰
▫️تخم مرغ : ۴ عدد
▫️شیر : ۱ پیمانه
▫️شکر : ۱ پیمانه
▫️روغن : ۱ پیمانه
▫️بیکینگ پودر : ۱ قاشق مربا خوری پر
▫️وانیل : ۱ ق چایخوری
▫️آرد سفید :۲/۵ پیمانه
✨تخم مرغ ها وشکر رو با دور تند به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم .
شیر وروغن رو هم اضافه می کنیم.
مواد خشکمون رو الک کرده وبا هم مخلوط می کنیم وبه موادمون اضافه می کنیم .
با دور کند همزن طی ۲ الی ۳ مرحله به موادمون اضافه می کنیم .توی قالب از قبل چرب شده می ریزیم .ودر فر ۱۷۵ درجه سانتیگراد
به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه می پزیم.🥧
⬅️مواد سس🍫
▫️شیر داغ : ۲ پیمانه
▫️روغن : ۱/۴ پیمانه
▫️پودر کاکائو : ۲ قاشق غذاخوری
▫️شکلات شیری (منظور تلخ نباشه ): ۸۰ گرم
▫️شکر ۱/۲قاشق
✨شیر رو داغ کرده وشکر ،روغن ،پودر کاکائو ، وشکلات رو داخلش ریخته وخوب هم می زنیم تا گوله نشه.سطح کیک رو با سیخ چوبی سوراخ می کنیم .سس ولرم رو آروم آروم روی کیک سرد شده می ریزیم🥧
#کیک #عصرونه #کیک_شکلاتی #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فینگر_فود
#رول_ژامبون_وپنیر
#لقمه
یه فینگر فود ساده و خوشمزه آوردم واسه تون😉
نکته خاصی نداره فقط برش پنیر و ژامبونتون رو کمی کوچکتر از نون برش بزنید که حین سرخ شدن پنیر از نون تست نزنه بیرون😊
نان تست
ژامبون مرغ یا گوشت
پنیر ورقه ای
تخم مرغ
پودر سوخاری
قسمتهای قهوه ای دور نان تست رو جدا میکنیم
با وردنه سنگین روی نان تست فشار آورده تا به لایه نازکی از نان تبدیل شود.
یک برش ژامبون و پنیر روی آن قرار داده و رول میکنیم.
در صورت تمایل با خلال دندان فیکس میکنیم که من خلال نزدم😉
رولهارا ابتدا درتخم مرغ و سپس در آرد سوخاری زده و در روغن داغ سرخ کنید
#آشپزی #شام #فینگرفود
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
#شیرینی_رژیمی
یه شیرینی که هم رژیمی و هم خوشمزه اس
#آشپزی #شیرینی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_مرغ و سیب زمینی یکی از خوشمزه های روزگاره میتونید به صورت #ساندویچ هم نوش جان کنید
#آشپزی #ساندویچ_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پاستا مرغ و بروکلی🥦🤤
کلا نیم ساعت هم وقتتون رو نمیگیره درست کردنش و بی نهایت خوشمزه میشه🤌🏻
#آشپزی #ماکارونی #پاستا_مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کمپوت_هلو
مواد لازم
۲ لیوان آب
۳۰۰ گرم شکر🍚
۱ کیلوگرم هلو🍑
🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑
هلوها🍑 را کاملا شسته و بزارید کاملا خشک بشن. پوست بگیرید طبق کلیپ خورد کنید داخل شیشه بریزید مواد رو
داخل قابلمه ای آب میریزیم و شیشه ها رو داخل قابلمه میذاریم. آب باید به اندازه ای باشه که دو سانت از در شیشه پایین تر باشه، قابلمه رو روی حرارت میذاریم تا آب بجوش بیاد. بعد از بجوش اومدن یک ربع شیشه ها رو میجوشونیم تا میوه ها یک کم پخته بشن. به زمان دقت داشته باشین اگه زیاد بجوشن میوه ها له میشن، بعد از روی حرارت برداشته دوباره در شیشه ها رو محکم ببندید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡