eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.6هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #شیرینی_نان_برنجی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۱ نفر آرد برنج الک شده ۲۵۰ گرم روغن کرمانشاهی یا جامد ۱۲۵ گرم تخم مرغ (زرده) ۱ عدد گلاب ۱/۴ پیمانه تخم خرفه یا سیاه دانه برای تزئین به مقدار لازم زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری پودر قند ۷۰ گرم 🔻طرز تهیه ۱- روغن و پودر قند را مخلوط و می زنیم تا کرم مانند شده و پف کند ( روغن را روی حرارت ملایم ذوب کنید و کناری قرار دهید تا روغن سرد شود سپس اضافه کنید ). ۲- سپس زرده تخم مرغ را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم ۳- حال آرد را که حتما باید 2 تا 3 بار الک شده باشد اضافه کرده و مخلوط می کنیم ۴- سپس گلاب را برای نرم شدن خمیر اضافه می کنیم توجه کنید که گلاب را کم کم به مواد اضافه کنید تا جایی که خمیر قابل فرم گرفتن شود و وقتی که در دست به شکل گلوله در می آوریم در دست متلاشی نشود ۵- خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم و 24 ساعت در یخچال می گذاریم تا شکل بگیرد بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و اجازه می دهیم تا با دمای محیط یکسان شود ۶- سپس از خمیر به اندازه یک گردو بر میداریم و در دست گرد می کنیم و در سینی فر می چینیم و روی آن را با مهر یا هر وسیله دیگر طرح می اندازیم ۷- سپس کمی تخم خرفه رو شیرینی می پاشیم و در فری که از قبل با حرارت 160 درجه سانتی گراد گرم شده به مدت 10 تا 15 دقیقه ,یعنی تا زمانی که زیر شیرینی ها کمی طلایی به نظر برسه می‌پزیم ۸- بعد سینی را از فر خارج کرده و کمی صبر می کنیم تا شیرینی ها خنک شود و در مرحله آخر از سینی جدا می کنیم 🔻سایر نکات 1: نوع ارد برنج نرم و ریز بودن ان در کیفیت شیرینی بسیار مهم است 2: برای رنگ زعفرانی, زعفران دم کرده را به خمیر اضافه کنید 3: برای رنگ کاکائویی 1 ق غ پودر کاکائو را با 1 تا 2 ق غ اب گرم حل کنید و به خمیر اضافه کنید 4: استفاده از کاغذ روغنی به این دلیل است که ته شیرینی ها تیرگی کمتری داشته باشد 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هر وقت دلت گرفت توی خیالت یه خونه بساز بالای یه درخت پنجره هاش رو به ماه دلتو بسپار به خدا، فقط یاد خداست که دلتو آروم میکنه 🍃الا بذکر الله تطمئن القلوب شب خوش ❤️
﷽ 💫 یا قاضی‌الحاجات 💫 🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌸🌱 💫 دوشنبه💫 💫 ۲۴ بهمن   ۱۴۰۱ 💫  ۲۲ رجب ۱۴۴۴ 💫  ۱۳ فوریه  ۲۰۲۳ دوربین مخفی پلاس + https://eitaa.com/joinchat/1645346824Cac28c0da79
طرز تهیه 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر آب نارنگی ۲ لیوان شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری شیر ۱ لیوان وانیل نوک قاشق چای خوری کره ۱ قاشق چای خوری 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_نارنگی 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر آب نارنگی ۲ لیوان شکر ۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت ۳
۱_ برای تهیه دسر نارنگی به روش مجلسی ابتدای کار آب نارنگی را به همراه ۲ قاشق غذاخوری شکر و ۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت و کمی وانیل درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس با لیسک هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. ۲_ در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس به صورت یکدست هم می زنیم تا مواد به غلظت مطلوب برسد. در ادامه نصف کره را به مواد اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا کره درون مواد ذوب شود. ۳_ در این مرحله یک قالب مناسب انتخاب می کنیم، سپس درون آن را با مقداری روغن مایع چرب می کنیم. حالا مایه دسر را درون قالب می ریزیم، سپس روی آنرا با قاشق خیس صاف می کنیم و قالب را درون یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیرد. ۴_ حالا شیر را به همراه شکر و نشاسته ذرت باقی مانده درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس کمی وانیل به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم. ۵_ در این مرحله مخلوط شیر را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد، سپس قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و باقیمانده کره را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا کره با حرارت مواد ذوب شود. ۶_ حالا اجازه می دهیم کمی از دمای مواد کاسته شود، سپس قالب را از یخچال خارج می کنیم و مخلوط شیر را روی آن می ریزیم و سطح آن را با قاشق خیس صاف می کنیم. در ادامه مجددا قالب را درون یخچال قرار می دهیم. ۷_ در نهایت اجازه می دهیم دسر به مدت ۴ ساعت درون یخچال بماند تا کاملا سفت شود. پس از گذشت این زمان قالب را از یخچال خارج می کنیم، سپس دسر را درون ظرف مورد نظرمان بر می گردانیم و به دلخواه تزئین می کنیم. نوش جان.😘 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آدانا_کباب 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای ۴ نفر گوشت چرخ‌ کرده ۱ کیلوگرم پیاز متوسط ۲ عدد فلفل دلمه ای قرمز ۳ عدد نمک و فلفل به مقدار لازم پیاز بزرگ ۱ عدد جعفری ۳ قاشق غذا خوری گوجه فرنگی ۳ عدد سماق ۱ قاشق غذا خوری آب لیمو تازه ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری 🔻طرز تهیه ۱- گوشت چرخ‌ کرده را به همراه پیاز رنده‌شده که آب آن گرفته شده است و نمک، فلفل سیاه و فلفل دلمه‌ای نگینی‌شده مخلوط کنید و ورز دهید. ۲- آنها را به صورت سوسیس شکل دهید و در روغن سرخ کنید. سپس آنها را روی دستمال کاغذی حوله ای بگذارید تا روغن آنها گرفته شود. ۳- برای سالاد، پیازها را خلالی و گوجه‌فرنگی را به صورت نگینی همراه با سماق آب لیمو، نمک، جعفری، فلفل و روغن زیتون مخلوط کنید. ۴- آن‌گاه کباب‌ها را داخل نان مخصوص ترکیه‌ای قرار دهید و روی آنها سالاد بریزید و به صورت لقمه‌ای میل کنید . 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۱ نفر سیب قرمز یا زرد ۱ کیلوگرم شکر ۸۰۰ گرم جوهر لیمو ۱/۲ قاشق مربا خوری آب ۱/۴ پیمانه پودر ژلاتین ۱ قاشق چای خوری 🔻طرز تهیه ۱- ابتدا پوست هسته و قسمت‌ های اضافی سیب را جدا کرده. در یک قابلمه دو سانتی متر آب ریخته و حدود بیست دقیقه می‌پزیم تا نرم شود ۲- سپس با کمک غذاساز یا میکسر سیب را پوره کرده.درون یک قابلمه گود ریخته شکر و جوهر لیمو را نیز افزوده و روی حرارت قرار می دهیم ۳- بعد از بجوش آمدن حرارت را بسیار ملایم کرده و ۳۰دقیقه زمان می دهیم تا مرواریدی بجوشد. و غلیظ شود ۴- ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و بن ماری می کنیم. سر ۳۰ دقیقه به پوره اضافه کرده و بعد از ۵ دقیقه حرارت را خاموش می کنیم 🔻سایر نکات بسته به میزان شیرینی سیب می توان مقدار جوهر لیمو را کم و زیاد کرد. اگر زیاد شیرین بود یک دوم قاشق چایخوری کافی می باشد. اگر ترش بود میزان را به نصف کاهش می دهیم اگر احساس کردید بعد از ۳۰ دقیقه پوره هنوز رقیق است تنها مجاز به ۱۰ دقیقه اضافه تر جوشاندن هستید. در غیر اینصورت اگر بیش از حد بجوشد بعد از سرد شدن مارمالاد بسیار سفتی خواهید داشت 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
مواد لازم برای ۴ نفر شکر قهوه ای ۱ قاشق غذا خوری آب پرتقال ۱ فنجان چای (چای کیسه ای) ۲ عدد میخک ۶ عدد چوب دارچین (حدودا ۸ سانتیمتری) - خرد شده به قطعات کوچکتر ۱ عدد آب ۲ فنجان 🔻طرز تهیه ۱- تو یه مایه تابه متوسط ، آب، دارچین و میخک رو مخلوط کرده، روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد سپس از روی حرارت بر میداریم. ۲- چای کیسه ای رو 5 دقیقه میذاریم تو مایع مون بمونه و سپس بیرون میاریم. ۳- حالا آب پرتقال و شکر رو هم اضافه کرده، سپس از طریق صافی تو 4 لیوان یا فنجان دلخواه برای سرو می ریزیم. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡