🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کرپ
مواد لازم:👇
تخم مرغ ۱ عدد
آب ۱ لیوان
ماست شل یا شیر ۱ لیوان
آرد ۱ لیوان
نمک
پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری(برای کرپ شکلاتی)
🔻طرز تهیه:👇
همه مواد رو با هم مخلوط کرده، هم بزنید.
کف ماهیتابه رو خیلی کم چرب کنید. یک ملاقه از مایه رو بریزید. بعد برش گردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه.با نوتلا یا شکلات صبحانه میل کنید.
◀ دوستان کرپ استفاده زیادی داره هم برای غذا و هم برای #صبحانه
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #آبگوشت_دیزی 🍳
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
نمک به مقدار لازم
آب ۳ لیتر
لیمو عمانی ۴ عدد
گوشت 0.5 کیلوگرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپ خوری
پیاز ۱ عدد
نخود ۱/۲ فنجان
سیب زمینی ۲ عدد
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #آبگوشت_دیزی 🍳 🔻مواد لازم برای ۴ نفر نمک به مقدار لازم آب ۳ لیتر لیمو عمانی ۴ عدد
#آبگوشت_دیزی
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا مقداری از دنبه را در قابلمه یا ظرف مخصوص كه در همه جا پیدا میشه و می تونید بخرید آب می كنید.
۲- بعد پیاز رو به 4 قسمت تقسیم می كنید و كمی داخل دنبه تفت میدید و بعد گوشت رو بهش اضافه می كنید و قدری تفت میدید تا تغییر رنگ بده و ادویه و رب گوجه فرنگی رو هم بهش اضافه می كنید.
۳- سعی كنید كمی صبر كنید تا رب كاملا سرخ بشه.
۴- حالا نخود شسته شده و خیس خورده رو به مواد اضافه می كنید و مقداری آب داخلش میریزید.
۵- در اینجا بهترین روش اینه كه غذا رو روی منقل بذارید و روش سینی قرار بدید و كمی ذغال داغ هم روی در غذا بذارید اما احتمالا این كار برای شما سخت هست.
۶- می تونید درب ظرف رو ببندید و اون رو داخل فر قرار بدید و حرارتش رو زیاد كنید به خصوص شعله بالای فر و اجازه بدید غذای شما حدودا یك و نیم تا دو ساعت بپزه. ( روی شعله گاز هم می تونید بپزید اما زمان پخت بیشتر میشه حدود 4 ساعت زمان نیاز داره بستگی به خودتان داره)
۷- البته حواستون باشه ظرف رو موقعی در فر قرار بدید كه مواد شما به جوش آمده باشن.
۸- حدود نیم ساعت مانده به حاضر شدن غذا ظرف رو خارج كنید و سیب زمینی و لیمو عمانی رو بهش اضافه كنید و دوباره داخل فر قرار بدید.
🔻سایر نکات
حتما نخود را از شب قبل خیس كنید و آب آن را 3 بار عوض كنید و اگر فراموش كردید نخود ها را در ظرفی ریخته و اجازه دهید با آب بجوشند و بعد از چند دقیقه آب را خارج كنید
اگر می خواهید دیزی خوشمزه تری داشته باشید همراه با اضافه كردن سیب زمینی ها زعفران آبكرده هم اضافه كنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #دسر_یاقوتی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #دسر_یاقوتی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دسر_یاقوتی
🔻مواد لازم برای ۸ نفر
انار دون شده ۱ عدد
ژله انار ۱ بسته
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .
۲- دونه های انار رو در قالب مورد نظر می ریزیم.
۳- نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم . بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
۴- 50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .
۵- بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
۶- بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .
۷- بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .
۸- همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .
۹- سپس روی لایه دوم می ریزیم .
۱۰- بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی بر می گردونیم .
۱۱- به اندازه های مورد نظر برش می دیم .
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #جوجه_کباب 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #جوجه_کباب 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#جوجه_کباب
#کباب
فیله مرغ ۱.۵ کیلوگرم
سس خردل ۲ ق غ
سس مایونز ۲ ق غ
ماست ۲ ق غ
آب لیموترش تازه ۳ ق غ
پیاز ۳ عدد
روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده به مقدار لازم
فیله های مرغ را با زعفران دمکرده مخلوط می کنیم و روی ظرف سلفون کشیده و یک ساعت داخل یخچال قرار می دهیم.بعد با روغن مایع مخلوط می کنیم، سس خردل، سس مایونز، ماست، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه و هم می زنیم و در انتها پیازهای خلالی ریز شده را اضافه می کنیم و دوباره برای حداقل ۵-۴ ساعت داخل یخچال میزاریم.
بعد از به سیخ کشیدن، فیله ها به آرامی روی زغال کباب کنید.
🔻نکات:
زعفران دمکرده را همان ابتدا به فیله ها اضافه کنید تا طعم و رنگ زعفران بخاطر پیاز و بقیه مواد از بین نره.
روغن مایع را بعد زعفران اضافه کنید تا روی فیله ها را کاور کنه و چرا که آبلیمو و نمک موقعه استراحت در یخچال، بافت فیله ها رو سفت می کنه.
با توجه به ذائقه همراه با پیاز، فلفل دلمه ای هم می توانید اضافه کنید.
بهتره فیله ها را از شب قبل با مواد مزه دار کنید و داخل یخچال قرار دهید.
در صورت استفاده از آب لیموترش تازه، طعم جوجه رو بهتر می کنه
بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #سوپ_برش_روسی 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سوپ_برش_روسی 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#سوپ
#غذای_ملل #غذای_روسی
#سوپ_برش_روسي 🥘
تاريخچه:
سوپ بُرش (борщ) یک غذای سنتی از اروپای شرقی و اصالتاً روسی است. ماده اصلی آن چغندر است و همین باعث قرمز رنگ بودن سوپ میشود. برای طعم بهتر، برش را معمولاً با ماست و خامه يا خامه ي ترش سرو می این غذا از روسیه و جمهوریهای سابق شوروی به ایران راه یافته، اقلیت ارمنی مقیم ایران در وارد کردن این غذا به سفره ایرانی سهم عمدهای داشتند.
🔻طرز تهيه و مواد لازم برای سوپ برش 🥘
چغندر ٢عدد هویج ٢عدد لوبیا سبز ١٥٠گرم پیاز ١عدد سیب زمینی ٢عدد کلم برگ سفید ٨٠٠گرم رب گوجه فرنگی ٢قاشق غذاخوری خامه ١٠٠
استاك گوشت ، نمك و فلفل به مقدار لازم
پياز رو خرد كرده و با کمی روغن تفت دهید. سپس با مقداری آب قلم گوساله روی حرارت قرار دهید. سبزیجات را از دیرپز به زودپز به ترتیب کمی تفت دهید، یعنی ابتدا چغندر را به صورت حبه ايي خرد کنید، تفت دهید . هویج را حبه ايي خرد کنید، کمی تفت دهید . سپس لوبيا خرد نمایید، تفت دهید . هنگامی که نیم پز شد، سیب زمینی و کلم خرد شده را نیز تفت دهید و اضافه كنيد. در پایان، رب گوجه فرنگی . تمامی مواد که پخته شد، نمک و فلفل رو اد كرده 😍 سوپ را در ظرف بکشید و ترکیب ماست و خامه را روی آن بریزید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از فروشگاه تخصصی دهکده سلامت 🏡🏡🏡
🌸ســــلام صبـح قشنگتون بـخیر
♥️صبحانه تون سرشاراز عشق
🌸فنجون عشقتون پر مهر
♥️خـونـه دلتـون گــرم
🌸دستانتون پر روزی
♥️نگاهتون قشنگ