9.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🫔🫔 لقمه #ساندویچ
(شام فوری و بدون فر)
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
11.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#صبحانه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
14.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍کیکِ موز و گردو
موادلازم:
موز: دوعدد
شکر:نصفِ پیمانه
تخم مرغ:دوعدد
وانیل:یک ق چ
دارچین:یک ق چ
روغن:نصف پیمانه
آرد:یک پیمانه سر پُر
بیکینگ پودر:یک ق غ
نمک: با مقدار خیلی کم(یک پنس)
پودرکاکائو:نصف پیمانه
شیر:نصف پیمانه
گردو:۴ قاشق غ
شکلات چیپسی به دلخواه
📍طرز تهیه:
✅موز ،شکر ، تخم مرغ، روغن و وانیل و دارچین رو به خوبی میکس کنید
✅آرد، بیکینگ پودر و نمک رو الک کنید و بهش اضافه کنید و خوب ترکیب کنید
✅پودر کاکائوی الک شده و شیر روهم اضافه کنید وبا همزن خوب بزنید تا مواد یکدست بشه و بافتی مثل بافت ویدئوپیدا کنه
گردو و شکلات چیپسی رو با مواد مخلوط کنید و بریزید توی قالبی که با کاغذ روغنی کاور شده(میتونید از روغن جدا کننده به جای کاغذ روغنی استفاده کنید)
قالب رو به مدت ۴۰ الی ۴۵ دقیقه بزارید توی فر با دمای ۱۸۰ درجه…
با خلال دندون چک کنید اگر پخته بود خارج کنید و اجازه برید سرد بشه و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه برش بزنید
به سلیقه ی خودتون تزیین کنید و نوش جان کنید❤️
میتونه یه کیک جذاب برای تولد باشه☺️
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ناهار_فوری
آموزش #ناهار فوری ایتالیایی با #مرغ
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نوشیدنی
#شربت_بهار_نارنج درست کن لذت ببر🤪
عجب رنگ قشنگی داره😍🥰
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دسر
🥳🥳🥳🥳🥳
مواد لازم :
شیر دولیوان
شکر ۴ ق غ
نشاسته ذرت ۳ ق غ
خامه دو ق غ
بیسکوییت ۱ بسته
شکر یک فنجان
کره بیست گرم
خامه دو ق غ
شیر نصف فنجان
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#مرصع_پلو
آخه چقد با کمالاته این غذا😍😁
.
برای درست کردنش،همونطور که تو تصویر مشخصه،من از خلال بادوم،خلال پسته،خلال پوست پرتقال،زرشک تفت داده شده و مرغ حلزونی استفاده کردم.
.
خلال پوست پرتقال رو تو آب جوش ریختم و چند بار آبشو عوض کردم تا تلخیش گرفته شه،و یکم با کره و شکر تفتش دادم،
میتونید خلال های بادوم و پسته رو هم تفت بدید کمی،ولی من برای اینکه تغییر رنگ نده،همینجوری تزئین کردم.
.
زرشک رو هم که مث همیشه با کره و کمی شکر تفت دادم.
بعدم که تزئین کردم.
مرغ رو هم که نواری برش داده بودم، با پیاز و ادویه و زعفران و آب لیمو گذاشتم چند ساعت مزه دار شد،بعد بصورت رول کردم و با خلال دندون فیکس کردم و گذاشتم با شعله کم،سرخ شه.
.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳 #پیتزا_فوری👩🍳
🔻چی لازم داریم:
نان تست یا باگت
سوسیس
پنیر
گوجه فرنگی
فلفل دلمه ای
خیارشور
جعفری خرد شده
سس مایونز
سس گوجه فرنگی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
قیمه یکی از خوشمزه ترین غذاهاست که باب میل خیلی هاست🥰
.
طرز تهیه قیمه #خورشت :
پیاز و نگینی خرد کنید و تفت بدین گوشت خورشتی و اضافه کنید و اجازه بدین رنگگوشت تغییر کنه.
بعد که رنگ گوشت تغییر کرد کمی رب گوجه
زردچوبه ،نمک،فلفل،ادویه مخصوص اضافه کنید.
لپه که از دوساعت قبل خیس کردین و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدین که اینکار باعث میشه لپه ها وانره.
بعد آب جوش اضافه کنید دو ساعت زمان بدین تا بپزه.
اواخر پخت زعفران دم شده،چوب دارچین،هل و کمی گلاب اضافه کنید که طعم خورشت و بی نظیر میکنه.
✅نکات طلایی
✅میتونید داخل خورشت از الو یا لیمو عمانی برای ترش شدن استفاده کنید
✅میتونید اواخر پخت از اب لیمو استفاده کنید
✅به جای دارچین پودر شده از چوب دارچین استفاده کنید که رنگ غذا تیره نشه
✅زعفران و حتما اواخر پخت استفاده کنید که رنگ و بوی خاصی به خورشت میده
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#مرغ_آلبالویی
آلبالوی بدون هسته 1.5 لیوان
شکر سه ق غ
آب یک سوم لیوان
ران مرغ دوعدد
پیاز دوعدد متوسط
نمک فلفل زرد چوبه ب میزان لازم
رب نارنج و رب آلبالو هر کدوم نصف قاشق
آلبالوهارو با شکرو آب مخلوط کنید بزارید روی گاز ب مدت نیم ساعت تا قوام بیاد
مرغ رو با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کنید
و توی روغن حسابی سرخشون کنید زعفران بزنید و یکم دیگه سرخ کنید مرغ رو از تابه خارج کنید و پیاز خلالی شده رو توی همون روغن سرخ کنید مرغ رو ب تابه برگردونید همینطور آلبالوی قوام اومده رو یک لیوان آب جوش اضافه کنید و با شعله خیلی کم بزارید یک ساعت زمان بدین تا کاملا بپزه اواخر پخت رب الو و رب نارنج رو اضافه کنید مخلوط کنید و بزارید یک رب دیگه بپزه
همینطور ک توی عکس میبینید خوش رنگ هستن مرغ کاملا قرمز میشه
وقتی هستهدهای آلبالو رو میگیرین روی هسته ها کمی آب جوش بریزید تا رنگ پس بدن و از صافی رد کنید و بریزید داخل خورشت.
مرغ خوشمزه ما آماده هست نوش جااان
اگه دیدین مرغ آبش خشک شده بازم آب جوش بریزید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3 مرغ مجلسی رو یه بار این مدلی درست کن حتما عاشقش میشی😋🍗🍗
مواد:
سینه مرغ 1 کیلو
برای سس:
شیر 80 میلی لیتر
روغن زیتون 50 میلی لیتر
1 قاشق غذاخوری پر رب گوجه فرنگی
3 حبه سیر له شده
1 قاشق چایخوری آویشن
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پاپریکا
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری پودر کاری
نمک
▪️▪️▪️
آماده سازی؛
سینه مرغ را از وسط نصف کنید، بشویید و با کاغذ آشپزخانه خشک کنید. قسمت ضخیم مرغ را کمی نازک کنید یا آن را بکوبید تا کمی نازک شود.
▪️▪️▪️
تمام مواد سس را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ را به این سس اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 3-2 ساعت در یخچال استراحت دهید. شما می توانید حداقل 4 ساعت مارینت کنید
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡