🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_تابه_ای 🔻مواد روی پیتزا را می توانید با توجه به سلیقه خود تغییر دهید و یا میزان آن
طرز تهیه #پیتزای_بدون_فر /
طرز تهیه #پیتزا_تابه_ای
ابتدا تمام مواد را به اندازه دلخواه برش می دهید .
حالا مقداری روغن رو داخل #ماهیتابه ریخته و سوسیس و کالباس را داخلش می ریزیم و کمی تفت میدیم .
بهتر هست مواد را یک تفت کوچیک بدین چون قرار هست پیتزا رو روی حرارت خیلی ملایم گاز و درون ماهیتابه درست کنیم
پس بهتر هست مواد اولیه مون کاملاً پخته شده باشن.
بعد از تفت دادن پپرونی یا سوسیس یا … اون رو از تابه خارج کرده و حالا قارچ رو اضافه می کنیم.
شعله رو کمی بیشتر می کنیم و سپس آبلیمو ترش رو اضافه می کنیم.
اینکار باعث میشه تا قارچ هامون سیاه نشه. اگر دوست داشتین کمی نمک و فلفل اضافه کنین .
بعد از اینکه قارچ ها کمی آب میان بافتی شون رو از دست دادن ، فلفل دلمه ای رو اضافه می کنیم و با همون حرارت بالا تفتشون میدیم تا کمی طلایی بشن.
حرارت بالا باعث میشه سبزیجات سریع بپزن در حالی که خواص خودشون رو از دست ندن.
حالا سس گوجه فرنگی یا همون سس کچاپ رو روی خمیر ریخته و با برس مخصوص آشپزی به خمیر آغشته می کنیم .
و بعد مقدار کمی از پنیر پیتزا رو روی سس می پاشیم.
حالا به ترتیب مواد میانی پیتزا رو روی پیتزا قرار میدیم .
و بعد مخلوط قارچ و فلفل دلمه ای رو اضافه کرده و به صورت یکنواخت روی ورقه های پپرونی پخش می کنیم .
حالا بقیه پنیر موزارلا رو روی پیتزا ریخته و کاملاً روی پیتزا رو باهاش می پوشونیم.
حالا نوبت پخت پیتزا میرسه، تابه رو روی حرارت بسیار بسیار ملایم گاز قرار میدیم
مقدار کمی روغن رو داخل تابه میریزیم و برای یکنواخت پخش شدن حرارت می تونیم از یک شعله پخش کن کمک بگیریم.
درب ماهیتابه رو قرار میدیم و اجازه میدیم با همون حرارت ملایم، پنیرهای روی پیتزا به آرومی آب بشه.
وقتی همه پنیر ها به طور کامل ذوب شد پیتزای ما آماده هست. نوش جان 😘
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#کیک_تخته_ای_ساده
بسیار خوشمزه با بافت اسفنجی و پف عالی مناسب مهمانی و مراسم به صرفه و با مواد در دسترس
🔻مواد لازم برای ۲۰ نفر
تخم مرغ ۶ عدد
شکر دانه ریز ۲ لیوان
وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری
گلاب ۱/۴ لیوان
آرد سفید ۳ لیوان
بیکینگ پودر ۳ قاشق چای خوری
شیر داغ ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
خلال بادام یا مغز گردو یا کنجد به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- شکر رو چند پالس با آسیاب بزنید تا کمی ریز شود آرد بیکینگ پودر را ۳ بار الک کنید و کنار بگذارید تمام مواد رو نیم ساعت قبل از یخچال خارج شوند
۲- تخم مرغ شکر وانیل و هل را ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود
۳- شیر داغ را کم کم افزوده همزمان با دور تند همزن بزنید حدود دو دقیقه
۴- روغن مایع و گلاب را افزوده در حد مخلوط شدن با همزن بزنید
۵- آرد و بیکینگ پودر را در سه مرحله افزوده با لیسک یا با کندترین دور همزن بزنید تا مخلوط و یکدست شود مخلوط کردن بیش از حد و غیر اصولی باعث می شود پف کیک بخوابد
۶- کف قالب مستطیل ۳۰×۴۰ را چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید مواد را در قالب ریخته چند بار بر سطح کار بکوبید تا حباب های اضافی خارج شوند درصورت تمایل روی کیک مغز دلخواه ریخته در فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده اید به مدت تقریبی ۴۵ تا ۵۵ درجه قرار دهید تا پخته شود بعد از نیم ساعت پخت کیک را با خلال دندان چک کنید ، بعد از خارج کردن از کیک و خنک شدن به قطعات دلخواه و یکسان برش دهید و سرو کنید
🔻سایر نکات
این کیک برای مهمانی ها و مراسم بسیار مناسب و مقرون به صرفه هست برای قالب ۲۵×۳۵ پنج تخم مرغ کافیست
بسته به سایز برش هایی که میزنید این کیک برای ۲۰ تا ۲۵ نفر مناسب هست
می توانید از این کیک برای کیک سابله و کیک اسفنجی تولد نیز استفاده کنید
در صورت تمایل می توانید داخل کیک از مغز گردو و کشمش هم استفاده کنید
امیدوارم این دستور راحت و خوشمزه مورد پسند و استفاده تون قرار بگیره ، مطمئنم عاشقش می شید 😍
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_میز_ناهار 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#املت_مدیترانه_ای
🔻مواد لازم برای ۱ نفر
روغن زیتون ۱ قاشق چای خوری
گوجه فرنگی گیلاسی ۴ تکه شده ۱/۲ پیمانه
پیازچه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
ارگانو یا آویشن به مقدار لازم
پنیر فتا درشت خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
زیتون سیاه خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
🔻طرز تهیه
۱- روغن را در یک تابه کوچک روی دمای متوسط گرم کنید. گوجه فرنگیها، پیازچه و ارگانو را بپزید تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شوند، (حدود 1 دقیقه). تابه را از روی شعله بردارید. پنیر فتا و زیتون را اضافه کنید.
۲- در یک کاسه کوچک تخم مرغ و نمک را بزنید تا کف کند. با افزودن 1 قاشق چای خوری روغن زیتون یا کره به تابه داغ شده املت را درست کنید.
۳- مخلوط گوجه فرنگی را لای تخم مرغ قرار دهید و املت را سرو کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
﷽
💫 یکشنبه💫
یا ذوالجلال و الاکرام
🌺 سلام صبح بخیر 🌺
💫 ۱۶ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۴ رجب ۱۴۴۴
💫 ۵ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه_خوشگل 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#ترفند_آشپزی
#بوی_سوختگی_برنج را با یکی از این 4 ترفند ساده از بین ببرید
چند حبه #قند لا به لای برنج بگذارید تا بوی سوختگی غذا را بگیرد.
پنبــــه ای را آغشته به #آبلیمو کرده داخل دستمال کاغذی پیچیده و به مدت چند دقیقه داخل قابلمه قرار دهید. بوی سوختگی برطرف خواهد شد.
موقعی که دمکن روی قابلمه است، یک تکه #نان روی برنج بذارید ، موقع کشیدن برنج میتونید نون رو بردارید.
یک #پیاز را پوست بگیرید و داخل برنج فرو ببرید تا بوی سوختگی رو بگیره. به همین راحتی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_خمیر_پیتزا و #سس_خانگی_پیتزا + نکات مهم برای تهیه پیتزا پیتزا یکی غذاهای خوشمزه و م
#خمیر_پیتزای_پینو
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید ۴ پیمانه
خمیر ترش ۱۰۰ گرم
آب گرم ۳/۴ پیمانه
نمک ۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱/۲ پیمانه
🔻طرز تهیه
۱- روی یک سطح صاف و تمیز آرد را به صورت یک کپه می ریزیم و وسط آن یک فرو رفتگی عمیق ایجاد می کنیم. در یک کاسه، خمیر ترش را با ¾ پیمانه آب مخلوط می کنیم.
۲- نمک، خمیر ترش و ¼ پیمانه از روغن زیتون را درون فرو رفتگی داخل آرد می ریزیم و با استفاده از یک چنگال آرد را کم کم داخل مایه وسط آن می ریزیم تا کم کم مواد مخلوط و سفت شده و به صورت خمیر پلاستیک و کشدار در آید. اگر نیاز بود، آب گرم بیشتری به آن اضافه می کنیم
۳- در یک کاسه مناسب، کمی آرد می پاشیم و خمیر به دست آمده را درون آن می گذاریم.
۴- روی آن را با پلاستیک می پوشانیم و خمیر را به مدت دو ساعت در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید و حجم آن دو برابر شود
۵- دو ظرف پیتزا به قطر 30 سانتیمتر را بر می داریم و هر یک را با دو قاشق غذاخوری روغن زیتون چرب می کنیم. روی یک سطح صاف و تمیز کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن ورز می دهیم. خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم. هر قسمت را با وردنه صاف می کنیم و هر یک را داخل یکی از ظروف چرب شده پهن می کنیم. سس مورد نظر برای پیتزا را روی آن می ریزیم و سپس آنها را در فر می گذاریم تا بپزد
🔻سایر نکات
این خمیر برای انواع پیتزا کاربرد دارد و کیفیت خوبی از پیتزا را ایجاد میکند. ترد و خوشمزه و سبک است.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزای_بدون_خمیر
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی آب پز ۵ عدد
کره ۲ قاشق سوپ خوری
کالباس ۵۰ گرم
سوسیس ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
نخود فرنگی ۱/۲ پیمانه
ذرت ۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
خیارشور خرد شده ۱/۲ پیمانه
زیتون سبز ۱/۲ پیمانه
سس گوجه فرنگی به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- سیب زمینی را رنده کنید و با کالباس و سوسیس خرد شده، کره، نمک و فلفل کاملا مخلوط کنید.
۲- مواد را در ظرف چرب شده مورد نظر پهن کنید و مانند خمیر پیتزا، روی آن پنیر پیتزای رنده شده بریزید و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا پنیر آب شود.
۳- بعد از فر در بیاورید و روی آن نخودفرنگی و ذرت مخلوط شده را پخش کند و روی آنها زیتون و خیارشور بریزید و در انتها سس گوجه فرنگی را بریزید و سرو کنید.
۴- در صورت تمایل مقداری پنیر پیتزا روی سبزیجات بریزید و پنج دقیقه در فر گذاشته تا پنیر آب و طلایی شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بریانی_مرغ
#کلیپ
ابتدا درون قابلمه پیاز رو کمی تفت میدیم بعد بهش تکه های مرغ اضافه کرده تا سرخ بشن و بعد ادویه ها شامل فلفل سیاه، قرمز، ادویه پلویی، و پودر زیره و زردچوبه و نمک اضافه کرده و بعد سیب زمینی، هویچ و گوجه و یه قاشق رب گوجه اضافه می کنیم و خوب که تفت خورد یه لیوان آب اضافه کرده و میذاریم مرغ و سبزیجات با حرارت ملایم بپزن و آبش به ربع لیوان برسه.
برنج رو جدا آبکش کرده سپس ورمیشل رو کمی در روغن تفت داده تا طلایی بشه کمی آب اضافه می کنیم تا نرم بشه بعد روی مرغ ها می ریزیم و بعد برنج آبکش شده می ریزیم و کمی زعفران رو دم میدیم.
وقتی دم کشید قابلمه رو در سینی برگردون می کنیم.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡