#پیتزای_مکزیکی
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر پیتزا ۲۲۵ گرم
پنیر خامه ای (کم چرب ، نرم شده) ۲۲۵ گرم
ادویه تاکو ۱ بسته
کنسرو لوبیا (لوبیا سیاه) ۱ قوطی
ذرت ۱/۳ فنجان
زیتون (حلقه شده، زیتون سیاه) ۱/۴ فنجان
گوجه فرنگی (خرد شده) ۲ عدد
آووکادو (رنده شده) ۱ عدد
پنیر (رنده شده) ۲ فنجان
گشنیز (خرد شده) ۲ قاشق غذا خوری
🔻طرز تهیه
۱- فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
۲- خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
۳- در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
۴- وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
۵- سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#کرپ_کیک_روز_عشق 😍
مواد کرپ را آماده کرده و به همه مواد، رنگ قرمز بزنید. البته میتوانید مواد را به 7 قسمت مساوی تقسیم کرده، هر کدام را به یکی از رنگهای رنگینکمان آغشته کنید و سپس کرپ کیکها را با رنگهای متفاوت، بپزید.
با آماده شدن همه کرپها ، خامه ساده یا شکلاتی درست کرده و با حوصله و دقت ، کرپها را یکی یکی روی هم بگذارید . پس از اتمام کار، یک بشقاب روی کرپها قرار داده و حاشیه کرپها را با یک چاقوی تیز برش بزنید تا حاشیه کیک شما یکدست شود. این مدل کیک هم با کمی تزیین ولنتاینی، میتواند به کیک خاص و منحصر به فرد شما برای این روز جذاب تبدیل شود.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیاز_سوخاری😋
خیلی راحته✅ حتما کلیپ و ببینید 👌😍
#پیاز_سوخاری😋
خیلی راحته✅ حتما کلیپ و ببینید 👌😍
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #لوبیا_پلو 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #لوبیا_پلو 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#لوبیا_پلو
🔻مواد لازم برای ۷ نفر
برنج ۴ پیمانه
لوبیا سبز ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۳ عدد
گوشت گوساله یا گوسفند ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- پیاز را پوست بکنید و خرد کنید . سپس در روغن سرخ کنید تا رنگش طلایی شود . گوشت را به قطعات کوچک خرد کنید و به پیاز اضافه کنید . آن را بر روی شعله متوسط حرارت دهید تا رنگ گوشت عوض شود
۲- لوبیاها را بشویید و ریز خرد کنید. در کمی روغن تفت داده تا رنگ آن عوض شود. آنها را با یکی دو لیوان آب داغ به گوشت و پیاز اضافه کنید و نیم ساعت روی شعله متوسط بگذارید
۳- وقتی که کم آب شد، نمک، فلفل و رب گوجه را هم اضافه کنید و آن را به مدت 15 دقیقه با حرارت متوسط بپزید . حالا مواد گوشتی لازم برای تهیه لوبیا پلو آماده شد
۴- برنج را آبکش کنید . سپس یک لایه از مواد گوشتی و یک لایه از برنج آبکش شده و زعفران آب زده در قابلمه بریزید ( یا برنج و مواد گوشتی را با هم در قابلمه مخلوط کنید ) سپس لایه بعد را بریزید تا آخر و به مدت 30 دقیقه روی شعله کم حرارت دهید تا لوبیا پلو دم بکشد. بعد از این مدت غذا آماده سرو است.
۵- توجه کنید لوبیا پلو سریع میسوزد، پس شعله را کم کنید؛ اگر عجله ندارید از شعله پخش کن استفاده کنید
۶- نان لواش برای کف لوبیا پلو به عنوان ته دیگ بسیار مناسب است که برای این کار ابتدا کمی روغن کف قابلمه بریزید وقتی داغ شد نان را پهن کنید و ریختن لایه یه لایه برنج را شروع کنید.
🔻سایر نکات
نکته کلیدی در خوب در آمدن لوبیا پلو زنده برداشتن برنج است، یعنی برنج را زیاد در آب جوش نگه ندارید
اگر از گوشت تكه ای استفاده می كنید آن را از قبل آبپز كنید و اگر گوشت شما قلقلی است آن را در روغن داغ سرخ كنید
استفاده جدا از زعفران در لابلای برنج است یعنی زعفران را به مواد اضافه نکنید تا عطر آن حفظ شود. برای عطر بیشتر میتوانید از کمی دارچین استفاده کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
🥗 #تزیین_سالاد_کاهو
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #سالاد_سبزیجات
ادامه مطلب 👇👇
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
#سالاد_سبزیجات
♦️مواد لازم برای۳ نفر
◽هـویج ۳ عدد
◽پیازچه ۳ عدد
◽سیب ۱ عدد
◽سیر ۱ حبه
◽تربچه ۵ عدد
◽گوجه فرنگی ۲ عدد
◽کلم بروکلی (گل شده) ۱ لیوان
◽سس مایونز به مقدار لازم
◽لیمو ترش به مقدار لازم
◽جعفری خرد شده به مقدار لازم
♦️طرز تهیه
۱- ابتدا كلم بروكلی را داخل آب و نمك در حال جوش ریخته و چند دقیقه صبر كنید و بعد آبكشی كرده و داخل آب سرد قرار دهید و آبكش كنید.هویج را ریز خرد كرده یا رنده بزنید و پیازچه را ساطوری كنید.
۲- تربچه را هم خوب شسته و خرد كنید و در صورت تمایل چند دقیقه ای در آب و شكر بجوشانید.
۳- گوجه فرنگی را پوست گرفته و ریز نگینی كنید.
۴- هویج های رنده شده ، کلم بروکلی ریز خرد شده ، پیازچه های خرد شده ، تربچه های خرد شده ، سیر رنده شده و گوجه فرنگی خرد شده را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
۵- سیب را پوست بکنید و ریز خرد کنید و به سالاد اضافه نمایید.
۶- پس از اینکه تمام مواد سالاد را داخل کاسه ریختید میتوانید سس را اضافه كرده و مخلوط کنید.
۷- لیمو ترش را ورقه كرده و در كنار سالاد قرار دهید و روی آن جعفری بریزید.
🔷سایر نکات🔷
🔸1)بهتر است از گوجه گیلاسی(مینیاتوری)در این سالاد استفاده شود.
🔸2)در صورت تمایل 2قاشق كشمش هم به سالاد اضافه كنید.
🔸4)به جای مایونز از سركه سفید یا آبلیمو هم میتوان استفاده كرد.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
#دیزاین_سالاد_الویه🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پیتزا_چهار_فصل 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پیتزا_چهار_فصل 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پیتزا_چهار_فصل
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
خمیر پیتزا آماده ۱ عدد
کنسرو میگو ۲۲۰ گرم
قارچ ۸ عدد
پنیر پیتزا ۱۲۵ گرم
کنسرو ماهی کیلکا یا کولی ۶۰ گرم
آرتیشو (کنگر فرنگی) ۲ قوطی
گوشت گوساله ۱۲۵ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۴ عدد
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
آویشن ۱/۲ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری
ریحان ، مرزه و جعفری (برای تزیین) به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- کمی آرد روی سطح تمیزی بپاشید. خمیر پیتزا را دو قسمت کرده و به قطر ۲۵سانتیمتر پهن کنید.
۲- سینی فر را چرب کنید و خمیرها را در آن قرار دهید.
۳- حاشیه خمیر را کمی به طرف داخل تا کنید تا لبه آن کمی کلفت تر شود و تا زمانی که مواد روی پیتزا آماده میشود، آن را در محل گرمی قرار دهید.
۴- فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد ( ۴۰۰ درجه فارنهایت ) گرم کنید.
۵- آب قوطی آرتیشو و میگو را خالی کنید و آرتیشو را ۴ قسمت کنید.
۶- قارچ ها را نیز شسته و ورقه ورقه کنید. آن گاه گوشت ها را باریک باریک بریده و پنیر را رنده و هسته های زیتون را نیز بگیرید.
۷- هر کدام از ماهی های کیلکا را از وسط نصف کنید و روی گوجه فرنگی ها آبجوش بریزید و بگذارید ۳۰ ثانیه در آن باقی بماند.
۸- با ریختن آب سرد روی گوجهها، پوست شان را به راحتی جدا کنید.
۹- سپس گوجهها را به شکل نگینی خرد کنید و در کاسه ای بریزید و نمک و آویشن را به آن اضافه نمایید.
۱۰- در این هنگام هر خمیر را به ۴ قسمت تقسیم کنید.
۱۱- یک قسمت را با میگو و آرتیشو، یک قسمت را با قارچ و گوشت، قسمت سوم را با پنیر ، زیتون و ماهی و قسمت آخر را با گوجه فرنگیها بپوشانید.
۱۲- روغن را روی پیتزا بریزید و بگذارید به مدت ۳۵دقیقه، تا زمانی که خمیر برشته و طلایی شود، درفر بماند.
۱۳- وقتی نیمی از زمان پخت طی شد، جای سینی ها را با هم عوض کنید.
۱۴- در مرحله آخر پیتزا را چهار تکه کرده و با سبزیجات تازه تزیین کرده، گرم روی میز بچینید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
هدایت شده از 🥘 زنگ آشپزی 🍳
#دیزاین_میز_شام 😍🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡