﷽
💫لاالهالاالله الملک الحق المبین💫
خدایی جز خدای یگانه شایسته پرستش نیست . خدایی كه وجودش پایدار و آشكار است.
🌱🌸 سلام صبح بخیر 🌱🌸
💫پنجشنبه💫
💫 ۲۰ بهمن ۱۴۰۱
💫 ۱۸ رجب ۱۴۴۴
💫 ۹ فوریه ۲۰۲۳
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#دیزاین_صبحانه 🍉🍇
بسیار عالی ببنید حتما
🍌بسیار خوشگل🍓🍊
ایده بگیرید😍🌈⚡️❄️
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مگه #دسر از این #خوش_طعم تر هم داریم؟
۴ لیوان شیر، نصف لیوان شکر ، ۱ لیوان سر خالی آرد، ۱ عدد زرده تخم مرغ، تو ظرف بریزید و مخلوط کنید.
رو حرارت متوسط بزارین تا به غلظت فرنی برسه.
دسر رو از روی حرارت بردارین، ۱ ق غذاخوری کره، ۱قاشق چایخوری وانیل اضافه و یکدست کنید.
تو ظرف بریزید و اجازه بدین به دمای محیط برسه.
یک بسته ژله موز با ۱/۵ لیوان آب جوش ترکیب کنید.
انبه و موز خورد شده روی دسر بریزید، روش ژله سرد شده بریزید و ۲ ساعت داخل یخچال بزارید.
با هر میوه ای که دوست دارین میتونید این دسرهای جذاب رو درست کنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #خورشت_بادمجان
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان ۱ کیلوگرم
پیاز ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- ابتدا بادمجان ها را شسته و سپس پوست می گیریم و چاك كوچكی در آن ایجاد كرده با نمك و آب می جوشانیم و سپس در آبكش قرار می دهیم تا تلخاب بادمجان كاملا گرفته شود
۲- وقتی بادمجان ها خشك شد آنها را در روغن سرخ می كنیم و در همان روغن باقی ماده پیازها را نگینی كرده و سرخ می كنیم و پس از آن گوشت را اضافه كرده و خوب تفت می دهیم و پس از آن رب و ادویه را اضافه كرده و اب می ریزیم تا گوشت كاملا بپزد
۳- وقتی گوشت پخت بادمجان ها و آبغوره را به آن اضافه می كنیم زیر شعله را كم می كنیم تا آب غذا كاملا كشیده شود و آن را با پلو سرو می كنیم.
🔻سایر نکات
سعی كنید بعد از آبكش كردن بادمجان آن را كامل خشك كنید و بعد سرخ كنید تا روغن كمتری بگیرد
می توانید از گوشت چرحكرده هم برای این غذا استفاده كنید.
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
#خورشت_قیمه_بادمجان
🔻مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت خورشتی ۵۰۰ گرم
بادمجان قلمی ۶-۴ عدد
گوجه فرنگی درشت ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پیاز بزرگ ۱ عدد
لپه ۸۰ گرم
لیمو عمانی ۱ عدد
نمک و فلفل و زعفران و ادویه و روغن به مقدار لازم
🔻طرز تهیه
۱- پیاز رو با گوشت تفت بدید و وقتی خوب سرخ شد, به اون ادویه و زردچوبه بزنید و روش آب سرد بریزید و بذارید تا آب جوش بیاد. بعد حرارت رو کم کنید و بذارید گوشت بپزه.
۲- لپه رو که از قبل حدود ۲ تا ۳ ساعت خیس کردید رو جداگانه بپزید و کف روی اون رو بگیرید.
۳- بادمجان ها رو پوست بگیرید و خرد کنید و نمک پاش کنید و اجازه بدید ۱ ساعت بمونه تا تلخی اون گرفته بشه. بعد اونو بشویید و خشک کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید.
۴- گوجه فرنگی ها رو حلقه ای کلفت کنید و اونو هم در روغن تفت بدید.
۵- توی یه ظرف کمی روغن بریزید و بذارید داغ بشه و رب رو توی اون سرخ کنید و بعد لپه پخته و آبکش شده رو اضافه کنید و تفت بدید و حدود نیم ساعت آخر پخت گوشت به اون اضافه کنید.
۶- حدود ۱ ساعت مونده به آخر پخت لیمو عمانی رو چند سوراخ کنید و به گوشت اضافه کنید. کمی هم زعفران دم کرده اضافه کنید.
۷- حدود ۱۰ دقیقه آخر پخت هم بادمجان ها و گوجه فرنگی رو به خورش اضافه کنید و بذارید تا خورش جا بیفته.
۸- در آخر هم نمک و فلفل رو اندازه کنید و اگر ترشی خورش کم بود به اون کمی آب لیموی تازه اضافه کنید.
🔻سایر نکات
رب رو حتما تفت بدید تا بوی خامی اون گرفته بشه.
لپه رو حتما تفت بدید تا توی خورش له نشه و شکل اولیه اش رو حفظ کنه.
اگر می خواهید خورشت خوشرنگی داشته باشید , رب رو همون اول اضافه نکنید چون خورش رو کدر میکنه!
اگر بادمجان رو توی روغن غوطه ور سرخ کنید, کمتر روغن جذب میکنه.
می تونید بادمجان ها رو توی مخلوط سفیده زده شده به همراه نمک و فلفل و زعفران بزنید و سرخ کنید تا کمتر روغن ببره.
زغفران عطر خیلی خوبی رو خورشت قیمه و قیمه بادمجان میده. سعی کنید همه رنگ خورشت رو از رب نگیرید!
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🔻مواد لازم برای تهیه ی
#نوشابه_گازدار_سیاه :
1 پیمانه آب
تمامی پوست دو لیمو را به صورت ریز رنده کنید و آب آن دو لیمو را در پیمانه ی جدا نگهداری کنید.
سه عدد چوب دارچین بزرگ ( حداقل 12 سانتیمتر ) به قطعات کوچک خرد کنید.
دو قاشق چایخوری پوست پرتغال خشک و در ظرفی جدا آب پرتغال را نگهداری کنید.
دو قاشق چایخوری دانه ی گشنیز
یک چهارم غذا حوری نوتمگ ریز رنده شده
اختیاری : یک قاشق چایخوری صمغ عربی
900 گرم شکر
نصف قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
آب گاز دار به مقدار لازم
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#شربت_کولا :
آب ، پوست لیمو ، پوست پرتغال ، دارچین ، دانه های گشنیز ، صمغ عربی را در یک ماهیتابه ی بزرگ بریزید سپس به خوبی هم بزنید. و سپس شکر را اضافه کنید. و روی شعله ی ملایم قرار دهید ، سپس تا زمانی که محلول نجوشیده است ، هم بزنید و هم زدن را تا زمانی که شکر به خوبی حل می شود ادامه دهید ، سپس بگذارید یک دقیقه در دمای جوش باقی بماند. در انتهای این مرحله باید یک عصاره ی غلیظ تیره داشته باشید.
در یک ظرف جدا آب لیمو و پرتغال و عصاره وانیل بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس شربت کولا را به این مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید ، سپس بگذارید مخلوط خنک شود ، آن را از صافی بگذرانید و در یک ظرف درب بسته به مدت دو هفته در یخچال نگهداری کنید.
در هر لیوان ، نصف آن را با مخلوط بالا و نصف دیگر را با آب گاز دار پر کنید سپس آن را با یخ سرو کنید.
🔻میزان کالری نوشابه گازدار سیاه :
95 کالری
72 میلی گرم سدیم
16 گرم کربوهیدرات
2 گرم فیبر
3 گرم پروتئین
🔻پیشنهاد :
هر چه قدر طعم پرتغالی تر یا طعم لیمویی تر می خواهید آب لیمو و پرتغال را بیفزایید
#نوشابه_خانگی
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
طرز تهیه #پرتقال_ژله_ای 🍳
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #پرتقال_ژله_ای 🍳 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡 🌮 @zangeashpazi 🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#پرتقال_ژله_ای_در_رنگهای_مختلف
🔻مواد لازم برای ۵ نفر
پرتقال ۹ عدد
پودر ژله ۶ بسته
🔻طرز تهیه
۱- پرتقال ها رو شسته و از وسط نصف می کنیم . حالا می تونیم میوه رو از پوست جدا کنیم و برای مصرف کنار بذاریم و یا با آبمیوه گیری پوست ها رو از میوه جدا کنیم (بدون آسیب زدن به پوست پرتقال).
۲- حالا ژله ها رو با رنگ های دلخواه طبق دستورالعمل روی بسته بندی ژله، آماده می کنیم و تو 18 پوست پرتقال آماده که از قبل تو قالب مافین یا کاپ کیک قرار دادیم، میریزیم و تو یخچال میذاریم.
۳- بعد از اینکه ژله آماده شد، از یخچال بیرون میاریم و هر پرتقال رو با چاقویی تیز به 3 یا 4 برش تقسیم می کنیم که تعداد برش ها بستگی به سایز پرتقال ها و ضخامت دلخواه برشها داره.
۴- از این ژله خوشمزه و در عین حال زیبا لذت ببرید.
🔻سایر نکات
مسلما کمی از هر ژله اضافه میاد که می تونیم پرتقال های بیشتری استفاده کنیم و پرتقال های ژله ای بیشتری تهیه کنیم و یا از اون ها برای تهیه ژله تو ظرف های دلخواه استفاده کنیم
برای اینکه بعد از برش زدن پرتقال ها، ژله ها آسیب نبینن و فرمشون رو از دست ندن؛ بهتره برای قرار دادن ژله توی یخچال، سطح ژله با کاغذ روغنی پوشیده بشه و بیش از زمان ذکر شده در دستورالعمل توی یخچال بمونه.
#دسر
#ژله
#زنگ_آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🥘 زنگ آشپزی 🍳
طرز تهیه #راتا_مکزیکی 🍳
راتا به انواع فینگر فود قالبی گفته می شه که با کاتر های گرد مربع مستطیل یا ستاره و... قالب و کات زده می شه
عموما بهترین روش اینه که بیس راتا نان تست باشه که تو همین دستور هم شما می تونید کف راتا رو نون تست رو با همون قالب کاتر گرد کات بزنید و مواد رو روی اون پر کنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡