17.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه شام خوشمزه و فوری
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رولت ژامبون
مواد لازم برای نان رولت :
تخم مرغ سه عدد
آرد ۵ قاشق سوپ خوری
شیر یک سوم لیوان
مواد لازم برای داخل رولت :
ژامبون ۴_۳ ورق نازک
پنیر ورقه ای ۶ ورق
سیب زمی نی پخته رنده شده یک عدد
خیارشور رنده شده ۵_۳ عدد
سس مایونز ۵ قاشق غذاخوری بزرگ
ادویه نمک وفلفل بمیزان لازم
دستور تهیه :
برای نان رولت ابتدا تخم مرغ هاراباچنگال بزنید وسپس شیررااضافه کرده همشان بزنید.
مقداری ازمخلوط بدست آمده درآرد ریخته همش بزنید تاآرد حالت خمیری پیداکند چون اگرهمینطورآردرااضافه کنید آرد گوله گوله میشه توی مواد.سپس آرد راکه خمیری شده به مخلوط تخم مرغی اضافه کرده وهمشان بزنید ومقداری نمک وفلفل نیز اضافه کنید.
موادبدست آمده رادر قالب چرب کرده (ترجیحابدون کاغذ روغنی و تفلون چون باکاغذروغنی سخته جداکردن نان رولت ازکاغذ) ریخته وآن رادر فر۱۷۵ درجه بمدت ۱۵ دقیقه قراردهید.
سیب زمینی پخته وخیارشور را بارنده ریز رنده کرده آنهارا با کمی نمک وفلفل و سس مایونز مخلوط کنید.
نان رولت را باز کرده و ابتداکمی سس مایونز پخش کنید روی نان وسپس مخلوط سیب زمینی روپخش کنید(میتونید مثل من اول ژامبون روبذارید اما پخش کردن سیب زمینی روش یه کم سخته)سپس ژامبون ودرآخرپنیرورقه ای راچیده ورولشان کرده و آن را با کاغذ روغنی بپیچید چندساعت در یخچال بگذارید وسپس به راحتی با یک چاقوی تیز برشش بزنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سیب_پنیری😍😋
اینارو میخوایم😍👇🏻
سیب زمینی دوعدد
فلفل دلمه ای ۱/۴ عدد
گوجه یک عدد
پیاز کوچیک یک عدد
سیر دوحبه
رب گوجه ۱ ق غ
نمک فلفل سیاه اویشن پولبیبر
پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم
جعفری کمی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۲ اردیبهشت ۱۴۰۲
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#مشتی_بادمجون😍😋
بادمجان ۵عدد عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰گرم
پیاز ۲ عدد
نمک وادویه به میزان لازم
آرد نخودچی یاآردسوخاری یک قاشق غذاخوری
گوجه ۴ تا ۵ عدد
سیر ۲ حبه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍓 آموزش بورک اسفناج🍓
#بورک_اسفناج 😋
خمیر یوفکا : ۱ بسته
اسفناج : ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط : ۱ عدد
سیر : ۲ حبه
پنیر خامه ای لبنه : ۱ بسته
پودر گردو : ۴ قغ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
شیر : ۲ قغ
کره : به مقدار لازم
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
10.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
طرز تهیه #عصاره_قلم 😍
دستور تهیه : قلم های گوساله را می شوییم و داخل یک دیگ بزرگ قرار می دهیم سپس به آن سیر و پیاز و دارچین و زردچوبه به همراه آب زیاد اضافه می کنیم ، و به مدت حدااقل ۸ ساعت روی شعله ملایم قرار دهید ،بعد از پخت استخوان ها را با دقت جدا کنید و مغز آن ها را خارج کنید و پس از آن روغن (چربی) ، آب ، گوشت آن را در ظرف های جداگانه بریزید وداخل یخچال قرار دهید تا به خوبی ببندد .
موارد استفاده : انواع آش ها ، عدسی ، لوبیا ، ساق پلو و …
#پلو_مخلوط
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
14.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_مرغ
یه پیشنهاد جدید و خوشمزه و متفاوت 😋
هم درکنار #زرشک_پلو و هم به عنوان یک #غذای_نونی خیلی خوشمزه و پرطرفداره 😉
مواد لازم برای لایه ی گوشتی رولت:
گوشت مرغ (ترکیب سینه و ران )
ادویه
آرد سوخاری
تخم مرغ
جعفری رنده شده
پیز و سیر ریز رنده شده
زعفران
مواد میانی :
هویج آبپز
زرشک
پیازداغ
درست کنید و ببینید که با این همه خوشمزگی چقد سادست 😇
#افطار #ماه_رمضان #سحری #ناهار
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
6.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یتیمچه بادمجان
بادمجان نیم کیلو
گوجه فرنگی نیم کیلو
سیب زمینی متوسط یک عدد
فلفل دلمه ای یک عدد
سیر سه حبه
پیاز یک عدد بزرگ
بادمجون رو پوست بگیرید ونگینی خرد کنید حدود یکربع بزارید تو آب ونمک سپس ابکش کنید وبزارید کنار
پیاز رو خرد کنید وبا کمی روغن تفت بدید سیر رنده شده بهش اضافه کرده وباهاش تفت دهید فلفل دلمه ای نگینی خرد شده وبادمجون رو هم بهش اضافه میکنیم وباهاش تفت میدیم زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز ویک قاشق رب اضافه کرده باهاش تفت داده (حدود پنج دقیقه تفت میدیم )
گوجه فرنگی هم که قبلا پوست گرفتیم ریز خرد کرده وبهش اضافه میکنیم سیب زمینی هم اضافه میکنیم منتهی من چون عجله داشتم پسرم میرفت مدرسه تا مواد تفت خوردن سیب زمینی رو با کمی آب گذاشتم نیم پز بشه وهمراه ابش اضافه کردم ،نمک میزنیم ودرشو میزاریم تا باهم بپزن اگه دیدید ابش کم شده وسیب زمینی هنوز نپخته دوباره کمی آب جوش میریزیم ودرشو میزاریم نزارید زیادی سفت وکم آب بشه
شعله حتما کم باشه تا زود آبش تبخیر نشه
عزیزان اگه سیب زمینی نیم پز نکردید همین طور خام بریزید منتهی یک لیوان آب اضافه کنید در ضمن سیب زمینی اختیاریه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رولت_تخم_مرغ_با_مغزی_سیب_زمینی😋😍
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
16.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راحت ترین پیتزای جهان رو یاد بگیر😍😋
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲
14.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کیک_تهچین😍😋
برای این قالب اینارو میخوایم👇🏻
برنج ۴ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰ ق غ
زعفرون دمکرده ۱/۳ لیوان
نمک ۱ ق غ
ماست چکیده پرچرب ۸ ق غ سرپر
تخم مرغ ۱ عدد کامل +یک زرده
پودر گل محمدی ۱ ق چ
مواد لایه میانی 🍃
سینه مرغ ۲ عدد
پیاز دو عدد
نمک و زردچوبه برای مرغ
اب یک لیوان
زرشک ۳ ق غ
بادمجون ۲ عدد
🍃من سه لایه مواد گذاشتم
دولایه مرغ یک لایه بادمجون سرخ کرده
🍃برنج حتما نیم پز باشه اگر کامل بپزه خمیر میشه
🍃تو دمای ۱۷۰ درجه طبقه وسط یک ساعت بپزه.
#تهچین
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
۳ اردیبهشت ۱۴۰۲