فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ با طعم سس
مواد لازم برای پخت مرغ:
12 عدد پای مرغ
5 یا 6 عدد سیب زمینی
فلفل سبز دلمه ایی
فلفل قرمز فلفل دلمه ای
برای سس
2 قاشق غذاخوری ماست
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان روغن
1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
بچه ها سیب زمینی اول ابپز بشه بعدش مثل فیلم انجام بشه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
25.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت سبزیجات😍😋
مواد لازم:
بروکلی🥦
اسفناج🍃
قارچ🍄
فلفل دلمه ای🫑
گوجه گیلاسی🍅
نمک وفلفل سیاه🌶🧂
پاپریکا
تخممرغ+شیر🥚🥛
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سیب_زمینی_شکم_پر به این خوشمزگی دیده بودین؟
حتما این خوشمزه رو امتحان کنید 👌
میتونی داخلش رو با قارچ و کالباس و... هم پر کنی🤤🤌❤️
مواد لازم برای سیب زمینی شکم پر:
سیب زمینی: ۶ عدد
سینه مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمه سبز،زرد،قرمز: ۱/۲ هرکدام
نخود فرنگی پخته: ۱/۲ پیمانه
هویج: نصف یک هویج
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پاپریکا: ۱ ق چایخوری
پودر سیر: ۱ ق چایخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ ق چایخوری
لیمو: ۱/۲ یک لیمو
طرز تهیه سیبزمینی شکم پر
اول سیب زمینی های خام رو به شکل ویدیو خالی کنید، و در در روغن سرخ کنید و کمی نمک بزنید
مرغ رو مکعبی برش بزنید و کمی تفت بدید و بعد پیاز و مابقی سبزیجات رو بهش اضافه کنید
هرجا نیاز بود مقدار کمی اب اضافه کنید و مواد رو بپزید تا تمام سبزیجات نرم و پخته بشن
ادویه هارو اضافه کنید و حتما بچشید تا میزارن نمک و فلفل تنظیم بشه👌
مواد که اماده شد در داخل سیبزمینی ها بریزید، پنیر پیتزا بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بزارید، میتونید توی تابه هم اینکار رو انجام بدید، برای اینکه کف سیبزمینی نسوزه مقداری رب رو با اب رقیق کنید و کف تابه بریزید و بعد سیب زمینی هارو بچینید
#شام #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سالهای پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد.
الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل #ارمنی_پلو یا #ته_انداز
ارمنی پلو
مواد لازم:
۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم
۲-برنج ایرانی۴ پیمانه
۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ
۴-سیر ۲ حبه
۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد
۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم
۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم
۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم
نکات:
۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم.
۲- شعله گاز کم باشه.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
#زرشک_پلو_با_مرغ_تكه_شده
ودر کنارش يه سس خوشمزه درست كردم
اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج میچينيم . و براي سس كمي روغن در ماهتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشت بهش اضافه كردم و تفت دادم و اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد
ادویه های پیشنهادی برای طبخ مرغ و حذف بو و طبع سرد آن 🐤🐦🐔 :
پودرپیاز
پودر زنجبیل
فلفل سیاه
ادویه های پیشنهادی برای طبخ سس 🥘🥫 :
پودر سیر
زردچوبه
جوزهندی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔#سمبوسه
این مدلی سمبوسه درست کن هم روغن کم میبره هم خیلی ترد و عالی و خوشمزه است و اصلا سفت نمیشه.
فقط کافیه صفحه زیر و رویی دستگاه ساندویچ ساز رو چرب کنید و دولایه نان لواش زیر بزارید مواد گوشتی و کم پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک نان لواش دو لایه بزارید بعد پنج تا ده دقیقه آماده است
#غذا_رژیمی #فینگرفود #شام #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوفالو وینگزمطمعنم عاشقش میشی
.
احتیاج داریم به
بال مرغ
آرد۱/۲
آب۱/۲
پاپریکا
پودر سیر
نمک
.
.
برای سس
کره
عسل
آرد
کنجد
سس تند
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود توپک مرغ، پیشنهاد ویژه مهمونیهاتون
مواد لازم :
۱ سینه مرغ
۱ ران مرغ
پاپریکا ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
کنجد ۲ ق غ
آرد گندم ۲ ق غ
مواد میانی :
پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه
جعفری ۳ق غ
آویشن ۱ق چ
یک ق غ پنیر خامهای 🍖
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سالاد_تن_ماهی
این #سالاد رو امتحان کن که عالیه🤌🏻
هم میتونی با نون بصورت #ساندویچ بخوری هم همینطور خالی خالی.
به هیچ عنوان بوی ماهی نمیده😍خیالتون راحت
یه #غذا_ژیمی و فوق خوشمزه
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#ته_چین _مرغ🍛🍗
زرشك 2 ق غ
تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ
زعفران آبکرده به میزان لازم
نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم
روغن مایع یک سوم پیمانه
ماست چکیده ۴ ق غ
مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم
برنج ۲ پیمانه
خلال پسته ب میزان لازم
گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید.
برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه.
تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد.
بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.)
روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیله_سوخاری
یه پست جدید و خفن
#دیزاین_فینگرفود
این فیله سوخاریا واقعا خوشمزن
#فینگرفود #سوخاری #آشپزی
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩🍳#کیک_مرغ🥘
نان تست ۱ بسته
سینه مرغ ۲ عدد
گردو ۱۰۰ گرم
پیازچه ۱۰۰ گرم
سس مایونز ۱ پیمانه
خردل ۱ ق.غ
نمک و فلفل به میزان لازم
به سلیقه خودتون میتونید داخلش خیارشور،ذرت،هویج و جعفری هم بریزید.
برای سس هم میتونید به میزان نصف از ماست چکیده و سس مایونز استفاده کنین.
سینه مرغ رو با پیاز و زردچوبه و نمک فلفل میپزیم و بعد از پخت خردش میکنیم.
بهش پیازچه،گردو و سس ها و نمک و فلفل رو اضافه میکنیم و برای حداقل ۱ ساعت میذاریمش داخل یخچال تا مزهها به خورد هم دیگه برن.
دور نون تست ها رو جدا میکنیم و میذاریم کنار چون موقع تزیین به کارمون میاد.
هم میتونید مثل من با رینگ گرد نون ها رو برش بزنید هم میتونید به صورت مربع یا مستطیل درستش کنید.
من نون ها رو با رینگ گرد برش دادم و بعد به صورت لایه لایه نون،کمی سس و مواد مرغ رو روی هم چیدم.
در نهایت رینگ رو بیرون میاریم و رو و دور کیک رو با سس میپوشونیم.
بعدم هر مدلی که دوست دارین تزئینش میکنید.
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
🌮 @zangeashpazi 🌮
🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡