eitaa logo
🥘 زنگ آشپزی 🍳
12.7هزار دنبال‌کننده
762 عکس
3.8هزار ویدیو
0 فایل
هر کی اومده تو این کانال یه سراشپز حرفه ای شده، دستور پخت بهترین غذاهای ایرانی و خارجی، دسرها🍧 نوشیدنی ها🍹 شیرینی ها🍰 و کلی ،ترفندهای خانه داری ،خلاصه هرچی بگم کم گفتم 👌 تبلیغات: https://eitaa.com/joinchat/3176268088Ca67e565fc1
مشاهده در ایتا
دانلود
🍘 😋 ▫️عدس یک لیوان ▫️سیب زمینی یک عدد ▫️تخم مرغ سه عدد ▫️پیاز یک عدد کوچک ▫️شوید سه ق غ ▫️پودر سیر یک ق چ ▫️ارد سوخاری ۳ ق غ ▫️نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم . 🛑اول عدس بپزید بزارید سرد بشه سیب زمینی هم آبپز کنید پیاز رنده شده آبش را بگیرید سپس عدس پخته شده و سیب زمینی و پیاز و تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه و پودر سیر و آرد سوخاری را درون میکسر یا غذا ساز بریزید و خوب مواد را میکس کنید آخر شوید خرد شده را به مواد اضافه کنید سپس درون روغن داغ با قاشق از مواد بریزید و کتلت را سرخ کنید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با طعم سس مواد لازم برای پخت مرغ: 12 عدد پای مرغ 5 یا 6 عدد سیب زمینی فلفل ‌سبز دلمه ایی فلفل قرمز فلفل دلمه ای برای سس 2 قاشق غذاخوری ماست 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان روغن 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه بچه ها سیب زمینی اول ابپز بشه بعدش مثل فیلم انجام بشه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
25.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
املت سبزیجات😍😋 مواد لازم: بروکلی🥦 اسفناج🍃 قارچ🍄 فلفل دلمه ای🫑 گوجه گیلاسی🍅 نمک و‌فلفل سیاه🌶🧂 پا‌پریکا تخم‌مرغ+شیر🥚🥛 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به این خوشمزگی دیده بودین؟ حتما این خوشمزه رو امتحان کنید 👌 میتونی داخلش رو با قارچ و کالباس و... هم پر کنی🤤🤌❤️ مواد لازم برای سیب زمینی شکم پر: سیب زمینی: ۶ عدد سینه مرغ: ۲ عدد پیاز: ۱ عدد فلفل دلمه سبز،زرد،قرمز: ۱/۲ هرکدام نخود فرنگی پخته: ۱/۲ پیمانه هویج: نصف یک هویج نمک و فلفل: به مقدار لازم پاپریکا: ۱ ق چایخوری پودر سیر: ۱ ق چایخوری فلفل قرمز: ۱/۲ ق چایخوری لیمو: ۱/۲ یک لیمو طرز تهیه سیبزمینی شکم پر اول سیب زمینی های خام رو به شکل ویدیو خالی کنید، و در در روغن سرخ کنید و کمی نمک بزنید مرغ رو مکعبی برش بزنید و کمی تفت بدید و بعد پیاز و مابقی سبزیجات رو بهش اضافه کنید هرجا نیاز بود مقدار کمی اب اضافه کنید و مواد رو بپزید تا تمام سبزیجات نرم و پخته بشن ادویه هارو اضافه کنید و حتما بچشید تا میزارن نمک و فلفل تنظیم بشه👌 مواد که اماده شد در داخل سیبزمینی ها بریزید، پنیر پیتزا بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بزارید، میتونید توی تابه هم اینکار رو انجام بدید، برای اینکه کف سیبزمینی نسوزه مقداری رب رو با اب رقیق کنید و کف تابه بریزید و بعد سیب زمینی هارو بچینید 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی سال‌های پیش که تو یادت نمیاد بال و کسی نگاه هم نمیکرد. الان هم کبابیش با نوشابه خوب میشه هم اینجوری مثل یا ‌ ارمنی پلو مواد لازم: ۱-بال مرغ ۶۰۰ الی ٨۰۰ گرم ۲-برنج ایرانی۴ پیمانه ۳-زعفران دم کرده غلیظ ۲ ق غ ۴-سیر ۲ حبه ۵-لیمو ترش نصف ۱ عدد ۶-نمک، فلفل سیاه به میزان لازم ۷-زست لیمو(رنده پوست لیمو بدون لایه سفید) به میزان لازم ۸-روغن حیوانی یا کره ۲۵ گرم نکات: ۱- بهتره از ظرف پهن برای پخت غذا استفاده بشه، که تعداد بیشتری بال بتونیم کف ظرف بچینیم. ۲- شعله گاز کم باشه. ‌ 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
ودر کنارش يه سس خوشمزه درست كردم اول كره را توي تابه وروي حرارت ملايم ميزارم اب كه شده زرشك ميريزم و كمي تفت ميدم و مرغ هاي آبپز شده تكه شده را به زرشك اضافه ميكنم و زعفرون دم كرده غليظ بهش اضافه ميكنم و سريع هم ميزنم خوب مخلوط ميكنم تا همه جاي مرغ خوش رنگ شه و مواظب باشيد زرشك نسوزه وموقع سرو ،مرغها رو كنار برنج میچينيم . و براي سس كمي روغن در ماهتابه ريختم دو قاشق رب گوجه و كمي رب انار ( در صورت تمايل) ريختم و سرخش كردم و زرشك و الو خورشت بهش اضافه كردم و تفت دادم و اب مرغ از قبل داشتم بهش اضافه كردم و كمي زعفرون بهش اضافه كردم و درشو گذاشتم تا الو بپزه و توي ظرف جداگانه ريختم و در كنار زرشك پلو با مرغ سرو كردم خيلي عالي شد ادویه های پیشنهادی برای طبخ مرغ و حذف بو و طبع سرد آن 🐤🐦🐔 : پودرپیاز پودر زنجبیل فلفل سیاه ادویه های پیشنهادی برای طبخ سس 🥘🥫 : پودر سیر زردچوبه جوزهندی 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍔 این مدلی سمبوسه درست کن هم روغن کم میبره هم خیلی ترد و عالی و خوشمزه است و اصلا سفت نمیشه. فقط کافیه صفحه زیر و رویی دستگاه ساندویچ ساز رو چرب کنید و دولایه نان لواش زیر بزارید مواد گوشتی و کم پنیر پیتزا بریزید و دوباره یک نان لواش دو لایه بزارید بعد پنج تا ده دقیقه آماده است 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بوفالو وینگزمطمعنم عاشقش میشی . احتیاج داریم به بال مرغ آرد۱/۲ آب۱/۲ پاپریکا پودر سیر نمک . . برای سس کره عسل آرد کنجد سس تند 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
15.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فینگر فود توپک مرغ، پیشنهاد ویژه مهمونی‌هاتون مواد لازم : ۱ سینه مرغ ۱ ران مرغ پاپریکا ۱ ق چ پودر سیر ۱ ق چ کنجد ۲ ق غ آرد گندم ۲ ق غ مواد میانی : پنیر پیتزا ۱/۲ پیمانه جعفری ۳ق غ آویشن ۱ق چ یک ق غ پنیر خامه‌ای 🍖 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این رو امتحان کن که عالیه🤌🏻 هم میتونی با نون بصورت بخوری هم همینطور خالی خالی. به هیچ عنوان بوی ماهی نمیده😍خیالتون راحت یه و فوق خوشمزه 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
5.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👩‍🍳 _مرغ🍛🍗 زرشك 2 ق غ تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ زعفران آبکرده به میزان لازم نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم روغن مایع یک سوم پیمانه ماست چکیده ۴ ق غ مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم برنج ۲ پیمانه خلال پسته ب میزان لازم گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده. 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡
8.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه پست جدید و خفن این فیله سوخاریا واقعا خوشمزن 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡     🌮     @zangeashpazi    🌮 🍡~~~~~~~~~~~~~~~~🍡