eitaa logo
💖💫مشاور زیبایی 💫💖
1.8هزار دنبال‌کننده
5.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
3 فایل
به نام خدای زیبایی ها 💖 مشاور پوست ومو ونماینده علمی شرکت ایمان هستم با توجه به توان مالیتون میتونم بهترین راهکار رو به شما معرفی کنم وبه شما درباره ی مشکلات مو وپوستتون مشاوره بدم آیدی ثبت سفارش و مشاوره رایگان @Negar_1395
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم: کرہ ۹۰ گرم پودر قند ۶۰ گرم آرد نول ۱۶۰ گرم نمک۱/۶قاشق چای خوری تخم مرغ ۱عدد وانیل شکری ۱ قاشق چای خوری رویال آیسینگ (طبق دستور داده شده) به مقدار لازم طرز تهیه: فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید؛ کره را در دماي محیط قرار دهید تا کمي نرم شود؛ پودر قند را در ظرفي الکی کنید؛ کنید؛ آرد و نمک را در ظرفی مخلوط و دوباره الک کنید سیني فر را با دو لایه کاغذ روغني بپوشانید. ۱. کره و پودر قند را در ظرفي بریزید و با همزن برقي هم بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ و وانیل را به آن بیفزایید و مجدداً هم بزنید؛ ۲. مخلوط آرد را به تدریج به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستي به دست آید. خمیر آماده شده را داخل سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچالی استراحت دهید؛ ۳. پس از این مدت، خمیر را روي سطح آردپاشي شده به قطر نیم سانتیمتر باز کنید و با کاتر دلخواه، برش بزنید و با فاصله داخل سینی فر بچینید. سیني را به مدت تقریبی ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده، قرار دهید تا بپزند. و لبه آنها طلایی رنگ شوند (زمان پخت بیسکویت ها بستگي به سایز کاتر دارد؛ هرچه کاتر، بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود). پس از این مدت، بیسکویت ها را از فر بیرون آورید و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه روي توري سیمی بمانند تا خنک شوند بیسکویت های وانیلي را با رویال آیسینگ تزیین کنید. دور بیسکویت های آماده را با آیسینگ غلیظ، دورگيري کنید. داخل اشکال دورگيري شده را با آیسینگي که همرنگ دورگيري است پر کنید. با آیسینگ روان، رنگ متفاوتي روي آیسینگ غلیظ را خطوط عمودي، افقی یا هر فرم دیگري به دلخواه طرح بیاندازید یا با کمک خلال چوبي، روي آیسینگ طرح ایجاد کنید. بگذارید آیسینگ روی بیسکوییت ها کاملاً خشک شود. بیسکوییت ها، آماده سرو است. طرز تهیه رویال آیسینگ: ۲ عدد سفیده تخم مرغ را به همراه ۱/۸ قاشق چایخوری کرم تارتار با همزن برقی، کمي هم بزنید تا کف کند. سپس مقداری پودر قند (الک شده) به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، ۱/۸ قاشق چایخوري وانیل به آن بیافزایید. مایه را به قسمت هاي مساوي تقسیم کنید و هر قسمت را به یک رنگ خوراکي آغشته کنید و در قیف بریزید و روي بیسکوییت ها را با آن تزیین کنید. اضافه کردن مقدار پودر قند به سفیده تخم مرغ، بسته به درجه غلظت و نحوه استفاده متفاوت است. به منظور تهیه آیسینگ روان، غلظت مورد نظر در حدی است که بتوان به راحتی با آن کار کرد،به سرعت خشک نشود و خیلی هم شل نباشد. در تهیه آیسینگ غلیظ (دورگيري) از مقدار بیشتري پودر قند استفاد کنید تا مواد به درجه ای از غلظت برسد که قادر به حفظ فرم خود باشند و در ضمن لطافت کافي برای کار با قیف و ماسوره را داشته باشد. سفید را بیش از حد هم نزنید. هم زدن بیش از اندازه، موجب تغییر بافت آیسینگ و خرد شدن آن پس از خشک شدن خواهد شد. رویال آیسینگ از ترکیب سفیده تخم مرغ و پودر قند یا پودر آمادہ مرنگ و آب تهیه میشود که قابلیت اضافه کردن اسانس و رنگ را دارا بوده و به منظور تزیین انواع کیکبیسکویت و... مورد استفاده قرار میگیرد. به طور کلی آیسینگ،با دو غلظت متفاوت تحت عنوان هاي آیسینگ فلودینگ یا روان و آیسینگ استیف یا غلیظ (دورگیري) تهیه میشوند. از آیسینگ غلیظ براي ایجاد نقش هاي برجسته، خطوط، دورگیري و مرزبندي بین رنگ ها استفاده میکنند. آیسینگ روان نیز براي پر کردن داخلی مرزبندي ها با ایجاد طرح درون بافت آیسینگ استفاده میشود. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
روی گاز و شعله پخش کن هم میتوانید این را آماده کنید. چون احتیاج به مقدار گوشت زیادی داره می تونید از سویا ، چرخکرده ی مرغ و یا ترکیبی از سویا و گوشت استفاده کنید‌. مواد گوشتی سلیقه ای هست حتی میتونید قارچ و فلفل دلمه ی ریز خرد شده هم بریزید. پاستا لوله ای در همه ی فروشگاه ها با مارک ها و قیمت های متفاوت موجود میباشد. مقدار و نوع پنیر را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید. قالب مناسب این غذا قالب کمربندی هست اما از قالب های دیگر هم میشه استفاده کرد. ادویه ها سلیقه ای میباشد من از ادویه ی ایتالیایی(مخصوص پیتزا و پاستا) هم استفاده کردم که در فروشگاه ها موجود است. من وقتی مواد گوشتی سرد شد در قیف یکبار مصرف ریختم و پاستا هارا پر کردم. مواد لازم برای ۶ نفر: (مناسب قالب قطر ۲۵ سانت) رب گوجه ‌فرنگی ۴ ق غ پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده ۱/۲ لیوان آویشن ۱ ق چ سیر ۲ حبه پیاز ۲ عدد گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پاستا لوله ای ۴۰۰ گرم(یک بسته) ۱. پیاز و سیر را ریز خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. ۲. سپس آویشن ، نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی اضافه کنید و تفت دهید تا مایه گوشت آماده شود. ۳. پاستا را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.(حدود ۱۱ دقیقه با کمی نمک بجوشانید) ۴. و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید.(کف و دیواره های قالب را خوب چرب کنید) ۵‌. سپس گوشت چرخ کرده را در پاستاها بریزید.(با قاشق مربا خوری یا با قیف) ۶‌. پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی مایه گوشت را با پنیر بپوشانید سپس داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ۷. پس از اینکه پنیر ذوب شد(۱۵ الی ۲۰ دقیقه) از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید(میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
چیزکیک کارامل . مواد لازم: 🌟 لایه اول( کراست چیزکیک )؛ • بیسکوئیت ساقه طلائی ۲۰۰ گرم • کره ذوب شده ۱۵۰ گرم 🌟 لایه دوم( کرم پنیری): • پنیر ماسکارپونه ۴۰۰ گرم • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم • شکر ۲۰۰ گرم • آب ۱۲۵ میلی لیتر • پودر ژلاتین ۲ ق س • وانیل ۱/۸ ق چ 🌟 لایه سوم ( فیلینگ کاراملی)؛ 😋 • شکر ۱۵۰ گرم • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم • آب ۶ ق س • کرم پنیری ۳/۴ پیمانه ______________________ 🌟 طرز تهیه: 🌸 ابتدا بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده داخل غذاساز بریزید تا به صورت خرده نان در بیاید. 🌸 حالا مخلوط بیسکوئیت را کف قالب کمربندی که با فویل پوشانده اید، کاملا پرس میکنید. قالب را برای نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید. 🌸 پودر ژلاتین را روی آب سرد داخل دستور بپاشید. بعد از چند دقیقه حالت اسفنجی میشود، حالا روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین حل شود. 🌸 پنیرماسکارپونه را به همراه شکر و خامه داخل کاسه همزن بریزید و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس ژلاتین آب شده را به همراه وانیل به آن اضافه کنید. ۱ پیمانه از کرم را کنار بگذارید. 🌸 قالب را از یخچال خارج و مابقی کرم پنیری را روی لایه بیسکوئیتی بریزید و در یخچال قرار دهید. 🌸 حالا آب و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شده و کاراملی شود. سپس خامه صبحانه را اضافه و از روی حرارت بردارید و مخلوط کنید. اجازه دهید کمی خنک شود. سپس ۱/۳ کرم پنیری را که کنار گذاشته بودید به مخلوط اضافه و سپس روی لایه دوم بریزید. 🌸 چیزکیک ما آماده است. بهتر است یک شب در یخچال قرار دهید و سپس سرو نمایید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 يك خورش جذاب هندي مواد لازم: ماست. 8 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری زردچوبه 1 قاشق چایخوری زیره سبز پودر شده 1 قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری تخم گشنیز پودر شده یک پینچ زعفران(رشته های زعفران) زنجبیل. 3 سانتی متر زنجبیل رنده شده سیر. 4 حبه له شده سینه مرغ. 4تکه بدون پوست به صورت مکعبی خرد شده روغن. 1 قاشق غذاخوری پیاز. 1 عدد نگینی خرد شده پودر نارگیل. 2-3 قاشق غذاخوری یک مشت گشنیز تازه خرد شده طرز تهیه: داخل هاون تمامی ادویه جات را آسیاب كنيد، ماست را همراه با زردچوبه،زیره سبز،دارچین،گشنیز،زعفران،زنجبیل و سیر داخل کاسه ای ریخته همگی را بخوبی مخلوط كنيد تکه های مرغ را به داخل مخلوط ماست اضافه کرده بخوبی به ماست آغشته شان نموده هر چقدر که بیشتر ممکن باشد برای مرینیت کردن آن را استراحت دهید. مقداری روغن را داخل ماهی تابه گرم کرده پیازها را تا زمانی که نرم شده شروع به طلایی شدن نمایند.(قرار نیست قهوه ای رنگ گردند)سرخشان نمایید. تکه های مرغ مرینیت شده را همراه با همان سس مرینتشان به داخل ماهی تابه ریخته تا زمانی که گوشت شروع به پختن نماید همشان بزنید. شعله را کم کرده درب ماهی تابه را قرار داده بگزارید تا غذا بپزد. درب را برداشته پودر نارگیل را به غذا اضافه کرده هم بزنید. اگر که خورش کم آب به نظر رسيد كمي شير نارگيل به غذا اضافه نموده اجازه دهید تکه های مرغ مغزپخت گردد. هنگام سرو غذا مقداری گشنیز خرد شده روی غذا بریزید. خورش چیکن کورما را با پلوی باسماتی سرو كرده و لذت ببرید 🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃🍁🍃 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه دسر ساده و خوشمزه رو براتون اوردم😍😍😋😋 مثل دیگه اس ولی خوشمزه هایی که داخل کرم میزاره ونحوه ی سروِ دسر متفاوت و عالیه . یه قالب مستطیل شکل لازم دارید . به نسبت اون دو لایه بیسکوئیت پتی بور . اینجا ٢۴ تا استفاده کرده . ۵۰۰ گرم کرم شیر نستله و ۱ قوطی شیر عسلی . مقداری هم خوراکی های خوشمزه . مثل بیسکوئیت اورئو , اسمارتیز , کیت کت , پاستیل شکری و یا هر خوشمزه ی دیگه ای . مثل مغز ها یا شکلات سنگی یا مورس و ... یک لایه بیسکوئیت با کمی فاصله و مرتب کف قالب بچینید . اگر کرم شیر نستله نتونستید تهیه کنید , ۵۰۰گرم شیر رو با ۶ قاشق پودرخامه بزنید تاکاملا فرم بگیره و بعد یک قوطی شیر عسلی بهش اضافه کنید و بعد هم دو تا تخم مرغ و خوب مخلوط کنید . حالا نیمی از خامه رو روی بیسکوئیت ها بریزید . کیت کت و بقیه ی چیزها رو روی خامه بزارید وکمی فشار بدید . حالا نصف دیگه ی خامه رو بریزید و روی خامه مثل الگوی بیسکوئیت های کف قالب , بیسکوئیت بچینید . ۱٢ ساعت داخل فریزر بزارید و بعد از خط بین بیسکوئیت ها برش بزنید. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون گوشت چرخ کرده رو همراه سیر و پیاز و نمک و فلفل و کمی پودر سوخاری ورز میدیم و به شکل کوفته در میاریم بادمجونا رو مثل فیلم پوست میگیریم و برش میدیم و کمی سرخ میکنیم گوشت های قلقلی ( کوفته) رو لا به لای بادمجونا میذاریم و در ظرف میچینیم گوجه و فلفل درشت خرد شده رو هم در ظرف میچینیم رب رو کمی تقت میدیم و بهش کمی نمک و فلفل و آب اضافه میکنیم تا رقیق باشه مثل سس سس رو؛ روی بادمجونا میریزیم بعد یه کاغذ روغنی رو مچاله میکینم و زیر شیر آب میگیریم تا کاملا خیس بشه بازش میکنیم و روی بادمجونا میذاریم این کار باعث میشه بادمجونا و گوشت خشک نشه و رطوبتش رو از دست نده بعد ظرف رو به مدت 20 دقیقه با حرارت 200 درجه میذاریم تو فر نوش جان 😚 🍕 🍒 🌼☘️🌼☘️ 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد بلغور مواد لازم: 2 لیوان بلغور درشت پلویی 3 لیوان آب گرم 1 کاسه بزرگ ماست سیر دار 2 قاشق غذاخوری سس مایونز 10_8 عدد خیار شور 1 مشت جعفری خرد شده 1 مشت شوید خرد شده گردوی خرد شده 2 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق مرباخوری فلفل قرمز پرک شده نمک طرز تهیه: بلغور را بشویید و آبکش کنید و داخل قابلمه بریزید آب گرم را روی بلغور بریزید و با شعله متوسط و در بسته بپزید. وقتی آب بلغور کاملا کشیده شد اجاق را خاموش کنید تا با بخار خودش دم بکشد. وقتی کاملا سرد شد در قابلمه را بردارید و هم بزنید. سس مایونز ، ماست سیر دار و نمک را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس خیار شور ، جعفری و شوید را خرد کنید. ماست سیر دار و مواد خرد شده را به بلغور اضافه کنید و هم بزنید در این مرحله گردوی خرد شده هم اضافه کنید و هم بزنید. داخل ظرف مورد نظر بریزید. نزدیک به زمان سرو کره و یا روغن زیتون را همراه با فلفل قرمز پرک شده روی اجاق گرم کنید و روی سالاد بریزید و برای سرو آماده کنید. نوش جان ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
اگه حوصله ات سر رفته و میخوای حال و هوات عوض بشه بدوووو🏃‍♂🏃‍♂🏃‍♂ بهترین کیفیت با کمترین قیمت👇 http://eitaa.com/joinchat/1952186379C70eea5edbe
مواد لازم برای ۶ نفر: هل ۱/۲ قاشق چای خوری شیر ۲ پیمانه گردو ۵۰ گرم موز ۱ عدد خامه‏ ۵۰ گرم خرما ۲۰۰ گرم طرز تهیه: ۱- همه مواد را داخل دستگاه مخلوط کن بریزید و بعد از مخلوط شدن داخل لیوان سرو کنید. ۲- خرما را بدون پوست و هسته اندازه گیری کنید 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم: آرد 500 تا 600 گرم روغن 250 گرم ترجیحا جامد (من از روغن صاف قنادی استفاده کردم و بسیار راضی بودم) مایه خمیر 1 ق چ شکر نصف ق چ گلاب 1 ق غ آب ولرم نصف فنجان ماست شیرین نصف فنجان زعفران حل شده و پودر پسته مقداری مواد لازم داخل کلمپه: خرما چرخ شده 200 گرم من پنجاه گرمم گردو استفاده کردم روغن مایع مقداری ادویه کلمپه(میخک،دارچین،هل سبز،جوز هندی) مقداری طرز تهیه: خرمای چرخ شده را با روغن مایع ورز داده و ادویه کلمپه را اضافه و کنار بگذارید. مایه خمیر و شکر را مخلوط کرده و در آب ولرم بریزید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل کند. زعفران دم کرده و گلاب رابه روغن اضافه کرده و بعد از آن مایه خمیر آماده شده رابریزید،ماست را هم افزوده وتمام مواد را با هم مخلوط کنید، در مرحله آخر هم آرد را کم کم اضافه کرده ورز دهید. اگر آرد کم بود, کم کم اضافه کنید تا خمیرتون لطیف و کمی چسبناک بشه. سپس برای 30 دقیقه داخل یخچال قرار داده تا آماده شود بعد از آماده شدن خمیر را پهن و قالب بزنید ,وسط خمیر مواد کلمپه رو قرار بدید, خمیر دیگه ای رو روش بگذارید و لبه ها رو پیچ بدین. برای طرح روی کلمپه, مُهر های مخصوصی رو فروشگاههای لوازم قنادی میفروشن. خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر چرب شده بچینید. با یک سوزن ته گرد تمیز تمام کلمپه ها را سوراخ کنید تا پف نکند .سپس داخل فر از قبل گرم شده با درجه 180 قرارمی دهید من با توستر درجه 100 رو کار کردم فقط شعله پایین تقریبا پانزده دقیقه زمان برد فقط باید زیر شیرینی طلایی بشه روی شیرینی نباید تغییر رنگ بده. اولش از فر که میارین بیرون خیلی نرم هست اما بعد از یک ساعت که خنک شد هم شکلش کامل مشخص میشه هم سفت تر میشه. نوش جان 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم مواد خمیر : زعفران دم کرده ۱/۳ قاشق چای خوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری تخم مرغ (زرده) ۲ عدد ماست‏ (یا 12 ق غ) ۱۸۰ گرم آرد سفید(یا 4 پیمانه) ۵۰۰ گرم روغن جامد(یا 1 پیمانه+2ق غ) ۲۵۰ گرم مواد داخل خمیر : دارچین ۱/۳ قاشق چای خوری خرما ۱۵۰ گرم گردو پودر شده ۵۰ گرم پودر هل ۱/۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- آرد را با روغن در ظرفی خوب مخلوط تا خمیر شود کنار بگذارید. ۲- در ظرفی دیگر، ماست، بیکینگ‌پودر رو با هم مخلوط کرده بهم بزنید به زرده‌های تخم‌مرغ اضافه کنید بهم زده و زعفران دم‌کرده را هم اضافه کرده و به خمیر آماده شده بیفزایید و مخلوط کنید. ۳- خمیر را نباید ورز بدید بلکه رو سطح صاف آرد پاشید کمی روش آرد بپاشید و زیر رو کنیدتا به دست نچسبد بعد در نایلون گذاشته ، این خمیر را دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی خمیر از بین برود. ۴- بعد از دو ساعت، خمیر را روی سطح آرد پاشی شده قرار داده و با وردنه بازش میکنیم ضخامت تقریبا نیم سانت ، خمیر را با قالب دایره به شکل گرد قالب بزنید. (می‌‌توان با دهانه لیوان این کار را انجام داد.)برای هر شیرینی به دوتا خمیر گرد نیاز هست. ۵- خرما رو پوست گرفته(در آب داغ چند دقیقه گذاشته تا پوست جدا بشه)با قاشق له میکنیم با دارچین و پود هل و گردو مخلوط میکنیم. ۶- مقداری با قاشق برداشته روی خمیر گرد گذاشته بعد لایه دیگرخمیر گرد رو روی آن گذاشته با قالب بزرگتر نان برنجی روی آن رو فشار داده و مهر میزنیم. ۷- دقت داشته باشید که حتماً قبل از مهر زدن، مهر چوبی باید آغشته به آرد شود. بعد دور خمیر را بپیچید. ۸- کلمپه‌های آماده را در سینی فر بچینید و آنها را 15 تا 20 دقیقه در طبقه وسط فر با دمای 160 درجه سانتی‌گراد بپزید. نباید رنگ این شیرینی هنگام پخت تغییر کند. سایر نکات کلمپه شیرینی سنتی کرمان بوده و آسان تهیه می شود و به دلیل خرمای درون آن بسیار خوشمزه و مقوی است. شیرینی کلمپه را به دلیل خشک بودنش می توانید برای مدت طولانی در ظروف بسته نگهداری کنید. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
مواد لازم برای ۵ نفر: آب ۴ پیمانه شکر ۳ پیمانه گلاب ۱ پیمانه نشاسته گندم ۱ پیمانه روغن مایع ۱/۳ پیمانه پودر کاکائو ۲ قاشق غذا خوری طرز تهیه: آب و شکر و گلاب راداخل قابلمه ریخته وروی حرارت میگذاریم تا شکر حل شود وقتی شکرحل شد پودر کاکائو رابه آن اضافه میکنیم نشاسته را با ۲پیمانه آب حل کرده و وقتی حل شد به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم سپس روغن مایع رابه آن اضافه کرده وبا قاشق مدام هم میزنیم و وقتی که غلیظ شد و شروع به حباب زدن کرد به صورتی که از قاشق تکه تکه بریزد مسقطی ما آماده است ومیتوانید آن رادر قالب ریخته ودریخچال بگذارید. نکات: مقدار پودر کاکائو سلیقه ای است .. احتیاج به چرب کردن قالب نیست به راحتی از قالب جدا میشود 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
توضیحات: مسقطی میوه ، یکی از خوشمزه ترین و در عین حال آسان ترین دسر هایی است که می توانید درست کنید. چون این دسر با میوه درست شده است دارای خواص زیادی می باشد. مواد لازم: پودر ژله: یک بسته(با طعم دلخواه) نشاسته گل: نصف پیمانه گلاب: نصف پیمانه آب سرد: یک پیمانه شکر: یک پیمانه میوه: خردشده دلخواه : به میزان لازم طرز تهیه : که بهترین ژله ای که برای تهیه این نوع مسقطی می توانید استفاده کنید، ژله توت فرنگی، پرتقال و لیمو است. نشاسته را با کمی آب مخلوط کنید و آن را برای یک ربع کنار بگذارید. صبر کنید تا ته نشین شود. بعد از ته نشین شدن، آب روی آن را دور بریزید. با این کار بوی نشاسته گرفته می شود و نشاسته خالص باقی می ماند. حالا نشاسته، گلاب، پودر ژله، شکر و آب را درقابلمه مناسبی ریخته و با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی اجاق قرار دهید. شعله اجاق را کم کنید و مدام مخلوط را هم بزنید. توجه داشته باشید که این مخلوط را به حال خود رها نکنید؛ چرا که ته می گیرد و کیفیت نهایی کار پایین می آید. باید خوب هم بزنید تا غلظت مخلوط به اندازه کافی سفت شود و شروع به قل زدن کند. در این مرحله باید میوه های خرد شده و در داخل مسقطی بریزید. میوه های مختلفی مانند قیسی ، دانه های انار شیرین ، توت فرنگی و … را می توانید استفاده کنید. زمانی که میوه ها را اضافه کردید کار تمام است. حالا مخلوط را درون سینی(چرب شده) یا ظرف مناسبی ریخته و خوب در همه جای ظرف پخش کنید. ظرف را برای سه ساعت داخل یخچال قرار دهید. بعد از این مدت می توانید ظرف را خارج کرده و به قطعات دلخواه برش بزنید. نکته: می توانید مسقطی را به صورت گلوله درآورده و در وسط آن مغز گردو و قیسی قرار دهید. وروش پودر نارگیل بپاشید. روش های مختلفی برای درست کردن مسقطی میوه وجود دارد اما این ساده ترین و راحت ترین روش پخت مسقطی میوه است. 💞با ما همراه باش کدبانو جان💞 🍃🍂⚜️〰️〰️〰️〰️〰️⚜️🍂🍃 @Ashpazi_lakcheri
🔴 پسری که می خواست مادرش را بکشد😳 ولی ببینید چی میشه......... ⭕️ مردی عاق و نافرمان، همسری ستمگر داشت که خیری در او نبود. مادرش او را نصیحت می کرد ولی به خاطر تأثیر همسرش به سخنان مادرش گوش نمی کرد. پس از این که اختلاف میان او و مادرش بالا گرفت، خواست او را بکشد و بنا به نصیحت همسرش از شرش خلاص شود. او به مادرش گفت:با من به گردش می آیی؟ مادرگمان کرد که پسرش میخواهد به او نیکی کند باخوشحالی قبول کرد...بعد از طی مسافتی، پسر از جاده خارج شد و در صحرا پیش رفت تا اینکه او ماشین را نگه داشت و به مادر گفت: پیاده شو.... ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنید👉 ☑️ادامه داستان 👈کلیک کنید👉
هدایت شده از آشپز نمونه
🙆‍♂ همسره یک خانوم تو گروه خوانوادگیشون گفته: ⛑ من ی بیماری دارم دکتر👩‍⚕️ گفته باید بگیری😳🤭 حالا واکنش باحال اعضای فامیل🤣😂👇🏻 http://eitaa.com/joinchat/1091567636Cc0ffd38f2f واکنش خواهرش خیلی باحال پاره شدم از خنده😂🤦‍♂🤞
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
از جوک های تکراری خسته شدی؟ 🤔😒 ❌تو این کانال پست هایی رو میزاریم که تو کانال های دیگه نیست❌💪💪 http://eitaa.com/joinchat/1344012298C1921c4ec4 اگه میخوای هرشب از خنده پاره بشی😂😂😂💪💪💪💪 فقط کافیه اینجا عضو بشی😂😂😂✌️✌️✌️ 😂 😂 😂 😂 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 😁😁😁😁 😁😁😁 😆😆😆😆😆😆😆 😅😅 😅 😅😅 😂 😂 😂 🤣 روش بزن تا ببینی به چی میخندم 😅🤣☝️
🆘سوپر کانال سوتی های زنوووونه 😝👇 خاطرات شاد خانما از سوتی هاشون 💋😂 از سوتی های دهه پنجاهی و دهه شصتی های تباه(البته به گفته خودشون🤦‍♀😅) 🙈 تا دهه هشتادی های هفت خط 😂😂 خلاصه نگم برات خودت بیا ببین 😂👇 http://eitaa.com/joinchat/1189478426Ca6fd892478 💯💋🚷همه سوتی هاش اخرشون یک سوسماست نیاز دارند😶😅👆🏿👆🏿
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
✅❌فوری🔥 هر مردی آرزو داره همسرش اندامی مناسب داشته باشه ولی ما خانوما خیلی‌هامون کوتاهی میکنیم.قبول دارم که شاید به نظرمون لاغر شدن سخته، ولی غیرممکن نیست.کسایی که به دلیل مشغله زیاد وقت ورزش ندارند⭕️ دوستان این کانال برای رژیم چاقی و لاغری خیلی خوبه برای یکی از دوستان هست و کارشون علمی و حساب شده‌ست. دارو شیمیایی و دمنوش های بی نتیجه نیستن.بیا و نتایج عجیب اعضای کانالشون ببین👇 http://eitaa.com/joinchat/4237623322C446661627d 🔥تست شده روی ۳۰ هزار نفرزیر نظر مستقیم کارشناس بین المللی گیاهان دارویی☝️🍀
خدمتی دیگر از فروشگاه چادر مشڪی😍 چادر های پوشیه دار و پوشیه زیبا تکی👇 ـ ♦️ ـ ♦️♦️ ـ ●● ـ● ●● ● ● ● ● ●● ـ●●●● ●●●●●●●● ـ ● ـ♦️♦️ ●● ♦️♦️ ـ ♦️ ارسال پوشیه ها و چادرها رایگانه🤩 عجله کنید هدایای همراه چادر خیلی گرونن داره تموم میشه😱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیگه بسه هر کی میاد خونتون زدید تو کار قیمه و قورمه و مرغ 🤕 آخر هنرمونم اینه چند تا قاطی میکنیم و کلی پُز که مثلا 😑😆 ولی جاریم هر سری میری خونش با جدیدترین و خوشمزه ترین غذاها رو میذاره جلوت 😓 دیگه از غُرغُرای شوهرم خسته شدم و دست به دامن جاریم شدم🤲🤖 لینک اینجا رو داد👇🥰 http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d هر روز ۳ نوع غذای متفاوت یادت میده😋👆
قورمه سبزی بایدسیاه باشد باید بوش7تا خونه بپیچه😜 تا حالا فکرکردین که راز پختن یه قورمه سبزی خوشبو و خوشمزه چی میتونه باشه؟😋😋 ۱۰ راز و مهمش اینجاست👇 http://eitaa.com/joinchat/2145910798C26d5c3446d آموزش پخت باادویه معطر👆 فن مرغ درسته بدون فر 😳🍗
هدایت شده از ⌈.استوری مذهبی•.⌋
😋عطاری آنلاین ایتا😋 ارگانیک ترین محصولات رو با کمترین قیمت در زمان محدود میتونید خریداری کنید😍💠 بزن روی کلمه زیبای ببین چی واست میاره🙈👇 🌺 🌺 🌺 🌺 🔴 🍀 🌺 🌺 🌺 🍀🍀 🌺🌺🌺🌺🌺 🌺 🍀 ⚫️ 🌺 🍀🍀🍀🍀🍀🍀 🌺 🌸🌸 🔷🔷 جهت ویزیت رایگان برای تمام بیماری ها روی کلمه زیبایی کلیک کنید😳👆
برای ۶ عدد: ۲ زرده تخم مرغ همدمای اتاق ۴ سفیده تخم مرغ همدمای اتاق ۱/۴ پیمانه بعلاوه ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱/۴ پیمانه شیر ولرم ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره آب شده وانیل ۱/۲ پیمانه آرد ۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری آبلیمو طبیعی - آرد، بیکینگ پودر و نمک رو مخلوط کنین و دو بار الک کنین . ابتدا با همزن تمیز و خشک، سفیده های تخم مرغ رو با آبلیمو هم بزنین تا پف کنه بعد به آرامی ۱/۴ پیمانه از شکر رو اضافه کنین و به هم زدن ادامه بدین تا فرم بگیره و از کاسه نریزه خم کردنی.یعنی نوک قله صاف بایسته،ولی بیش از اندازه نزنین. بعد زرده هارو بهمراه ۱ قاشق غذاخوری شکر باقیمانده ،وانیل، نمک ،شیر و روغن مایع یا کره آب شده هم بزنین تا یکدست شه . حالا مواد خشک رو در سه مرحله به مخلوط زرده ها اضافه کنین و با لیسک زیرورو کنین، حالا سفیده فرم گرفته هم در سه مرحله اضافه کنین و با لیسک به آرامی زیرورو کنین . حالا یک تابه نچسب رو روی حرارت کم بزارین، دقت کنین کم، بعد داخلشو با کمک دستمال کاغذی ، چرب کنین و حدود ۱/۳ پیمانه از مخلوط رو بریزین ولی اصلا تابه رو حرکت ندین و پخش نکنین مخلوط رو بعد دوباره ۱/۳ پیمانه دیگه بردارین و داخل تابه بریزین و دو بار دیگه تکرار کنین تا ۴ تا داشته باشین، حالا گوشه تابه حدود ۱ قاشق چایخوری آب بریزین و در تابه رو بزارین، بعد از ۳ دقیقه، برای اینکه ارتفاعشون زیاد باشه، یک قاشق غذاخوری یا بیشتر، از مخلوط بردارین و روی پنکیک ها بریزین، روی هرکدوم یک قاشق یا بیشتر. بعد دوباره درشو بزارین و ۳ دقیقه دیگه بپزین تا مطمین شین زیرشون بخوبی سرخ شدن. حالا پنکیک هارو برگردونین و در تابه رو بزارین و ۲-۳ دقیقه بپزین . با بقیه مواد هم به اینصورت پیش برین.کلا حدود ۵-۶ تا پنکیک میشه. میتونین مثل عکس، دوتا رینگ رو چرب کنین و داخل تابه بزارین و مخلوط رو داخل اونها بریزین تا با ارتفاع بپزن. این پنکیک ها خیلی پفی و نرمن و حین سرد شدن کمی پفشون میخوابه . بعد از سرد شدن روشون پودر قند الک کنین یا عسل یا نوتلا بریزین و سرو کنین. نکته: بهتره از آرد یک قاشق بردارین و بجاش ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت اضافه کنین. برای شکلاتی کردنش، از مقدار آرد یک یا دو قاشق بردارین و پودر کاکائو اضافه کنین . میتونین به مخلوط آرد، مقداری دارچین و زنجبیل هم بزنین نوش جان ❤️ 🥞🥞🥞🥞🥞🥞🥞 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستانی که گفته بودن باقیف بهتر میشه ویاقوطی سس دراین مدل به هیچ کدوم ازاین روش ها نیازی نیست و خیلی منظم 🍬🍫🍬🍫🍬🍫🍬 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
موادلازم اسپاگتی سبوس دار 200 گرم گوشت چرخکرده بدون چربی 100 گرم قارچ 150 گرم فلفل دلمه نصف عدد کلم بروکلی 150 گرم روغن زیتون یا روغن کنجد 1 قاشق غذا خوری نمک مقداری رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری فلفل- زردچوبه به میزان لازم پیاز 1 عدد متوسط پنیر پارمزان به میزان لازم طرز تهیه برای درست کردن این غذا مثل تمام انواع پاستا ها اب رو جوش بیارید و بهش کمی نمک بزنید و اسپا گتیهاتون رو توش بجوشونید. اگه عادت به دم گذاشتن پاستاهاتون دارید باید یادتون باشه که تو این مدل اسپاگتی امروزمون دم گذاشتن نداریم!!!! چرا؟؟؟ خوب چون در اصل هیچ کجای دنیا پاستا ها رو دم نمیگذارند و اونش اصلا مهم نیست. مهمترین دلیلش مخصوصا وقتی میخواهیم یک غذای رژیمی داشته باشیم اینه که عمل دم گذاشتن انواع پاستا میزان قند اون و میزان چاق کنندگی اون رو دو برابر می کنه!!! یعنی دو بشقاب ماکارونی دم نگذاشته شده برابره با یک بشقاب پاستای دم گذاشته شده!!! حالا کدوم رو ترجیح میدید؟؟؟ بنابراین باید کمی بیشتر بجوشونید تا نرمتر بشند. حالا آبکش کنید و بگذارید ابش بره. اسپاگتی-1-5 مایه ماکارونی رو به این شکل آماده می کنیم: اول قارچهامون رو درشت اسلایس می کنیم و توی تابه قدر چند قطره روغن می ریزیم و با حرارت نسبتا بالا قارچها رو نیمه سرخ نیمه کبابی می کنیم.(روغن کنجد هم میتونید جایگزین کنید) اسپاگتی-1-6 میتونید برای رژیمی تر شدن غذاتون قرچها و بروکلی ها رو کبابی کنید. بعد از تابه برشون دارید و اینبار بروکلی ها رو بچینید و تفت بدید. روغن بهش نزنید. همون چرب نوش جان 💝 🍝🥦🍝🥦🍝🥦🍝 ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
توضیحات: روغن زرد یکی از فرآورده‌های حیوانی است، که از شیر گاو یا گوسفند تهیه می‌شود به این ترتیب که پس از تهیه کره از ماستی که از شیر تازه بدست آمده , این کره را می‌جوشانند تا آب و دوغ موجود در کره به کلی از بین برود و تبخیر شود که ماحصل کار روغنی است خوش عطر و به رنگ زرد. مهم‌ترین نکته در تهیه روغن زرد استفاده از کره محلی مرغوب و تازه است. مواد لازم : کره محلی ۱.۵ کیلوگرم آب نصف استکان نمک نصف قاشق چایخوری آرد سفید یک قاشق غذاخوری طرز تهیه : درون ظرفی سه الی چهار برابر بزرگ‌تر از مقدار مواد اولیه، کره را بریزید و روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید (انتخاب ظرف بزرگ‌تر باعث جلوگیری از سر رفتن کف کره هنگام ذوب شدن می‌کند). نصف قاشق چایخوری نمک و نصف استکان آب به کره اضافه کنید و صبر کنید تا کره به کلی از حالت انجماد به حالت مایع درآید. دقایقی بعد کره آب شده و به دمایی مناسب جهت تبخیر دوغ ناچیز باقی مانده در کره و آب آن می‌رسد. حالا کم کم مقدار یک قاشق غذاخوری آرد را درون مایع ریخته و به آرامی هم بزنید تا در آن حل شود و سعی کنید مداوم هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود. آرد باعث می‌شود که دوغ موجود در کره جذب آن شده و ته‌نشین شود. بعد از این کار باید تا پایان کار مرتب محتویات ظرف را هم بزنید به دو دلیل : اول اینکه آرد بعد از چند لحظه ته‌نشین می‌شود و چون در تماس بیشتری با حرارت ظرف است، در نتیجه ظرف ته می‌گیرد و می‌سوزد. دوم اینکه بعد از حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه که روغن می‌جوشد، دمای آن به حدود ۹۰ الی ۱۰۰ درجه سانتیگراد می‌رسد که آب درون آن به سرعت شروع به تبخیر شدن می‌نماید و به اصطلاح ظرف سر می‌رود و روغن به صورت کف از ظرف خارج شده و می‌ریزد که در این حالت باید تندتر ظرف را هم زد و بزرگ بودن ظرف اینجا باعث جلوگیری از ریختن کف روغن به بیرون از ظرف می‌شود. برای بهتر شدن عملکرد و کمتر شدن کف بهتر از مقداری روغن را با ملاقه یا هر وسیله دیگر که هم می‌زنید از ارتفاع بالاتری در حدود ۱۰ الی ۲۰ سانت بالاتر از سطح مایع درون ظرف بریزید تا کف‌ها بهتر بخوابد. به محض اینکه کف‌ها کاملا از بین رفت و ماده موجود به رنگ زرد شفاف درآمد، بلافاصله ظرف را از روی شعله بردارید و بگذارید به آرامی سرد شود. در صورتیکه کمی در این مرحله تعلل کنید احتمال سوختن روغن زیاد است. بعد از اینکه روغن سرد شد آن را از یه پارچه نازک رد کنید تا مواد ته‌نشین شده آن درون ظرف نریزد و روغن آن را درون یک ظرف شیشه‌ای بریزد و بگذارید تا کاملا سرد و جامد شود و در یک مکان خنک نه خیلی سرد همانند یخچال، نگهداری کنید. نکات : ♦️ روغن زرد را به اندازه مصرف کوتاه مدت خود آماده نمایید، چرا که نگهداری طولانی مدت آن باعث تغییر در طعم و بوی آن می‌گردد. ♦️ کره مورد استفاده باید کره محلی گاوی باشد و اگر کره دوغی باشد، بهتر است. ♦️ هنگام استفاده از این روغن به منظور تف دادن یا سرخ کردن می‌بایست شعله گاز کم و حرارت ملایم باشد. ♦️ برای تهیه روغن زرد از کره گاوی محلی تنها بدون اضافه کردن آرد و آب هم می‌توان استفاده کرد. در این حالت تهیه روغن زرد نیاز به زمان و تبهر بیشتری دارد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨
مواد لازم روغن دنبه گوسفندی: دنبه گوسفندی ۴ کیلوگرم ماست‏ ۲ لیوان سرکه ۱ لیوان هل سبز ۱۴ عدد پیاز ۱ عدد زردچوبه ۱ قاشق غذا خوری طرز تهیه: دنبه را ریز خورد کنید و بهتر است چرخ کنید تا تمام روغنش یکدست از دنبه ها خارج شود. دنبه آماده را در قابلمه بزرگ ریخته و مواد بالا بغیر از زردچوبه را اضافه کرده و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آرام آرام آب شود. وقتیکه به رنگ طلایی رسید یک قاشق زردچوبه را اضافه کنید و یک دقیقه که زردچوبه تفت خورد زیر گاز را خاموش کنید. بعد از اینکه کمی خنک شد از صافی رد کنید. و وقتی از حرارت کاملا افتاد در یخچال در ظرف در بسته قرار دهید . سایر نکات روغن دنبه گوسفندی حرارت در تمام مراحل باید ملایم باشد چون با حرارت بالا کف میکند و نمیتوانید کنترل کنید و روغن از دست میرود.باید در تهیه این روغن صبر و حوصله داشت و خیلی راحت میباشد. علت اضافه کردن زردچوبه گرفتن بوی زخم دنبه و رنگ زیبای روغن میباشد. قرار دادن دنبه در ظرف دربسته در یخچال بوی زخم دنبه را میگیرد و ماندگاری روغن را بیشتر میکند و دیگر روغن شما اصلا بویی نخواهد داشت.البته بنده در ظرف شیشه ای روغن را نگه میدارم. این مقدار به اندازه 2 یا 3 کیلو روغن به شما میدهد. ✦••┈❁🍟🍔❁┈••✦ ✦••┈❁🍷🍹❁┈••✦ با ما آشپز شو 👇👇👇 🍴✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀 👩‍🍳 @Ashpazshoo 👩‍🍳 ✨🎀✨🎀✨🎀✨🎀✨