فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍎 #چای_میوه_ای پرخاصیت
▫️سیب روبرش های نازک میزنیم وروی بخاری یاشوفاژ خشک میکنیم ،به رورنده میکنیم وداخل تابه میریزیم وروی حرارت ملایم خشک میکنیم
تابه رنگ قهوه ایی دربیاد تواین مرحله هرچه رنگ به تیره تروقهوه ایی تربشه چای ودمنوش ماپررنگترمیشه
میتونیدبه روهم روی بخاری یاشوفاژهم خشک کنید،بعدبهش سیب ، برگ گل محمدی،به لیمو،بهارنارنج،گل گاوزبان،پرک لیمو،چوب دارچین وهل رواضافه کرده همه روباهم مخلوط کرده وازروی حرارت برمیداریم
این چای میو هایی بسیارخوش طعم وخوش رنگه وخواص زیادی داره
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
☸درخانه #کفیر درست کنید
به طور کلی دانه های کفیر، از باکتری✅ های تولید کننده اسید استیک و اسید لاکتیک تشکیل میشن و همچنین تخمیر کننده ی لاکتوز هستن.
✅زمانیکه دانه های کفیر به شیر اضافه میشن،
یک محصول تخمیری رو تشکیل میدن.
✅ باکتری هایی که در دانه کفیر وجود دارن، از چسبیدن باکتری های بیماری زا به دیواره روده جلوگیری میکنن و باعث بهبود عملکرد دستگاه گوارش میشن.
💭مزایای مصرف کفیر چیه؟
✅مصرف منظم کفیر، باعث بهبود و کنترل قند خون
در بیماران دیابتی خواهد شد.
✅باعث تنظیم و تعدیل جمعیت میکروبی روده میشه ،
و از سرطان روده جلوگیری میکنه.
✅و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشه.
✅مناسب برای مصرف افرادی که قادر به تحمل لاکتوز شیر نیستند هست(مقدار لاکتوز به دلیل تخمیر کاهش یافته و بتا_گالاکتوسیداز افزایش پیدا میکنه و باعث هضم آسان میشه)
ــــــــــــــــــــــ
👩🏻🍳مواد مورد نیاز:
👈🏻قارچ کفیر
👈🏻شیر
💭طرز تهیه:
👈🏻در ابتدا قارچ کفیر و شیر رو در ظرف شیشه ایی ترکیب کنید
( نسبت ۱ به ۴)
👈🏻به مدت ۲۴ ساعت در کابینت قرار بدید.
👈🏻در انتها که تخمیر در شیر انجام شد،دانه های کفیر رو به کمک صافی، و با استفاده از آب جوشیده ی خنک شده جدا کنید.
✅برای گاز دار شدن و یکدست شدن دوغ،
میتونید از میکسر استفاده کنید.
✅دقت داشته باشید که با افزایش درصد چربی شیر، کفیر با غلظت بیشتر و خامه ایی تر تهیه میشه.
❌حتما از ظروف شیشه ایی استفاده کنید،
در غیر این صورت باعث از بین رفتن قارچ خواهد شد.
✅رایج ترین كفير، كفير شير پاستوریزه گاو هست.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
کفیر حاوی چیه؟
ویتامین های (B1,B2,B5,B12,C,K,E,اسید فولیک، بیوتین،تیامین، ریبوفلاوین)و مواد معدنی از جمله(منیزیم،کلسیم،فسفر،روی،مس،منگنز،آهن) هست.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍵 #آش_دندونی
#موادلازم
گوشت گوسفند 500 گرم
نخود 1 لیوان
لوبیا چیتی 1 لیوان
لوبیا قرمز 1 لیوان
جو 1 لیوان
لوبیا سفید 1 لیوان
عدس 1 لیوان
برنج 1 لیوان
گندم 2 لیوان
پیاز داغ و کشک و نعنا مقدار لازم
#طرزتهیه :
حبوبات را از روز قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آنها را تعویض کنید.نخود و لوبیاها را داخل قابلمه بریزید و بپزید ، گوشت را با پیاز و مقداری پودر دارچین داخل قابلمه دیگری بریزید و بپزید تا نرم شود ، در قابلمه دیگری عدس ، جو ، گندم و برنج را بریزید و بپزید.
مخلوط عدس ، برنج ، گندم و جو پخته را با حبوبات پخته مخلوط کنید و بگذارید آش جا بیفتد سپس آب گوشت و گوشت پخته ریش ریش شده ، پیاز داغ ، نعنا داغ و مقداری کشک را به آن اضافه و مخلوط کنید ، پس از چند دقیقه که جوشید آش را در ظرف بکشید و سرو کنید.
✨ #نکته :
استفاده از نعنا داغ درون آش سلیقه ای است ، این آش بر خلاف آش های دیگر سبزی ندارد ، استفاده از قلم گاو یا گوسفند آش را خوشمزه تر میکند.
🔰آش دندانی یا دندانک به مناسبت رویش اولین دندان کودکپخته میشود ، اعتقاد بر این است که این آش در راحتی رشد دندان های کودک موثر است ، به شکرانه رویش دندان کودک مقداری دانه غلات را پیش از شروع به کار برای پرندگان می ریزند و برای کودک آرزوی سلامتی میکنند.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
#مهم 🔰تمام #غذاهایی که داخل کانال سلامت منتظران* و طب همسران* اشاره میشه ، #دستورات و #طرز_تهیه اش
▫️
و بزودی تغذیه ماه مبارک #رمضان دراین کانال بارگذاری خواهد شد...
پس پیوستن را بزنید⤵️ تا کانال را گم نکنید
🍎🍎🍎
#نکته مهم سلامتی درباره ی #آش ها
🍵آش میتونه حاوی انواع👈🏻 سبزیجات، حبوبات، برنج، گندم، جو، انواع بلغور، آلو، هویج، سیب زمینی، کدو، گوجه فرنگی، لپه، ماش، برنج و ... باشه
⛔️ امّـــــا:
⭕️ در تهیه آش ها از این مواد استفاده نکنید: 👇
انواع گوشت، گشنیز، چربی، روغن های سرد(مثل رغن نباتی و مایع)، دنبه، قلم، بادمجان، پیازداغ، نعناع داغ، هرگونه سرخ کردنی، رشته(آشی، پلویی و فرنگی) و لبنیات(مثل شیر، ماست، کشک، دوغ و خامه)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥘 #غذاهای_اصلی_طب_اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود.
🔶تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶شربت زبیب(آب+مویز)
🔶شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌸غذای معجزه #تلبینه
[ آشي که از گندم و جو کامل و شير و عسل سازند.(لغت نامه دهخدا)]
🌾 پيامبر خدا(صلي الله عليه واله): تلبينه دل بيمار را آرامش مي دهد و بخشي از اندوه را مي برد.
🌾 امام صادق (عليه السلام) : « اگر چيزي وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود مي بخشيد تلبينه مي بخشيد.» پرسيده شد #تلبينه چيست؟ فرمود:« شورباي فراهم آمده با شير» و اين را سه بار تکرارکرد.
الکافي
🌾پيامبر خدا(صلي الله عليه واله) : « بر شما باد آن ناخوشايند سودمند: تلبينه. سوگند به آن که جان محمد در دست اوست آن شکم را مي شويد چنان که کسي از شما چرک را با آب از صورت خود فرو مي شويد.»
کنزالعمال
🌾امام صادق (عليه السلام): « تلبينه غم را از دل غمگين مي زدايد همچنان که انگشتان عرق را از پيشاني کنار مي زنند.»
الکافي
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
💢بامیه اسلامی👇👇
⭕️مواد لازم برای #خمیر_بامیه:
🔸تخم مرغ محلی: ۳ عدد
🔸پودر نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری
🔸آرد گندم سبوس دار: ۱ لیوان
🔸آب: ۱ لیوان و نصف
🔸روغن طبیعی(شحم گاو یا کره محلی و..): ۲ قاشق سوپخوری
🔸نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔸شکر سرخ: ۱ قاشق سوپخوری
⭕️مواد لازم برای تهیه #شربت_بامیه:
🔸شکر سرخ: ۲لیوان
🔸آب: الیوان
🔸گلاب: نصف لیوان
🔸زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری
👈طرز تهیه در پست بعدی😋
#بامیه
#معرفی_خوراک_طب_اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🧆 #کوکو_نخود
#خواص
💞اسپرم زا
💞مفرح
💞تقویت حرارت غریزی
💞مجرب نازایی
💞ایجادپسرزایی
کسانی که سابقه عدم تشکیل قلب نوزاد دارن چندماهی مداومت هفته ای ۲تا۳شب میل کنند
#موادلازم
نخود به مقدار لازم
زرده تخم مرغ بومی هر ۱۰۰گرم نخود ۳عدد
وادویه به مقدارلازم ودلخواه
همه مواد رو باهم قاطی کنید هم بزنید
بصورت کتلت درروغن حیوانی تفت بدهیدومیل کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🟢 #شیرینی شکرپاره
👨🏻🍳 مواد لازم:
🌟 آرد نخودچی: ۵٠ گرم
🌟 روغن زرد محلی( کره): ۵٠ گرم
🌟 شکر سرخ: ٢٠٠ گرم
🌟 مغز بادام، مغز پسته و مغز فندق ریز شده: از هر کدام ١۵٠ گرم
🌟 پودر هل: به میزان دلخواه
🌟 پودر نارگیل، خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان دلخواه
👨🏻🍳 طرز تهیه:
👈 ابتدا روغن زرد و آرد نخودچی را در ظرف مسی با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی تفت خورده و بوی خامی آن گرفته شود، سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود. شکر سرخ و پودر هل را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر بدست آمده را به ٣قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت مغز ریز شده مورد نظر را افزوده و کاملاً مخلوط کنید. به اشکال دلخواه درآورده و با خلال بادام، پسته و یا پودر نارگیل تزیین نموده و در ظرف مورد نظر بچینید.
🛎 توجه:
👈 در صورتیکه خمیر چسبندگی لازم را نداشت، یک قاشق روغن زرد اضافه نمایید.
👈 پودر نارگیل را با آب آلبالو، زعفران ویا رنگ طبیعی دلخواه رنگی کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بمب_انرژی
مواد لازم:
دو لیوان کنجد
نصف لیوان شیره ی خرما انگور یا توت
نصف لیوان ارده
نصف ق چ پودر هل که کاملا سلیقه ایه
یک ق غ عسل که قابل حذفه
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
دو لیوان کنجد رو داخل تابه تفت بدید تا کاملا برشته شه نصف لیوان شیره ی انگور خرما یا توت رو به کنجدها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖
بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش کنید و اگه دوست داشتید کمی پودر هل اضافه کنید.
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
اگه میخوایید شیرین تر باشه از دما که افتاد یک ق غ عسل رو هم باهاش مخلوط کنید.
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
کف ظرف کیسه فریزر پهن کرده و مواد روش بریزید و سطحش رو صاف کنید با هر مغزی هم که دوست دارید تزیینش کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کمی بافتش منسجم شه.
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
چون از شکر استفاده نشده این کنجد بار کاملا نرم و قابل فرم دادن هست.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
میتونید با چاقو برش بزنید یا براحتی با دستتون گرد کنید.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
کنجد سرشار از کلسیم و آهن
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥩🥩🥩
🥩 طبقه بندی #گوشت ها به ترتیب اهمیت:
🐏 اول گوشت گوسفند است که در رتبه اول آن قوچ یا گوسفند نر است
🐐دوم گوشت بز نر قرار دارد
🐑سوم گوشت گوسفند ماده است
🐐چهارم گوشت بز ماده است
🐫در رتبه دوم بهترین گوشتها گوشت شتر است که خوردن گوشت شتر حرص گوشت خوردن را کم میکند.
🐄 مرحله سوم گوشت گاو قرار دارد و بدترین گوشت ها میباشد.
🐂گاومیش در رتبه آخر قرار دارد که خواص آن مانند خواص گوشت گاو میباشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
❇️ طرز تهیه #زیتون_پرورده
◀️ مواد لازم
زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چایخوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل.
⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍹طرز تهیه #شربت_توت_سیاه 🍹
#موادلازم:
توت سیاه : ۱ کیلوگرم
شکر قهوه ای : ۱ کیلوگرم
آب : ۲ لیوان
آب لیمو ترش: چند قطره
📝 #دستور_تهیه
1️⃣ ابتدا توت ها را تمیز کرده می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای توت ها را می ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم.
2️⃣ پس از حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج و آب را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.
3️⃣ صبر کنید تا شربت به جوش بیاید، کف های ایجاد شده روی شربت را با جمع می کنید .تا رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.
4️⃣ پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، میتوان در آخر چند قطره آبِ لیموی طبیعی به شربت اضافه کرد. درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.
5️⃣ پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می ریزیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
💎 #کله_جوش، یک استخوانساز عالی و طرز تهیه آن
👨🏻🍳 کله جوش
👌 مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن ارده کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک محلی به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
👌 کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود مواد استخوانساز بدن بسیار مناسب است. طبیعت آن گرم می باشد و برای افراد با مزاج بلغمی مناسب است.
لبنیات حاصل از پرورش صنعتی دام ، استخوانسازی و عضله سازی که در روایات اشاره شده را ندارند . اما کله جوش با کشک طبیعی دام چرا، برای جذب مواد استخوانساز بسیار مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
♻️ #حلوای_سیر
۱- سیر تازه (۷۰ حبه یا کمتر برحسب نیاز)
۲- شیرگوسفند یا شیرشتر یا شیرگاومیش (یک کیلو گرم)
۳- روغن حیوانی (یک کیلوگرم)
۴- زعفران آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۵- هل آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۶- میخک آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۷- عسل طبیعی (یک کیلو گرم)
🔴طرز تهیه حلوا:👇
💥ابتدا حبه های سیر را از وسط نصف کنید. سپس آن ها را در ظرف بزرگی ریخته و به اندازه ای شیر بریزید که ارتفاع شیر به اندازۀ دو انگشت چسبیده به هم بالای سیرها برسد.
حالا حرارت ملایمی را زیر ظرف روشن کنید تا شیر و سیر کاملاً با هم ممزوج شده و مقدار زیادی از شیر کم شود، به حدی که در ته ظرف، مایع زرد رنگی باقی بماند.
🔹حالا روغـن حیـوانی را که اندازۀ آن به اندازۀ شـیر است، به آن اضــافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
حالا عسل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه کاملا هم بزنید.دقت کنیدکه بیشتر از دو دقیقه طول نکشد تا عسل، خاصیت خود را ازدست ندهد. سپس زیر آن را خاموش کنید.
🔹در مرحلۀ آخر و در حالیکه مواد هنوز گرم است، بلافاصله هل و زعفران و میخک آسیاب شده را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا همۀ مواد با هم ممزوج شوند.
🔹 میتوانید هر روز یک قاشق غذاخوری، صبح یا شب، قبل ازجماع بخورید و مداومت کنید تا شاهد اثر اعجاز انگیز این نسخه باشید!
🔵نکات مهم:
۱- شیر مورد استفاده حتماً باید شیرشتر یا گوسفند یا گاومیش باشد و از شیر گاو یا بز استفاده نشود.
۲– این نسخه باعث گرمی میشود. اگر تحمل گرمی را نداشتید، برای خنک کردن از کاسنی یا شاهتره استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🟢 #توپای_انجیری
✅ مواد لازم
1⃣ انجیر خشک 👈 12 عدد
2⃣ بیسکوییت تیک تیکی 👈 100 گرم
3⃣ فندق 👈 سه چهارم لیوان
4⃣ دارچین 👈 یک قاشق چای خوری
5⃣ گرد نارگیل 👈 سه چهارم فنجان
6⃣ پسته 👈 نصف لیوان
✅ طرز تهیه
◀️ انجیرها را کوچک خرد کنید و به همراه فندق در مخلوط کن بریزید و به شکل خمیر در بیاورید.
◀️ بیسکوییت ها را در ظرف گودی خرد کنید و مخلوط انجیر و دارچین را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید و سپس مقدار کمی از مواد را برداشته و در کف دست گرد کنید. ابتدا در گرد نارگیل، سپس در مغز پسته بغلتانید.
◀️ می توانید به جای فندق، از بادام درختی یا گردو استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️