🍎🍎🍎
#نکته مهم سلامتی درباره ی #آش ها
🍵آش میتونه حاوی انواع👈🏻 سبزیجات، حبوبات، برنج، گندم، جو، انواع بلغور، آلو، هویج، سیب زمینی، کدو، گوجه فرنگی، لپه، ماش، برنج و ... باشه
⛔️ امّـــــا:
⭕️ در تهیه آش ها از این مواد استفاده نکنید: 👇
انواع گوشت، گشنیز، چربی، روغن های سرد(مثل رغن نباتی و مایع)، دنبه، قلم، بادمجان، پیازداغ، نعناع داغ، هرگونه سرخ کردنی، رشته(آشی، پلویی و فرنگی) و لبنیات(مثل شیر، ماست، کشک، دوغ و خامه)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥘 #غذاهای_اصلی_طب_اسلامی از سفره ی ماه رمضان، حذف نشود.
🔶تلبینه(آرد کامل+شیر محلی)
🔶آش(بدون مواد فرنگی با ادویه طب اسلامی)
🔶حلوا(آرد کامل+شیره انگور+شحم)
🔶شله زرد(برنج غیرتراریخته+شکر نیشکر)
🔶حلیم(گندم دیم+گوشت خروس،بوقلمون یا گوسفند)
🔶زولبیا و بامیه(روغن شحم یا کنجد+آرد کامل+شکر سرخ نیشکر)
🔶بستنی و فالوده(ثعلب+زعفران+شیرمحلی)
🔶شربت زبیب(آب+مویز)
🔶شربت سکنجبین(سرکه طبیعی+عسل)
🔶شربت لبعسل(شیر+عسل)
🔶شربت امام رضا وامام صادق علیهما السلام
🔶شربت شیره ها(آب+شیره انگور، انجیر، توت، خرما)
🔶کمپوت میوه ها(پختن ساده ی میوه سیب، گلابی، به، زردک+شکر سرخ یا عسل)
🔶چای و شربت ادویه طب اسلامی(دمکرده ی زعفران، دارچین، زنجفیل، هل، بادرنجبویه، گزنه و... +گرما یا خنکی)
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🌸غذای معجزه #تلبینه
[ آشي که از گندم و جو کامل و شير و عسل سازند.(لغت نامه دهخدا)]
🌾 پيامبر خدا(صلي الله عليه واله): تلبينه دل بيمار را آرامش مي دهد و بخشي از اندوه را مي برد.
🌾 امام صادق (عليه السلام) : « اگر چيزي وجود داشته باشد که انسان را در برابر مرگ سود مي بخشيد تلبينه مي بخشيد.» پرسيده شد #تلبينه چيست؟ فرمود:« شورباي فراهم آمده با شير» و اين را سه بار تکرارکرد.
الکافي
🌾پيامبر خدا(صلي الله عليه واله) : « بر شما باد آن ناخوشايند سودمند: تلبينه. سوگند به آن که جان محمد در دست اوست آن شکم را مي شويد چنان که کسي از شما چرک را با آب از صورت خود فرو مي شويد.»
کنزالعمال
🌾امام صادق (عليه السلام): « تلبينه غم را از دل غمگين مي زدايد همچنان که انگشتان عرق را از پيشاني کنار مي زنند.»
الکافي
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
💢بامیه اسلامی👇👇
⭕️مواد لازم برای #خمیر_بامیه:
🔸تخم مرغ محلی: ۳ عدد
🔸پودر نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری
🔸آرد گندم سبوس دار: ۱ لیوان
🔸آب: ۱ لیوان و نصف
🔸روغن طبیعی(شحم گاو یا کره محلی و..): ۲ قاشق سوپخوری
🔸نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
🔸شکر سرخ: ۱ قاشق سوپخوری
⭕️مواد لازم برای تهیه #شربت_بامیه:
🔸شکر سرخ: ۲لیوان
🔸آب: الیوان
🔸گلاب: نصف لیوان
🔸زعفران ساییده شده: نصف قاشق چای خوری
👈طرز تهیه در پست بعدی😋
#بامیه
#معرفی_خوراک_طب_اسلامی
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فقطبالینک⛔️
🧆 #کوکو_نخود
#خواص
💞اسپرم زا
💞مفرح
💞تقویت حرارت غریزی
💞مجرب نازایی
💞ایجادپسرزایی
کسانی که سابقه عدم تشکیل قلب نوزاد دارن چندماهی مداومت هفته ای ۲تا۳شب میل کنند
#موادلازم
نخود به مقدار لازم
زرده تخم مرغ بومی هر ۱۰۰گرم نخود ۳عدد
وادویه به مقدارلازم ودلخواه
همه مواد رو باهم قاطی کنید هم بزنید
بصورت کتلت درروغن حیوانی تفت بدهیدومیل کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🟢 #شیرینی شکرپاره
👨🏻🍳 مواد لازم:
🌟 آرد نخودچی: ۵٠ گرم
🌟 روغن زرد محلی( کره): ۵٠ گرم
🌟 شکر سرخ: ٢٠٠ گرم
🌟 مغز بادام، مغز پسته و مغز فندق ریز شده: از هر کدام ١۵٠ گرم
🌟 پودر هل: به میزان دلخواه
🌟 پودر نارگیل، خلال پسته و بادام برای تزیین: به میزان دلخواه
👨🏻🍳 طرز تهیه:
👈 ابتدا روغن زرد و آرد نخودچی را در ظرف مسی با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی تفت خورده و بوی خامی آن گرفته شود، سپس از روی حرارت برداشته تا خنک شود. شکر سرخ و پودر هل را افزوده و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکدست شود. خمیر بدست آمده را به ٣قسمت تقسیم کرده و به هر قسمت مغز ریز شده مورد نظر را افزوده و کاملاً مخلوط کنید. به اشکال دلخواه درآورده و با خلال بادام، پسته و یا پودر نارگیل تزیین نموده و در ظرف مورد نظر بچینید.
🛎 توجه:
👈 در صورتیکه خمیر چسبندگی لازم را نداشت، یک قاشق روغن زرد اضافه نمایید.
👈 پودر نارگیل را با آب آلبالو، زعفران ویا رنگ طبیعی دلخواه رنگی کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بمب_انرژی
مواد لازم:
دو لیوان کنجد
نصف لیوان شیره ی خرما انگور یا توت
نصف لیوان ارده
نصف ق چ پودر هل که کاملا سلیقه ایه
یک ق غ عسل که قابل حذفه
☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️
دو لیوان کنجد رو داخل تابه تفت بدید تا کاملا برشته شه نصف لیوان شیره ی انگور خرما یا توت رو به کنجدها اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖🫖
بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش کنید و اگه دوست داشتید کمی پودر هل اضافه کنید.
🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯🍯
اگه میخوایید شیرین تر باشه از دما که افتاد یک ق غ عسل رو هم باهاش مخلوط کنید.
🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
کف ظرف کیسه فریزر پهن کرده و مواد روش بریزید و سطحش رو صاف کنید با هر مغزی هم که دوست دارید تزیینش کنید یک ساعت داخل یخچال بزارید تا کمی بافتش منسجم شه.
🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮
چون از شکر استفاده نشده این کنجد بار کاملا نرم و قابل فرم دادن هست.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
میتونید با چاقو برش بزنید یا براحتی با دستتون گرد کنید.
🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬🍬
کنجد سرشار از کلسیم و آهن
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🥩🥩🥩
🥩 طبقه بندی #گوشت ها به ترتیب اهمیت:
🐏 اول گوشت گوسفند است که در رتبه اول آن قوچ یا گوسفند نر است
🐐دوم گوشت بز نر قرار دارد
🐑سوم گوشت گوسفند ماده است
🐐چهارم گوشت بز ماده است
🐫در رتبه دوم بهترین گوشتها گوشت شتر است که خوردن گوشت شتر حرص گوشت خوردن را کم میکند.
🐄 مرحله سوم گوشت گاو قرار دارد و بدترین گوشت ها میباشد.
🐂گاومیش در رتبه آخر قرار دارد که خواص آن مانند خواص گوشت گاو میباشد.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
❇️ طرز تهیه #زیتون_پرورده
◀️ مواد لازم
زیتون گوشتی شکسته 1 کیلو، مغز گردو 250 گرم، سیر تازه 5 حبه، گلپر ساییده 1 قاشق مرباخوری، زیره سیاه 1 قاشق چایخوری، آب لیموترش تازه 5-7 عدد، سرکه سیب 3 قاشق غذاخوری، رب انار در صورت تمایل.
⬅️ طرز تهیه 👈 ابتدا زیتون را در ظرف چینی یا لعابی بریزید و مغز گردو را چرخ کرده به آن اضافه کنید. بعد سیر را ریز رنده کرده و همراه بقیه مواد به زیتون اضافه کنید و خوب به هم بزنید و در یخچال بگذارید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍹طرز تهیه #شربت_توت_سیاه 🍹
#موادلازم:
توت سیاه : ۱ کیلوگرم
شکر قهوه ای : ۱ کیلوگرم
آب : ۲ لیوان
آب لیمو ترش: چند قطره
📝 #دستور_تهیه
1️⃣ ابتدا توت ها را تمیز کرده می شوییم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه شکر را لابه لای توت ها را می ریزیم و قابلمه را به مدت یک شب در یخچال قرار می دهیم.
2️⃣ پس از حداقل ۶ ساعت قابلمه را از یخچال خارج و آب را به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و هم می زنیم تا به جوش بیاید و شکر به طور کامل در آب حل شود.
3️⃣ صبر کنید تا شربت به جوش بیاید، کف های ایجاد شده روی شربت را با جمع می کنید .تا رنگ شربت زیباتر و شفاف تر شود.
4️⃣ پس از اینکه شربت به نقطه جوش رسید حدود ۷ تا ۱۲ دقیقه صبر می کنیم تا شربت به قوام برسد. حالا شربت ما آماده است، میتوان در آخر چند قطره آبِ لیموی طبیعی به شربت اضافه کرد. درب قابلمه را می گذاریم تا دیواره های قابلمه عرق کند و شربت با گذشت زمان شکرک نزند.
5️⃣ پس از اینکه شربت هم دمای محیط شد، آنرا داخل ظرف شیشه ای درب دار می ریزیم و در یخچال نگهداری می کنیم. برای مصرف یک پنجم لیوان را با شربت پر کرده و باقیمانده انرا آب سرد می ریزیم و پس از مخلوط کردن سرو می کنیم.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
💎 #کله_جوش، یک استخوانساز عالی و طرز تهیه آن
👨🏻🍳 کله جوش
👌 مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن ارده کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک محلی به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند. پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
👌 کله جوش حرارت درونی را افزایش می دهد و برای کمبود مواد استخوانساز بدن بسیار مناسب است. طبیعت آن گرم می باشد و برای افراد با مزاج بلغمی مناسب است.
لبنیات حاصل از پرورش صنعتی دام ، استخوانسازی و عضله سازی که در روایات اشاره شده را ندارند . اما کله جوش با کشک طبیعی دام چرا، برای جذب مواد استخوانساز بسیار مفید است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
♻️ #حلوای_سیر
۱- سیر تازه (۷۰ حبه یا کمتر برحسب نیاز)
۲- شیرگوسفند یا شیرشتر یا شیرگاومیش (یک کیلو گرم)
۳- روغن حیوانی (یک کیلوگرم)
۴- زعفران آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۵- هل آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۶- میخک آسیاب شده (یک قاشق چایخوری)
۷- عسل طبیعی (یک کیلو گرم)
🔴طرز تهیه حلوا:👇
💥ابتدا حبه های سیر را از وسط نصف کنید. سپس آن ها را در ظرف بزرگی ریخته و به اندازه ای شیر بریزید که ارتفاع شیر به اندازۀ دو انگشت چسبیده به هم بالای سیرها برسد.
حالا حرارت ملایمی را زیر ظرف روشن کنید تا شیر و سیر کاملاً با هم ممزوج شده و مقدار زیادی از شیر کم شود، به حدی که در ته ظرف، مایع زرد رنگی باقی بماند.
🔹حالا روغـن حیـوانی را که اندازۀ آن به اندازۀ شـیر است، به آن اضــافه کرده و مرتب هم بزنید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند.
حالا عسل را اضافه کنید و به مدت دو دقیقه کاملا هم بزنید.دقت کنیدکه بیشتر از دو دقیقه طول نکشد تا عسل، خاصیت خود را ازدست ندهد. سپس زیر آن را خاموش کنید.
🔹در مرحلۀ آخر و در حالیکه مواد هنوز گرم است، بلافاصله هل و زعفران و میخک آسیاب شده را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا همۀ مواد با هم ممزوج شوند.
🔹 میتوانید هر روز یک قاشق غذاخوری، صبح یا شب، قبل ازجماع بخورید و مداومت کنید تا شاهد اثر اعجاز انگیز این نسخه باشید!
🔵نکات مهم:
۱- شیر مورد استفاده حتماً باید شیرشتر یا گوسفند یا گاومیش باشد و از شیر گاو یا بز استفاده نشود.
۲– این نسخه باعث گرمی میشود. اگر تحمل گرمی را نداشتید، برای خنک کردن از کاسنی یا شاهتره استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🟢 #توپای_انجیری
✅ مواد لازم
1⃣ انجیر خشک 👈 12 عدد
2⃣ بیسکوییت تیک تیکی 👈 100 گرم
3⃣ فندق 👈 سه چهارم لیوان
4⃣ دارچین 👈 یک قاشق چای خوری
5⃣ گرد نارگیل 👈 سه چهارم فنجان
6⃣ پسته 👈 نصف لیوان
✅ طرز تهیه
◀️ انجیرها را کوچک خرد کنید و به همراه فندق در مخلوط کن بریزید و به شکل خمیر در بیاورید.
◀️ بیسکوییت ها را در ظرف گودی خرد کنید و مخلوط انجیر و دارچین را اضافه کرده و با دست مخلوط کنید و سپس مقدار کمی از مواد را برداشته و در کف دست گرد کنید. ابتدا در گرد نارگیل، سپس در مغز پسته بغلتانید.
◀️ می توانید به جای فندق، از بادام درختی یا گردو استفاده کنید.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
.
👈 #گل_قند طبــــــیعت گرم و تر دارد
🌸گل قنــــد معده، مغــــــز و رحم را تقـــــــویت مــــی کند
🌸گل قند رطوبت های زائـــــد بدن را خشک کرده و مصــــرف آن خــــصوصا بعد از غذا مانـــــع صـــــعود بخـــــارهای نامناسب معده به سمـــــت مغـــــز می شود
🌸بنابرایــــــن برای افـــــرادی که مشکلات معده دارند ، یبوســـــت ، سردرد، سردرد عصبی و ســـــردرد میگرنی بسیار مفید است
#گل_قند
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
🌸 #معجون_گل_قند دستور طبیب👇👇
🥣 #روش_تهیه
🔺گل محمدی یک پیمانه
🔻عسل دو پیمانه
🌸در یک شیشه دهانه گشاد لایه لایه ، گل محمدی خرد شده و عسل بریزید تا شیشه کاملا پر شود
چند قاشق گلاب هم اضافه کنید در شیشه را محکم ببندید و در معرض آفتاب مستقیم قرار دهید
هر 4_5 روز در ظرف را باز کنید ؛ محتویات شیشه را زیر و رو کنید اگر عسل یا گل نیاز است اضافه کنید و دوباره در آفتاب قرار دهید بعد از ۳۰ تا ۴۰ روز گلقند آماده است
🌸اغلب گل محمدی شیراز ، کاشان و طارم که بسیاری عقیده دارند نسبت به بقیه ته مزه تلخ تری دارد ؛ ملین و
بر عکس گل زنجان ، اردبیل و تبریز که شیرین تر است گاهی حتی قابض است
🌸 برای تهیه گلقند می توانید از گل
تازه یا خشک استفاده نمایید
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🔰 #آش_کشک آذربایجان
🔰 مواد لازم:
✔️ گندم پوست كنده: دو پيمانه
✔️ نخود پخته: نصف پيمانه
✔️ كشك محلي: نصف پيمانه
✔️ روغن زرد محلي: دو قاشق غذاخوري
✔️ شيره انگور: به مقدار لازم
✔️ نمك سالم، زردچوبه و ادويه زيرخاكي: به مقدار لازم
✔️ آب سالم: به مقدار لازم
🔰 روش طبخ:
🥘 گندم را با مقداري آب، نمك، زردچوبه و ادويه مي پزيم.
🥘 سپس نخود و كشك را اضافه نموده و مي گذاريم تا كاملاً بپزد.
🥘 در انتها روغن را افزوده و پس از اينكه خوب جا افتاد، در ظرف مورد نظر ريخته و همراه با شيره انگور مصرف مي شود.
🔰 نكته:
☑️ افراد مبتلا به ديابت، به جاي شيره انگور از شيره توت استفاده كنند.
🔰 نظر متخصصين تغذيه:
🟡 اين غذا فيبر بالايي دارد و در پيشگيري از يبوست و سرطان روده بزرگ سودمند است.
🟡 به دليل دارا بودن غلات و حبوبات، اسيد آمينه هاي ضروري بدن را بدون نياز به منابع پروتئين حيواني فراهم مي كند.
🟡 كشك سرشار از كلسيم بوده و براي رشد و استحكام استخوان ها و دندان ها، پيشگيري از پوكي استخوان و تعديل فشار خون مناسب است.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️
🔰طرز تهیه #کله_جوش
◀مقداری سیر و پیاز را خرد کرده و در روغن کنجد کمی تفت دهید، سپس مقداری کشک به آن اضافه کرده، بگذارید با حرارت ملایم چند جوش بزند.
پس از برداشتن از روی حرارت به آن نعنای داغ و گردوی خرد کرده بیفزایید که در این صورت آماده خوردن می باشد.
🍵🍲 بعد هم دستامونو میشوریم بعد بانام یادخدا باروش اصول تغذیه شروع به خوردنش میکنیم🍴☺😋امیدوارم مورد استفاده همگان قراربگیرد وهمیه خانوم هایه کدبانو 👩هنرشونو توپخت غذاهایه سالم نشون بدن
🔰#فواید_کله_جوش
♻️حرارت درونی را افزایش می دهد
♻️برای کمبود کلسیم و فسفر بدن واستخوان بندی بدن مناسب است.
♻️وطبیعت آن گرم می باشد🔥
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
هدایت شده از آشپزخانه عافیت ✔️💚 🌾🍎🍏آشپزی
✅ #هشتک_های کانال آشپزی اسلامی:
@Afiyat
با کلیک و ضربه زدن روی هشتک های زیر بصورت خودکار دستور غذاها را در کانال جستجو کنید👌
#خوردن_مسئولیت_دارد
طبع خوراکی ها #لبنیات
طبع خوراکی ها #حبوبات
طبع خوراکی ها #سبزیجات
طبع خوراکی ها #گوشت ها
#طبع_غذاها_در_طب_کهن
#مصلحات
#نخود_ارده
غذای #تقویت_نیروی_جنسی
#روغن
#شکر
#ظروف
#گوشت
#شیر_گوشت
#رب
#جایگزین_رب
#خشیل
#رب_انار
#انواع_ادویه
#بامیه_سالم
#شربت_بامیه
#ایده_کوکو_سبزی_کم_روغن
#بورانی_بادمجان
#خواص_کاچی
#کاچی
#سس_مایونز
#شیربرنج
#هلیم_گندم_با_گوشت
#سبک_زندگی_اسلامی
#شله_زرد
#بهترین_غذای_دنیا
اقسام غذا #لطیف
اقسام غذا #کثیف
#بیسکوئیت_کرهای
#نان
#شیرینی_سالم
#تلبینه
#خورشت_آلو_با_گوشت
#شکلات_صبحانه
#آش_آلو
شیرینی #کماج
#خورشت_کرفس
#حلوای_محبت
#حلوای_سویق_و_شیره_انگور
#خامه_محلی
#کاچی_چهارمغز
#شیرینی_لطیفه
#آش_شله_قلمکار
#لیست_غذاهای_گرم
#لیست_غذاهای_سرد
#کیک_رژیمی_بدون_شکر_و_روغن
#کالباس_خانگی
#پخت_نان_بربری درمنزل
#شیرینی_نخودچی
#نان_پنجره_ای
#آش_قره_قروتی
#شامی_سبزی
#رولت_خامه_ای
#سوپ_گندم_و_جو
#حلیم
#شربت_میوه
#گز_خانگی
#شیر_برنج_شیر_عسلی
#شیر_بادام
#حلوای_خرما
#آش_بادمجان
#نخودآب
#خواص_نخود
#کاچی_مخصوص_مداحان
#مربای_زنجبیل_عسلی
#نان_خرمایی
#سکنجبین_عسلی
#سرکه_اسلامی
#کباب_کوبیده_ساطوری
#فرنی_سنجدوسبوس_گندم
#آش_خرفه_باماست
#کتلت_عدس
#رانی
#بریونی
#کیک_خرفه
#پاستیلهای_خانگی
#حلوای_آرد_برنج
#حلوا_با_شیره_خرما
#خورش_باقلا_قاتق
#کتلت_ماش
#حلوا_خرما_و_دارچین
#سوپ_جو
طرزدرست کردن #نبات
#نان_عسلی
#شکلات_لیموترش
#فنون_پخت_كباب_كوبيده
#سمبوسه_پنجابی
#آش_قیمه_شوربا
#آش_گندم
#خردل ادویه ها
#زیتون_پرورده
#کباب_کوبیده_سنتی
#سرلاک
#برزنگک
#حلیم_بادمجان
#املت_گوشت_چرخکرده
#چوب_شور_خانگی
#مسقطی
#موشکوفی
#شربت_کاسنی
#شربت_بی_نظیر_گل_سرخ
#عسل_مصفی
طبخ #تخم_مرغ
#حلوا_پاستیلی
#ترشی_خرفه
#کیک_سویق_گندم_کشمشی_بدون_فر
#چیپس_نخود
#دسر_پسته
#کله_جوش
#فالوده_سیب_سرخ
#کیک_سیب_و_دارچین
#آش_دندونی
درطب اسلامی #صبحانه چه بخوریم
#صبحانه_کودکان
#کوکو_تره
صبحانه #زنان_باردار
#چای_چی_بخوریم
#نخود_آب
#شربت_عسل_با_زعفران
#توپای_انجیری
#توپای_نخودی
#کیک_حلوا_ارده_عسلی
#شیرینی_سویق
#زردک_پلو
#کیک_عسلی
#کیک_یخچالی
مواد سالم در #کنارسفره
#روغن_دنبه
دسر #شیرینی_انجیر
#کوفته_برنجی_با_زرشک
#برگ_کاسنی را چطور میل کنیم؟
#طرز_تهیه_روغن_دنبه کلیپ
#رب_زردآلو
#رب_آلبالو
#آش_دوغ کلیپ
#چای_زعفران
#چای_زنجبیل
#چای_بادرنجبویه
#آب_دوغ_خیار
#کوکتل_خیار
#رانی
#کیک_فنجانی_شیره_انگور
#کیک_بدون_تخممرغ
#شکلات_سویق
#کوفته_زردک
#مربای_تمشک
#شیره_انجیر
#دوشاب_انجیر
#شیره_توت
مزیت ظروف #سنگی
#لواشک
#شربت_سکاب
#نان_سبوسدار_محلی
#فرنی_خرما
#فالوده_عناب
#شربت_زردآلو
#ارده_خونگی
#اشکنه_ارده
#رشته_پلویی_مشهد
#صبحانه_مفید
#پنیر_خانگی
#آب_پنیر
#تغذیه_کودکان
#غذای_اسلامی
#شیرپسته
#دمنوش_بابونه_وبهارنارنج
🌱دمنوش دارای طبع #گرم می باشد.
* تقویت و آرامبخش اعصاب
* تقویت قلب و آرامبخش خواب
* مفید در تقویت حافظه
* مفید در کاهش استرس
* مفید در افزایش اشتها
* مفید در درمان ورم روده و معده
* مفید در افزایش شیر مادر
* مفید در تسکین سر دردهای میگرنی
* مفید در تسکین دردهای قاعدگی
* مفید در کاهش عوارض یائسگی
* مفید در کاهش دردهای عضلانی
* مفید در دفع سنگ های کلیه و مثانه
* مفید در درمان تکرر ادرار
* مفید در درمان کم خونی
#طرزتهیه
- بابونه شیرازی یک قاشق مرباخوری
- بهارنارنج یک قاشق مرباخوری
- آب دو لیوان
ابتدا آب را جوش آورده و داخل قوری چینی بریزید و مواد را اضافه کرده به مدت 20 دقیقه با شعله بسیار ملایم دم کنید، پس از اینکه دمنوش کمی حرارت از دست داد، عسل به میزان کافی اضافه و از دمنوش لذت ببرید.
#مقدارمصرف
1 الی 2 فنجان در روز
- این دمنوش می بایست در دوران بارداری و شیردهی با احتیاط مصرف شود.
🍎آشپزی اسلامی🍎
join🔜 @Afiyat
کپی⛔️