eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
493 عکس
25 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از سلامت منتظران
اگر روزتان را با و و شروع کنید، بخاطر اسپایک، را به و و افت کارایی مغز و بدن تبدیل میکنه 🥚یک صبحانه پیشنهادی بسیار مفید: 👈 تخم مرغ آب آبپز و نان قهوه ای 👌میل کنید و معجزشو بييند! join🔜 @salamatemontazeran 🚫هرنوع استفاده بدون‌ذکرلینـــک‌حــلال‌نـیــســـت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪یک ترکیب قوی و میان وعده سالم 🔥طبع گرم 🧊مناسب بلغمی ها میتونید دارچین و زردچوبه هم اضافه کنید تا از خواصش بهره ببرید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مايونز پروتيينى ، خونگى ، سالم و رژيمي 💛🥗👌🏽 🥚٣ عدد تخم مرغ آبپز 💧آب ١/٤ كاپ 🫒روغن زيتون ١/٢ كاپ (دوست داشتيد ميتونيد يكم بيشتر بريزيد ) 🍇سركه ١/٣ كاپ 🧂نمك ١ ق.چ 🍋آب ليموترش ( اگر از بوى تخم مرغ بدتون مياد ميتونيد نصف برش آب ليموترش هم اضافه كند) همه رو با هم ميكس كنيد و اين سس رو ميتونيد به مدت 4 الي 5 روز داخل يخچال نگه داريد . بسته به سليقه خودتون ميتونيد به اين سس ادويه هاي مورد علاقتون رو مثل : پودر سير🧄، جوز هندي, فلفل سياه و غيره اضافه كنيد😋👌🏽) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
هدایت شده از طب همسران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺امروزه که مردم به مبتلا هستند، این غذا👆 از جهت جنسی خیلی است. 👈در روایتی از امام صادق علیه‌السلام آمده است: پیامبری از پیامبران به خداوند از کم بودن فرزند شکایت کرد؛ خداوند به او فرمود گوشت به همراه تخم مرغ بخور. 📚 المحاسن،ج‏2،ص481 📚 الکافی،ج‏6،ص325 📚 وسائل الشیعة،ج‏25،ص79 📚 بحار الأنوار،ج‏14،ص460 📚 بحار الأنوار،ج‏63،ص46 📚 بحار الأنوار،ج‏110،ص80 ✅روغن زرد، پیاز محلی، گوشت گوسفندی +گوشت شتر، نمک دریا، تخم مرغ محلی ╔════════════╗ ☘@Teb_Hamsaran☘ ╚════════════╝ کانال طــبــــی همـ🩺ــسران کپی حرام است⛔️ نشرسلامتی فقط بالینکـــ
✴️ طرز تهیه 📌جهت زیاد شدن 📌یکی از درمان‌های 📌 افزایش و حرکت الف) یک عدد پیاز متوسط سفید(نه سبز) ریز ریز شود.(رنده نشود) ب) در روغن زیتون (اصل بودار، نه تصفیه شده) سرخ شود. ج) سه عدد تخم مرغ ترجیحاً محلی(از سه عدد کمتر نشود) در یک کاسه شکسته و مقداری نمک (دریا) روی آن ریخته و سپس تخم مرغ‌ها را به پیاز و روغن زیتون سرخ شده اضافه و با هم مخلوط کرده و پخته شود. د) این برنامه به عنوان صبحانه استفاده شود. هـ) به همین ترکیب فوق، مقداری گوشت چرخ‌کرده اضافه کرده و به عنوان شام میل نمایید. اگر خوردن این مقدار برایتان مقدور نیست از مقدار نان کاسته و سعی کنید آن را خالی خالی میل نمائید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
📝مواد لازم سینه‌ و ران بوقلمون مخلوط 700 گرم روغن ارده کنجد یا روغن زیتون 50 گرم تخم مرغ محلی1 عدد آب و یخ100 گرم شکر قهوه ای1 قاشق چای‌خوری آرد سبوس دار 75 گرم سیر1 تا 2حبه بستگی به سلیقه خودتون داره 📝ادویه‌جات مورد نیاز در تهیه‌ کالباس خانگی میخک1 عدد فلفل سفید1/2 قاشق چای‌خوری پودر سیر1 قاشق چای‌خوری زنجبیل1/5 قاشق چای‌خوری هل سائیده شده1/2 قاشق چای خوری آویشن1 قاشق چای خوری پودر ریشه‌ی جوز1/4 قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز یک قاشق چای خوری نمک دریا 4 تا 5 قاشق چای خوری طرز تهیه‌ ابتدا گوشت تازه را در فریزر قرار دهید تا کمی منجمد شود. گوشت منجمد شده را با دو حبه سیر سه بار چرخ کنید. (در صورت استفاده از گوشت ابتدا پوست، چربی و استخوان مرغ را بگیرید و سپس چرخ کنید.) گوشت، روغن ارده کنجد یا روغن زیتون، تخم مرغ و ادویه‌ها را درون غذاساز بریزید و به مدت 5 دقیقه به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله آب و یخ را اضافه کنید بدین صورت که چندین بار آب را در فریزر بذارید یخ بزند بعد بشکنید و دوباره یخ بزند تا شبیه یخ در بهشت شود آرد سبوس دار را به مخلوط بالا بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید. در مرحله آخر نمک و شکر را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خمیر صورتی رنگی بدست آید. (در صورت تمایل از استفاده‌ی هویج، فلفل دلمه‌ای رنگی، قارچ و پسته می‌توانید در این مرحله به مخلوط بیفزایید.) سپس خمیر را توسط چرخ گوشت به محفظه‌ی نگهداری کالباس (روده) منتقل کنید و محکم گره بزنید. در این مرحله می‌توانید به جای استفاده از چرخ گوشت و روده از سلفون استفاده کنید.به این ترتیب که سلفون را پهن کرده و خمیر را روی آن قرار دهید. سپس با کمک سلفن خمیر کالباس را رول کرده به نحوی که حباب هوا در آن نباشد و خمیر به خوبی فشرده شود. سه دور سلفون را دور گوشت پیچیده و یک سر آن را با سیم محکم ببندید، سپس از طرف دیگر خمیر را به خوبی فشار دید و سر دیگر را نیز گره زده یا با سیم بسته بندی محکم ببندید. کالباس را بخارپز کنید؛ در یک ظرف بزرگ حاوی آب در حال جوش بگذارید به نحوی که تا دو سانتی‌متر زیر آب قرار بگیرد تا همه اطراف آن به خوبی پخته شود.  حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم رول کالباس را بخارپز کنید. اگر از حرارت مستقیم استفاده می کنید ۴۵ دقیقه تا یک ساعت کافی است اکنون رول آماده شده از کالباس‌ را به مدت ۸ ساعت در یخچال بگذارید و در صورت تمایل برش بزنید. پس از آن می‌توانید آن را به مدت طولانی در فریزر نگهداری کنید. ✅نکات👇 🔸 اول که این دستور صددرصد امتحان شده هست با خیال راحت درست کنید و لذت ببرید. 🔸بگذارید کالباس مدتی در دمای بیرون سرد شود وقتی کامل سرد شد میتوانید از محفظه مخصوص یا سلفون خارج کنید. 🔸در طرز تهیه کالباس خانگی می‌توانید از گوشت قرمز بدون چربی و یا گوشت سینه‌ی مرغ استفاده نمایید. همچنین در صورت تمایل می‌توانید از فلفل دلمه‌ای رنگی، هویج خام و قارچ در ساختار و تزئین آن استفاده کنید. برای این منظور بهتر است 100 گرم قارچ را با یک لیوان آب و 1 قاشق چای خوری آب لیموی تازه به مدت 5 دقیقه بجوشانید و تا زمان استفاده در یخچال نگهداری کنید و در زمان نیاز آب آن را به طور کامل بگیرید و استفاده کنید. 🔸در صورت در دسترس نبودن فلفل سفید می‌توانید فلفل سیاه را جایگزین آن کنید. 🔸اگر از گوشت قرمز در تهیه‌ی کالباس  استفاده می‌کنید بهتر است مدت بیشتری آن را بخار‌پز کنید. 🔸توجه داشته باشید که در صورت استفاده از پسته در کالباس  باید حتما پسته را از شب قبل خیس کرده باشید 🔸به شخصه استراحت خمیر کالباس رو گذاشتم برای بعد از اضافه کردن ادویه و همه مواد لازم و اون موقع فریزر گذاشتم که مزه ها بیشتر به خرد یکدیگر برود. 🔸 به جای روغن ارده از روغن زیتون استفاده کردم 🔸به نظرم یک حبه بزرگ سیر هم کفایت میکنه ولی شما بنا به ذائقه تون حداکثر تا سه حبه سیر جا داره استفاده کنید. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سوفله ی شیره ی انگور🍇 🥧 سالم یک چهارم لیوان شیره ی انگور دوعدد سفیده ی تخم مرغ نوک ق چ خ نمک سالم مواد رو با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی حدود ۷،۸ دقیقه هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و به غلظتی شبیه کف برسیم. داخل کاسه هایی که مقاوم در برابر حرارتن میریزیم و داخل فرم از قبل گرم شده با دمای۱۸۰ درجه به مدت۹،۱۰ دقیقه میپزیم.کافیه سوفله مثل ویدئو پف کنه. ✅اگر خواستین داخل فر هم بپزین،دمارو روی ۱۸۰ بزارین به مدت ۶،۷ دقیقه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☘ جایگزین های سالم و مقوی این شکر خرمارو میتونی بیشتر از سه ماه نگهدارید درسش کنید و تو کیک و دسر استفاده کنید. برای بچه ها عالی و مقویه که تو سن رشد هستن. سه روش خشک کردن در فیلم هست تو سرخکن یا همون ایرفرایر حدود ۴ ساعت با دمای ۷۵ درجه خشک شد توی فر حدود ۶ ساعت با دمای ۸۰ درجه خشک شد روی بخاری پنج روز نکته مهم در خشک کردن اینه که مثلا اگه تو سرخکن یا فر خشک میکنید هر یک ساعت یا دو ساعت یکبار دربیارید و بزارید تو یک جای خنک که قشنگ بخارش کشیده بشه و خشک بشه 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
ترخینه 250 گرم . نخود 1/2 لیوان . لوبیا 1/2 لیوان . عدس 1/2 لیوان . پیاز 4 عدد(خلالی خردشود) سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ) یک کیلو (شسته وخردشده) . نعنا خشک و کشک مقدار لازم نمک وزردچوبه وفلفل:به میزان دلخواه طرزتهیه : آش ترخینه جزو غذاهای اصیل ایرانی و غذای سنتی کرمانشاه محسوب میشود ، ترخینه به شکل خمیری خشک است که از ترکیب بلغور گندم ، دوغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، گل زرد و نعنا خشک تهیه میشود ، نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازهای خردشده را با مقداری روغن تفت دهید تا نرم وطلایی شوند ؛حالادوقاشق پیازسرخ شده رابرای تزیین درظرفی جداکنید. نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهیدوزردچوبه وفلفل سیاه اضافه کنید وچندباربهم بزنیدتا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید. پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید وپس ازبجوش آمدن موادشعله راملایم کرده و، اجازه دهید آش جا بیفتد . سپس در ظرف بکشید و با کشک وپیازو نعنا داغ تزیین کنید. ــــــــــــــــــــــــــــــ🩺🩸🩺ــــــــــــــــــــــــــــــ ✨ جهت نجاتِ ميليونها نفر و آشناسازی مردم با نسخه‌ها وعجايب درمانِ کانال سلامت منتظران، لینک را نشر دهید⬇️ http://eitaa.com/joinchat/1574764544C07cbd413d0 🚫استفاده بدون لینک حلال نیست
موادلازم 📌بلغور جو یا برنج نیمه معطر: دو پیمانه 📌سبزی دلمه، جعفری، نعناع، گشنیز، شوید و ترخون: ۴۰۰ گرم 📌بادمجان، کدو سبز، پیاز، و فلفل دلمه: هر کدام دو عدد. 📌رب انار: دو قاشق غذا خوری 📌گوشت: ۳۰۰ گرم 📌نمک، فلفل، زردچوبه: بمقدار لازم روش تهیه: ⏮پیاز را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید سپس فلفل و نمک و زردچوبه را به آن اضافه کنید و مجددا تفت دهید. ✍سپس گوشت را ریز کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند. 🍆بادمجان‌ها را پوست بکنید بطوریکه پوست بدون آسیب جدا شود. داخل بادمجان ها را با چاقوی مخصوص خالی کنید و مواظب باشید دیواره آن آسیب نخورد. ⚠️پوست کدوها را بتراشید و داخل کدو هم خالی کنید. 🧅پیاز را بمدت ده دقیقه بکوبید تا کاملا نرم شود و با ایجاد شکاف لایه های پیاز از هم جدا کنید یا شکاف در پیاز ایجاد کنید و مدتی بپزید تا لایه های پیاز از هم جدا شوند. 🫑داخل فلفل دلمه ها هم خالی کنید. 🍀سبزی‌ها را شسته و ریز خرد کنید و تمام موادی که از خالی کردن داخل بادنجان و کدو بدست آمده خرد کنید و همراه با سبزی و برنج به پیاز و گوشت اضافه کنید و همه را مخلوط کنید و رب انار هم اضافه کنید. 🔹بادمجان و کدو و فلفل دلمه و پیازها را از مخلوط پر کنید البته کامل پر نکنید و جایی برای برنج هم بگذارید. 🔻دلمه ها را داخل قابلمه مرتب بچینید و روی هر کدام آن‌ها از جنس خودش دری درست کنید و بگذارید. 🔹روی مواد سه پیمانه آب همراه با آبغوره و نمک بریزید و روی شعله دوساعت بگذارید. ✅برای رنگارنگ کردن دلمه میتوانید از فلفل دلمه ای قرمز، زرد یا نارنجی استفاده کنید.
▫️طرز تهیه کاهش التهاب و بهبود هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی، تصفیه کننده طبیعی و... 🥤مواد لازم: سماق خشک: 2 قاشق غذاخوری 🌿 آب: 2 لیوان 💧 عسل طبیعی : دلخواه 🍯 طرز تهیه: 1. دم‌کردن سماق: سماق خشک را در یک قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و اجازه دهید سماق حدود 10-15 دقیقه بجوشد. 🔥 2. صاف کردن: مایع را از صافی عبور دهید تا دانه‌های سماق جدا شود و فقط عصاره آن باقی بماند. 🥣 سپس کمی خنک شد عسل اضافه کنید و سرو شود. نکته‌ها: برای طعم بهتر می‌توانید کمی به شربت اضافه کنید. 🌹 اگر شربت را در یخچال نگهداری می‌کنید، قبل از مصرف آن را خوب هم بزنید. ❄️ منع مصرف ⭕️ فقط اگر افت فشار دارید ممکنه باعث تشدید آن شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 https://eitaa.com/joinchat/3911319572C801f58afae کپی ممنوع⛔️
برای کودکان بالای 7 ماه 🍃مواد لازم🍃 🌿شلغم👈یه عدد متوسط 🌿برنج ایرانی نیم دانه یا برنج قهوه ای 👈 یک قاشق غذاخوری 🌿بلغور گندم(دلخواه) 👈 یک قاشق چایخوری 🌿نخود 👈 5 تا 10 عدد 🌿زردچوبه 👈 نصف قاشق چایخوری 🌿نمک دریا 👈 نوک قاشق چایخوری 🌿آب 👈 به مقدار لازم 🌿روغن حیوانی 👈 یک قاشق غذاخوری 🍂 طرز تهیه 🍂 نخود و برنج و بلغور را از قبل یک ساعت خیس میکنیم، سپس همه ی مواد را با هم داخل قابلمه مسی ریخته میگذاریم تا خوب بپزد و برنجها شکافته شود.میتوان شلغم را خورد کرده بریزید و هنگامی که پخت با گوشت کوب بکوبید. 🍁خواص🍁 🌾ضد جذام 🌾مقوی 🌾ضد سرماخوردگی 🌾برای هر دردی درمان است 🌾اشتهاآور 🌾مفید برای رشد و نمو استخوانها 🌾ضد عفونت 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🔴 ♻️ از این حریره می‌توانید علاوه بر مواقع سرماخوردگی در بیماران دچار ضعف قوای بدنی و نقص سیستم ایمنی نیز استفاده کرد: 🔹 ۲ قاشق غذاخوری آرد گندم کامل را در دو لیوان آب حل کنید و روی حرارت بگذارید سپس شکر و کمی گلاب و یک قاشق روغن زیتون اضافه کرده و با حرارت ملایم به قوام فرنی برسانید. 🔹 اگر بیمار دچار سرفه است به جای گلاب، چند عدد بادام یا شیره بادام استفاده کنید. 🔹 این ترکیب می‌تواند جایگزین غذای فرد سرماخورده شود و برای همه افراد از جمله بالای یک سال و مفید است. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
معجون و (درمان و تقویت سیستم ایمنی و ) میتونید جهت تنوع به روش زیرآماده کنید👇 شیره خرما یا انگور رو حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بزنید تا حجمش دو برابر بشه و رنگش روشن و کرمی ▫️ بعد بهش خرمای خشک، مغز گردو یا پسته اضافه کنید بزارید توی یخچال تا خنک بشه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat کپی⛔️