eitaa logo
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
2.6هزار دنبال‌کننده
491 عکس
26 ویدیو
0 فایل
⚜آشپزی اسلامی⚜ 🔹غذاها و آشپزی بر اساس مواد غذایی وارد شده در روایات اهل بیت (ع) بر مبنای اصول طب اسلامی🔹 ⛔ کپی مطالب فقط با لینک⛔ . وابسته به کانال سلامت منتظران👈🏻 join🔜 @SalamateMontazeran . . طبیب وثبت سفارش👈🏻 @sadat68m
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام ران بوقلمون دارم چطور بوی زحمش رو از بین ببرم، برای اولین باره؟ قبل از پخت با پودر سیر و پودر زنجبیل (و اگر موجود هست پودر پیاز دلخواه) مزه دار کنید و بعد با پیاز داغ و زردچوبه تفت بدید و با برگ بو و چوب دارچین بار بذارید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای درست کردن سیر ترشی خانگی و سالم ابتدا پوستهای روی سیر ها را جدا میکنیم به طوری که حبه های آن از هم جدا نشود قسمت چوبی بالای سیر هم به دلخواه اگر بخواهید از سرش ببرید و اگر نه که زیاد تاثیری در طمع و مزه ندارد. 👈🏻از سیر های که بخشی از آن کپک زده و خراب است استفاده نکنید سیرها را در داخل شیشه ها چیده و سعی کنید فضای خالی در ظرفتان باقی نماند. کمی نمک روی سیرها ریخته و سپس سرکه (سرکه طبیعی انگور)را به آن اضافه میکنیم تا جایی که سرکه روی سیر ها را بگیرد سرکه می ریزیم. در چند روز اول بهتر است در آنرا در چند روز اول نیمه باز بگذارید تا سیر و سرکه از جوش و خروش بیفتد و بعد به آن دوباره سرکه اضافه کرده و درب آنرا محکم ببندید. 👌زود ترین زمانی که میتوانید سیر ترشی خود را مصرف کنید حداقل 6 ماه است زودتر از آن این ترشی قابل خوردن نیست. زمان رسیدن واقعی آن 7 سال است که میتوان بعد از 3 یا 4 سال هم آنرا میل کرد. سیر ترشی بعد از گذشت سالها پوستش به راحتی کنده میشود نرم میشود و مزه شیرینی دارد. 👈🏻 ترشی خود را در محل تاریک و خنک نگهداری کنید. 👈🏻سبز شدن سیرها در داخل سرکه اشکال ندارد و به مرور زمان درست میشود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
. 😊 كدو سبز ٤ عدد پياز داغ ٢ تا متوسط گردو نصف لیوان كشك نصف لیوان نعناع داغ ٢ ق غ سير داغ ١ق غ زعفران روغن زیتون یا دنبه برای سرخ کردن کدوها : اول از همه كدوهارو سرخ كنيد ،پياز را هم خرد و سرخ كنيد و همين طور نعناع داغ و سير داغ هم بگيرين بزارين كنار،حالا يه قابلمه تميز بردارين ابتدا كدوهاي سرخ شده بعد پيازها و نعنا و سير داغ را اضافه كنيد و بعد كشك كه با مقداري آب رقيق كردين را اضافه(ميتونيد كشك را با آب زعفران رقيق كنيد) و يه نصفه قرص گوشت و فلفل و يك ليوان آب همه مواد را مخلوط كنيد و بزاريد ريز ريز بجوشه و بعد از پخت كامل كدوهارو با چنگال ريش ريش كنيد و بهش گردوي پودر شده اضافه كرده و بزاريد باز بپزه وسرخ بشه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌😋 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کلیپ 🥘🐄🍲🐃🍝🐂 پیه قلوه گاه گاو : ۱ کیلو گرم شیرگاو: ۶۰۰گرم نمک: به مقدار لازم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سلام میشه این غذارو بزارید کانالتون خیلی عالی و خوشمزست گیلانی با سبزی محلی... تو تهران از سبزی آش استفاده میکنن..ولی تو شمال سبزی محلی مخصوص داره اول سبزی رو خرد میکنی با یه مقدار برنج قشنگ میپزی ک لعاب بده... بعدتو ماهیتابه سیرو سرخ میکنی و چند تا تخم مرغ هم باهمون سیر قاطی میکنی زردچوبه و نمک ایناهم میزنی.. بعداون سبزی که پخته بودو اضافه کن ب ماهی تابه که سیرو تخم مرغ هستش... یه ۲۰ دقیقه با شعله کم بزارین بپزه که مزه سیرو تخم مرغ ب خوردش بره.. برای ترش شدنش میتونین از آبغوره استفاده کنین.. بعد نوشجان کنین ..😍 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍋🍑🍊🍒🍐🍎🍓 -کسانی که ترازو دردسترس ندارند ، می توانند تبدیل مواد را از گرم به پیمانه و بالعکس در جدول زیر داشته باشند : 🍋🍑🍊🍒🍐🍎🍓 یک لیوان آرد 150 گرم یک لیوان شکر 230 گرم یک لیوان کشمش 180 گرم یک لیوان پودر قند 160 گرم یک لیوان پودر نارگیل 90 گرم یک لیوان روغن مایع 220 گرم یک لیوان ماست 200 گرم یک قاشق سوپخوری آرد 10 گرم یک قاشق سوپخوری شکر 12 گرم یک قاشق سوپخوری پودر قند 10 گرم یک قاشق سوپخوری نشاسته ذرت 7 گرم 1 پیمانه آرد 150 گرم 1 پیمانه شکر 200 گرم 1 پیمانه روغن 200 گرم 1 پیمانه شیر 250 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن 20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم 1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم 1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم 1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم 1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری 1 لیوان آرد 150 گرم 1 لیوان شکر 230 گرم 1 لیوان کشمش 180 گرم 1 لیوان پودر قند 160گرم 1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اندازه گيري دقيق (فني حر فه اي) 🔴ليوان🔴 يك ليوان اب روغن شير مايعات برابر ٢٥٠گرم است يك ليوان ارد ١٢٥ تا ١٥٠ گرم است يك ليوان شكر برابر با ٢٥٠ كرم است 🔴پيمانه🔴 يك پ اب شير روغن ماست ٢٠٠گرم است يك پ شكر ٢٠٠گرم است يك پ ارد ١٠٠تا١٢٥ گرم است يك پ سفيده برابر با ٤سفيده است ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔴قاشق غذا خوري🔴 يك ق غ ارد برابر با ٢٥ يك ق غ پودر قند برابر ٢٥ گرم است يك ق غ روغن ابكرده يا مايه برابر ٢٠ گرم دو ق غ سر صاف شكر برابر ٢٥ گرم ق غ همان سوپخوري است چند گرم كمتر در قاشقهاي معمولي ولي ق تو سرويسا همون سوپخوريه چون بزرگتره ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ص واحد اندازه گیری مقدار 1 لیتر 1000 میلی لیتر 1 ایتر 1000 سی سی 1 سی سی 30 قطره 1 اونس 25 میلی لیتر 100 میلی لیتر 1/3 لیوان 200 میلی لیتر 3/4 لیوان 250 میلی لیتر 1 لیوان 250 میلی لیتر 1/4 لیتر 500 میلی لیتر 1/2 لیتر 1 دسی لیتر یک دهم لیتر 1 میلی گرم یک هزارم گرم 1 پیمانه 1 لیوان در 1 پیمانه 1/4 لیتر 1 پیمانه 250 میلی لیتر 1 پیمانه آرد 150 گرم 1 پیمانه شکر 200 گرم 1 پیمان روغن 200 گرم 1 پیمانه شیر 250 گرم 1 قاشق سوپخوری روغن 20 گرم 1 قاشق سوپخوری ماست 25 گرم 1 قاشق سوپخوری آرد 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 10 گرم 1 قاشق سوپخوری خامه 25 گرم 1 قاشق سوپخوری عسل 30 گرم 1 قاشق سوپخوری خمیر مایه 10 گرم 1 قاشق سوپخوری کره 20 گرم 1 قاشق سوپخوری پودر گردو ، نارگیل ، پسته 20 گرم 1 قاشق سوپخوری 2 قاشق غذاخوری 1 قاشق چایخوری 2 قاشق مرباخوری 1 لیوان آرد 150 گرم 1 لیوان شکر 230 گرم 1 لیوان کشمش 180 گرم 1 لیوان پودر قند 160 گرم 1 لیوان پودر نارگیل ، پسته ، گردو 100 گرم 1 لیوان روغن مایع 220 گرم 1 لیوان ماست 200 گرم قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 1 1 قاشق سوپخوری قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 2 1 قاشق چایخوری قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 3 1/2 قاشق چایخوری قاشق مخصوص اندازه گیری – شماره 4 1/4 قاشق چایخوری 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
نحوه گرفتن 🍋👇 این روزها لیمو بصورت ماشینی و با دستگاه آب گرفته میشه و دیگه خانوما سنتی اینکارو انجام نمیدن در نتیجه هسته های لیمو هم کمی له میشه و باعث تلخی آب لیمو میشه. برای رفع این مشکل بعد از گرفتن آب لیمو دو تا سه عدد هویج، بستگی بمیزان آبلیمو داره، برای 15 کیلو لیمو 4 عدد هویج متوسط پوست کنده درسته بندازید تو لیمو 24 ساعت بمونه بعد صاف کنید؛ هویج‌ها تلخی آب لیمو رو بخودش میگیره و بعد از صاف کردن آبلیمو میتونید گوشت لیمو رو برای خورشت‌ها استفاده کنید بدونه اینکه نگران تلخیش باشید 👌 🍋ضمنا برای اینکه آبلیمو تا سال آینده یا بیشتر رنگش کدر یا سیاه نشه، حتما تو جای تاریک نگهداری بشه، روی شیشه های آبلیمو هم پلاستیک مشکی بکشید، رنگش عالی می مونه هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلا ترشیجات رو تو ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید❌ چون ترشی اونا باعث اکسیده شدن ظروف و سمی شدن اونا میشه ! 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
به شرح زیر می‌باشد ❌ ⬅️ این مواد به دلیل داشتن انواع نگهدارنده شیمیایی که بسیار سمی و خطرناک هستند، باعث ایجاد غلظت خون، فشارخون، چاقی شکم، اختلال در رشد اطفال و نوجوانان، ضایعات پوست و مو، افزایش قند، چربی و اوره، انواع مشكلات گوارشی ( معده، روده و...)، انواع سرطان، ناباروری، پوکی استخوان، نارسایی کلیه‌ها، تخریب کبد، یبوست ( ام الامراض)‌، آرتروز و روماتیسم و... بیماری‌های اعصاب می‌شوند که همه‌ی این ها در مجموع به تولید خون فاسد می انجامد. خوراكی های مضر که تاکید فراوان در ترک آنها شده است 🔍 انواع روغن‌های جامد و مايع بازاری، انواع کره‌ی گیاهی، آب كلردار، انواع نوشابه‌های گازدار و حاوی اسانس، گوشت گاو و گوساله، مرغ و تخم مرغ ماشينی، ماهی غیر دریایی، انواع سس های بازاری (مایونز و ... ) ماکارونی، سوسیس و کالباس، پيتزا، همبرگر، انواع تنقلات مصنوعی (چيپس، پفك، آدامس، شكلات، و كاكائو، بيسكوئيت، پاستیل و... ) قند و شكر سفيد، انواع لبنیات و بستنی صنعتی ( پاستوریزه و هموژنیزه ) شیرینی‌های قنادی، انواع نان‌های بازاری فاقد سبوس و نان فانتزی (باگت) تهيه شده با آرد سفيد و ذرت، سرکه، آبليمو و آبغوره‌های صنعتی بازاری، ذرت، سويا و فرآورده های آن، انواع کنسرو و كمپوت، انواع دخانیات و مشروبات الکلی، چای سیاه، سبز و سفید، برنج غیرایرانی، نمک بازاری حاوی يد شيميايی، غذاهای فریز شده، غذاهای ناسازگار با مزاج و ... . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برای 4نفر ماش :1/2پیمانه (210 گرم ) برنج :1/2پیمانه (67گرم ) لوبیا سفید :1پیمانه (230 گرم ) تره، جعفری، ریحان، ساقه پیازچه خرد شده :(600 گرم ) شنبلیله خشک : به میزان لازم پیاز خرد شده :3 عدد متوسط (420 گرم ) نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل، ادویه کاری، پودر زیره :به میزان لازم روغن حیوانی یا روغن زیتون یا روغن کنجد به میزان دلخواه : حبوبات را از قبل خیس میکنیم. سبزی را تکه های بزرگ خرد میکنیم. پیاز را همراه روغن وادویه، پودر زیره و شنبلیله خشک کمی تفت می دهیم. ماش و برنج وسبزی را به همراه آب ومقداری نمک، فلفل، زنجبیل، زردچوبه وکمی پیاز آماده شده باحرارت ملایم میپزیم تا کاملا بدون آب شود سپس آن را میکوبیم. لوبیا سفید را نیز با آب ومقداری زردچوبه کاملا میپزیم تا بدون آب شود، سپس همراه بقیه پیازها به مواد کوبیده شده اضافه میکنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍎طرز تهیه بستنی سالم🍎 ✅سیب متوسط ۴ عدد ✅عسل یک قاشق غذا خوری ✅پودر پسته یک قاشق غذاخوری ✅پودر ثعلب یک قاشق چای خوری ✅گلاب دو قاشق غذاخوری 🍦 : سیب ها را پوست کنده وخرد کنید و همراه ثعلب و عسل و گلاب داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یکنواخت شود 🍧 و در ظرف مناسبی بریزید و پودر پسته روی آن بریزید و در فریز بگذارید و هر ۲۰ دقیقیه یکبار از فریز بیرون بیاورید و هم بزنید وداخل فریز بگذارید. این عمل را ۳ الی ۴ بار تکرار کنید تا بستنی شما قوام بیاید. 🍧 : تقویت کننده قلب نشاط آور ضد ترس مفید برای بیماریهای روحی وجسمی و.... 🍨 برای تنوع بجای سیب می توانید از گیلاس، هلو، گلابی، توت، مویز بی هسته بدون تیزاب و میوه بِه، استفاده کنید. 🍏🍎🍑🍒🍓🍇🍐🍌 🍦🍨🍧🍡🍢🍮🍭🍬 🍹🍸🥤🧃🥛🍰🎂 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
شیر 2 پیمانه خرما 8 عدد خامه 2 قاشق سوپخوری عسل 2 قاشق سوپخوری پودر پسته 1 قاشق سوپخوری کنجد 1 قاشق سوپخوری ابتدا خرماها را در آب بیندازید تا پوست آن به راحتی جدا شود. پس از اینکه پوست خرماها را جدا کردید، هسته خرما را هم درآورید. خرما را با کنجد، پودرپسته داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که خرما کاملاً له و با بقیه مواد مخلوط شود مواد را مخلوط کنید. وقتی مواد کاملاً با هم مخلوط شدند، کمی از معجون را بنوشید. این نوشیدنی به دلیل داشتن خامه، عسل و خرما، طعم شیرین دارد، ولی اگر باز بسته به ذائقه نیاز به شکر داشت به آن شکر بیفزایید و دوباره مخلوط کنید تا شکر هم با مواد مخلوط شود. در مجموع اندازه های خرما، خامه، عسل و کنجد در این نوشیدنی کاملاً بسته به ذائقه شماست و می توانید میزان آن را کم یا زیاد کرد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🌿 بلغور گندم 🌿برنج نیم دانه ایرانی 🌿سبزی کوهی به دلخواه 🌿سبزی آش 🌿نخود پخته 🌿دوغ محلی 🌿سیر 🌿نمک و فلفل نخودها را از شب قبل خیس کنید و چند بار آب آنها را عوض کنید. برنج را از شب قبل با آب و مقداری نمک دریا خیس کنید. نخودها را در قابلمه مسی ریخته تا همراه ۶لیوان آب بپزد. بعد از اینکه نخودها نرم شدند (تقریبا پختند)، برنج و بلغور گندم را به آب اضافه کنید و صبر کنید تا برنج و بلغور گندم کاملا پخته شوند. دقت کنید که آب آش زیاد نباشد و جا برای اضافه کردن دوغ داشته باشید. سپس سبزی خرد شده را به آش بیفزایید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا سبزی ها رنگشان تیره نشود.١۵دقیقه قبل از آماده شدن آش،دوغ را به آش بیفزایید و مرتب هم بزنید تا کاملا با آش مخلوط شود. وقتی دوغ را اضافه کردید، در ظرف باید کاملا باز باشد تا دوغ دچار تغییر نشود. بعد از حدود ١۵دقیقه، نمک و فلفل غذا را اضافه کنید. موقع سرو کردن، سیر تازه خرد شده را به آن اضافه کنید. در آخر آش را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با نعناع داغ تزیین نمایید. 🍃 و 🍃 🌾بسیار مغذی است ولی هضم آن مشکل و فقط برای معده اشخاصی که دچار حرارت مزاج و التهاب هستند آن هم در فصل گرمی هوا سازش دارد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
1- زرشک پلو با مرغ و باقلا پلو با ماهی !!! هر دوی این غذاها، بسیار سرد هستند و به مرور زمان در صورت مصرف زیاد، غلظت خون ایجاد کرده و مقدار زیادی اخلاط نابجا و مضر بلغم و سودا در بدن تولید می کنند. ماهی، مرغ، برنج، زرشک، باقلا، روغن نباتی همگی سرد و بلغم زاهستند. حال اگر همراه این غذاها، سالاد، ماست یا ترشیجات هم مصرف گردد، مشکل چند برابر خواهد شد.❌ در صورت مصرف چنین غذاهایی، حتما بایستی ادویه ها و مواد غذایی گرم مثل فلفل سیاه، زنجبیل، آویشن، سیاه دانه، عسل، کنجد و خرما مصرف نمایید.
✅برخی از موادی که نباید باهم مصرف شوند: 1️⃣ مصرف با ها و غذاهای دیگر(مثل ) 2️⃣ مصرف با (موجب ، و ) 3️⃣ مصرف غذاهای و با هم( و . و ) 4️⃣ مصرف غذاهای و در یک وعده غذایی(چند نوع خورشت در یک وعده غذایی) 5️⃣ مصرف همزمان چند غذا که طبیعت سرد دارند(مثل و و ) 6️⃣ مصرف همزمان چند غذا که طبیعت گرم دارند(مثل انواع ) 7️⃣مصرف با (موجب ) 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
برنج ۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست چرب یک لیوان نمک یک پنس روغن مایع ۱/۲ پیمانه زعفران دم کرده غلیظ ۳ تا ۴ قاشق سینه مرغ ۲۵۰ گرم(من ۴ تا فیله استفاده کردم) زرشک ۲ تا ۳ قاشق کره ۵۰ گرم 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
#ته_چین_قالبی برنج ۲ پیمانه زرده تخم مرغ ۲ عدد ماست چرب یک لیوان نمک یک پنس روغن مایع
زرده تخم مرغ را با کمی زعفران خوب مخلوط میکنیم بعد ماست اضافه کرده و الباقی زعفران را و مواد را مخلوط میکنیم تا یک دست بشه. میزان زعفران هرچی بیشتر باشه ته چین لذیذ تر و خوشرنگ تری خواهید داشت. در این مرحله روغن مایع و نمک را اضافه کرده وقتی مواد یک دست شد برنج ابکش کرده را اضافه میکنم(برنج حتما باید چند ساعت قبل خیس شده باشه و زنده و دون ابکش بشه) قالب رو چرب کرده نصف قالب را برنج زعفرانی ریخته و با پشت قاشق کمی فشردش میکنیم مرغ پخته شده و ریش شده رو ریخته بعد کمی زرشک(زرشک اختیاری هست) join🔜 @Afiyat الباقی برنج را روی مرغ ها ریخته و باز برنج را کمی فشرده کرده و چند تیکه کره روی برنج میزاریم و یکی دو قاشق روغن مایع دور تا دور قالب میدیم،روی قالب ها رو فویل کشیده و چند تا سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم،قالب ها را داخل فر از قبل گرم شده که نیم ساعت زودتر با درجه ۱۸۰ روشن کردیم میزاریم به مدت یک تا یک و نیم ساعت بستگی به دمای فرتون داره. این ته‌چین خوشمزه را به همین روش تو تابه و حرارت مستقیم میشه درست کرد حتما حرارت را خیلی کم کنید و دم کنی بندازید و هر ۱۵ دقیقه یکبار کمی روغن مایع دور تا دور تابه بریزید تا ته دیگ بینظری داشته باشید زمان پخت روی حرارت یک ساعت هست. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
‍ ‍ 🍆 شکم‌پر 🔸بادمجان 6 عدد 🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی 200 گرم 🔸گردو آسیاب شده 1 پیمانه 🔸پیاز بزرگ 2 عدد 🔸سیر 3 حبه 🔸رب انار 3 قاشق غذاخوری 🔸تره و ریحان خرد شده 1/2 پیمانه 🔸روغن زیتون برای سرخ کردن 🔸نمک، فلفل، زعفران به مقدار نیاز 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آشپزخانه عافیت ⁦✔️⁩💚 🌾🍎🍏آشپزی
‍ ‍ 🍆 #بادمجان شکم‌پر 🔸بادمجان 6 عدد 🔸گوشت چرخ کرده گوسفندی 200 گرم 🔸گردو آسیاب شده 1 پیمانه 🔸پیاز
: بادمجان را پوست بگیرید اما دقت داشته باشید سر بادمجان یعنی قسمت کاکل و سفت آن باقی بماند تا بادمجان کباب خوش ظاهری خواهید داشت. بادمجان را از وسط چاک دهید به صورتی که از بالا و پایین آن یکی دو سانت فاصله باشد.(بهتر است از بادمجان های سفت برای این غذا استفاده نمایید) داخل بادمجان را با چاقویی تیز کمی خالی کنید و در روغن سرخ کنید. در ظرف دیگری پیاز خرد یا رنده شده را تفت دهید تا طلایی شود.سیر ریز خرد شده را به پیاز اضافه کنید.سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دهید تا سرخ شود.گردوی آسیاب شده را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس رب انار و سبزیجات را در همراه ادویه اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی مواد مخلوط شوند. زمانی که مواد میانی بادمجان کبابی آماده شد به وسیله قاشقی کوچک داخل بادمجان ها را پر کنید و آن ها را در تابه بچینید و روی شعله قرار دهید تا برای زمان سرو گرم شود. ⚠️ : در این غذا، هم می توانید بادمجان بدون پوست استفاده کرد. و هم بدون پوست این بخش کاملا سلیقه ای است ⚠️ : برای اینکه اسراف نکرده باشید، بخش داخلی بادمجان را که خالی کرده اید، همراه مواد میانی تفت دهید. ⚠️ : در صورت تمایل می‌توانید بدون سرخ کردن بادمجان این غذا را درست کنید. در این صورت بادمجان را در فر یا روی گاز کمی کباب کنید(آنقدر کباب نکنید که بادمجان له شود. بهتر است بادمجان کبابی کمی سفت باشد) و در انتها پس از پر کردن شکم بادمجان اجازه دهید بادمجان کمی بیشتر بپزد. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
آش خشکبار یکی از غذاهای محلی استان همدان است. : سبزی آش یا سبزی تره کوهی نیم کیلو عدس نصف پیمانه نخود یک پیمانه لوبیا یک پیمانه گوشت با استخوان 200 گرم پیاز یک عدد برگه زردآلو نصف پیمانه آلبالو خشکه نصف پیمانه برگه هلو نصف پیمانه آلوی ترش خشک نصف پیمانه رشته آشی نمک فلفل زردچوبه سرکه 2 تا 3 قاشق غذاخوری شیره انگور (سوغات ملایر) به اندازه پیاز یا نعنا یا سیر داغ برای تزیین join🔜 @Afiyat : 1. حبوبات را از شب قبل خیس می‌کنیم. 2. خشکبار را نیز قبل از پخت خیس می‌کنیم. گوشت یا قلم را با حبوبات و پیاز و فلفل و زردچوبه در آب می‌پزیم. 3. در بیست دقیقه آخر خشکبار و سبزی را به آبگوشت اضافه کرده و بهم می‌زنیم. 4. اگر لعاب آش کم بود دو تا سه قاشق غذاخوری برنج اضافه می‌کنیم. 5. رشته آشی را نیز اضافه می‌کنیم. 6. در آخر سرکه را با شیره اضافه می‌کنیم. اگر شیره موجود نبود بجای آن کمی شکر به سرکه اضافه می‌کنیم. روی آش را با پیاز و نعنا و سیر داغ تزیین می‌کنیم. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
سیب 10 عدد شکرنیشکر 6 قاشق غذاخوری آب 3 لیوان گلاب 1 قاشق غذاخوری آبلیمو 1 قاشق مرباخوری ✍ : سیب ها 🍎روخوب پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و هسته آنها را جدا کنید. درون قابلمه آب و شکر ، آبلیمو و گلاب رو بریزید و بگذارید به جوش بیاد و بعد جوش آمدن سیب ها رو اضافه کنید و اجازه بدید بپزه و سس غلیظ بشه. : اگر قبل اینکه سس کمپوت غلیظ بشه سیب ها پخت، سیب ها رو جدا کنید واجازه بدید سس بجوشه و به غلظت برسه بعد سس رو روی سیب ها بریزید چون اگر سیب ها زیاد بپزه له میشه. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
🍲 آرد برنج ؛ ۱/۲ پیمانه سبزی آش خردشده ؛ ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ؛ ۵۰۰ گرم پیاز ؛ ۲ عدد روغن ؛ به میزان لازم تخم مرغ ؛ ۳ عدد آبلیمو یا آبغوره ؛ به میزان لازم لپه ؛ ۱ پیمانه ابتدا پیازها را خلال کرده و در روغن سرخ میکنیم . لپه را به همراه ۲ پیمانه آب اضافه کرده و اجازه داده تا بجوشد . گوشت چرخ کرده را به صورت کوفته های ریز درآورده و به مواد اضافه میکنیم . اسفناج خردشده یا سبزی آش خردشده را به مواد اضافه کرده و هم میزنیم . آرد برنج را در کمی آب حل کرده و به آش اضافه میکنیم . حرارت را ملایم کرده تا آش بپزد و کاملا جا بیفتد . تخم مرغ ها را هم زده و به آش اضافه میکنیم . آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و آش را از روی حرارت برمیداریم . 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاهمان چایی سنتی میتونید همه دمنوشارو باعسل شیرین کنید و میل کنید👌😍👇 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
✅ ترکیبات 👈 سیب، به، گل سرخ، بهارنارنج و... join🔜 @Afiyat ✅ موارد مصرف 👇👇👇 ◀️ ، رفع ، موثر در درمان و ، مناسب برای رفع ، ، کارکرد سیستم ، بدن، درمان و ، درمان و ، درمان ، تقویت و سیستم ، و ، درمان های_عصبی و ، رفع ، و نامنظم ، ها، ، و ، برطرف کردن های_مزمن، برطرف کردن و در بدن، رفع و برطرف کردن انواع های و ، افزایش سازی و و ، از بین بردن مضر در ، های ، ، ، های ، و ... join🔜 @Afiyat آن، است. ✅ را مداوا می کند. ✅ را شسته و می کند. ✅ است. ✅ در کاهش و کاهش تاثیر خواهد گذاشت. ✅ مانع ایجاد می شود. ✅ در نیز می تواند کمک کند. ✅ اگر دچار شده اید، قدری از این چای بنوشید. ✅ نیز می توانند از آن برای کاهش علائم و مشکلات این دوره از جمله استفاده کنند. ✅ طریقه مصرف 👈 برای هر نفر حدود یک قاشق مرباخوری از آن را در یک قوری با یک لیوان آب جوش به مدت ۲۰ دقیقه روی شعله ی غیرمستقیم(بخار)، خوب دم کرده و سپس نوش جان کنید. join🔜 @Afiyat 👇👇👇 1⃣ دم کردن چای در قوری چینی یا شیشه ای، عطر و طعم بهتری به آن می دهد. 2⃣ تفاوت چای های اصیل ایرانی با انواع چای های مضر و سمّی موجود در بازار اعم از چای سیاه، سبز، سفید و ... در این است که چای های اصیل ایرانی پس از دم کشیدن، چندین بار قابل استفاده می باشند و حتی می توان همان چای باقیمانده را دوباره دم کرده و استفاده نمود. ✅ مزاج 👈 گرم و تر مایل به گرم و خشک میتونید با کمی عسل شیرین کنید سپس میل کنید 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
: پودر سیر : ۱/۴ قاشق غذاخوری پودر پیاز : ۱/۴ قاشق غذاخوری شوید خشک : ۱/۲ قاشق غذاخوری جعفری خشک : ۱/۲ قاشق غذاخوری ارده کنجد : ۱/۴ پیمانه آب گرم : ۱/۴ پیمانه آب لیمو تازه : ۳ قاشق غذاخوری نمک : ۱/۴ قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده به میزان دلخواه : ادویه‌ها را داخل ظرف مناسبی ریخته به آن ارده اضافه کرده و کم کم آب گرم را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا مواد هم گن شود و دست آخر آب لیموی تازه را اضافه میکنیم. ✔️این سس به مدت ۵ روز قابل نگهداری در یخچال است. ✔️از این سس در انواع سالادها میتوان استفاده کرد. ✔️ حتماً از آب گرم استفاده کنید تا ارده به راحتی رقیق شود. ✔️قبل از هر بار استفاده نیم ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا از حالت سفتی خارج شود. 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat
💠 طرز تهیه : 1.برای درست کردن سرکه از انگور ابتدا باید انگور شود سپس صبر کنید تا کاملا شود زیرا سبب کپک زدن آن می شود، پس از آن آب انگور را بگیرید و بدون هیچ افزودنی (مثل آب یا سرکه قدیمی) در ظرف سفالی یا شیشه ای ریخته و درب آن را ببندید البته می توان خود انگور را هم در ظرف ریخت و در نهایت آن را صاف کرد. 2.بستن ظرف تا 3 روز در تابستان یا 6 روز در زمستان و قرار دادن در آفتاب 3.باز کردن در ظرف از 7روز تا 10 روز برای تجمع مگس سرکه 4.بستن ظرف تا 90 روز. 🍃نکته 1 : دور ظرف را چند سوراخ ریز کنید تا سرکه نفس بکشد یا هراز گاهی درظرف را باز کنید و محتویات را بهم بزنید تا از کرم افتادگی جلوگیری شود. 🍃نکته2. پس از باز کردن نهایی مواد رابط صافی و یا یک پارچه خیلی ظریف صاف میکنیم. 📚 در روایت آمده: «کلوا خل الخمر ما انفسد، ولا تأكلوا ما أفسدتموه أنتم» یعنی «سرکه خمری را بخورید که خود فاسد شده نه آنکه خودتان فاسد کرده اید». 👌 همچنین هرچه انگور مورد استفاده تر باشد سرکه حاصل از آن بهتر و تر است، البته تجربه ثابت کرده در این مسئله بودن فرد هم بسیار موثر است، به عبارتی سرکه افراد عصبی ترش تر است!! 🍎آشپزی اسلامی🍎 join🔜 @Afiyat